fbpx

Vind de Beste Koffieleverancier!

Vergelijk en Bespaar direct tot 40% op je koffie!

  • Home
  • /
  • Koffie
  • /
  • Peeze Koffie Review [Ervaringen en Info]

Door:  Leon

Op zoek naar goede, eerlijke koffie? In deze Peeze koffie review vertellen we je of zij een geschikte optie zijn! We nemen je mee in de verschillende producten die Peeze aanbiedt en de ervaringen met deze producten. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Op zoek naar de beste koffieleverancier (zakelijk)? Via deze link kun je nu gratis & vrijblijvend tot 4 prijsopgaven aanvragen bij specialisten in jouw regio. Hier kun je terecht voor al je vragen. 


Peeze in het kort

Peeze is een koffiebranderij opgericht in 1879 en bestaat daarmee al 143 jaar. Eerlijke koffie is hun norm. Peeze wil goede koffie maken met daarbij de focus op respect voor de boeren, de natuur en onze planeet. Hun overtuiging luidt dan ook: ‘Als je door de hele keten duurzaam en eerlijk produceert, met veel aandacht en liefde. Daar smaakt de koffie uiteindelijk ook veel beter van.’.

Peeze biedt verschillende producten en diensten aan rondom koffie. Zo kan je allereerst bij hen terecht voor elk type koffie, hun assortiment bestaat uit: koffiebonen, filterkoffie én koffiecups. Naast koffie levert Peeze ook koffiemachines en organiseren ze koffietrainingen.

Let op:  Ben je particulier? Coffee At Work is een aanbieder in de zakelijke markt. Voor particulieren kun je terecht op onze pagina’s over de beste koffie, de lekkerste koffiebonen en beste koffiemachines.


Waarom wel (of niet) kiezen voor Peeze koffie?

Voor we verder gaan naar klanten hun ervaringen met Peeze, gaan we eerst dieper in op waar het werkelijk om draait; het aanbod, de prijs en kwaliteit van hun producten. Bekijk hieronder de belangrijkste factoren uit onze Peeze review;

Aanbod

Het aanbod van Peeze bestaat uit diverse producten en diensten. Je kunt bij hen terecht voor vrijwel alle benodigde producten voor een lekker kopje koffie. Het assortiment van peeze bestaat uit verschillende soorten koffie, privé en zakelijke koffiemachines en verschillende koffie trainingen. Naast hun brede assortiment wordt hun koffie ook nog eens eerlijk geproduceerd met respect voor de boeren, de natuur en onze planeet. Alles in één dus!

Prijs

De prijs van Peeze koffiebonen en andere koffiesoorten zijn marktconform. Voor €6,00 koop je al een zak heerlijke koffiebonen van 250 gram. Koop je de koffie in grotere aantallen? Dan biedt Peeze stapelkorting! 

Wat betreft de koffiemachines, bieden ze verschillende merken aan, de één duurder als de ander. Peeze beschikt over een ruim aanbod van koffiemachines, zo kies je gemakkelijk de beste koffieautomaat binnen jouw prijsklasse.

Kwaliteit

Het doel van Peeze is om van eerlijke koffie de norm te maken zonder in te boeten op kwaliteit. Peeze maakt gebruik van premium kwaliteit arabica koffiebonen die met gecertificeerde barista’s voor een perfecte koffiesmaak zorgen. De koffiesmaak van Peeze wordt door klanten gemiddeld met een 8,5 beoordeeld.

Met de aankoop van Peeze koffie kies je dus voor eerlijke koffie naar een marktconforme prijs! Zoek je naast koffie nog naar andere koffie gerelateerde producten of diensten? Grote kans dat je óók daarvoor terecht kan bij Peeze. 

Voordelen Peeze Koffie

  • eerlijke koffie, die niet inboet op kwaliteit;
  • vele verschillende koffiemelanges en koffiesoorten;
  • 100% gecertificeerd, Fairtrade, Biologisch en Rainforest Alliance
  • marktconforme prijs

Nadelen Peeze Koffie

  • Peeze maakt alleen gebruik van Arabica koffiebonen

Echte nadelen aan Peeze koffie zijn verder niet te benoemen. Koffie blijft een product voor de liefhebber waarbij smaken kunnen verschillen. Daarom zal de één positiever over koffie van Peeze kunnen zijn dan een ander.

Vergelijk offertes en bespaar!

Benieuwd welke koffieleverancier het beste bij jouw situatie past? Klik op de knop hieronder en vergelijk direct tot 4 prijsopgaven van specialisten in jouw regio!


Peeze ervaringen

Hoewel informatie een goed beeld kan geven van het product, geven reviews een uitgebreider beeld van de ervaring met het product. Vandaar nu de belangrijkste vraag: ‘Hoe wordt Peeze koffie ervaren onder gebruikers?’. We delen een aantal peeze ervaringen van gebruikers, zowel positief als negatief. Op deze manier kan je een beter beeld vormen bij de producten van Peeze!

Positieve ervaringen

“Heerlijke koffie, goed alternatief voor de Nestle Nespresso cups. Duurzaam en afbreekbaar! Ook bestellen ging heel persoonlijk. Per ongeluk ingevuld "afhalen". Toen kreeg ik een belletje of ik zeker wist dat ik vanuit Houten de cups op wilde halen.”

“De lekkerste koffie van Nederland, overheerlijke chocola of nougat bij het proeven. Vriendelijk en zeer deskundig personeel in de winkel. Raken niet uitgesproken over koffie!”

“Nog nooit zo'n lekkere koffie gehad, echt een fantastische smaak.”

Negatieve ervaringen

“De koffie van Peeze is op zich erg goed van smaak. Echter voor een duurder specialistisch bedrijf wat zo'n reclame maakt dat ze altijd vers gebrande koffie leveren, dat bepaalde koffiesoorten een langere levertijd hebben omdat ze eerst gebrand moeten worden vind ik het niet passen dat ze koffie opsturen die een maand geleden al gebrand is.”


Peeze Koffie alternatief

Ben jij op zoek naar het beste Peeze koffie alternatief? Goed nieuws Via onderstaand formulier vergelijk je direct verschillende koffie leveranciers in jouw regio. Hierbij wordt gekeken naar je persoonlijke wensen en behoeften zodat je altijd een goede en weloverwogen keuze kunt maken.

Vind de koffieleverancier die bij je past

Wil óók jij jouw personeel en/of klanten graag de beste koffie aan kunnen bieden? Vul dan nu jouw wensen in op ons formulier en ontvang vrijblijvend 3 tot 4 prijsopgaven van verschillende zakelijke koffieleveranciers! Op deze manier kan je gemakkelijk een aantal specialisten vergelijken en eventueel verder contact opnemen. Het aanvragen van offertes is vrijblijvend en kosteloos!

Leon

Over de schrijver

Hoi! Mijn naam is Leon en sinds een aantal jaar schrijf ik mijn vrije tijd voor Top-X. Ik schrijf over meerdere onderwerpen maar koffie is toch wel mijn favoriet. Ik ben een echte koffie liefhebber en drink het liefst elke dag koffie!

Ook leuk:

Vergelijk offertes en bespaar!

Benieuwd welke koffieleverancier het beste bij jouw situatie past? Klik op de knop hieronder en vergelijk direct tot 4 prijsopgaves van koffieleveranciers in jouw regio!

>