fbpx

Vind de Beste Koffieleverancier!

Vergelijk en Bespaar direct tot 40% op je koffie!

 • Home
 • /
 • Koffie
 • /
 • Coffeeclick Review [Ervaringen en Info]

Door:  Sam

Coffeeclick Review

Coffeeclick

Als jij op zoek bent naar een goede koffieoplossing voor je bedrijf is Coffeeclick zeker een aanrader. Bij Coffeeclick betaal je namelijk een vast bedrag per kopje koffie. Je hoeft je hierdoor geen zorgen te maken over dure investeringen in professionele koffiemachines en alles wordt eigenlijk voor je geregeld. Verder levert Coffeeclick duurzame koffie en hebben de servicemonteurs flink wat kennis van zaken. Hierdoor kunnen ze jou perfect helpen met het instellen van de machines. 

Hoe mooi zou het zijn als je een vaste all-in prijs kunt betalen per kopje koffie dat je zet? Coffeeclick maakt van deze droom de realiteit. 

Coffeeclick is een aanbieder van kwaliteitskoffie gericht op de zakelijke markt. Maar hoe goed is deze partij nu eigenlijk? Bij Top-X.nl zijn we op onderzoek gegaan en hebben een uitgebreide Coffeeclick review voor je geschreven.

In deze Coffeeclick review lees je over de producten die het bedrijf aanbiedt en hoe klanten deze ervaren. Zo weet je precies waar je aan toe bent!


Wat is Coffeeclick?

Goed, laten we beginnen bij het begin. Coffeeclick, wat is dat eigenlijk precies? Als jij op zoek bent naar een goede partner op het gebied van je koffiemachines wil je natuurlijk wat meer weten over het bedrijf, wij hebben dit voor Coffeeclick alvast voor je uitgezocht.

Coffeeclick is een aanbieder van Professionele koffiemachines en koffie gericht op de zakelijke markt. Wat Coffeeclick onderscheidt van andere zakelijke koffieleveranciers is het feit dat zij een vaste prijs per kopje koffie hanteren. Wanneer je kiest voor Coffeeclick weet je dus precies waar je aan toe bent.

Daarnaast zorgt deze partij voor een volledige ontzorging op het gebied van koffie. Zo heeft Coffeeclick alles in eigen beheer. Van professionele koffiemachines, vers gebrande koffiebonen tot en met eigen technici voor hoogwaardige serviceverlening. 

Het enige wat jij hoeft te betalen? De vaste prijs per kopje koffie. Hiervoor word je volledig ontzorgd en hoef je je dus geen zorgen te maken over eventuele extra kosten.

Wat is coffeeclick

Waarom kiezen voor Coffeeclick

Bij elke review die we doen proberen we altijd te zoeken naar unieke eigenschappen van een merk of bedrijf. Dit hebben we ook bij Coffeeclick gedaan. Hieronder vind je de belangrijkste punten om te kiezen voor Coffeeclick. 

Je betaalt een vaste prijs per kopje koffie

Het hele concept van Coffeeclick draait eigenlijk om de vaste prijs die je betaalt per kopje koffie. Hiermee is Coffeeclick uniek en je hoeft je dus geen zorgen te maken om andere kosten zoals onderhoud, de aanschaf van dure koffiemachines en de kosten van koffiebonen.

Duurzame koffie

Als tweede punt levert Coffeeclick duurzame koffie. Alle koffie melanges van deze partij zijn voorzien van het UTZ-keurmerk. Dit betekent dat de koffiebonen afkomstig zijn van plantages waar de boeren oog hebben voor mens en milieu. 

Inhouse Barista's en service monteurs

De technische mensen binnen Coffeeclick zijn allemaal opgeleid tot barista. Hierdoor kunnen zij je voorzien van alle vragen rond het zetten van de perfecte kop koffie. Ook helpen zij bij het installeren van de koffiemachine en het instellen naar persoonlijke voorkeuren. 

Coffeeclick levert ook de accessoires

Als laatste levert Coffeeclick naast de machines, koffiebonen en het onderhoud ook accessoires voor de koffie. Denk hierbij aan bekers, roerstaafjes, verse melk, suiker en reinigingsmiddelen. 


Coffeeclick ervaringen

Hoewel bovenstaande informatie een goed beeld kan geven van de producten van Coffeeclick, geven reviews een uitgebreider beeld van de ervaring met de producten. Daarom nu de belangrijkste vraag: ‘Hoe wordt Coffeeclick ervaren onder gebruikers?’.

Onderstaand delen we een aantal Coffeeclick ervaringen. Op deze manier kan je een uitgebreider beeld vormen bij de producten en service van Coffeeclick!

Positieve ervaringen

Snelgroeiend koffiebedrijf met een leuke manier van aanbieden. Niet per kilo, maar per 'click'. Geen kosten voor apparatuur en gratis technische service. Prima assortiment koffie en thee (Fairtrade/UTZ). Hoge klanttevredenheid en als er wat s, zijn ze er lekker snel.

Top kwaliteit koffie en controle over de kosten en geen voorinvestering nodig. Voor ons een perfecte oplossing voor koffie op de zaak!

Heerlijke koffie, uitstekende service en geen investering nodig. Kortom een absolute aanrader.


Wat zijn de belangrijkst voor- en nadelen van Coffeeclick?

Met een aankoop bij Coffeeclick weet je zeker dat je over duurzame producten beschikt en dat je koffie voor een vaste prijs per kopje kunt krijgen! Naast koffiemachines kan Coffeeclick je ook van de koffie en het onderhoud voorzien. 

Zo weet je zeker dat jouw bedrijf van goede koffie is voorzien! Hieronder zetten we de belangrijkste voor- en nadelen van Coffeeclick nog eens op een rijtje:

Voordelen Coffeeclick

 • Uniek concept: je betaalt een vaste prijs per kopje koffie
 • Alle koffie melanges van Coffeeclick zijn duurzaam en beschikken over de belangrijkste keurmerken
 • Je hoeft geen dure investering te doen in professionele koffiemachines
 • De technische mensen binnen Coffeeclick zijn opgeleidt tot barista waardoor ze veel kennis van zaken hebben
 • Naast de koffiemachines ontvang je ook alle accessoires zoals koffiebekers, staafjes, suiker en reinigingsmiddelen

Nadelen Coffeeclick

 • Geen prijzen te vinden op de website

Conclusie Coffeeclick: De moeite waard?

Goed, dat was hem dan! Onze Coffeeclick review! Zoals je in deze review hebt kunnen lezen is Coffeeclick een interessante partij voor elk bedrijf dat op zoek is naar een oplossing voor koffie op het werk.

Bij Top-X.nl hebben we al meerdere koffie aanbieders voor de zakelijke markt beoordeeld. Echter is Coffeeclick met hun vaste prijs per kopje uniek. 

Het mooie van Coffeeclick is dat je alleen een vaste prijs per kopje koffie betaalt en je jezelf dus niet druk hoeft te maken over dure investeringen van professionele koffiemachines, koffiebonen en onderhoud.

Dit maakt Coffeeclick een zeer interessante partij voor verschillende bedrijven. Verder levert Coffeeclick duurzame koffie, ontvang je ook service vanuit Coffeeclick en wordt eigenlijk alles geregeld op het gebied van koffie.

Daarnaast zijn de meeste ervaringen van andere klanten van Coffeeclick positief, deze heb je hierboven kunnen lezen. Coffeeclick is wat ons betreft dus zeker de moeite waard. 

Meer informatie ontvangen? Via onderstaande knop word je direct doorgestuurd naar de website van Coffeeclick. Hier kun je gemakkelijk een offerte aanvragen om meer informatie te ontvangen over de oplossingen die Coffeeclick jou te bieden heeft. 


Sam

Over de schrijver

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.

Ook leuk:

Vergelijk offertes en bespaar!

Benieuwd welke koffieleverancier het beste bij jouw situatie past? Klik op de knop hieronder en vergelijk direct tot 4 prijsopgaves van koffieleveranciers in jouw regio!

>