fbpx

Ontvang Gratis Offertes

Vergelijk 4 laadpaal specialisten in jouw regio

Door: Puck


Jaguar laadpaal

We zien steeds meer Elektrische Jaguars in het straatbeeld. Gelukkig maar want het zijn prachtige auto's. Wanneer jedeze thuis of op de zaak wil opladen heb je hier wel een laadpunt voor nodig. Hier op Top-X vind je alle belangrijke info voor een Jaguar laadpaal. Denk hierbij aan kosten, opties en modellen. Voor vragen over de mogelijkheden of op maat gemaakte prijsopgaven vul je ons formulier in onderaan de pagina.

Waarom laadpaal Offertes vergelijken?

  • Vergelijk prijzen van 4 specialisten
  • Bespaar tot 40%
  • Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend
  • Lokale specialisten uit jouw eigen regio
jaguar

Wat kost een laadpaal voor je Jaguar?

Een Jaguar laadpaal kan dus een enorme uitkomst zijn en is daarnaast ook nog voorzien van verschillende opties en functies. Maar wat kost zo’n laadpaal dan? Dit verschilt natuurlijk per aanbieder en model. Hierdoor kunnen wij je geen exact bedrag geven, maar wel een accurate schatting.

Gemiddeld kost een Jaguar laadpaal tussen de 700 en 1400 euro. Maar zoals we al zeiden is dit afhankelijk van de verschillende functies die op de laadpaal zitten. Ook belangrijk: de installatiekosten zitten niet bij deze prijs ingerekend.

Installatiekosten worden vrijwel altijd nog bovenop de verkoopprijs berekend en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Wanneer jij bijvoorbeeld een laadpaal aan de muur wil ben je minder geld kwijt dan wanneer je eentje in de grond wil. Een laadpaal in de grond is namelijk meer werk.  

Ook maakt het uit of je een fase 1 of fase 3 laadpaal hebt gekocht. Doordat de bedrading naar de meterkast bij beide anders loopt zullen de installatiekosten ook enigszins verschillen van elkaar.

Voor welk model Jaguar wilt u laadpaal offertes aanvragen?

Welke soorten Jaguar laadpalen zijn er?

Dus: je bent op zoek naar een Jaguar laadpaal. Maar wat is dan de beste jaguar laadpaal? Helaas bestaat zoiets als een ‘simpele’ laadpaal niet echt. Het zijn best geavanceerde technologische snufjes die ieder weer andere functies, mogelijkheden en prijsklassen hebben. 

Daarom bieden bekende automerken als Jaguar ook vaak verschillende soorten aan. Dit kan voor jou als consument natuurlijk best verwarrend zijn, want misschien zie je door de bomen het bos niet meer!

En om die reden behandelen wij even een paar van deze functies en daarmee ook de verschillende soorten laadpalen. Neem nou bijvoorbeeld de Jaguar I-Pace laadpaal. Deze laadpaal heeft een 3-fase aansluiting. Dat betekent dat er 3 fasedraden van maar liefst 230 Volt de meterkast ingaan. Je kan tevens ook kiezen voor een model met fase 1.

Hierdoor kan je krachtiger opladen dan bij een 1-fase aansluiting, waarbij je 1 fasedraad hebt tussen de 220-230 Volt. Beide hebben zo weer hun voor- en nadelen. Daarnaast kan je bij laadpalen ook kiezen voor twee bevestigingsmogelijkheden.

Zo kan je deze aan de wand van je huis plaatsen of juist in de grond. En wist je dat sommige laadpalen ook zijn uitgerust met een speciale bluetooth verbinding/ Ja, echt! Wanneer jij zo’n laadpaal aanschaft kan je een app op je telefoon downloaden waarmee jij inzicht krijgt in je verbruik en hoe efficiënt je auto wordt opgeladen.

En ook heb je dan nog laadpalen met een losse kabel en vaste kabel. Bij een vaste kabel zit deze bevestigd aan de laadpaal. Hierdoor kan je lekker snel opladen. Bij een losse kabel moet je deze eerst bevestigen in de auto én laadpaal voor je kan opladen. De Jaguar I-Pace heeft dan ook een vaste kabel, wel zo makkelijk!

Jaguar laadpaal voor thuis of op de zaak?

Ook al ben je op zoek naar een Jaguar laadpaal voor thuis of voor eentje op de zaak, het vergelijken van de verschillende merken en aanbieders loont altijd. Sterker nog, wanneer je dit goed aanpakt kan je zelfs tot honderden euro’s besparen op je nieuwe Jaguar laadpaal! 

Echter begrijpen wij ook dat dit lastig kan zijn omdat het aanbod laadpalen ontzettend groot is en eigenlijk alleen maar toeneemt. Gelukkig zijn wij er om je hierbij te helpen! Wij van Top-X hebben een nauwe samenwerking met meerdere laadpaal specialisten verspreid over ons hele land. 

Wanneer jij dan een offerte bij ons aanvraagt zullen deze specialisten ons helpen een selectie te maken die perfect aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. Vervolgens ontvang jij op maat gemaakte offertes in je mailbox!

En, omdat wij het vergelijkings werk al hebben gedaan, betaal je nooit teveel. Hierdoor kan jij je op een vrijblijvende manier goed laten informeren en scoor jij ongetwijfeld de beste laadpaal deal!

Puck

Over de auteur

Mijn naam is Puck en naast mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen schrijf ik regelmatig voor Top-X en andere websites. Ik vind het erg leuk om mezelf vast te bijten in een onderwerp en de informatie zo duidelijk mogelijk aan de lezers te communiceren. Mocht je vragen hebben voor mij, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Bekijk hier alle artikelen die ik heb geschreven.

>