fbpx

Laatste update: augustus 2023

Door: Midas

Fully Jarvis Review

Onze score

Steeds meer mensen richten hun kantoor in met een zit-sta bureau. Een goede reden voor de redactie van Top-X om een review te schrijven over het Jarvis bureau van Fully.

Qua looks is het bureau mooi gedesigned. Niet veel poespas maar gewoon een stevig en minimalistisch bureau. Nadat je het bureau in elkaar hebt gezet kun je deze met een druk op de led bediening het bureau omhoog of omlaag plaatsen. Wervelklachten en een verkeerde zithouding behoren dan ook tot het verleden

Het ontwerp stimuleert gezonde gewrichten en een betere gezondheid. Thuiswerken is tegenwoordig een onderdeel van de samenleving. Ook dan is het eigenlijk noodzakelijk om een goed ergonomisch bureau aan te schaffen. We vinden het fijn dat je ook aan het bureau kunt staan. Dit is beter voor de doorbloeding van je lichaam en zorgt voor afwisseling in je houding. Onze experts van top-x.nl hebben dit bureau dus als een van de beste beoordeeld.


Update: Helaas wordt de Fully collectie niet meer in Nederland aangeboden. Toch op zoek naar een goed bureau? Bekijk dan ons artikel met de beste zit-sta bureaus van dit moment!

Over het Jarvis bureau

Het Jarvis zit-sta bureau is in verschillende ontwerpen en materialen te verkrijgen. Waardoor je altijd wel een combinatie kunt vinden die goed past bij het interieur van jouw bedrijf. Het voordelige prijskaartje maakt het echter ook mogelijk om deze aan te schaffen voor jouw thuiswerkplek. Je kunt kiezen uit de Jarvis bamboe, Jarvis laminaat, een Jarvis hoekbureau, multiplex, fineerhout en zelfs een bureaublad van Whiteboard materiaal kiezen.

Naast de verschillende designopties biedt het bureau vooral veel comfort, toch de belangrijkste eigenschap van een bureau. Zowel de zithouding als de stahouding kun je aanpassen. Elke hoogte is via het bedieningspaneel in te stellen. Het kleine strakke bedieningspaneel valt bovendien nauwelijks op en is mooi in het ontwerp geïntegreerd.

De montage is eenvoudig uit te voeren. Alle onderdelen vormen een passend geheel. Je hebt bijna geen gereedschap nodig, omdat er montagegereedschap bijgeleverd is. We hadden alleen een eigen kruiskop schroevendraaier nodig. Pluspunt is het duurzame verpakkingsmateriaal waarin de onderdelen geleverd worden. Het is belangrijk om te melden dat alle zit-sta bureaus van Jarvis in 2 aparte leveringen verzonden worden, waarbij de tweede zending een of twee dagen later zou kunnen aankomen. Het bureau zat in ongeveer een half uurtje in elkaar. 

jarvis bamboe

Tijd om de stevigheid uit te testen! Door druk op het bureaublad aan te brengen kun je gemakkelijk merken of een bureau stabiel staat. Bij de Jarvis dat het een zeer stevig bureau is, welke totaal niet wankelt. Het bureau is dus prima, ook als je het intensief gebruikt en er meerdere apparaten op plaatst, zoals een scherm en een printer. De stalen hefkolommen maken dat het bureau via stappen omhoog te zetten is. Ook gaat het bureau moeiteloos weer omlaag. Het bedienen wordt een automatisme en je leert snel de juiste houding aan te nemen. Een muisarm voorkom je dus met dit bureau. Het scheelt je bezoekjes aan de fysio en de huisarts. Let op: als je nog niet eerder gewerkt hebt met een zit-sta bureau is het belangrijk dien je goed na te gaan wat de juiste hoogte is voor het staand werken. Twijfel je hierover? Laat je dan adviseren.

Ook als je al rug of nekklachten hebt, kun met het Fully Jarvis Zit-Sta bureau deze klachten verminderen en zelfs genezen. Zeker als je veel op het kantoor zit of thuis werkt, is dit een zit-sta bureau om te overwegen. Lees hieronder verder om alle voor- en nadelen te zien en erachter te komen hoe het zit met de verschillende ontwerpen en materialen.

Update: 
Helaas wordt de Fully collectie niet meer in Nederland aangeboden. Toch op zoek naar een goed bureau? Bekijk dan ons artikel met de beste zit-sta bureaus van dit moment!

Voordelen en Nadelen van de Jarvis bureaus

In onderstaande sectie vind je een overzicht van de belangrijkste redenen om (niet) te kiezen voor een Jarvis bureau..

Voordelen Jarvis

  • Gunstig geprijsd
  • 15 jaar garantie
  • Zeer stevig en kwalitatief frame
  • Hoogte makkelijk in te stellen met de led bediening
  • TheWireCutter heeft de “Jarvis standing desk” als best beoordeeld (Wirecutter is een internationale consumentenwebsite, vergelijkbaar met Top-X)

Nadelen Jarvis

  • De bureau’s worden in 2 aparte zendingen geleverd. Het ene onderdeel kan dus wat eerder in huis zijn dan het andere. Het tafelblad en het onderstel worden dus als twee aparte pakketten verzonden.

Verschillende ontwerpen en materialen

Hieronder vertellen we wat over een deel van het assortiment van de Jarvis bureaus op Fully.com. Bekijk de website om alle opties te bekijken.

Jarvis Bamboe

Dit is een duurzaam bureau het qua prijs het goedkoopste model in de serie. Alle materialen van dit model zijn op een klimaatvriendelijke manier geproduceerd. Het tafelblad van bamboe is geheel natuurlijk. Er zijn geen chemische stoffen aan het verwerkingsproces van te pas gekomen. Het bamboe geeft een natuurlijke uitstraling. Daarbij past dit bureau perfect in een natuurlijk of landelijk interieur. 


Zowel kleine kinderen als lange volwassenen kunnen achter dit bureau zitten of staan. Ook kan het bureau tot wel 158 kg aan spullen dragen. Bovendien kun je dit bureau in zeven maten en twee vormen aanschaffen.

Jarvis Whiteboard

Op het Jarvis Whiteboard bureau kun je met speciale stiften schrijven. Notities kun je, net als op een wit bord, eenvoudig uitwissen. Dit is dus een uniek ontwerp en ook nog eens een mooie blikvanger. Het is daardoor een zeer praktisch bureau. Je onthoudt makkelijk bepaalde taken, doordat je ze direct op het bureaublad kunt noteren. Mis dus nooit meer een taak of vergadering.


Bovendien kun je situaties schetsen en het bureau voor trainingen en cursussen gebruiken. De studenten kunnen dan direct aantekeningen op het bureau maken, zonder papier te hoeven verspillen. Je kunt al je creatieve ideeën op dit bureau uitwerken! Het witte bord is zeer sterk en krasbestendig. 


Verder vraagt het bureau nauwelijks onderhoud. De spaanplaat bestaat uit gerecycleerde houtvezels. De randen zijn van vinyl gemaakt en het bord is met hogedruklaminaat afgewerkt.

Jarvis zit-sta hoekbureau

Dit hoekbureau creëert ruimte en is gemakkelijk in huis of op het kantoor te plaatsen. Je hebt extra veel werkruimte met het L-vormige ontwerp. Dit hoekbureau is extra stevig, doordat het over een middenrail beschikt. De bladen gaan dus minder snel doorhangen. Hierdoor gaat het bureau ook een stuk langer mee.


De brede hefkolommen zorgen ervoor dat het hoekbureau stevig op de grond staat. Het bureau kan maximaal 240 kg dragen en beschikt over drie geavanceerde motoren met veel hefkracht.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

9

Uur onderzoek gedaan

43

 Ervaringen gecheckt

8+

Bureau's vergeleken


Relevante kantoor pagina's


We proberen je zoveel mogelijk te helpen met jouw kantoorinrichting, of het nou gaat om zit-sta bureaus, de beste bureaustoel of misschien juist wel een ultrawide monitor. Op de homepage van onze website kun je de zoekfunctie gebruiken om alle producten op Top-X makkelijk te kunnen vinden.

Fully Garantie

De Fully Jarvis Zit-Sta bureaus hebben een ruime garantietermijn van 15 jaar. Dit is van toepassing op de mechanica, het frame en de elektrische modules van het bureau. Op het oppervlak zit 5 jaar garantie. Beschadigingen bij aflevering vallen bijvoorbeeld onder het vijfjarige garantietermijn.


Zoals je mag verwachten telt montageschade en slijtageschade niet met het garantietermijn mee. Ook oppervlaktescheurtjes vallen niet binnen het vijfjarige garantietermijn. Vergeleken met andere aanbieders en merken is dit een zeer lange garantieperiode, waardoor we zorgeloos van het bureau gebruik kunnen maken.


verstelbaar bureau

Hoe zijn de ervaringen met het Jarvis bureau van Fully

Wij zijn overduidelijk positief maar op Top-X proberen we ook altijd ervaringen van bestaande klanten mee te nemen. Hoewel we het bureau zelf getest hebben, kijken we dan ook naar de Jarvis ervaringen van klanten die het bureau al langer in huis (of op kantoor) hebben.

"Beter dan verwacht"

We zijn zeer enthousiast over de snelle levering. Het bureau is bovendien zeer makkelijk in elkaar te zetten. De klantenservice is goed bereikbaar en het bureau is perfect voor ons kantoor in huis. Ik ga dit bureau zeker aan vrienden en kennissen aanbevelen!

Roelof

"Werkt fijn en simpel"

Ik ben alleen maar positief te spreken over dit prachtige sta-zitbureau. Mijn rug is weer soepel en ik heb minder last van mijn ledematen. Ik hou echt van dit bureau. Ik ben gelijk om een tweede exemplaar gaan kijken voor mijn zoon.

Jantien

"Zeer stevig, maar had nog hoger gemogen"

Ik ben zeer tevreden met dit mooi vormgegeven bureau. Hij voldoet aan mijn verwachtingen en ik, als (zeer) lange man, kan er prima achter staan. Wel vraag ik me af of het bureau nog iets hoger kan. De website had misschien iets meer uitleg over de maximale hoogte kunnen geven. Wel is mijn ervaring erg positief en raad ik het bureau absoluut aan...

Thomas Jonk


Conclusie Jarvis review

Tijd om deze Fully Jarvis review af te sluiten met onze conclusie. Na de modellen van het Fully Jarvis Zit-Sta bureau goed getest te hebben, kunnen we tot conclusie komen dat dit bureau absoluut de moeite waard is. Het bureau zal een waardevolle aankoop zijn. Je zult een gezondere zithouding en stahouding creëren en hebt veel minder last van lichamelijke ongemakken. Alleen al voor je gezondheid en het prachtige ontwerp, is dit bureau een waardevolle investering.

Over de auteur

Midas


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP