fbpx

KPN Sim Only vergelijken

Ben jij op zoek naar het beste KPN Sim Only abonnement? Goed nieuws! Via Top-X vergelijk je direct de meest actuele Sim-Only abonnementen en aanbiedingen bij KPN. 

Hierbij maakt het ook niet uit naar wat voor soort abonnement je op zoek bent, bij ons van Top-X vind je gegarandeerd het abonnement dat perfect bij je past: 4G, 5G, of onbeperkt internet. Alles komt aan bod zodat jij de beste keuze kan maken en de goedkoopste sim only kan scoren!Wat is een KPN Sim Only Abonnement?

Misschien is het handig om eerst even duidelijk in kaart te brengen wat een sim only abonnement nou precies inhoudt. Wij kunnen ons namelijk best voorstellen dat je niet precies weet wat dit is en of dit dan wat voor jou is.

Dit abonnement is geschikt voor mensen die recent een nieuwe telefoon hebben gekocht. Om dan gebruik te kunnen maken van data of belminuten buitenshuis heb je een abonnement nodig. Om preciezer te zijn: een sim only abonnement.

Je krijgt dan een sim kaart naar je adres verstuurd. Wanneer je deze simkaart in je telefoon stopt kan je gebruik maken van het abonnement van de desbetreffende provider. Hier zitten ook een aantal voordelen aan.

Zo kan je een Sim Only abonnement maandelijks opzeggen en wijzigen. Hierdoor zit je niet vast aan een contract van één of twee jaar. Gebruik je niet je volledige bundel iedere maand, dan kan je de bundel verlagen. Hierdoor bespaar je ook geld. En dat is altijd mooi meegenomen!


Waarom een Sim Only bij KPN?

Goed, we horen je al denken: Waarom dan een KPN sim only abonnement, en niet van een andere provider? Hier zijn meerdere goede redenen voor. Deze voorbeelden hebben we hieronder even overzichtelijk op een rijtje gezet. Zo weet jij precies wat je van een KPN sim only abonnement kan verwachten.

Gratis Spotify

KPN heeft samenwerkingen met verschillende bedrijven. Wanneer jij dan een abonnement afsluit bij KPN kan je ook profiteren van korting bij deze bedrijven. Zo ook bij Spotify. Hierbij kan je in sommige gevallen een gratis Spotify Premium abonnement krijgen. Dat is toch weer mooi meegenomen

Snel internet

Misschien wel het belangrijkste voordeel aan een KPN Sim Only abonnement is dat het internet snel werkt. Dat betekent niet dat je je eindeloos hoeft te ergeren aan traag of niet werkend internet. Heel fijn, zeker wanneer je thuis moet werken of net die spannende serie aan het kijken bent.

Korting op Fox Sports

Wanneer je een echte sportliefhebber bent is dit toch een mooi voordeel. Je kan namelijk net zoals bij Spotify korting krijgen op een Fox Sports abonnement. Dat betekent dat jij buitenlandse sportcompetities zoals de Amerikaanse MLB (met honkbal) gewoon thuis op de buis kan kijken. En dan ook nog eens met een lekkere korting.

Altijd een goed bereik

Hierbij maakt het niet uit of je nou thuis bent of juist een dagje op pad bent. Bij KPN ben je verzekerd van een goed bereik. Dat betekent dat je altijd appjes kan versturen of kan bellen zonder op zoek te hoeven naar beter bereik. Fijn, dat scheelt ook weer eens een hoop moeite.

Gebruik maken van 5G internet

Wanneer je een KPN sim only abonnement afsluit kan je gebruik maken van hun nieuwe 5G netwerk. Dit is nog sneller internet dan je voorheen gewend was. Sterker nog, de internetsnelheid kan zelfs oplopen tot een beste 240 Mbit/s. Dat is niet niks!

Gratis bellen met alle KPN abonnementen op hetzelfde adres

Deel jij de wifi met je huisgenoten of met je gezin? Dan kan je hier je voordeel uit halen. Je kan dan namelijk onderling gratis met elkaar bellen! Ideaal wanneer je even wil overleggen over de boodschappen of een andere belangrijke kwestie.


Hoe goed is het netwerk van KPN?

Naast deze voordelen vinden we het ook belangrijk om je nog inzicht te geven in de kwaliteit van het netwerk van KPN. Dat is natuurlijk wel zo belangrijk wanneer je een KPN mobiel sim only wil afsluiten.

De dekking en snelheid van KPN sim only hebben wij voor het idee onderstaand in een tabel verwerkt. Op deze manier heb jij direct een duidelijk overzicht van hoe dit in elkaar zit, en dat is wel zo handig natuurlijk!

Netwerk

Maximaal Mbit/s

Gemiddelde Mbit/s

5G

100 Mbit/s

50 Mbit/s

4G++

100 Mbit/s

15 Mbit/s

4G+

65 Mbit/s

15 Mbit/s

4G

65 Mbit/s

15 Mbit/s

KPN scoort met deze dekking en snelheid als één van de besten. Zo is de snelheid en dekking aanzienlijk beter dan bij bijvoorbeeld Ziggo. Hierdoor kan je uitgaan van stabiel internet.


Welke KPN Sim Only abonnementen zijn er?

Goed, we hebben nu de voordelen van een KPN sim only al even genoemd. Maar we gaan ook nog even in op de verschillende soorten abonnementen. Zo kan jij één kiezen die het beste bij je past. En uiteindelijk bespaar je daar dan ook het meeste geld mee. Bekijk hieronder de verschillende abonnementen en scoor de beste KPN sim only aanbieding!

KPN Sim Only - onbeperkt bellen

Allereerst heb je de optie voor een Sim Only abonnement met onbeperkt bellen. Hierbij heb je een vast aantal sms’jes en MB’s dat je per maand kan gebruiken (bijvoorbeeld 50 sms’jes en 5GB data). Het bellen is dan onbeperkt, wat betekent dat er geen limiet zit op het aantal belminuten dat je per maand verbruikt.

KPN Sim Only - onbeperkt internet

Naast onbeperkt bellen kan je ook kiezen voor een KPN sim only abonnement met onbeperkt internet. Hierbij heb je een vast aantal belminuten en sms’jes per maand (bijvoorbeeld 200 belminuten en 50 sms’jes). Echter is het internet dan onbeperkt iedere maand, waardoor het niet uitmaakt hoeveel MB’s je verbruikt. Ideaal wanneer je vaak buitenshuis te vinden bent.

KPN Sim Only - onbeperkt internet en onbeperkt bellen

En tot slot heb je nog een KPN sim only met zowel onbeperkt internet als onbeperkt bellen. Hierbij kan je onbezorgd gebruikt maken van zowel bellen als internetten. Dit is ideaal wanneer je je telefoon bijvoorbeeld gebruikt voor je werk. Echter is dit dan ook direct het duurste telefoonabonnement.


Goedkoopste sim only van KPN?

Je bent natuurlijk op zoek naar de goedkoopste sim only die KPN je kan bieden. Dat begrijpen wij ook, want onnodig extra geld betalen aan een telefoonabonnement is zonde van je geld. 

Maar ja, wat is dan de goedkoopste sim only van KPN? Dit is natuurlijk afhankelijk van je abonnement. Je hebt zelf invloed op hoe goedkoop of juist duur een abonnement is. Dit doe je door het aantal gewenste bel- en internet minuten te bepalen.

Gebruik je je telefoon nou niet zo verbijsterend veel? Dan heb je ook niet veel belminuten of MB’s nodig. Logischerwijs zal je abonnement hierdoor ook een stukje goedkoper zijn dan wanneer je gaat voor een KPN onbeperkt sim only abonnement. 

Tevens kan je ook extra korting op je KPN sim only scoren door ook een ander abonnement bij KPN af te sluiten voor bijvoorbeeld je wifi of televisie. Wanneer je hier een abonnement op hebt lopen kan je namelijk korting krijgen als je ook nog een telefoon abonnement afsluit. 

Dat kan flink wat geld schelen per maand. Wanneer je wil weten hoeveel deze korting precies is adviseren wij je dit na te vragen bij de klantenservice van KPN.


KPN sim only aanbieding

Wanneer je geluk hebt kan het voorkomen dat KPN een speciale sim only aanbieding heeft lopen. Deze acties zijn niet altijd beschikbaar natuurlijk. Maar wanneer er een aanbieding loopt bij KPN op het sim only abonnement wordt deze automatisch toegevoegd aan onze vergelijkingstool op de pagina. Met deze vergelijkingstool scoor jij altijd de beste deal!


Veelgestelde vragen over KPN Sim-only vergelijken

Goed, dat was het dan, onze uitgebreide Sim-only vergelijking. Hieronder hebben we een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Deze vragen zijn wij vaak terugkomen. 

Is een KPN sim Only abonnement goed?

KPN is zeker een goede provider en staat sinds jaar en dag bekend als een van de oudste en bekendste providers van ons land. KPN is dus zeker een goede provider die meerdere goede sim only abonnementen aanbiedt.

Welke Sim Only's zijn er bij KPN?

Bij KPN kun je kiezen uit verschillende Sim Only's denk hierbij aan onbeperkt internet, onbeperkt bellen en meer!

>