fbpx

Ontvang Gratis Offertes

Vergelijk 4 laadpaal specialisten in jouw regio

Door: Puck


Audi laadpaal

Heb jij een (deels) elektrische Audi? En ben je op zoek naar een goede laadpaal om deze op te laden vanuit je eigen huis of onderneming? Op deze pagina vind je alle informatie voor een Audi laadpaal. Wil je vrijblijvend advies of op maat gemaakte offertes ontvangen in je mailbox? Maak dan gebruik van ons formulier onderaan de pagina.

Waarom laadpaal Offertes vergelijken?

  • Vergelijk prijzen van 4 specialisten
  • Bespaar tot 40%
  • Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend
  • Lokale specialisten uit jouw eigen regio

Wat kost een laadpaal voor je Audi?

Al die functies en extra opties zijn natuurlijk erg leuk. Maar wij kunnen ons voorstellen dat je misschien ook wel benieuwd bent naar de prijs van deze laadpalen (en terecht ook). Een laadpaal is immers een investering die je aanschaft voor je elektrische auto(‘s). Gemiddeld heeft een audi laadpaal een prijs tussen de 500 en 1200 euro.

Dit heeft vooral dus te maken met het model. Je hebt erg goedkope modellen en duurdere laadpalen die vaak worden gekocht voor bij een bedrijf door zakelijke klanten. Naast de kosten voor de laadpaal zelf ben je ook nog geld kwijt aan de installatie van de laadpaal.

Dit wordt vrijwel nooit bij de prijs van de laadpaal zelf ingerekend. Hoe duur de installatiekosten van de Audi laadpaal voor thuis precies zijn is onder andere afhankelijk van het bedrijf waar je de paal hebt gekocht.

De ene aanbieder vraagt namelijk weer een andere prijs dan de ander. Ook is er nog verschil tussen een laadpaal aan de muur of in de grond. Een laadpaal aan de muur is goedkoper omdat de monteur minder lang bezig is met installatie. Bedenk je dus van tevoren goed of je het extra geld over hebt voor een laadpaal in de grond als dit ook aan de muur kan.

Welke soorten Audi laadpalen zijn er?

Goed, je bent dus op zoek naar een audi laadpaal. Sterker nog, het liefste wil je zelfs de beste audi laadpaal in huis halen, toch? Maar je hebt waarschijnlijk al wel gezien dat er verschillende soorten laadpalen zijn.

Er is helaas niet zoiets als een ‘simpele’ laadpaal. Je hebt verschillende soorten. En deze hebben dan allemaal weer andere functies, extra mogelijkheden en natuurlijk ook prijsklassen. Zo heb je bijvoorbeeld 1 fase laadpalen, 3 fase laadpalen, laadpalen met een vaste of juiste losse kapel en dan nog weer met andere extra functies.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zo heb je bijvoorbeeld de Audi E-tron laadpaal. Deze heeft een accucapaciteit van 95 kW met een laadaansluiting type 2. Het laadvermogen is 11 Kw bij de 3-fase. En dan heb je ook nog een optie voor dynamic load balancing.

Een ander model is weer de Audi Wallbox laadpaal. Deze zit geïnstalleerd aan de muur en kan in tegenstelling tot de andere laadpaal niet in de grond gemonteerd worden. Ook daar zit weer een aardig verschil in. Deze laadpaal kan je ook weer koppelen aan een handige app waarmee je inzicht krijgt in dingen als je verbruik en de oplaadtijd van je Audi auto.

Audi laadpaal voor thuis of op de zaak?

Goed, wil je dus een laadpaal aanschaffen voor thuis of juist voor op de zaak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres (gelukkig). Wist je eigenlijk wel dat je meerdere honderden euro’s kan besparen op je laadpaal?

Nu vraag je je waarschijnlijk af: hoe? Nou, heel makkelijk! Het enige wat je hoeft te doen is de verschillende aanbieders en merken met elkaar te vergelijken. Zoals we eerder in dit artikel al hebben aangegeven vraagt iedere aanbieder weer een andere prijs.

Oke oke, wij kunnen ons voorstellen dat je waarschijnlijk geen zin hebt om uren over het internet te struinen op zoek naar de beste laadpaal deal. En precies daarom zijn wij er. Wij werken bij Top-x nauw samen met een aantal laadpaal specialisten door het hele land.

Wanneer jij bij ons een laadpaal offerte aanvraagt gaan wij samen met deze specialist op zoek naar de beste laadpalen voor de beste prijs die goed aansluiten bij jouw wensen en persoonlijke situatie. En dit is uiteraard volledig vrijblijvend en gratis!

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je wensen en gegevens achterlaten op het daarvoor bestemde formulier. Je ontvangt dan binnen 24 uur meerdere op maat gemaakte offertes in je mailbox! Hierdoor maak jij de beste keuze en scoor je de goedkoopste laadpaal.

Puck

Over de auteur

Mijn naam is Puck en naast mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen schrijf ik regelmatig voor Top-X en andere websites. Ik vind het erg leuk om mezelf vast te bijten in een onderwerp en de informatie zo duidelijk mogelijk aan de lezers te communiceren. Mocht je vragen hebben voor mij, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Bekijk hier alle artikelen die ik heb geschreven.

>