fbpx

Publicatie datum: 26 januari, 2023

Door: Sam

Beste Alternatief voor HelloFresh

Best geteste Hellofresh Alternatief

Marley Spoon

Marley Spoon is ons favoriete HelloFresh Alternatief. Je kunt hier wekelijks uit 40 gerechten kiezen. De gerechten van Marley Spoon zijn een stuk luxer dan die van HelloFresh. De gerechten zijn vaak restaurant waardig. Verder is Marley Spoon goed betaalbaar, flexibel te bezorgen en wordt er gedacht aan duurzaamheid. 

Wat is het beste alternatief voor Hellofresh? Is dit een vraag die jij hebt? Goed nieuws! Wij hebben namelijk de beste alternatieven voor Hellofresh op een rijtje gezet!

Hellofresh is waarschijnlijk de meest bekende en populaire maaltijdbox van Nederland. Natuurlijk is Hellofresh een prima aanbieder, maar wist je dat er ontzettend veel goede alternatieven zijn voor Hellofresh? Na een uitgebreid onderzoek hebben wij onze 5 favoriete alternatieven op een rijtje gezet. 


Top 5 Hellofresh Alternatieven

Marley Spoon alternatief

Beste Alternatief HelloFresh
1. Marley Spoon

ekomenu logo

Beste Duurzame alternatief HelloFresh
2. EkoMenu

familiebox

Beste Maaltijdbox voor gezinnen
3. Familiebox

Vegan box alternatief

Beste Vegan alternatief HelloFresh
4. Veganbox

Versh logo

Beste Goedkope alternatief HelloFresh
5. Versh

Misschien ook interessant:


Wat is het beste alternatief voor de Hellofresh box?

Goed, in onderstaande sectie vertellen we je meer over de beste alternatieven voor Hellofresh. Dit artikel hebben we geschreven omdat we op de redactie ontzettend veel vragen kregen. Denk hierbij aan vragen als:

 • Wat is goedkoper dan HelloFresh?
 • Welke maaltijdbox is goed naast Hellofresh?
 • Hoe kom je van Hellofresh af?
 • Wat is het beste alternatief voor een Hellofresh box?

Om bovenstaande vragen te beantwoorden vind je hieronder 5 alternatieven voor Hellofresh. Dit zijn verrassende partijen die ontzettend goede en lekkere maaltijdboxen aanbieden. Kortom, lees gauw verder!

1. Marley Spoon

Best geteste Hellofresh Alternatief

9.1

Eindbeoordeling

Aanbod

9.1

Gerechten

9.3

Prijs / kwaliteit

9.2

Marley Spoon is ons favoriete alternatief voor HelloFresh. Deze aanbieder van maaltijdboxen wordt steeds populairder in Nederland en dat is niet voor niets.

Je kunt bij Marley Spoon kiezen uit meer dan 40 gerechten. Waar HelloFresh zich voornamelijk richt op gemak is dat bij Marley Spoon net even anders.

De gerechten die Marley Spoon aanbiedt zijn iets uitgebreider en meer gericht op een culinaire insteek. De gerechten zijn vaak verrassend en de kans is klein dat je eerder deze gerechten hebt gegeten.

 Verder wordt er bij Marley Spoon nooit iets weggegooid waardoor je duurzaam bezig bent, zijn ze flexibel op het gebied van bezorging en is de prijs zeer acceptabel. 

Voordelen Marley Spoon

 • Gerechten zijn gericht op culinaire insteek 
 • Keuze uit meer dan 40 gerechten wekelijks
 • Eerlijke en duurzame producten

Nadelen Marley Spoon

 • Geen

2. EkoMenu

ekomenu logo

9.0

Eindbeoordeling

Aanbod

9.1

Gerechten

9.3

Prijs / kwaliteit

8.9

Op nummer twee vinden we de maaltijdbox van EkoMenu. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een Ecologische maaltijd box. De slogan van EgoMenu luidt als volgt:

 • "Voor hetzelfde geld eet je biologisch"

Als jij op zoek bent naar een duurzaam alternatief voor HelloFresh dan is dit zeker een goede optie. Je kunt hier kiezen uit meer dan 30 smaakvolle recepten, ontvangt 100% biologische producten en er wordt rekening gehouden met seizoensgebonden producten die direct bij de boeren gekocht worden.

Kwa prijs is deze maaltijdbox iets duurder dan HelloFresh. Hier krijg je echter wel een duurzame maaltijd box voor terug. 

Voordelen EkoMenu

 • Beste duurzame alternatief voor HelloFresh dat gericht is op duurzaamheid
 • 100% biologisch
 • Wordt gebruik gemaakt van seizoensproducten

Nadelen EkoMenu

 • Iets duurder dan HelloFresh

3. Familiebox

familiebox

8.8

Eindbeoordeling

Aanbod

8.8

Gerechten

8.3

Prijs / kwaliteit

9.2

Een ander leuk alternatief voor de HelloFresh maaltijd box is de Familiebox. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een box die speciaal gericht is op families. 

Met deze box heb je wekelijks de keuze uit 12 verschillende gerechten. Hierbij is het aanbod iets minder groot dan andere alternatieven uit deze lijst.

Wel zijn alle recepten relatief makkelijk te maken en heb je de keuze uit verschillende gerechten van vis tot vlees. Uiteraard is er ook gedacht aan vegetarische opties. 

Voordelen Familiebox

 • Speciaal gericht op families, hierdoor kun je het aantal personen makkelijk aanpassen
 • Relatief goede prijs in vergelijking met andere opties uit deze lijst

Nadelen Familiebox

 • Aantal gerechten zijn aan de lage kant

4. Vegan Box

Vegan box alternatief

8.1

Eindbeoordeling

Aanbod

8.8

Gerechten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Als jij op zoek bent naar een goede vegan maaltijdbox dan is de Vegan Box een goed alternatief voor HelloFresh. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een box volledig gericht op Vegans.

Wekelijks kies je bij deze box uit 9 verschillende plantaardige recepten. Je kunt de gerechten op zondag of maandag laten bezorgen en alle ingrediënten smaken ontzettend goed.

Het aanbod is met 9 plantaardige gerechten aan de lage kant, maar dat is natuurlijk wel iets wat te begrijpen is omdat het enkel vegan gerechten zijn.

Voordelen Vegan Box

 • Wekelijks keuze uit 9 plantaardige recepten
 • Alle gerechten zijn gemakkelijk en snel te bereiden

Nadelen Vegan Box

 • Prijs aan de hoge kant

5. Versh

Versh logo

8.6

Eindbeoordeling

Aanbod

8.8

Gerechten

8.3

Prijs / kwaliteit

9.1

We sluiten deze lijst af met het beste voordelige alternatief voor HelloFresh. Als jij een goedkoop alternatief voor Hellofresh zoekt dan is de maaltijd box van Versh zeker een aanrader.

Dit is op het moment de goedkoopste maaltijdbox van Nederland. De voordelen van deze maaltijd box?

 • Binnen 30 minuten de gerechten op tafel
 • Verse ingrediënten en simpele stappenplannen
 • Gemakkelijk te bereiden

Kortom, zeker een goede overweging als alternatief voor HelloFresh

Voordelen Versh

 • Voordelig en goedkope maaltijdbox
 • Ruim menu met verschillende keuze mogelijkheden

Nadelen Versh

 • Geen

Veelgestelde vragen:

ℹWat is vergelijkbaar met HelloFresh?

Er zijn verschillende maaltijdboxen die vergelijkbaar zijn met HelloFresh. Bekende opties daarvan zijn Marley Spoon, EkoMenu en de familiebox. Elke maaltijdbox richt zich op een andere doelgroep, zo heeft Marley Spoon wat luxere gerechten en richt EkoMenu zich op biologische gerechten. 

Wat is goedkoper dan HelloFresh?

Er zijn verschillende maaltijdboxen die goedkoper zijn dan HelloFresh. In onze top 5 vind je verschillende maaltijdboxen die goedkoper zijn dan HelloFresh. Welke momenteel het beste zijn is te lezen in ons artikel. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>