fbpx

Ontvang Gratis Offertes

Vergelijk 4 laadpaal specialisten in jouw regio

Door: Puck


BMW laadpaal

Heb jij een (deels) elektrische BMW? En ben je op zoek naar een goede laadpaal om deze op te laden vanuit je eigen huis of onderneming? Op deze pagina vind je alle informatie voor een BMW laadpaal. Wil je vrijblijvend advies of op maat gemaakte offertes ontvangen in je mailbox? Maak dan gebruik van ons formulier onderaan de pagina.

Waarom laadpaal Offertes vergelijken?

  • Vergelijk prijzen van 4 specialisten
  • Bespaar tot 40%
  • Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend
  • Lokale specialisten uit jouw eigen regio

Wat kost een laadpaal voor je BMW?

Waarschijnlijk ben je ook wel benieuwd naar de kosten voor zo’n BMW laadpaal. Hoe duur een laadpaal is, is afhankelijk van verschillende factoren. Zo kan de prijs uiteenlopen per aanbieder van de laadpaal.

Daarom geven wij hier een schatting van de kosten van een BMW laadpaal. Let wel: dit is zonder de installatiekosten. De installatiekosten zijn afhankelijk van de soort laadpaal. Wanneer je deze bijvoorbeeld aan de muur bevestigd is installatie goedkoper dan wanneer je de BMW laadpaal in de grond wil hebben staan.

Gemiddeld kost een BMW laadpaal tussen de 650 en 1350 euro. Afhankelijk van het model en de aantal functies. Hierbij geldt ook: hoe meer functies, hoe duurder de laadpaal.

Welke soorten BMW laadpalen zijn er?

Er zijn verschillende opties waar je uit kan kiezen voor een laadpaal voor jouw BMW. Wat is dan de beste BMW laadpaal? Daarvoor moet je kijken naar verschillende functies zoals bijvoorbeeld een 1 fase laadpaal of een 3 fase laadpaal. Zo heeft de BMW iX3 laadpaal de optie tussen zowel fase 1 als 3. Bij fase 1 staat er 220/230 volt op je elektriciteitsmeter. 

Wanneer je een 3-fase aansluiting kiest komen er drie fasedraden van 230 Volt in de meterkast. Hiermee laad je wel sneller op, maar je meterkast moet dit dan wel aankunnen. Daarnaast heb je ook laadpalen met vaste of een losse kabel.

Een vaste kabel zit permanent vast aan de laadpaal. Een pluspunt is dat je dan direct de kabel kan gebruiken. Wanneer je een losse kabel hebt moet je deze bevestigen in de laadpaal en auto bij gebruik. BMW verkoopt dan ook laadpalen met vaste kabel, zoals het BMW i3 model. 

De luxere modellen BMW laadpalen hebben ook nog een speciale Bluetooth functie, zoals de BMW wallbox. Hiermee kan je via een app op je telefoon zien hoe ver de auto is opgeladen en wat het verbruik is van de laadpaal. Handig, en als je dit slim aanpakt kan je daardoor zelfs kosten besparen!

BMW laadpaal voor thuis of op de zaak?

Ben je op zoek naar een laadpaal van BMW voor thuis? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wist je dat je tot wel honderden euro’s kan besparen door de verschillende aanbieders en merken laadpalen met elkaar te vergelijken?

Wij van Top-X werken samen met verschillende laadpaal specialisten door het hele land. Deze geven gepast advies en hebben een brede kennis als het gaat om laadpalen. Wanneer jij bij ons geheel vrijblijvend een laadpaal offerte aanvraagt zullen zij ons meehelpen in het geven van de beste offertes.

De laadpalen in deze offerte sluiten dan zo goed mogelijk aan bij je wensen en behoeftes! Je ontvangt supersnel de offerte in je mailbox. Op deze manier kun jij je vrijblijvend en gratis laten informeren over de nieuwste laadpalen en maak jij hoe dan ook de juiste keuze!

Puck

Over de auteur

Mijn naam is Puck en naast mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen schrijf ik regelmatig voor Top-X en andere websites. Ik vind het erg leuk om mezelf vast te bijten in een onderwerp en de informatie zo duidelijk mogelijk aan de lezers te communiceren. Mocht je vragen hebben voor mij, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Bekijk hier alle artikelen die ik heb geschreven.

>