fbpx

T-Mobile Sim Only vergelijken

Ben jij op zoek naar het beste T-Mobile Sim Only abonnement? Goed nieuws! Via Top-X vergelijk je direct de meest actuele Sim-Only abonnementen en aanbiedingen bij T-Mobile. 

Hierbij maakt het ook niet uit naar wat voor soort abonnement je op zoek bent, bij ons van Top-X vind je gegarandeerd het abonnement dat perfect bij je past: 4G, 5G, of onbeperkt internet. Alles komt aan bod zodat jij de beste keuze kan maken en de goedkoopste sim only kan scoren!Wat is een T-Mobile Sim Only abonnement?

Laten we allereerst even uitleggen wat een T-mobile sim only nou precies is. Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je je hier nog niet zo in verdiept hebt of het gewoon niet weet. En om die reden vinden wij het belangrijk dat je dit goed helder hebt.

Simpel uitgelegd is een Sim Only een soort mobiel abonnement zonder een mobiele telefoon. Letterlijk vertaald betekent dit ook ‘’alleen simkaart’’. Je krijgt dan van de desbetreffende provider een losse simkaart opgestuurd.

Deze kan je vervolgens weer in je telefoon doen waardoor je dan direct gebruik kan maken van je abonnement met bellen en internet. Het aantal MB’s, belminuten en sms’jes in zo’n Sim Only worden doorgaans een ‘bundel’ genoemd. Deze bundel kan je per provider zelf afstellen naar je eigen voorkeur en wensen. 

Door het grote aanbod heb je de keuze uit heel erg veel verschillende abonnementen. Wanneer je niet ingeschreven wil staan bij de BKR of als je recentelijk een nieuwe telefoon hebt gekocht is dit een ideaal abonnement. Je voorkomt daarnaast ook dat je teveel betaalt voor een abonnement omdat je iedere maand je bundel kan aanpassen.


Waarom een Sim Only bij T-mobile?

Goed, wij hebben je nu uitgelegd wat een Sim Only abonnement precies is. Maar waarom dan een Sim Only abonnement van T-Mobile. Het van oorsprong Duitse bedrijf (in Duitsland heet het Telekom) neemt veel voordelen met zich mee. Het is dan ook één van de grootste providers van ons land! Daarnaast wordt het bedrijf ook nog als één van de beste beoordeeld door haar klanten. Er zitten maar liefst 6,8 miljoen mensen aangesloten bij T-mobile.

Om het lekker overzichtelijk te houden hebben wij hieronder de verschillende voordelen van een T-mobile sim only abonnement op een rijtje gezet. Zo weet jij direct of deze provider wellicht ook wat voor jou is.

Geniet van een goed bereik, overal

Allereerst staat het bedrijf T-mobile onder andere bekend om haar goede bereik. Vrijwel overal in Nederland is het bereik namelijk uitermate goed. Dit betekent dat jij niet de kamer hoeft rond te lopen om een appje te versturen bijvoorbeeld.


En dat is natuurlijk wel zo fijn, sterker nog: dat is wat je mag verwachten van een beetje een goede provider toch? Er komen dan ook maar weinig meldingen binnen van huidige klanten over een slecht bereik. 

Supersnel internet mét 5G

Naast goed bereik biedt het van oorsprong Duitse bedrijf ook supersnel internet. Dit betekent dat jij super snel kan streamen en filmpjes kan bekijken op Youtube. Fijn, want we weten allemaal hoe vervelend het is als het beeld nét stilvalt op een spannend moment. Dat gun je je ergste vijand nog haast niet. 


Daarnaast biedt T-mobile tegenwoordig ook 5G internet aan. Dit betekent dat het internet nog sneller is dan je gewend bent. De snelheid van het internet kan dan zelfs oplopen tot 1 Gbit/s! Voor de kennis onder ons is dit toch aardig snel.

Krijg meer korting bij afsluiting van een combinatie abonnement

Wanneer je een combinatie abonnement afsluit bij T-mobile kan je profiteren van extra korting. Wat is zo’n soort abonnement precies? Nou, T-mobile is niet alleen een internetprovider. 


Je kan bij het bedrijf ook een abonnement afsluiten voor je televisie en wifi. Hierdoor gebruik jij voor eigenlijk alles T-mobile. Naast dat dit lekker makkelijk is geeft het bedrijf je dan ook korting omdat je in één keer meerdere abonnementen afsluit (een combinatie abonnement dus).

Geldig in heel Europa

Wanneer je een T-mobile Sim Only afsluit kan je gebruik maken van het netwerk in heel Europa zonder dat je hiervoor extra betaalt. Dit betekent dus dat jij je op vakantie niet zorgen hoeft te maken over onvoorziene extra kosten. Dat is toch weer mooi meegenomen als je het ons vraagt!

Geen aansluitkosten

T-mobile heeft meerdere keren per jaar speciale acties lopen op de telefoonabonnementen. Dit betekent dat je dikwijls geen aansluitkosten hoeft te betalen. Dat is toch weer mooi meegenomen als je je bedenkt dat deze kosten al gauw kunnen oplopen tot 30 of zelfs 40 euro.

Korting op een ESPN abonnement

Tot slot kan je vaak ook nog korting krijgen op een Fox Sports abonnement. Op Fox Sports kan jij alle voetbalwedstrijden volgen in Nederland, maar ook die in het buitenland. Daarnaast is bijvoorbeeld ook de Amerikaanse MLB (van honkbal) te zien via Fox. Voor de echte sportliefhebber is dit dus ook nog een mooi voordeel. 


Hoe goed is het netwerk van T-mobile?

We hebben het net natuurlijk ook al even kort benoemd. Maar de kwaliteit van het netwerk is ontzettend goed. Sterker nog, het bedrijf is al voor de vijfde keer getest als het beste netwerk van heel Nederland. En dat zegt wel wat. Hiermee onderscheidt het netwerk zich ook van de concurrentie. 

De dekking is in heel Nederland ongeveer 99%. Dat betekent dat je vrijwel overal in Nederland gebruik kan maken van het T-mobile netwerk. Ook voor 5G is de Dekking vrij groot! 

Ben je benieuwd naar hoe goed de dekking en kwaliteit is van het netwerk in jouw woonplaats? Dit kan je makkelijk checken via de dekkingskaart van t-Mobile. Vul je woonplaats in en je ziet binnen een seconde hoe goed het bereik is!

Welke T-mobile Sim Only abonnementen zijn er?

Goed, wij hopen dat je ondertussen al een beetje overtuigd bent van de kwaliteit van T-mobile. Naast de voordelen hebben wij ook beloofd om nog in te gaan op de verschillende soorten Sim Only abonnementen die T-mobile aanbiedt.

Deze verschillende abonnementsvormen hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet. Door de flexibiliteit van een Sim Only abonnement zit er voor ieder zijn wensen altijd wel een matchende oplossing tussen. En dus ook voor jou!

T-mobile Sim Only - onbeperkt bellen

Allereerst de T-Mobile Sim Only met onbeperkt bellen. Hierbij maakt het niet uit hoeveel belminuten je verbruikt in een maand, het uiteindelijke bedrag dat je betaalt blijft altijd hetzelfde. Het aantal MB’s en sms’jes is hierbij wel een vast gegeven, zoals bijvoorbeeld 5GB en 50 sms’jes.

Dit abonnement is ideaal wanneer je je telefoon bijvoorbeeld gebruikt voor je werk. Ook wanneer je graag kletst met die ene vriendin aan de telefoon en dat met enige regelmaat doet is onbeperkt bellen een goede optie om te overwegen.

T-mobile Sim Only - onbeperkt internet

Weer net wat anders dan het vorige abonnement is de T-mobile Sim Only met onbeperkt bellen. Hierbij maakt het niet uit hoeveel MB’s internet je verbruikt in een maand, ook dan blijft het bedrag hetzelfde net zoals bij onbeperkt bellen.

Dit is ideaal wanneer je vaak buitenshuis te vinden bent zonder wifi of voor die ene puber die nog net niet getrouwd is met zijn of haar telefoon. Het aantal belminuten en sms’jes staat hierbij dus wel vast (zoals bijvoorbeeld 200 belminuten en 50 sms’jes).

T-mobile Sim Only - onbeperkt internet en onbeperkt bellen

Tot slot heb je dan ook nog het T-mobile Sim Only abonnement met zowel onbeperkt bellen als onbeperkt internet. Let wel: dit is ook direct het duurste abonnement omdat je zelf kan bepalen hoeveel MB’s en belminuten je verbruikt. 

Daar betaal je dus wel een aardig hoog bedrag voor, afhankelijk van de provider. Dit abonnement kan erg handig zijn wanneer je bijvoorbeeld vaak op reis bent. Je kan dan onbeperkt vrienden en familie appen en/of bellen. Ook ideaal wanneer je je telefoon gebruikt voor je werk.


Goedkoopste sim only van T-mobile?

Wanneer je een telefoonabonnement afsluit wil je natuurlijk de beste deal binnenhalen. Logisch ook, want teveel betalen is zonde van je geld. Maar wat is dan het goedkoopste Sim Only abonnement van T-mobile?

Dat is een goede vraag! Een T-mobile abonnement kan je al afsluiten vanaf +/- 13 euro per maand. Dan heb je direct één van de goedkoopste abonnementen te pakken. Zoals we eerder al hebben aangegeven zijn de kosten van het abonnement ook afhankelijk van jouw persoonlijke wensen.

Hoe meer MB’s of belminuten jij in je bundel wil hebben, hoe duurder het abonnement doorgaans wordt. Je hebt dus zelf invloed op hoe goedkoop een abonnement is door je gewenste aantal bel- en internet minuten van tevoren te bepalen. 

Echter kan je zoals we eerder in dit artikel hebben besproken wel profiteren van flinke korting wanneer je meer dan één abonnement afsluit bij T-mobile. Als je dus bijvoorbeeld ook je televisie abonnement afsluit bij het bedrijf kan je direct al flink wat korting binnen halen.

Ook lopen er vrij regelmatig verschillende acties bij T-mobile waardoor je korting kan krijgen op een Sim Only abonnement. Dit kan al weer gauw een paar euro’s per maand schelen, afhankelijk van de aanbieding en het specifieke abonnement.


T-mobile sim only aanbieding

En dan het allerlaatste punt dat we willen bespreken in dit artikel: de T-mobile Sim Only aanbiedingen. We hebben dit zojuist al even kort toegelicht, maar T-mobile heeft dus met enige regelmaat verschillende acties lopen waardoor je korting kan krijgen op een nieuw abonnement.

En T-mobile is daarin absoluut niet de enige. Er zijn namelijk veel meer verschillende providers die zo’n tijdelijke korting aanbieden. Echter kunnen wij ons ook voorstellen dat dit moeilijk bij te benen is. 

Voor je het weet is zo’n tijdelijke aanbieding namelijk alweer verlopen en gaat de volgende bij een andere provider weer van start. Ook zijn aanbiedingen dus tijdelijk en niet altijd beschikbaar. Gelukkig hebben wij daarvoor dé ideale oplossing bedacht.

Via de vergelijkingstool op deze pagina kun jij heel makkelijk de verschillende soorten Sim Only abonnementen met elkaar vergelijken. Hierdoor profiteer jij altijd van het meest voordelige abonnement op de datum van afsluiting. 

Wanneer er dan weer een korting loopt bij T-mobile (of een andere provider) wordt deze automatisch toegevoegd aan de speciale vergelijkingstool. Hierdoor heb jij ten alle tijde een actueel overzicht van de laatste aanbiedingen. Zo verzeker jij jezelf van de beste T-mobile sim only aanbieding en betaal je nooit teveel!


Veelgestelde vragen over T-mobile Sim-only vergelijken

Goed, dat was het dan, onze uitgebreide Sim-only vergelijking. Hieronder hebben we een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Deze vragen zijn wij vaak terugkomen. 

Is een T-mobile sim Only abonnement goed?

T-mobile is zeker een goede provider en staat sinds jaar en dag bekend als een van de oudste en bekendste providers van ons land. T-mobile is dus zeker een goede provider die meerdere goede sim only abonnementen aanbiedt.

Welke Sim Only's zijn er bij T-mobile?

Bij T-mobile kun je kiezen uit verschillende Sim Only's denk hierbij aan onbeperkt internet, onbeperkt bellen en meer!

>