fbpx

Publicatie datum: 22 maart, 2023

Door: Puck

IkRij.nl Review

Ikrij.nl test

Onze score

Wanneer je als particulier op zoek bent naar een leaseauto, ben je bij IkRij.nl aan het juiste adres. Het voordeel van deze leasemaatschappij is dat je niet alleen nieuwe auto's kunt leasen, maar ook occassions. Het voordeel hiervan is dat je goedkoper uit bent en minder geld maandelijks kwijt bent aan je auto!

Als extra service is het bij IkRij.nl ook mogelijk om jouw huidige auto te verkopen of in te ruilen. Wanneer je pech hebt staat de 24/7 pechhulpservice van IkRij.nl voor je klaar. Al met al is IkRij.nl een fijne, betrouwbare leasemaatschappij om mee in zee te gaan!

Op zoek naar een particuliere leaseauto? In deze IkRij.nl review vertellen we je of zij de geschikte optie zijn! In dit artikel lees je over de verschillende auto’s die IkRij.nl aanbiedt en consumenten hun ervaringen hiermee. Zo weet je precies waar je aan toe bent!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

10+

Leasemaatschappijen vergeleken


Waarom kiezen voor leasen bij IkRij.nl?

Voordelen IkRij.nl

  • Verkozen tot 3e beste private lease maatschappij van 2023
  • Korting op maandbedrag wanneer je gebruik maakt van hun bestickering
  • 24/7 pechhulpservice
  • Mogelijkheid om je auto te verkopen of in te ruilen
  • Zowel nieuwe auto’s als occasions
  • Groot aanbod

Nadelen IkRij.nl

  • Enkel voor particulieren

Voor wie is IkRij.nl geschikt?

Ben jij een particuliere rijder en wil je geen grote investering doen in een leaseauto? Dan ben je bij IkRij.nl aan het juiste adres. Hier kan je namelijk, naast nieuwe auto’s, ook occasion leasen tegen een vast en scherp maandtarief! Het aanbod van IkRij.nl is breed, want ook voor nieuwe auto’s heeft deze aanbieder een perfect aanbod!


Wat is IkRij.nl?

IkRij.nl is een aanbieder van private lease auto’s in Nederland. Het bedrijf werd in 2013 opgericht als dochteronderneming van Wittebrug Lease. Het bedrijf heeft over de jaren heen veel ervaring opgedaan waardoor ze een betrouwbare partij zijn voor het leasen van je voertuig. 

 IkRij.nl is gericht op particulieren en biedt daarmee geen zakelijke lease aan. Hun aanbod bestaat uit zowel nieuwe als occasion voertuigen. De merken die ze aanbieden zijn divers. Audi, Volkswagen, Seat, Hyundai, Skoda, Kia en Opel zijn allemaal merken die voorkomen binnen het aanbod van IkRij.nl. Daarnaast beschikken ze ook over een goede pechhulp service.

Bedrijfsgegevens IkRij.nl

Naam (op basis van KVK registratie): Wittebrug Lease B.V.
KVK nummer: 27120193
Adres hoofdkantoor: Einsteinlaan 3, 2289 CC Rijswijk|
Telefoonnummer: 070 342 92 20

Noodtelefoonnummer: 070 342 94 00E-mailadres: info@ikrij.nl

IkRij.nl leasevormen

IkRij.nl biedt enkel auto’s aan voor particulier gebruik. De leasevormen die zij aanbieden zijn private lease en private lease occasion. Onderstaand lichten we beide leasevormen aan je toe!

Private Lease

Met private lease huur je als particulier een nieuwe auto zonder dat hij daadwerkelijk van jou is. Hiervoor betaal je een vast maandbedrag. Benzinekosten betaal je zelf. Kosten voor o.a. reparatie, onderhoud, verzekering, motorrijtuigenbelasting en pechhulp zijn in het maandelijkse bedrag inbegrepen. 

Private lease auto’s huur je voor een bepaalde periode, ook wel de looptijd genoemd. Looptijden kunnen variëren tussen de 12 en 60 maanden. Over het algemeen geldt; hoe korter de looptijd, hoe hoger de maandelijkse kosten.

Private Lease occassion

Een andere optie die IkRij.nl aanbiedt, is de private lease occasion. Ook hierbij huur je als particulier een auto zonder dat hij daadwerkelijk van jou is. Het gaat bij een occasion echter niet om een nieuwe auto, maar om een jong gebruikte auto. In deze auto’s is al gereden wat er voor zorgt dat het maandtarief lager uitvalt. Dit is een interessant alternatief wanneer je wil besparen op leasekosten!


Hoe zijn de kosten en voorwaarden bij IkRij.nl?

Hoe hoog de kosten voor een private lease bij IkRij.nl uitvallen hangt voornamelijk of van het type leaseauto dat je kiest, een nieuwe auto of een occasion. Daarnaast spelen de looptijd, het aantal km’s per jaar en het merk van de auto een rol in de kosten.

Het maandtarief van IkRij.nl includeert motorrijtuigenbelasting, eventuele reparaties, onderhoud, banden, verzekering, pechhulp en vervangend vervoer.

Nieuwe auto leasen bij IkRij.nl

De kosten voor een nieuwe auto leasen variëren tussen de €263 en €914 per maand (incl. BTW). Voor de minimum maandkosten van €263 per maand staat er een Hyundai i10 tegenover. Deze behoort tot het instap segment van nieuwe leaseauto's. De duurste nieuwe leaseauto kost €914 per maand. Hiervoor ontvang je een Skoda Enyaq iV, deze behoort tot het luxe segment van nieuwe leaseauto’s.

Occasion auto leasen bij IkRij.nl

De kosten voor een occasion auto leasen variëren tussen de €209 en €589 per maand (incl. BTW). Voor de minimum maandkosten van €209 per maand staat er een jong gebruikte Citroen C1 1.0vti tegenover. Deze behoort tot het instap segment van de occasion leaseauto's. De duurste occasion leaseauto kost €589 per maand. Hiervoor ontvang je een jong gebruikte Volkswagen Touran 1.5tsi, deze behoort tot het luxe segment onder de occasion leaseauto’s.

Let op! In bovenstaande prijzen is gekeken naar de goedkoopste mogelijkheid, met een maximale looptijd van 60 maanden. Wil je een kortere looptijd of meer km’s per jaar? Dan kunnen de kosten per maand hoger uitvallen!

De exacte voorwaarden voor een private lease bij IkRij.nl staan niet online, maar ontvang je na een vrijblijvende aanvraag. Wat we wel weten is dat dit bedrijf aangesloten is bij het Keurmerk Private Lease. Hierdoor ben je gegarandeerd van eerlijke voorwaarden!

Welke merken en modellen kan ik leasen?

Het actuele aanbod van nieuwe auto’s bestaat bij IkRij.nl uit de merken: Audi, Cupra, Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Nissan, Opel, Peugeot, Volkswagen en vele anderen. Veel van de aangeboden nieuwe auto’s zijn in verschillende modellen beschikbaar.

Het actuele aanbod van occasions bestaat uit merken als: Audi, Citroen, Fiat, Hyundai, Mercedes, Mini, Opel, Peugeot, Renault en vele anderen. Ook hiervan zijn meerdere modellen beschikbaar. Zo staat er momenteel een Volkswagen Touran 1.5tsi online, een zeer populaire gezinsauto. Maar ook voor de sportieve onder ons zijn er geschikte modellen te vinden, zoals een Mercedes CLA Shooting Brake 180 sport edition.

https://ikrij.nl/

IkRij.nl Alternatieven

Het aanbod onder leaseauto’s is groot. Aan elke wens kan voldaan worden, maar de juiste leasemaatschappij vinden is vaak een lastige taak. Er zijn verschillende alternatieven die misschien wel beter bij jouw persoonlijke mobiliteitsvraag passen. Onderstaand zetten we enkele alternatieven voor je op een rijtje!

Top 5 Beste Lease maatschappijen

Athlon lease auto


Beste Private Leasemaatschappij
1. Athlon

Beste Lease aanbiedingen
2. Volkswagen Private Lease

justlease logo

Beste occasions
3.  Just Lease

Forward lease

Beste Occasion lease
4. Forward Lease

Beste Zakelijke leasemaatschappij
5.XL Lease


Hoe zijn de IkRij.nl ervaringen van andere?

Wanneer we de IkRij.nl ervaringen van consumenten lezen, wordt ons vertrouwen in deze partij verder versterkt. Positief beoordelingen over deze leasemaatschappij zijn te lezen op verschillende platformen.

Onderstaand zetten we enkele platformen en hun beoordelingen van IkRij.nl voor je op een rijtje, zo kan je zelf een conclusie trekken!

4,4/5
4,3/5

Conclusie

IkRij.nl is een fijne partij om als particulier een auto bij te leasen. In onze IkRij.nl review hebben we kunnen zien dat de partij zowel nieuwe als occasion auto’s aanbiedt. Ook kan je je eigen auto aan de partij verkopen of inruilen. Op deze manier is er voor vrijwel iedere particuliere consument een geschikt aanbod!

Ook is het fijn dat hun aanbod uitgebreid is. Zo beschikken ze over vele verschillende merken als: Audi, Citroen, Fiat, Hyundai, Mercedes, Mini, Opel, Peugeot en Renault. Daarnaast beschikken ze over 24/7 pechhulpservice, zodra je pech hebt kan je dus op hen rekenen. En last but not least; de partij is verkozen tot 3e beste leasemaatschappij van 2023! IkRij.nl wekt daarmee een positieve indruk.

Veelgestelde vragen

Hoe betrouwbaar is IkRij.nl?

In onze IkRij.nl Review is deze partij zeker als betrouwbaar naar voren gekomen. Zo zijn er ontzettend veel positieve reviews te vinden over dit bedrijf en bestaat het bedrijf inmiddels al flink wat jaren. IkRij.nl is zeker betrouwbaar en in onze review lees je meer over de voor- en nadelen van deze lease maatschappij. 

Hoe hebben jullie IkRij.nl beoordeeld?

Om te bepalen hoe goed en betrouwbaar IkRij.nl is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Hierbij hebben we o.a. gekeken naar het aanbod, de consumentenervaringen van klanten en natuurlijk de prijs. Op basis hiervan hebben we deze partij vervolgens beoordeeld.

Over de auteur

Puck

Mijn naam is Puck en naast mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen schrijf ik regelmatig voor Top-X en andere websites. Ik vind het erg leuk om mezelf vast te bijten in een onderwerp en de informatie zo duidelijk mogelijk aan de lezers te communiceren. Mocht je vragen hebben voor mij, aarzel dan niet om contact op te nemen.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>