• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit zijn de leukste spellen om online te spelen!

Laatste update: Juni 2021

Door: Redactie Top-X

Veel jongeren, maar zeker ook mensen van middelbare leeftijd, zijn er gek op: online leuke en spannende spelletjes spelen. Online gamen en spellen spelen geeft een telkens weer een kick, zeker als je gave en uitdagende games speelt. Maar wat zijn eigenlijk de leukste spellen die je op internet kunt spelen? In dit artikel zetten we de 6 meest toffe internetgames en computerspellen voor je op een rijtje. Doe er je voordeel mee en ontdek zelf hoe gaaf onderstaande spellen zijn.

1. Blackjack

Een uitdagend spel om online te spelen, is blackjack. Bij dit kaartenspel is het de bedoeling dat je de bank en/of andere tegenspelers verslaat door met je kaarten zo dicht mogelijk bij het getal 21 uit te komen/. Ga je over de 21 punten heen of heeft de bank/je tegenspeler meer punten onder de 21 gescoord dan jij? Dan verlies je helaas.

Voor je echt zulke spellen wilt gaan spelen, lees je dan eerst in door online casino reviews te lezen.

2. Poker

Op nummer twee in onze top tien zetten we poker. Poker is net als blackjack ook een boeiend kaartenspel dat zowel online als offline gespeeld kan worden. De meest populaire vorm van poker op dit moment is de variant Texas Hold ’em. Bij alle soorten pokergames zijn er altijd meerdere inzetrondes. Als er minimaal twee spelers nog niet hebben gepast na deze rondes, volgt er een zogeheten showdown plaats. Bij poker wint uiteindelijk degene met de beste pokerhand. Online pokeren is, door het spannende verloop van de pokerrondes, een van de beste en meest spannende spellen die je kunt doen. Maar speel met mate en bewust!

3. Minecraft

Jawel, op plek drie zetten we Minecraft. Minecraft lijkt een spelletjes dat vooral voor de kids leuke en uitdagend is. Maar je wilt niet weten hoeveel volwassenen helemaal tureluurs zijn van dit spel. Minecraft is een avonturenspel met een open wereld, dat sinds 2011 bestaat en sindsdien erg populair is geworden. Je kunt bouwen, slopen, tegenstanders uitschakelen, brand stichten of een overstroming creëren. En nog veel meer. Wereldwijd is dit spel dan ook al meer dan 110 miljoen maal verkocht!

4. FIFA-voetbalgame

In de toplijstjes online games komt steevast de game FIFA terug, hét ultieme online voetbalspel. Ìedereen die van voetbal houdt, of je nu man of vrouw bent, kan eigenlijk niet zonder FIFA. Maar pas op, want regelmatig FIFA spelen is erg leuk, maar ook verslavender dan je denkt!

Bekijk hier de beste playstation 4 spellen!

5. Online schaken

Zowel onder volwassenen als onder kinderen is online schaken steeds populairder aan het worden. Er zijn diverse goede aanbieders van gratis online chess games. Het leuke is dat je tegen iedereen, waar ook ter wereld, kunt schaken. Je oefent je hersens met schaken en, ook fijn, kunt spelen wanneer, hoe lang en hoe vaak je wilt.

6. Fornite

Het strategische schiet- en vechtspel Fortnite werd enkele jaren geleden gelanceerd en was al gauw een grote hit. In dit spannende schietspel moet je met een groep medespelers een ander team uitschakelen. Je kunt forten bouwen, wapens verzamelen en met een parachute snel naar andere plekken gaan om je tegenstanders klem te zetten. Newt als veel andere spellen is Fortnite best wel verslavend, dus geniet maar speel met mate!

Redactie Top-X

Over de productexpert

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>