fbpx

Budget mobiel Sim Only abonnement vergelijken

Ben jij op zoek naar het beste Budget mobiel Sim Only abonnement? Goed nieuws! Via Top-X vergelijk je direct de meest actuele Sim-Only abonnementen en aanbiedingen bij Budget mobiel. 

Hierbij maakt het ook niet uit naar wat voor soort abonnement je op zoek bent, bij ons van Top-X vind je gegarandeerd het abonnement dat perfect bij je past: 4G, 5G, of onbeperkt internet. Alles komt aan bod zodat jij de beste keuze kan maken en de goedkoopste sim only kan scoren!Wat is een Sim Only?

Allereerst willen we nog even kort toelichten wat een sim only abonnement nou precies inhoudt. Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je nog niet precies weet hoe dit werkt!

Bij een sim only sluit jij een abonnement af zonder toestel. Dit betekent dus dat je je huidige telefoon gebruikt voor het nieuwe abonnement. Je krijgt dan bij de provider waar je bent aangesloten een simkaart toegestuurd. 

Deze simkaart kan je dan weer in je telefoon doen. Op deze manier kan jij gebruik maken van hun netwerk en je sim only abonnement. Hoe zo’n abonnement eruit ziet en wat de voordelen zijn lees je later in dit artikel.


Waarom een Sim Only bij Budget Mobiel?

Misschien vraag je je wel af waarom je een sim only abonnement moet afsluiten. Of waarom dit zo voordelig is. Je wil natuurlijk wel de beste deal kunnen sluiten en daadwerkelijk ook waard voor je geld krijgen.

En dat begrijpen wij maar al te goed! Daarom hebben wij hieronder de verschillende voordelen die je uit een Budget Mobiel sim only abonnement kan halen. Hierdoor weet jij precies hoeveel dit je kan opleveren.

Goed bereik

Wanneer je een Budget Mobiel sim only abonnement afsluit kan je onder andere profiteren van een zeer goed bereik. Budget Mobiel zit namelijk aangesloten op het supersnelle netwerk van KPN. Deze presteert als één van de beste netwerken in heel Nederland. Hierdoor heb jij altijd goed bereik, waar je ook bent!

Snel internet

Doordat Budget Mobiel dus op het netwerk van KPN zit aangesloten kan jij profiteren van supersnel internet. Hierdoor kan jij altijd die ene spannende netflix serie of dat YouTube filmpje kijken zonder vervelende haperingen. Je kan zelfs gebruik maken van het 5G netwerk van KPN: hierbij is de internetsnelheid maar liefst 240 Mbit/s!

Korting op Fox Sports

Ben jij nou een megafan van sport en zit jij regelmatig voor de buis te kijken naar een spannende wedstrijd? Dan is deze deal echt wat voor jou. Budget Mobiel heeft namelijk een samenwerking lopen met Fox Sports. Hierdoor kan jij profiteren van korting op een abonnement. Zo kan jij verschillende internationale wedstrijden (zoals de MLB van honkbal) gewoon voor je Nederlandse buis kijken.

Gratis Spotify Abonnement

Naast korting op een abonnement bij Fox Sports kan je ook nog eens profiteren van korting of zelfs een gratis abonnement bij een andere partner van Budget Mobiel: Spotify! Hierdoor kan jij (en zelfs je hele gezin) profiteren van korting op Spotify Premium. Dat betekent muziek luisteren zonder reclames of onderbrekingen.

Husel voordelen

Tot slot nog de hussel voordelen, een actie van KPN die ook geldt bij Budget Mobiel. Wanneer jij kiest om zowel je internet, televisie en telefoon abonnement af te sluiten bij Budget Mobiel kan je korting ontvangen op deze abonnementen. Dat kan oplopen tot meerdere tientjes per jaar.

Gratis bellen met alle KPN abonnementen op hetzelfde adres

Deel jij de wifi met je huisgenoten of met je gezin? Dan kan je hier je voordeel uit halen. Je kan dan namelijk onderling gratis met elkaar bellen! Ideaal wanneer je even wil overleggen over de boodschappen of een andere belangrijke kwestie.

Ook heeft sim only een paar andere voordelen, ongeacht of dit bij Budget Mobiel of een andere provider is. Deze voordelen hebben wij hieronder nog even in bullet points op een rijtje gezet:

  • Het is goedkoper dan wanneer je een abonnement afsluit met toestel. Je hoeft namelijk alleen geld te betalen voor het abonnement, niet voor een nieuw toestel. Die heb je immers al
  • !Doordat een sim only abonnement zo flexibel is heb je de vrijheid je bundel iedere maand te verhogen of te verlagen naar eigen voorkeur
  • Je zit niet vast aan een contract van één of twee jaar waardoor je veel meer vrijheid hebt
  • Het is iedere maand op te zeggen: wanneer het abonnement en/of de provider niet bevallen kan je het maandelijks opzeggen
  • Geen verplichte registratie bij de BKR omdat het minder dan 250 euro per jaar kost
  • Wanneer je wil overstappen naar een andere provider heb je altijd de optie om je nummer te behouden

Hoe goed is het netwerk van Budget Mobiel?

Goed, waarschijnlijk ben je ook wel benieuwd naar de precieze kwaliteit van het netwerk. Zeker wanneer je hier een beetje verstand van hebt is dit wellicht interessant om te weten. De kwaliteit van het netwerk hebben we onderstaand verwerkt in een tabel met daarin de dekking en snelheid.

Netwerk

Maximaal Mbit/s

Gemiddelde Mbit/s

5G

100 Mbit/s

50 Mbit/s

4G++

100 Mbit/s

15 Mbit/s

4G+

65 Mbit/s

15 Mbit/s

4G

65 Mbit/s

15 Mbit/s

Doordat Budget Mobiel zit aangesloten bij het netwerk van KPN kan je uitgaan van zeer snel en goed werkend internet. Er komen dan ook weinig klachten binnen over slechte verbinding met het internet bij Budget Mobiel. Hierbij scoren ze ook vele malen beter dan bij bijvoorbeeld de grote concurrent Ziggo. Je bent dus verzekerd van een goede kwaliteit!


Welke Budget Mobiel Sim Only abonnementen zijn er?

Allereerst heb je een abonnement met de keuze uit onbeperkt bellen. Dit betekent dat jij zonder enig limiet zoveel kan bellen als je wil in een maand. De rest van je bundel, de MB’s en sms’jes, kan je dan afstellen naar eigen voorkeur. Ideaal wanneer je veel belletjes pleegt met je telefoon voor bijvoorbeeld werk.

Budget Mobiel Sim Only - onbeperkt bellen

Allereerst heb je een abonnement met de keuze uit onbeperkt bellen. Dit betekent dat jij zonder enig limiet zoveel kan bellen als je wil in een maand. De rest van je bundel, de MB’s en sms’jes, kan je dan afstellen naar eigen voorkeur. Ideaal wanneer je veel belletjes pleegt met je telefoon voor bijvoorbeeld werk.

Budget Mobiel Sim Only - onbeperkt internet

Naast onbeperkt bellen is er uiteraard ook een sim only abonnement met onbeperkt internet beschikbaar. Dit betekent dat jij nooit meer om hoeft te kijken naar het aantal verbruikte MB’s, dit is namelijk onbeperkt! Ideaal wanneer je graag op reis gaat of een puber in huis hebt die zijn telefoon dag en nacht gebruikt. Het aantal sms’jes en belminuten kan je dan zelf afstellen (bijvoorbeeld 150 belminuten en 50 sms’jes).

Budget Mobiel Sim Only - onbeperkt bellen en onbeperkt internet

En tot slot heb je dan nog het Budget Mobiel sim only abonnement met zowel onbeperkt bellen als onbeperkt internet. Dit houdt in dat je niet hoeft om te kijken naar je verbruikte MB’s maar ook niet naar je belminuten! Ideaal wanneer je je telefoon frequent buitenshuis gebruikt voor bijvoorbeeld je werk. Doordat in dit abonnement bijna alles onbeperkt is ben je echter wel meer geld kwijt.


Goedkoopste sim only van Budget Mobiel?

Wij snappen het wel. Je wil de beste Budget Mobiel sim only aanbieding scoren. Logisch ook, want een telefoon abonnement hoort ook niet veel geld te kosten. Het goedkoopste Budget Mobiel sim only abonnement kost je nog geen 10 euro per maand. Dat is niet zoveel geld.

Echter kan dit bedrag dus oplopen, afhankelijk van je abonnement en verbruik. Jij hebt zelf invloed op de uiteindelijke prijs die je moet betalen voor sim only. Hoe goedkoop het is is dus afhankelijk van de gewenste bel- en internet minuten.

Je kan een goede budget mobiel sim only aanbieding binnenhalen door dus je internet en televisie ook aan te sluiten bij Budget Mobiel. Hierdoor kan je profiteren van de eerder genoemde hussel voordelen, waardoor je abonnement weer net wat goedkoper kan worden. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om alsnog te kunnen besparen op de sim only van budget mobiel.


Budget Mobiel sim only aanbieding

Dit vonden wij als laatste punt ook nog even belangrijk om te melden. Het komt soms voor dat Budget Mobiel een sim only aanbieding heeft lopen. Hierdoor kan je extra besparen wanneer je een nieuw abonnement afsluit.

Wanneer deze aanbieding actief is kan je dit automatisch zien staan in onze handige vergelijkingstool. Echter zijn deze aanbiedingen dus niet altijd beschikbaar, dat heeft alles te maken met timing. Wist je trouwens dat je met onze handige vergelijkingstool gegarandeerd het beste Budget Mobiel sim only abonnement kan scoren? 


Veelgestelde vragen over Budget Mobiel Sim-only vergelijken

Goed, dat was het dan, onze uitgebreide Sim-only vergelijking. Hieronder hebben we een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Deze vragen zijn wij vaak terugkomen. 

Kan ik mijn nummer behouden bij Budget Mobiel?

Als jij overweegt een sim only abonnement te nemen bij Budget Mobiel dan biedt deze provider je de mogelijkheid om je nummer te behouden. Vaak is dit binnen 2 weken geregeld waardoor je je eigen nummer mee kunt nemen.

Waarom Sim Only's vergelijken via Top-X?

Dagelijks verzamelen wij alle deals van verschillende telefoon aanbieders. Hierdoor profiteer jij van de beste deal. Onze vergelijker is altijd up-to-date, onafhankelijk en heeft een groot en ruim aanbod van verschillende webshops.

>