fbpx
  • Home
  • /
  • Internet
  • /
  • Een review over Junda.nl; wat zijn de ervaringen met deze hosting partij?

Publicatie datum: 20 juli, 2023

Door: Sam

Junda Review

Onze score

Junda is een Nederlands hostingbedrijf dat een uitgebreid servicepakket biedt. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare webhosting of je wilt een professioneel e-mail adres hebben, je kunt bij Junda terecht.

Het platform is, mede dankzij de goede klantenservice ook, uitstekend geschikt voor beginners die nog niet eerder een eigen website beheerd hebben.

Een bijkomend voordeel is dat de prijzen die je voor de verschillende services betaalt, aantrekkelijk laag zijn. Toch ben je verzekerd van kwaliteit.

Voor webhosting of het registreren van je domeinnaam voor je website, maak je gebruik van een hostingbedrijf. Junda.nl biedt al deze diensten in complete servicepakketten. Wat zijn de voordelen van Junda boven andere hostingbedrijven en waar moet je rekening mee houden? Je leest het in deze Junda review!.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

11

Uur onderzoek gedaan

18

 Ervaringen gecheckt

10+

webhosting providers vergeleken


Waarom zou je voor Junda kiezen?

Uit het grote aanbod van hostingbedrijven is het soms lastig een keuze te maken. Daarom hebben we de voor- en nadelen van Junda op een rijtje gezet, zodat je meteen weet wat je kunt verwachten.

Voordelen Junda

  • Goed bereikbare klantenservice. Je krijgt geen computergestuurde antwoorden. Je wordt persoonlijk geholpen per e-mail of via de chat, 7 dagen per week;
  • 1900 verschillende domein extensies mogelijk;
  • Gratis verhuisservice;
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding. De verschillende, complete pakketten zijn voor lage prijzen verkrijgbaar.

Nadelen Junda

  • De helpdesk is niet telefonisch bereikbaar. Dat kan als lastig ervaren worden.

junda.nl website

Wat is Junda?

Junda is in Amsterdam gevestigd en is al een aantal jaren actief als hostingbedrijf. Het onafhankelijke bedrijf is marktgericht, zodat je kunt rekenen op producten en diensten die passen bij de actuele ontwikkelingen van het internet. Het team bestaat uit een groep enthousiaste medewerkers die de klant voorop stellen. En dat zie je in alles terug. Ze bieden producten die standaard voorzien zijn van de meest belangrijke features en als je vragen hebt, kun je altijd terecht bij de deskundige medewerkers van de klantenservice.

Bedrijfsinformatie Junda.nl

Junda B.V.

Keizersgracht 520H, 1017EK, Amsterdam

hallo@junda.nl


KvK nummer:

88996565

BTW nummer:

Onbekend

Diensten:

Webhosting, verhuisservice en domeinnamen.


Junda dienstverlening

Als hostingbedrijf biedt Junda een aantal services. Deze zijn onderverdeeld in onder andere webhosting, domeinnamen en e-mail. Voor de WordPress website is er een speciale toolkit om je website up-to-date te houden

Webhosting

De pakketten voor het hosten van een website zijn verdeeld in een basispakket, een pluspakket of een advanced pakket. Afhankelijk van je wensen kies je een passend pakket. Het verschil zit bijvoorbeeld in de hoeveelheid NVMe-opslag en het aantal dagen dat de back-up teruggaat. Kies het pakket dat bij de grootte van je site past of bij de verwachte groei.

Domeinregistratie

Of je nu op zoek bent naar een extensie met .nl, .online of .team, bij Junda is het allemaal mogelijk. Er zijn meer dan 1900 extensies beschikbaar. Het tarief dat je per domeinnaam betaalt, is afhankelijk van de gekozen extensie. Je kunt zelf je domein beheren.

E-mailpakketten

Voor een professionele uitstraling wil je een zakelijk e-mailadres dat aansluit bij je bedrijfsnaam. Daarvoor maak je gebruik van een e-mailpakket van Junda. Er zijn vier verschillende pakketten waarbij je onbeperkt e-mailadressen kunt aanmaken. Dus iedere medewerker kan een persoonlijk e-mailadres krijgen. Daarnaast profiteer je van extra zekerheid door de inbegrepen back-up.

Verhuisservice

In de verschillende pakketen zit een verhuisservice inbegrepen. Je hoeft deze dus niet apart aan te vragen of af te rekenen als je je website of e-mail adres wilt verhuizen van je oude hostingbedrijf naar Junda.


Snelheid van Junda hosting

De gegevens van je site worden snel en veilig opgeslagen. Alle pakketten van Junda werken op basis van NVMe-opslag. Dit is aanzienlijk sneller dan andere opslagmethodes zoals SSD of HDD.

Ook over de beveiliging van je website is goed nagedacht. Je werkt altijd met een beveiligde verbinding en je krijgt dan ook bij je geregistreerde domeinnaam standaard een SSL-certificaat.

Uiteraard heb je zelf ook nog veel invloed op de snelheid van je website aan de hand van de pakketten die je kunt kiezen.


Prijzen en tarieven

De verschillende pakketten geven je de mogelijkheid om een tarief te betalen dat bij je past. Afhankelijk van de duur van het contract dat je kiest, betaal je een vaste prijs per maand voor de hosting.

Voor een jaarcontract start het tarief op € 2,00. Sluit je een driejarig contract dan betaal je € 1,00 per maand. Een populaire keuze is het pluspakket, met 100 GB NVMe-opslag en een back-up die zeven dagen terug gaat. Voor een contract van drie jaar betaal je € 4,00 per maand. Bij een jaarcontract ben je € 8,00 per maand kwijt.

Ook bij de e-mailpakketten zijn de prijzen afgestemd op de inhoud van het pakket. Voor drie jaar betaal je voor 5 GB NVMe-opslag € 1,00 per maand. Voor 150 GB NVMe-opslag betaal je € 6,00 per maand. Het is hierbij eveneens mogelijk om het contract per jaar af te sluiten. De genoemde maandprijzen worden dan verdubbeld.

Hiermee bewijst Junda dat een wordpress hosting en een domeinnaam zeker niet duur hoeven te zijn!

De kosten voor een domeinnaam

De registratie van een domeinnaam betaal je per jaar. Een naam met .nl erachter kost € 3,76 per jaar. Wil je een andere toevoeging achter de naam van je website, dan is de prijs afhankelijk van de extensie die je kiest. Een .com kost bijvoorbeeld € 8,68 per jaar, een .store kost € 38,11 per jaar.

Goed om te weten: De verhuisservice is in alle pakketten gratis inbegrepen!Junda ervaringen

In onze Junda review vinden we het niet enkel belangrijk om onze eigen bevindingen te delen maar ook om te kijken naar Junda ervaringen ven bestaande klanten.

junda ervaring

"Goede verhuisservice"

Bij het verhuizen van mijn website naar Junda had ik wat technische problemen. Ik kon zelf niet ontdekken waar het aan lag. Maar met de hulp van de vriendelijke mederwerker van de klantenservice was het snel opgelost.

Maarten

"Goedkoop en prima"

De kosten van de hostingpakketten zijn laag. Wel is het zo dat je hiervoor een contract voor een langere periode moet afsluiten.

Angelique

"Ben fijn geholpen"

Als ik een storing heb op mijn website wil ik dat natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Het liefst doe ik dat telefonisch, maar dat is niet mogelijk bij Junda. Het contact via de chat ging echter net zo vlug en gemakkelijk, zodat ik snel begreep waar het probleem op mijn website zat en hoe ik dat moest herstellen.

Tanja86


Junda klantenservice

Waar het bij andere hostingbedrijven nog wel eens misgaat bij de bereikbaarheid van de klantenservice, is daar bij Junda geen sprake van. Wanneer je hulp nodig hebt of vragen hebt over een van de diensten, dan kun je heel gemakkelijk contact opnemen via e-mail of de chat. De deskundige medewerkers helpen je met alle voorkomende zaken, of het nu gaat om advies bij het aanvragen van een domeinnaam of het verhuizen van je e-mailadres.

Het enige nadeel van de klantenservice is dat deze niet via de telefoon bereikbaar is. Dit zien we echter vaker bij hostingpartijen terug. Wat ons betreft iets waar meer aandacht aan mag worden besteed.


Junda review: onze conclusie

Bij Junda kun je rekenen op een volwaardig hostingbedrijf dat alle zaken in huis heeft om je website op een professionele manier te laten draaien. Je hebt bij de verschillende services keuze uit diverse pakketten. Zo heb je altijd voor een gunstige prijs een pakket dat bij jouw type website past. Voor al je vragen kun je terecht bij de vriendelijke en professionele medewerkers van de klantenservice. Dit Nederlandse hostingbedrijf is een betrouwbare partner voor alle zaken die met je website te maken hebben.

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>