fbpx

Publicatie datum: 24 maart, 2023

Door: Thea

Dyson Purifier Cool

De Dyson Purifier Cool luchtreiniger is een multifunctioneel apparaat, dat zowel de temperatuur, luchtkwaliteit, luchtvochtigheid als gassen in huis nauwkeurig meet. Daarnaast reinigt het apparaat de lucht met behulp van een HEPA filter en kan het apparaat als ventilator gebruikt worden in de zomer. De luchtreiniger draait 360 graden om zijn as, waardoor het apparaat de hele kamer van schone lucht voorziet. De Dyson Purifier Cool luchtreiniger is zeer geschikt voor het filteren van ultrafijnstof, stof, pollen, allergenen en virussen. Je kunt het apparaat daarnaast zeer eenvoudig bedienen met een app op afstand en hiermee tegelijkertijd inzicht verkrijgen in de actuele rapportages van de luchtkwaliteit van je woning en de kwaliteit van je filter. 

Om een goed en compleet beeld te kunnen krijgen van de Dyson Purifier Cool luchtreiniger hebben wij een review geschreven waarin we graag de Dyson luchtreiniger ervaringen van gebruikers willen delen. Hierdoor krijg je een beter beeld van het apparaat en kun je een goede afweging voor jezelf maken om het apparaat wel of niet aan te schaffen.

In deze Dyson luchtfilter review komen daarnaast de belangrijkste voor- en nadelen van het product ter sprake en zullen we verder ingaan op hoe het product precies werkt. Ten slotte eindigen we de review met ons oordeel over de Dyson Purifier Cool luchtreiniger.


Dyson Purifier Cool test

Om een beter beeld te krijgen van de Dyson Purifier Cool hebben wij het product zorgvuldig getest op belangrijke eigenschappen waaraan een goede luchtreiniger dient te voldoen. Zo hebben we gekeken naar de kwaliteit, de gebruiksvriendelijkheid, het design en naar de speciale functies en eigenschappen van het apparaat.

Uit de test is gebleken dat het apparaat goed scoort op tal van factoren en ook onder gebruikers een gelieft product is.

Ideaal voor mensen met allergie voor fijnstof of pollen

Het product is met name handig voor mensen met een allergie voor fijnstof of pollen. Zo zorgt het apparaat namelijk voor een zeer effectieve reiniging van de lucht. Het apparaat haalt zelfs bacteriën, virussen en het meest kleine fijnstof uit de lucht, waardoor de lucht zelfs gezuiverd wordt van gassen en vieze geuren. Dit is ideaal voor mensen met huisdieren of mensen die in de stad wonen. Ook is de Dyson Purifier Cool luchtreiniger zeer nuttig voor mensen die meer inzicht willen in de kwaliteit van hun leefklimaat. Zo geeft het apparaat namelijk tal van handige metingen, waardoor je altijd een perfect inzicht hebt in de kwaliteit van de lucht.

In de zomer kun je de Dyson Purifier Cool luchtreiniger eenvoudig gebruiken als ventilator en zorg je ervoor dat de warme lucht zich eenvoudiger kan rondcirculeren en niet blijft hangen in je woning. Je woning voelt daardoor frisser aan. Belangrijk om te weten is echter wel dat het apparaat geen verkoeling biedt. De Dyson Purifier Cool  heeft geen koelfunctie en is geen airco. Het apparaat verplaatst enkel de warme lucht, net als een ventilator dat doet.

Handig in gebruik

Wij vonden de Dyson Purifier Cool luchtreiniger zeer handig in gebruik. De Dyson Purifier Cool luchtreiniger scoort dan ook goed op gebruikscomfort. Het apparaat werkt op stroom en hoeft daardoor niet steeds opgeladen te worden. Koppel het apparaat simpelweg aan je netstroom en zorg ervoor dat je het apparaat op een centrale plek in je kamer plaatst. Ook gebruikers van de Dyson Purifier Cool zijn over het algemeen zeer positief over het product en geven aan het apparaat aan te raden aan anderen. Het apparaat is gemakkelijk te installeren en zeer eenvoudig in gebruik. Je kunt het apparaat eenvoudig vanaf een app bedienen met je smartphone of tablet, waardoor je altijd en overal inzicht hebt in de kwaliteit van je leefklimaat en het apparaat eenvoudig kunt bedienen. Ook kun je met deze app inzicht krijgen in de kwaliteit van de filter. Hierdoor weet je altijd exact wanneer de filter gereinigd of vervangen dient te worden. 

Strak design

De Dyson Purifier Cool scoort daarnaast ook goed op design. Het apparaat is dankzij de strakke vormen en wit/zilvere kleur, zeer stijlvol en modern, en past daardoor perfect in een modern interieur. Ook is het materiaal van de Dyson Purifier Cool luchtreiniger zeer stevig en biedt het apparaat daardoor een lange levensduur. Ten slotte scoort het apparaat zeer goed in effectiviteit, wat uiteraard erg belangrijk is. De Dyson Purifier Cool beschikt over Multiplier technologie, waardoor het apparaat tot maar liefst 10 keer krachtiger is dan vele andere luchtreinigermodellen.


Dyson Purifier Cool ervaringen

Benieuwd hoe andere consumenten denken over de Dysin Purifier Cool? Hieronder vind je een paar van onze favoriete recensies van dit product. 

De Dyson Purifier Cool luchtreiniger heeft me erg verrast. Ik heb de zilveren versie aangeschaft en ben er erg blij mee. Ik merk zichtbaar resultaat in mijn woning en ben daarnaast ook erg te spreken over het design. Het apparaat was gemakkelijk te installeren en is eenvoudig in gebruik. Ik raad het product dan ook zeker aan iedereen aan.

Jerry

Super blij met mijn nieuwe Dyson Purifier Cool luchtreiniger. Het apparaat zorgt voor een goede filtering van de lucht en geeft nauwkeurig aan hoe de luchtkwaliteit is binnenshuis. Ik heb hierdoor een stuk minder last van vieze geuren in mijn woning en de lucht voelt een stuk schoner aan. De app waarmee je de luchtreiniger kunt besturen is eenvoudig te installeren en ook makkelijk te gebruiken wanneer je niet thuis bent. 

Levi

Ik gebruik sinds kort de Dyson Purifier Cool luchtreiniger en ik ben er tot nu toe erg enthousiast over. Ik had hiervoor een ander model dat veel minder krachtig reinigde. De Dyson Purifier Cool biedt daarnaast ook een goede verkoeling en is daarom ook erg ideaal in de zomer. Ik zou de Dyson Purifier Cool zeker aanraden.

Hanna


De Dyson Purifier Cool kopen? Ons oordeel

9.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.8

Prijs / kwaliteit

9.2

De Dyson Purifier Cool is absoluut een aanrader. Het apparaat is zeer ideaal voor mensen met een pollenallergie en uiteraard voor iedereen die graag een zo optimaal mogelijk leefklimaat wil.

Het apparaat filtert de meest kleine stofdeeltjes uit de lucht en zorgt daarmee voor een zeer krachtige luchtzuivering. Het apparaat heeft een stijlvol strak design dat binnen een modern interieur past.

De Dyson Purifier Cool luchtzuivering is daarnaast ideaal voor in de zomer. Het apparaat biedt een goede ventilatie, en is daarmee als luchtzuiveringsapparaat zeer uniek. Kort om, de Dyson Purifier Cool luchtreiniger is een zeer goede luchtreiniger met tal van voordelen en is dan ook een absolute aanrader. 

Voordelen Dyson Purifier Cool kopen

  • Beschikt over een volledig afgedichte HEPA 13 filter
  • Eenvoudig te bedienen met een smartphone/tablet
  • Zowel als luchtreiniger als ventilator te gebruiken
  • Stijlvol design

Nadelen Dyson Purifier Cool kopen

  • Het geluidsniveau is redelijk hoog
  • Redelijk prijzig
  • Koelt niet

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >