• Home
  • /
  • Cadeaus
  • /
  • Kraam Cadeau kopen? Dit zijn de 3 leukste ideeën in 2022!

Laatste update: augustus 2022

Door: Sanne

Hoera, er is een baby geboren en jij mag op kraamvisite langskomen! Niets is zo leuk om een pasgeboren baby te bewonderen, beschuit met muisjes te eten én een leuk kraam cadeau te geven. Het geven van een leuk cadeau kan nog wel eens moeilijk zijn.

De nieuwbakken ouders krijgen van alle visite natuurlijk een cadeautje. Vaak hebben ze zelf ook al het één en ander voor de kleine gekocht. Hoe zorg je er dan voor dat je toch met een origineel cadeautje langskomt? Wij helpen je graag en geven je drie leuke kraamcadeau ideeën.

Een gepersonaliseerde kinderbadjas

Badderen zal een bijna dagelijks ritueel worden van de ouders en de kleine spruit. Geef ze daarvoor een mooie kinderbadjas cadeau. In een lekkere zachte badjas blijft het kindje heerlijk warm voor en na het badderen. Kinderbadjassen zijn er vanaf de leeftijd van 1-2 jaar.

Laat de naam op de badjas borduren

Maak het cadeau nog persoonlijker door de badjas te personaliseren. Laat de naam van het kindje erop zetten of de initialen. De gepersonaliseerde kinderbadjassen zijn er ook nog in grotere maten. Leuk voor wanneer de kinderen jarig zijn of om een oudere broer of zus mee te verrassen.

Geef je favoriete kinderboek

Weet jij nog wel kinderboek je graag las? Of lazen je ouders je elke avond voor uit een specifiek prentenboek? Geef jouw persoonlijk favoriete kinderboek als kraamcadeau! Voor in het boek kan je een tekst schrijven speciaal voor de baby en de ouders. Je kan schrijven over hoe je hoorde dat de papa en mama een kindje verwachtten of een boodschap voor de baby zelf.

Zachte knisper- en voelboekjes

Heb je geen favoriet kinderboek? Er zijn heel veel boekjes speciaal voor baby’s. Deze boekjes staan bekend als de knisper- en voelboekjes en zijn voor baby’s heel erg interessant. Baby’s vinden boeken met veel contrasten erg leuk om naar te kijken. Kies dus voor een boekje met vrolijke kleuren en veel verschillende vormen.

Een gepersonaliseerde rugzak

Elke ouder zal het nodig zijn, een rugzak kind model. Wanneer de kraamtijd voorbij is zal de kleine misschien wel naar de opvang gaan. Een eigen rugzak zal dan mee moeten voor de voeding en een setje reservekleding. Voor een baby en dreumes hoeft dit geen grote rugzak te zijn. Een rugzak kind model is vaak een stukje kleiner en makkelijker mee te nemen. Wanneer het kindje wat groter wordt kan hij of zij de rugzak zelf dragen.

Rugzakken laten bedrukken met naam

Maak het cadeau nog persoonlijker door de rugzak te laten bedrukken met de naam van de baby. Er zijn verschillende soorten rugzakken welke je kan bedrukken met de naam. Rugzakken met een vrolijk printje maar ook modellen van een heerlijke zachte teddy stof. De naam van het kindje kan vaak in verschillende lettertypen op de rugzak worden geborduurd.

Heb je geen tijd om op kraamvisite te komen? Laat het cadeau dan met een kaartje verzenden.

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>