fbpx

Publicatie datum: 22 februari, 2023

Door: Sam

eToro Review

etoro review

Onze beoordeling

eToro is wereldwijd een van de bekendste handelsplatformen en momenteel gebruiken maar liefst 15 miljoen beleggers het platform. eToro heeft een goed aanbod aan verschillende producten, zo kun je hier eigenlijk in alles wel beleggen. Denk hierbij aan aandelen, ETF's, cryptocurrency's en grondstoffen zoals goud en silver.

Wat eToro uniek maakt, is dat het een sociaal handelsplatform is. Zo kun je bijvoorbeeld portfolio's van andere beleggers kopiëren. Dit maakt eToro een fijne broker voor de beginnende belegger.

Verder werkt het platform ontzettend makkelijk, heeft eToro een eigen academy en kun je eerst een demoaccount aanmaken als je het platform wat beter wilt ontdekken.

Het enige nadeel van eToro? Je handelt in USD's, hierdoor betaal je relatief hoge valutakosten.

Als jij overweegt te gaan beleggen bij eToro dan is deze eToro review precies wat je nodig hebt. eToro is wereldwijd een van de grootste handelsplatformen en heeft inmiddels meer dan 15 miljoen gebruikers verspreid over de hele wereld.

Ook in Nederland is eToro steeds bekender aan het worden. Zo zie je ze steeds vaker in de reclames voorbij komen en werden ze een tijdje geleden zelfs sponsor van voetbalclub Vitesse.

Maar hoe goed en betrouwbaar is eToro nu eigenlijk? Is dit eigenlijk wel een goede partij om te gaan beleggen? Het antwoord ontdek je in deze test. Wij zijn namelijk op onderzoek voor je gegaan en hebben alle informatie die we over eToro konden vinden samengevat in deze review.

We kijken o.a. naar de beleggingsmogelijkheden, de kosten, het gebruiksgemak en natuurlijk naar de ervaringen van andere beleggers. Kortom, overweeg jij te beleggen bij eToro? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

10+

banken vergeleken


Waarom kiezen voor eToro

Voordelen eToro

 • Platform werkt ontzettend fijn en is gebruiksvriendelijk. Hierdoor zowel voor beginnende als ervaren beleggers te gebruiken
 • eToro is een sociaal handelsplatform waardoor je o.a. trades kunt kopiëren van andere beleggers en samen met andere kunt sparren over je investeringen.
 • eToro is een van de weinige brokers in Nederland die een demoaccount aanbieden. Met dit account kun je 100.000 dollar aan 'speelgeld' gebruiken om het platform te ontdekken.
 • Het platform heeft een eigen eToro Trading Academy opgezet waarbij ze beginners helpen met de juiste educatie
 • eToro staat onder toezicht van de Nederlandsche bank en de AFM (autoriteit financiële markten)
 • Er zijn heel veel verschillende beleggingsmogelijkheden bij eToro (aandelen, ETF's, cryptocurrencies, complexe instrumenten en nog veel meer)

Nadelen eToro

 • Je handelt op eToro in US dollars, dit betekent dat alle euro's eerst omgezet moeten worden. Je betaalt hierdoor relatief veel valutakosten om dit om te zetten waardoor eToro relatief duur is.
 • Voor het opnemen van geld betaal je 5 dollar.
 • eToro heeft geen Nederlandstalige klantenservice

Wat is eToro?

Goed, laten we beginnen met wat achtergrond informatie: wat is eToro eigenlijk? eToro is een online handelsplatform / online broker waar je terecht kunt voor het investeren in verschillende beleggingsproducten. Denk hierbij aan aandelen, cryptocurrency's, ETF's en nog veel meer.

Wereldwijd heeft eToro meer dan 15 miljoen gebruikers en hiermee is het een van de grootste handelsplatformen van dit moment.

Wat eToro onderscheidt van andere brokers en handelsplatformen is het zogenaamde Social Trading. Hierboven is een reclame van eToro te zien waarin ze dit concept uitleggen.

Naast een handelsplatform kun je eToro namelijk ook zien als Social Platform. Concreet houdt dit in dat je andere beleggers kunt volgen en hun strategieën kunt kopiëren. Dit is voor beginners natuurlijk super interessant, je kunt letterlijk de beleggingsstrategie kopiëren van de personen met een bewezen rendement.

Daarnaast kun je op het eToro platform ook praten met elkaar en zijn er verschillende educatieve secties waar je alles leert over beleggen.


Waar kun je in beleggen bij eToro?

Nu je weet wat eToro precies is en wat het platform uniek maakt, is het tijd om over te gaan naar het volgende onderwerp: hoe is het aanbod bij eToro en waar kun je allemaal in beleggen?

In de onderstaande sectie bespreken we kort welke verschillende mogelijkheden je bij eToro hebt en waar je precies in kunt investeren of beleggen.

Aandelen

eToro is onder veel beleggers die voornamelijk in aandelen zitten enorm populair. Zo heeft eToro een gigantisch aanbod en kun je hier terecht voor meer dan 3000 verschillende aandelen die op verschillende beurzen verhandeld worden. Naast de AEX krijg je ook toegang tot internationale beurzen zoals de NASDAQ en NYSE. Een groot voordeel van eToro is dat je hier aandelen koopt tegenover 0% commissie. Je kunt dus commissievrij handelen via eToro.

etoro aandelen

Cryptocurrency

Naast aandelen kun je bij eToro ook handelen in cryptocurrency. Momenteel zijn er op eToro meer dan 70 verschillende cryptomunten te koop. eToro beschikt over verschillende mooie analysetools en bovendien kun je realtime-updates aanzetten op je eigen portfolio. Verder kun je bij eToro ook crypto's staken waardoor je een passief inkomen over je crypto beleggingen kunt ontvangen

crypto kopen etoro

ETF's

ETF's zijn ontzettend populair onder beginners. Ook bij eToro koop- en verkoop je snel en gemakkelijk ETF's. Je kunt een ETF zien als een mandje van verschillende aandelen. Door een ETF te kopen beleg je direct in meerdere bedrijven. Het voordeel hiervan? Doordat je in meer dan honderden bedrijven in 1 × kunt investeren loop je minder risico. Op eToro zijn momenteel meer dan 250 verschillende ETF's te koop.

ETF's eToro

Grondstoffen

Ook kun je bij eToro beleggen in grondstoffen zoals goud en silver. In totaliteit zijn er op het moment van schrijven (2023) meer dan 27 verschillende grondstoffen te koop op eToro. Ervaren beleggers kunnen overigens ook gebruik maken van zogenaamde hefbomen.

grondstoffen etoro

Valuta

Valutahandel wordt ook wel forex trading genoemd. Op eToro kun je ook handelen in valuta's, dit is echter niet weggelegd voor de beginners. Bij valutahandel wissel je een munteenheid tegen een andere munteenheid. Op eToro kun je tot wel 49 verschillende valuta's handelen.

valuta handelen bij etoro

Is eToro betrouwbaar?

Een van de belangrijkste vragen in deze eToro review is waarschijnlijk: is eToro betrouwbaar? Wanneer jij gaat beleggen met geld dan wil je natuurlijk dat een partij of broker betrouwbaar is en een veilige handelsomgeving biedt.

Wat ons betreft, is dit bij eToro zeker het geval. eToro is opgericht in 2006 en bestaat inmiddels dus al meer dan 16 jaar.

Wereldwijd beleggen meer dan 16 miljoen mensen bij eToro en niet voor niets wordt eToro gezien als marktleider op het gebied van online brokers. Verder wordt eToro ook gereguleerd door verschillende grote instanties waaronder de Financial Instruments Directive, ASIC, CySEC (Cyprus Securities & Exchange Commission) en FCA (Financial Conduct Authority). Volgens de Cyprus Securities & Exchange Commission moet eToro aan verschillende strenge regelgeving voldoen en staan ze dus onder toezicht van verschillende grote instanties.

In Nederland biedt eToro natuurlijk ook diensten aan. Om deze reden staat eToro onder toezicht van de Nederlandsche Bank (DNB). De Nederlandsche Bank houdt toezicht op eToro en checkt of zij voldoen aan alle eisen en regelgeving.

Ook staat eToro in Nederland onder toezicht van de AFM. Kortom, op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid zit je bij eToro dus zeker goed.


Hoe zijn de analysemogelijkheden van eToro?

In deze eToro review hebben we ook gekeken naar de mogelijkheden op het gebied van analyses. Wanneer jij een goede broker zoekt dan is het namelijk van belang dat er voldoende analysemogelijkheden zijn.

Misschien ben je een beginnende belegger en is dit nu allemaal nog niet wat je nodig hebt. De kans is best aanwezig dat je na verloop van tijd wel interesse krijgt in het doen van analyses.

Om deze reden kan je maar beter een broker hebben die meerdere analysemogelijkheden aanbiedt.

Bij Etoro zit het op het gebied van de analysemogelijkheden wel goed. eToro is geschikt voor het uitvoeren van de volgende analyses:

 • Technische analyses
 • Analistenrapporten
 • Schaduwportefeuille
 • Stop loss
 • Fundamentele analyses

kosten etoro

Kosten eToro

Is eToro duur? Betaal je veel transactiekosten bij eToro? Een belangrijk onderdeel van onze eToro review zijn natuurlijk de kosten.

Hoe hoger de kosten bij een platform zijn, des te minder rendement houd jij over. Om deze reden is het van belang dat je kiest voor een platform waar de kosten zo laag mogelijk zijn.

In onderstaande sectie vind je een overzicht van de verschillende kosten bij eToro:

Gratis transactiekosten

Wanneer je eToro voorbij ziet komen dan zie je 1 ding opvallen: ze adverteren altijd met de tekst: commissievrij handelen.

Dit klopt aangezien je bij eToro geen transactiekosten betaalt voor het kopen van ETF's en aandelen. Bij cryptocurrency's aanbiedt, betaal je wel transactiekosten van 1%, dit is relatief duur aangezien je bij Bitvavo bijvoorbeeld maar 0,25% betaalt.

Valutakosten eToro

Een groot nadeel van eToro is dat je het platform alleen werkt met dollars. Dit betekent dus dat wanneer je Euro's stort, deze eerst omgezet dienen te worden naar dollars. De valutakosten om deze euro's om te zetten naar dollars zijn redelijk hoog.


Gebruiksgemak eToro

Een belangrijk onderdeel bij het kiezen van de beste broker? Het gebruiksgemak. Wat ons betreft moet het voor zowel beginnende als ervaren beleggers ontzettend simpel zijn om aandelen of andere producten te kopen bij een broker.

Om deze reden kijken we in onze eToro review en ervaringen ook naar het gebruiksgemak van eToro. Hoe makkelijk kun je handelen op dit platform? Welke mogelijkheden zijn er? Je ontdekt het hier.

Desktop ervaring bij eToro

etoro desktop

Allereerst kun je bij eToro gemakkelijk en snel handelen via de computer. Dit noemen we voor het gemak even de desktop ervaring bij eToro.

De desktop versie van eToro wordt vooral veel gebruikt door daytraders en handelaren. Dit omdat de desktop versie simpelweg veel meer mogelijkheden biedt dan de mobiele versie.

Voorop gesteld vinden wij de website van eToro zeer overzichtelijk en kun je op een makkelijke manier producten zoals aandelen, crypto of ETF's kopen.

Ook de ervaren belegger kan zijn lol op met de desktop versie. Zo zijn er verschillende tekentools, analyse mogelijkheden en indicatoren te zien waardoor je op een succesvolle manier kunt beleggen of daytraden.

Een andere leuke functionaliteit is dat je kunt switchen tussen een 'lichte' en een 'donkere' modus.

Mobiele app eToro

mobiele app etoro

Natuurlijk heeft eToro ook een eigen mobiele app. Niet zo gek aangezien we tegenwoordig alles via onze mobiele telefoon doen.

De mobiele app van eToro zorgt ervoor dat je op elk moment bij je beleggingen kan. Ook kan je via deze mobiele app gemakkelijk en snel aandelen kopen,- verkopen of verhandelen.

De app van eToro is verkrijgbaar in meer dan 20 verschillende talen en je kunt hem downloaden op zowel Android als iOS.

Voor zowel Android als iOS werkt de app eigenlijk heel fijn. Het is een overzichtelijke app waar je gemakkelijk en snel je eigen portfolio ziet.

Verder heeft de app een aantal handige functies. Zo kun je push-meldingen instellen bij koersstijgingen en is het mogelijk om trades uit te voeren via de uitgebreide trading view.


Hoe open je een eToro rekening?

In deze eToro review hebben we natuurlijk ook een stappenplan verwerkt waarin we je uitleggen hoe je een account kunt aanmaken bij eToro.

Het aanmaken van een eToro rekening is ontzettend simpel. Omdat eToro een betrouwbare broker is die onder toezicht staat van o.a. de AFM en de Nederlandsche bank dien je wel een Nederlands identiteitsbewijs en een Nederlandse rekening te hebben. 


Geld storten en opnemen bij eToro

In onderstaande sectie vind je de mogelijkheden over het storten en opnemen van geld bij eToro.

Geld storten bij eToro

Bij eToro kun je geld storten op verschillende manieren. In Nederland zijn dit:

 • iDEAL, Creditcard, Paypal, Sofort, Neteller, Skrill, Bankoverschrijving.

Je dient overigens wel minimaal $50 over te maken. Als je met bankoverschrijving wilt betalen dan is dit zelfs $500. Iets om dus rekening mee te houden.

Geld opnemen bij eToro

Een van de nadelen van eToro is dat je geld moet betalen om een uitbetaling te doen. Voor elke uitbetaling betaal je namelijk $5.

Verder is het zo dat dit geldbedrag in veel gevallen binnen 5 dagen op de rekening staat. Als jij een Platinum of Diamond klant bent dan betaal je overigens niet de opname kosten van $5.


Klantenservice eToro

eToro is natuurlijk een sociaal handelsplatform, maar hoe sociaal is de klantenservice van eToro eigenlijk? Natuurlijk wil je als belegger snel geholpen worden als er problemen zijn en om deze reden is het wel zo fijn als een broker over een goede klantenservice beschikt.

Om de eToro ervaringen positief te houden voor klanten heeft eToro verschillende maatregelen genomen om de klantenservice zo goed mogelijk neer te zetten.

Allereerst bestaat de eToro klantenservice uit een FAQ (veelgestelde vragen sectie) met meer dan 100 verschillende vragen en antwoorden. In de meeste gevallen staan hier de antwoorden die je nodig hebt.

Daarnaast heeft de eToro klantenservice een livechat en ticketsysteem. Het nadeel hiervan is dat deze alleen beschikbaar is voor klanten. Ben je nog geen klant van eToro? Dan kun je hier ds niet terecht.

De klantenservice van eToro is niet in het Nederlands te bereiken. Uiteraard kun je hier wel terecht in het Engels. Dit is iets wat je bij andere brokers ook vaak ziet.


Extra functionaliteiten eToro

Zoals we in het begin van deze eToro review al aangaven is het eToro platform een van de meest toonaangevende sociale handelsplatform ter wereld. Om deze reden leek het ons een goed idee om ook even wat dieper in te gaan op de extra functionaliteiten van eToro.

Copy trading

Een van de redenen dat eToro zo populair is komt door de copy trading functionaliteit die zij aanbieden. Wanneer je eToro ervaringen van andere beleggers bekijkt dan zie je dat er heel veel beleggers ontzettend te spreken zijn over de copy trading functionaliteit.

Hoe werkt deze copy trading functionaliteit dan precies? Nou, in de basis is het heel simpel. Zoals de naam 'copy trading' waarschijnlijk al doet vermoeden kun je trades kopiëren van andere beleggers.

Dit kan overigens niet bij elke belegger. eToro heeft namelijk zelf een aantal eToro trading experts geselecteerd. De strategieën van deze beleggers kun je vervolgens kopiëren.

Het leuke van copy trading is dat je gelijk allerlei relevante informatie over de handelaren kunt inzien. Zo kun je zien hoeveel risico een handelaar neemt en wat zijn gemiddelde rendement over de afgelopen jaren is. Hierdoor kun je een handelaar uitkiezen die past bij jouw eigen beleggingsdoelstellingen en visie.

Social trading

Naast de 'copy trading' functionaliteit kun je bij eToro heeft eToro ook een 'social trading' functionaliteit. Een van de doelstellingen van eToro is om het beleggen en investeren toegankelijker te maken.

Dit doen ze door het een sociale handelsplatform te maken. Op eToro heb je namelijk net zoals op bijvoorbeeld Facebook een tijdlijn waar je trades en beleggingen kunt delen met andere investeerders.

Hierdoor kun je op een leuke manier kennis en informatie uitwisselen met andere beleggers.

Demo account

Voor de beginnende beleggers onder ons heeft eToro iets leuks bedacht. Je kunt bij eToro namelijk een demo account aanmaken.

Wij vinden dit een geweldige uitvinding en zouden het graag bij andere brokers ook zien. Helaas zijn er niet heel veel verschillende brokers die een demo account hebben.

Met het eToro demo account kun je gratis en vrijblijvend je eigen account aanmaken. Met dit account krijg je vervolgens 100.000 dollar aan 'speelgeld'.

Dit geld kun je vervolgens op het eToro demo account gaan investeren. Je kunt hiermee alle functionaliteiten die het 'echte' platform ook heeft gebruiken. Kortom, een mooie manier om te wennen aan het platform.

etoro demo account

eToro educatie

Een ander voordeel van eToro is dat ze veel waarde hechten aan educatie. Zo heeft eToro een aantal jaren geleden de zogenaamde eToro trading academy opgericht. Via deze online training verschaft eToro op een simpele wijze informatie aan de beleggers van het platform.

Deze eToro trading academy is natuurlijk uitermate geschikt voor beginnende beleggers. Een particuliere beleggers verliest geld als hij of zij niet goed weet wat te doen. Om deze reden is het natuurlijk super goed dat eToro hier op inspeelt door een eToro educatieplatform op te richten.


Hoe zijn de eToro ervaringen van andere consumenten

Op Top-X.nl doen we dagelijks productvergelijkingen en reviews. Een onderdeel hiervan is dat we kijken naar de online populariteit van een bedrijf. Vaak zegt dit namelijk al heel veel over hoe goed of betrouwbaar een partij is.

Ook in deze eToro review hebben we gekeken naar de eToro ervaringen van andere consumenten. Dit hebben we o.a. gedaan door de Trustpilot scores te analyseren.

eToro scoort goed op Trustpilot. Zo zijn er meer dan 17.000 eToro ervaringen gedeeld en heeft het bedrijf een score van 4,3/5 gemiddeld.

etoro review

We hebben een aantal van deze eToro ervaringen hieronder neergezet.

Ronald


Voor standaard beleggen met weinig poespas of een beginnend belegger prima.
De service en account manager zijn wel echt veel beter geregeld dan bij de concurrentie, beleg inmiddels bijna 20 jaar maar heb nog niet zoveel service meegemaakt met weinig inleg.

Roy


Als vast contact persoon heb ik Jigal Noto van Etoro. Hij is altijd bereid om net dat stapje extra te zetten. Dit kan zijn bij het toelichten van beleggingsadvies tot de tijd nemen voor een etoro evenement. Ik ervaar het als zeer prettig en geef daarom ook 5 sterren.

Serge


Een zeer leuke site met zeer veel mogelijkheden en ondersteuning. Af en toe heeft de server problemen om extreme stijgingen en dergelijke te volgen en ben je niet in staat te kopen of te verkopen, dit is waarschijnlijk door een overbelasting van het systeem.
Maar al bij al zeer veel mogelijkheden.


Conclusie: Onze eToro ervaringen

Goed, dat was hem dan: onze eToro review en ervaringen van 2023. Het is een flink stuk tekst geworden, maar dat is ook nodig aangezien eToro een super complexe dienst is.

Vooropgesteld kan worden dat we over het algemeen redelijk positief zijn over eToro als broker.

eToro is wat ons betreft zeker een betrouwbare broker. Zo biedt het platform haar diensten inmiddels al aan sinds 2006. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 15 miljoen klanten en staan zijn onder toezicht van alle grote instanties. Of eToro betrouwbaar is? Wat ons betreft zeker!

Een ander punt waar eToro heel goed op scoort, is het aanbod. Je kunt bij eToro praktisch voor elk beleggingsproduct wel terecht. In deze eToro review heb je kunnen lezen dat het platform zelfs cryptocurrency's aanbiedt. Een unicum want er zijn maar weinig brokers die dat doen.

Verder is eToro dus ene sociaal handelsplatform. Het copy trading concept zorgt ervoor dat miljoenen klanten eToro gebruiken. Dankzij de 'Copy trading' en 'Social trading' functionaliteit is eToro dus een geweldige broker voor beginners.

Ook op het gebied van gebruiksgemak scoort eToro ontzettend goed. Zo is er een mobiele app en kun je ook op desktop op een eenvoudige manier handelen in aandelen, ETF's en meer.

Helaas heeft eToro ook een paar minpunten. Het grootste minpunt is dat je op het handelt in dollars. Dit betekent dat wanneer je euro's stort, deze eerst omgezet moeten worden naar dollars. Hier betaal je valutakosten voor die redelijk hoog zijn.

Daarnaast kost het geld (5 dollar) wanneer je geld wilt laten uitbetalen en is er geen Nederlandse klantenservice.

Buiten deze nadelen zijn wij redelijk positief over eToro. We zouden eToro dan ook zeker aanraden voor de beginnende belegger.


Veelgestelde vragen over eToro

Is eToro een goede broker?
In onze eToro review is eToro zeker als goede broker naar voren gekomen. Zo werkt het platform goed en makkelijk, zijn er veel verschillende producten waar je in kunt beleggen en kun strategieën van andere handelaren kopiëren. Ook heeft het platform een demo omgeving en een eigen academy waar je alles kunt leren over beleggen. Dit maakt eToro een zeer geschikte broker voor zowel beginnende als ervaren beleggers.


Is eToro duur?

Een van de nadelen van eToro is dat je handelt in dollars. Dit betekent dat wanneer je euro's stort, je deze eerst moet omzetten in dollars. Hiervoor betaal je valutakosten. Deze valutakosten zijn relatief hoog.


Is eToro een betrouwbare broker?

eToro is opgericht in 2006 en heeft inmiddels miljoenen klanten wereldwijd. eToro staat bovendien in Nederland onder toezicht van strenge regels. Zo worden zij in de gaten gehouden door de AFM en De Nederlandsche Bank.


Hoeveel geld moet ik minimaal storten bij eToro?

Bij eToro dien je minimaal 50 dollar to storten als je met iDeal, creditcard of skrillex betaalt. Wanneer je een bankoverschrijving doet dien je minimaal 500 dollar te storten.


Is de klantenservice van eToro in het Nederlands te bereiken?

Helaas is de klanten service van eToro niet in het Nederlands te bereiken. Wel zijn er verschillende livechat functionaliteiten in andere talen zoals het Engels.


Hoelang duurt het uitbetalen bij eToro?

Wanneer je geld wilt laten uitbetalen bij eToro dan duurt dit maximaal 5 werkdagen. Let er op wel op dat je bij eToro 5 dollar betaalt voor het uitbetalen van geld. Het is slim om dit mee te nemen wanneer je gaat handelen bij een eToro account. De eToro kosten zijn hierdoor dus wat hoger dan je zou verwachten.


Heeft eToro ook een demo account?

Bij eToro kun je oefenen middels het demo account. Hiermee krijg je virtueel geld waarmee je eigenlijk alles kunt doen wat op het normale platform ook zou kunnen. Je hoeft hierbij geen minimale storting te doen en kunt gelijk gebruik maken van de financiële producten van eToro. Vele succesvolle beleggers zijn je al voor geweest en hebben dit ook gedaan.


Waarom beleggen bij eToro?

In onze eToro review en ervaringen leggen we precies uit waarom je zou beleggen bij eToro. eToro is een fijn handelsplatform waar je kunt handelen in aandelen en etf's. Verder is het platform zeer gebruiksvriendelijk


Werkt eToro makkelijk?

eToro hecht ontzettend veel waarde aan gebruiksgemak, hierdoor werkt eToro zeker ontzettend makkelijk en is het eenvoudig in gebruik. Aandelen kopen is al binnen 5 minuten te realiseren. etoro scam etoro scam hoge risico op verlies hoge risico op verlies hoge risico op verlies begrijpt hoe cfd's werken begrijpt hoe cfd's werken begrijpt hoe cfd's werken begrijpt hoe cfd's werkens

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>