fbpx
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Kunstkerstbomen.nl review: onze ervaringen met deze kerstboom verkoper

Publicatie datum: 9 november, 2022

Door: Redactie Top-X

Kunstkerstbomen.nl Review

kunstbomen kopen

Onze score

Met meer dan vierhonderd kerstbomen op voorraad, heeft Kunstkerstbomen.nl een enorme keuze uit verschillende soorten kerstbomen. Je kunt rekenen op een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Daaronder valt niet alleen de kerstboom zelf, maar ook de bijgeleverde verlichting.

De kerstbomen worden snel geleverd en zijn stevig verpakt. Deze verpakking is zelfs geschikt om de kerstboom na gebruik in op te bergen, totdat je hem het volgend jaar weer tevoorschijn haalt. 

De vriendelijke medewerkers van de klantenservice staan je bij vragen graag te woord en geven je desgewenst advies over de aankoop, zoals bijvoorbeeld bij vragen over de hoogte van de kerstboom. Heb je twee linkerhanden? Geen probleem! Deze kerstbomen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en hebben de natuurlijke uitstraling die je van een kerstboom verwacht.

Waarom kies je een kunstkerstboom?

Er zijn verschillende redenen om voor een kunstkerstboom te kiezen. Dat kan zijn omdat je geen losse naalden in huis wilt tijdens het binnenbrengen en bij het aftuigen van de kerstboom. Met een kunstkerstboom draag je bij aan duurzaamheid. Er hoeft immers geen echte boom voor jouw kerstboom gekapt te worden. Op de langere termijn is een kunstkerstboom ook goedkoper dan een natuurlijke boom, omdat de levensduur van een kunstkerstboom lang is.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

9

Uur onderzoek gedaan

214

 Ervaringen gecheckt

5+

Kerstboom winkels vergeleken


De voor- en nadelen van Kunstkerstbomen.nl

In onderstaande sectie vind je een overzicht van de belangrijkste redenen om (niet) te kiezen voor Kunstkerstbomen.nl.

Voordelen Kunstkerstbomen.nl

 • Geschikt voor mensen met een allergie. Ben je gevoelig voor dennennaalden omdat ze je huid irriteren, dan is een kunstkerstboom een prima alternatief. Tijdens het optuigen van de boom heb je geen last van jeuk of een prikkend gevoel op je armen en handen.
 • Gemakkelijk op te bergen. De takken van de kunstkerstboom vouw je op en je kunt de kunstkerstboom in een doos opbergen. Hierdoor neemt de boom weinig ruimte in.
 • Geen extra rommel van losse naalden. Hoe vers de boom ook is, tijdens het vervoer of bij het optuigen verliest de natuurlijke kerstboom altijd naalden. Dus vanaf het moment dat de boom je huis binnenkomt, zul je deze naalden overal in huis vinden. Hoe langer de boom staat, hoe meer naalden hij verliest, zelfs als je een boom met een kluit hebt. Een kunstkerstboom verliest geen naalden, ook niet als je de kerstballen er weer uithaalt.
 • Je hoeft niet na te denken over het vervoer. Zeker als je een grotere boom wilt, kan het lastig zijn deze te vervoeren. Met een kunstkerstboom van Kunstkerstbomen.nl hoef je je daar geen zorgen om te maken. De bestelde boom wordt gewoon thuis bij je afgeleverd.

Nadelen Kunstkerstbomen.nl

 • Geen natuurlijke dennengeur. Ben je liefhebber van de natuurlijke dennengeur, dan zul je dat bij een kunstkerstboom missen. Maar de natuurlijke dennengeur blijft bij een natuurlijke kerstboom vaak niet lang hangen, dus waarschijnlijk valt het niet eens op dat een kunstkerstboom geen dennengeur heeft.
 • Geen familie-uitje om de boom uit te zoeken. Voor sommige mensen kan het uitzoeken van de kerstboom een traditionele gebeurtenis zijn. Die valt weg als je de kerstboom van zolder haalt en niet op een kerstmarkt gaat uitzoeken. Maar het gezamenlijk optuigen van de kerstboom kan net zo gezellig zijn en waardevolle herinneringen opleveren.


Verschillende soorten kerstbomen bij Kunstkerstbomen.nl

Vraag 100 mensen hoe hun ideale kerstboom eruit ziet en je krijgt 100 verschillende antwoorden. Daarom heeft Kunstkerstbomen.nl een uniek aanbod van verschillende soorten kunstbomen.

Premium kunstboom

Bij Kunstkerstbomen.nl heb je veel keuze uit verschillende soorten kerstbomen. Zo is er de Premium kunstboom, een volle boom van hoogwaardig kunststof (PE/PVC). Dit type boom heeft een natuurlijke uitstraling en kan door middel van de scharnierconstructie eenvoudig in elkaar gezet worden. De takken reiken tot de grond, of je kiest voor een boom op een metalen standaard.

De Premium boom wordt zonder verlichting geleverd en is in diverse hoogtes en breedtes verkrijgbaar, dus de boom kan zowel in kleinere kamers als in grote bedrijfsruimtes staan.

Kunstboom met led

Wil je een kunstkerstboom inclusief verlichting, dan kies je voor de Premium kunstboom met ledverlichting. Afhankelijk van de grootte van de boom zitten er in een kunstkerstboom 300 tot 1750 ledlampjes. Deze geven een warm licht. De lampjes kunnen bediend worden met een voetschakelaar of via de speciale slimme adapter.

Sneeuw kunst kerstboom

Voor een extra wintersfeer in huis kies je een kunstkerstboom met sneeuw. Deze luxe modellen zijn behandeld met brandwerend materiaal en hebben volle, groene takken die voorzien zijn van een sfeervolle witte poederlaag. Ook deze besneeuwde kunstkerstbomen kun je zowel met als zonder ledverlichting kopen.

Giant kunstboom

Tot slot is er voor in de tuin de kunstboom Giant. De hoogte van dit type gaat tot vierenhalve meter en de boom is verkrijgbaar in een breedte van ruim twee meter. Met 800 tot 1450 ledlampjes die erbij geleverd worden, is deze kunstkerstboom de blikvanger in je tuin, maar ook op je bedrijfsterrein.


Hoe zijn de ervaringen met Kunstkerstbomen.nl?

Niemand wil een boom bestellen en er vlak voor kerst achter komen dat het geen mooie boom is. We zijn dan ook altijd benieuwd of onze kunstkerstbomen.nl ervaringen overeenkomen met die van andere, bestaande klanten. In dit geval lijkt dat zeker het geval te zijn. Op Trustpilot, de grootste review site van dit moment, krijgt dit bedrijf 4,2 sterren op basis van meer dan 5.000 reviews!

kunstkerstbomen.nl ervaringen

Kunstkerstbomen.nl review: Onze conclusie Amberscript review

Kunstkerstbomen.nl heeft kunstkerstbomen van goede kwaliteit. Dankzij de vele verschillende modellen is er niet alleen een mooie kunstkerstboom te vinden voor in iedere huiskamer, maar ook voor buiten in de tuin. Kies een boom die al voorzien is van ledverlichting, zodat je zelf alleen de overige decoratie erin hoeft te hangen. Houd je van een besneeuwde boom dan heeft Kunstkerstbomen.nl ook voldoende keuze in het assortiment.

Niet alleen voor kunstbomen ben je bij Kunstkerstbomen.nl aan het juiste adres: ook guirlandes, decoratiepakketten en praktische opbergtassen zijn online te bestellen. Je ontvangt je bestellingen snel thuis, waarna je je huis helemaal in kerstsfeer kunt brengen.

Over de auteur

Redactie Top-X


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>