fbpx

Vind de Beste Koffieleverancier!

Vergelijk en Bespaar direct tot 40% op je koffie!

  • Home
  • /
  • Koffie
  • /
  • Douwe Egberts Professional Review [Ervaringen en Info]

Door:  Leon

Op zoek naar goede kwaliteitskoffie voor jouw personeel en/of klanten? In deze Douwe Egberts Professional review vertellen we je of zij een geschikte optie zijn! We nemen je mee in de verschillende producten die Douwe Egberts aanbiedt en de ervaringen met deze producten. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Op zoek naar de beste koffieleverancier (zakelijk)? Via deze link kun je nu gratis & vrijblijvend tot 4 prijsopgaven aanvragen bij specialisten in jouw regio. Hier kun je terecht voor al je vragen. 


Douwe Egberts Professional in het kort

Douwe Egberts Professional is een koffieleverancier die al meer dan 265 jaar koffie, thee, machines en andere bijproducten verhandelt. Ze beschikken over veel kennis en ervaring. Dit zie je ook terug in hun klantenkring, ze werken samen met grote bedrijven als: KLM, Roompot en Hoogvliet.

De prioriteit van Douwe Egberts Professional ligt bij het minimaliseren van hun footprint. Zo kopen ze alleen UTZ, Rainforest Alliance en Fairtrade gecertificeerde koffie en thee in. ‘A responsible coffee for every cup’ is hun motto!

Let op:  Ben je particulier? Coffee At Work is een aanbieder in de zakelijke markt. Voor particulieren kun je terecht op onze pagina’s over de beste koffie, de lekkerste koffiebonen en beste koffiemachines.


Douwe Egberts Professional machines

Douwe Egberts Professional biedt verschillende A-merken koffiemachines aan, waaronder hun eigen merk; Douwe Egberts koffiemachines. Andere A-merken die zij aanbieden zijn o.a. L’Or, Astoria en La Marzocco. 

Van deze merken biedt Douwe Egberts Zakelijk verschillende soorten koffiemachines aan voor elke gebruiker. Hun assortiment koffiemachines bestaat uit instant koffiemachines, fresh brew koffiemachines, koffiebonen machines en capsule koffiemachines.


Waarom wel (of niet) kiezen voor Douwe Egberts zakelijk?

Voor we verder gaan naar klanten hun ervaringen met Douwe Egberts, gaan we eerst dieper in op waar het werkelijk om draait; het aanbod, de prijs en kwaliteit van hun producten. Bekijk hieronder de belangrijkste factoren uit onze Douwe Egberts zakelijk review; 

Aanbod

Het assortiment van Douwe Egberts Zakelijk is uitgebreid. Zo bieden zij uiteraard de hoofdproducten aan zoals koffie, thee en zakelijke koffiemachines. Maar ook voor bijproducten als suiker, koffie bekers, koekjes, soep en servies kan je bij Douwe Egberts terecht.

Prijs

De producten van Douwe Egberts vallen binnen de hogere prijsklasse. Koffie, thee en koffiemachines van Douwe Egberts zijn duurder dan de gemiddelde prijs voor deze producten.

Kwaliteit

Over de kwaliteit van de producten en diensten van Douwe Egberts valt te discussiëren. Velen zijn erg te spreken over de kwaliteit van Douwe Egberts. Echter, zijn er ook best een aantal negatieve reviews over de producten en de service van dit bedrijf te vinden. De service van Douwe Egberts levert de meeste negatieve reviews op.

Met een aankoop bij Douwe Egberts weet je zeker dat je over duurzame producten beschikt! Wel liggen de producten van Douwe Egberts in de duurdere prijsklasse en zijn de ervaringen met de producten en service van Douwe Egberts wisselend.

Voordelen Douwe Egberts Zakelijk

  • Ruim assortiment
  • UTZ, Rainforest Alliance en Fairtrade gecertificeerde producten
  • Veel kennis en ervaring

Nadelen Douwe Egberts Zakelijk

  • Wisselende ervaringen met producten en service.
  • Dure producten

Vergelijk offertes en bespaar!

Benieuwd welke koffieleverancier het beste bij jouw situatie past? Klik op de knop hieronder en vergelijk direct tot 4 prijsopgaven van specialisten in jouw regio!


Douwe Egberts Zakelijk ervaringen

Hoewel bovenstaande informatie al een goed beeld kan geven van Douwe Egberts Zakelijk, geven reviews een nog uitgebreider beeld. Vandaar nu de belangrijkste vraag: ‘Hoe wordt Douwe Egberts Zakelijk ervaren onder gebruikers?’. 

Onderstaand delen we een aantal ervaringen met Douwe Egberts, zowel positief als negatief. Zo wordt duidelijker wat je kan verwachten van de producten en service van Douwe Egberts Zakelijk!

Positieve ervaringen

Ik vind de zaken van DE echt geweldig. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook zijn er altijd leuke spullen en of aanbiedingen te vinden. Ook de webshop is zeker de moeite waard. Snelle en nette leveringen!

Op sommige dingen moet je niet bezuinigen en een daarvan is koffie. Mijn maandagmorgen wordt prettig als ik een Douwe Egberts koffiepad in mijn Senseo heb gedaan en geniet van een heerlijke kop verse koffie. Ok er zijn voordeliger pads, maar koffie drink ik voor mijn plezier. Daarom houd ik het bij Douwe Egberts.

Lekkerste koffie en goede service.

Negatieve ervaringen

Douwe Egberts heeft bijzonder veel fouten gemaakt met de levering van een multifunctioneel koffiezetapparaat. Zeker 100x mail- en telefoonverkeer, nog nooit meegemaakt dat een bedrijf zoveel blundert.

Afspraken van leveringen worden niet nagekomen...een grote ergenis!!

Hoewel (eigenlijk alleen) de meest dure Douwe Egberts koffie mij redelijk goed smaakt en volgens mij 8 sterren waard zou kunnen zijn, geef ik sterren minder vanwege de hoge prijs.


Douwe Egberts Zakelijk alternatief

Ben jij op zoek naar het beste Douwe Egberts Zakelijk alternatief? Goed nieuws Via onderstaand formulier vergelijk je direct verschillende koffie leveranciers in jouw regio. Hierbij wordt gekeken naar je persoonlijke wensen en behoeften zodat je altijd een goede en weloverwogen keuze kunt maken.

Vind de koffieleverancier die bij je past

Wil óók jij jouw personeel en/of klanten graag de beste koffie aan kunnen bieden? Vul dan nu jouw wensen in op ons formulier en ontvang vrijblijvend 3 tot 4 prijsopgaven van verschillende zakelijke koffieleveranciers! Op deze manier kan je gemakkelijk een aantal

Leon

Over de schrijver

Hoi! Mijn naam is Leon en sinds een aantal jaar schrijf ik mijn vrije tijd voor Top-X. Ik schrijf over meerdere onderwerpen maar koffie is toch wel mijn favoriet. Ik ben een echte koffie liefhebber en drink het liefst elke dag koffie!

Ook leuk:

Vergelijk offertes en bespaar!

Benieuwd welke koffieleverancier het beste bij jouw situatie past? Klik op de knop hieronder en vergelijk direct tot 4 prijsopgaves van koffieleveranciers in jouw regio!

>