fbpx

Vind de Beste Koffieleverancier!

Vergelijk en Bespaar direct tot 40% op je koffie!

  • Home
  • /
  • Koffie
  • /
  • Kaars koffie Review [Ervaringen en Info]

Door:  Leon

Wil je jouw gasten en/of personeel goede koffie serveren? Dan ben je bij Kaars Koffie aan het juiste adres! In dit artikel lees je over het assortiment en de ervaringen in samenwerking met Kaars Koffie. Zo weet je precies wat je van deze organisatie kan verwachten!

Op zoek naar de beste koffieleverancier (zakelijk)? Via deze link kun je nu gratis & vrijblijvend tot 4 prijsopgaven aanvragen bij specialisten in jouw regio. Hier kun je terecht voor al je vragen. 


Kaars Koffie in het kort

Kaars Koffie is een koffieleverancier aan zakelijke klanten voor en door heel Nederland. De focus van Kaars Koffie ligt op duurzaamheid. Zo kennen ze de boer achter hun koffie, betalen ze hem een eerlijke prijs, houden ze zich bezig met duurzame verpakkingen en koffiebekers en ondersteunen ze duurzame initiatieven.

Het assortiment van Kaars Koffie bestaat uit eigen label koffie en verschillende merken koffiemachines. Daarnaast kan je bij Kaars Koffie op basis van jouw wensen een unieke melange laten samenstellen voor jouw organisatie en voorzien ze koffiemachines van onderhoud. Van alle markten thuis dus!

Let op:  Ben je particulier? Coffee At Work is een aanbieder in de zakelijke markt. Voor particulieren kun je terecht op onze pagina’s over de beste koffie, de lekkerste koffiebonen en beste koffiemachines.


Waarom wel (of niet) kiezen voor Kaars koffie?

Voor we verder gaan naar klanten hun ervaringen met Kaars Koffie, gaan we eerst dieper in op waar het werkelijk om draait; het aanbod, de prijs en kwaliteit van de producten. Bekijk hieronder de belangrijkste factoren uit onze Kaars Koffie review;

Aanbod

Het koffieassortiment van Kaars Koffie bestaat uit bonen koffie, gemalen koffie en vriesdroogkoffie van verschillende sterktes. Naast koffie leveren ze ook fairtrade thee, zo is er voor ieder wat wils! Daarnaast biedt Kaars Koffie vrijwel alle merken zakelijke koffiemachines aan en plegen ze onderhoudsbeurten.

Prijs

In het geval van een kleine onderneming ben je relatief duur uit bij Kaars Koffie. Voor grootverbruikers liggen de prijzen marktconform. 

Met een aankoop bij Kaars Koffie steun je APAC Nicaragua. Deze coöperatie coacht de boeren in Nicaragua om hun productie per hectare te vergroten en het welzijn van de gezinnen te verbeteren.

Kwaliteit

Kaars Koffie beschikt over goede kwaliteit koffie en koffiemachines. De koffieproducten zijn duurzaam maar leveren niet op de kwaliteit in en de koffiemachines zijn van verschillende A-merken!

Met een aankoop bij Kaars Koffie weet je zeker dat je duurzame producten in huis haalt! Naast koffie, thee en koffiemachines, kan Kaars Koffie je ook van een eigen samengestelde melange voorzien. Zo weet je zeker dat je jouw gewenste koffie ontvangt!

Voordelen Kaars Koffie

  • Duurzaam koffie en thee assortiment;
  • Verschillende A-merk koffiemachines;
  • Eigen melange samenstellen;
  • Je steunt APAC Nicaragua.

Nadelen Kaars koffie

  • Geen prijzen zichtbaar op de website.

Vergelijk offertes en bespaar!

Benieuwd welke koffieleverancier het beste bij jouw situatie past? Klik op de knop hieronder en vergelijk direct tot 4 prijsopgaven van specialisten in jouw regio!


Kaars Koffie ervaringen

Hoewel bovenstaande informatie al een goed beeld creëert bij de producten van Kaars Koffie, geeft de ervaring met deze producten een nog beter beeld. Vandaar nu de belangrijkste vraag: ‘Hoe wordt Kaars Koffie ervaren onder zijn gebruikers?’. 

Onderstaand delen we een aantal Kaars Koffie ervaringen, zowel positief als negatief. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent met de producten en service van Kaars Koffie!

Positieve ervaringen

(H)eerlijke koffie en ook nog eens fairtrade. aanrader!

Altijd vriendelijke receptioniste aan de telefoon en de reactietijd op onze meldingen zijn altijd vlot! Klasse!

Gewoon goed geregeld en storingen worden zeer snel opgelost. Betrouwbare leverancier!

Negatieve ervaringen

We zijn met te weinig mensen om zakelijk af te kunnen nemen. Leveren alleen aan grootverbruikers…


Kaars Koffie alternatief

Ben jij op zoek naar het beste Kaars Koffie alternatief? Goed nieuws Via onderstaand formulier vergelijk je direct verschillende koffie leveranciers in jouw regio. Hierbij wordt gekeken naar je persoonlijke wensen en behoeften zodat je altijd een goede en weloverwogen keuze kunt maken.

Vind de koffieleverancier die bij je past

Wil óók jij jouw personeel en/of klanten graag de beste koffie aan kunnen bieden? Vul dan nu jouw wensen in op ons formulier en ontvang vrijblijvend 3 tot 4 prijsopgaven van verschillende zakelijke koffieleveranciers! Op deze manier kan je gemakkelijk een aantal specialisten vergelijken en eventueel verder contact opnemen. Het aanvragen van offertes is vrijblijvend en kosteloos!

Leon

Over de schrijver

Hoi! Mijn naam is Leon en sinds een aantal jaar schrijf ik mijn vrije tijd voor Top-X. Ik schrijf over meerdere onderwerpen maar koffie is toch wel mijn favoriet. Ik ben een echte koffie liefhebber en drink het liefst elke dag koffie!

Ook leuk:

Vergelijk offertes en bespaar!

Benieuwd welke koffieleverancier het beste bij jouw situatie past? Klik op de knop hieronder en vergelijk direct tot 4 prijsopgaves van koffieleveranciers in jouw regio!

>