fbpx

Publicatie datum: 15 februari, 2023

Door: Sam

DEGIRO Review

Onze score

DEGIRO is een van de beste online brokers van Nederland voor zowel beginnende beleggers als ervaren beleggers. Zo werkt het platform ontzettend simpel en staat gebruiksgemak hoog in het vaandel. Bovendien koop je via DEGIRO kernselectie meer dan 200 ETF's zonder dat je hier transactiekosten voor betaalt. Verder is DEGIRO een betrouwbare broker die onder toezicht staat van DNB en de AFM. Via onderstaande link maak je gratis een account aan bij DEGIRO. 

Overweeg jij om te beleggen bij DEGIRO? Goed nieuws! In deze DEGIRO review ontdek je alles wat jij moet weten over het beleggen via deze broker.

Inmiddels beleggen wij sinds 2017 bij DEGIRO en hebben we dus inmiddels flink wat ervaring met dit platform. In deze DEGIRO review 2023 gaan we al onze ervaringen met jullie delen.

Daarnaast hebben we ook een uitgebreid onderzoek gedaan naar deze bekende Nederlandse broker. Zo hebben we gekeken naar de ervaringen van andere, de veiligheid en natuurlijk de betrouwbaarheid.

Kortom, als jij overweegt om te beleggen via DEGIRO dan is deze review voor jou! Lees gauw verder om al onze bevindingen te ontdekken. 


Let op:  Wij leveren enkel een visie op beleggen. Wij zijn geen experts en de inhoud van deze website is op geen enkele manier een beleggingsadvies.

Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

10+

brokers vergeleken


Wat zijn onze DEGIRO ervaringen?

Inmiddels handelen wij al sinds 2017 bij DEGIRO. Om deze reden hebben wij hieronder een samenvatting gemaakt van onze DEGIRO ervaringen. Onze ervaringen bij DEGIRO zijn zeer positief.

Allereerst is het ontzettend fijn dat de klantenservice volledig in het Nederlands is. Daarnaast is er geen enkele online broker die zulke lage handelskosten hanteert als DEGIRO.

Ook is DEGIRO kernselectie ontzettend interessant en beleggen wij maandelijks in ETF's uit de kernselectie. Over alle (meer dan 200 ETF's beschikbaar) in DEGIRO kernselectie betaal je namelijk geen handelskosten waardoor je voordelig kunt beleggen.

Verder is het een fijn platform dat super makkelijk en eenvoudig werkt, zijn de belangrijkste beleggingsproducten beschikbaar en is er een handige mobiele app van DEGIRO.

Of je nu een beginnende belegger bent of al aardig wat ervaring hebt: DEGIRO is er voor elke doelgroep. We zouden je dan ook zeker aanraden om een account aan te maken bij DEGIRO.

Voordelen DEGIRO

 • Grootste aanbod aan verschillende beleggingen (Aandelen, ETF's, Opties, Futures etc)
 • Een van de goedkoopste brokers in Nederland
 • Dankzij DEGIRO kernselectie koop je meer dan 200 ETF's zonder handelskosten
 • Geschikt voor beginners en gevorderde beleggers
 • Gemakkelijk en eenvoudig in gebruik
 • Volledig Nederlandse Klantenservice

Nadelen DEGIRO

 • Geen livechat
 • Geen mogelijkheid om een oefen account aan te maken

Is DEGIRO betrouwbaar?

Wanneer jij overweegt om te beleggen bij een online broker dan wil je natuurlijk weten of deze broker betrouwbaar is. De vraag: 'Is DEGIRO betrouwbaar?' is dan ook een vraag die we regelmatig voorbij zien komen. Om deze reden kunnen we deze vraag niet onbeantwoord laten in deze DEGIRO review.

DEGIRO is zeker een betrouwbare broker zo is DEGIRO  een gereguleerde broker en staan zij onder toezicht van de Duitse Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht (BaFin) en is DEGIRO geregistreerd bij de Nederlandsche Bank. Dit zorgt ervoor dat DEGIRO aan strenge eisen en voorwaarden moet voldoen en regelmatig te maken krijgt met checks en screenings.

Daarnaast hebben we natuurlijk even gekeken naar de KvK registratie van DEGIRO. DEGIRO is te vinden onder het nummer 82510245. Alle contactgegevens staan keurig vermeld en er zijn geen gekke dingen te zien.

Verder beleggen inmiddels meer dan 1 miljoen mensen via DEGIRO. We hebben even rondgekeken op internet op zoek naar ervaringen van andere. Op trustpilot heeft DEGIRO maar liefst 2600+ reviews met een gemiddelde score van 3,5/5. Dit is een zeer nette scoren en over het algemeen zijn de mensen positief over DEGIRO.

Verder beschikt deze website over een SSL-certificaat en kun je netjes geld storten via iDEAL op DEGIRO. Kortom, zeker betrouwbare en veilige manieren om te beleggen via DEGIRO.

Het laatste punt? DEGIRO biedt een uitgebreide 'beleggers academie' waarin zij beginnende beleggers  tips & tricks geven op het gebied van beleggen. Hierdoor maak je als beginnende belegger niet de fouten die je anders wel zou maken.

Wij vinden DEGIRO Betrouwbaar omdat:

 • Het een gereguleerde broker is die onder toezicht staat van BaFin, AFM en DNB
 • Ze beschikken over een veilige website (SSL certificaat) en veilig betalen (iDEAL)
 • Ze meer dan 1 miljoen gebruikers hebben
 • Meer dan 2600 reviews op Trustpilot hebben met een score van 3.5/5
 • Er een uitgebreide beleggers academie is met tips & tricks voor beginners

Is DEGIRO veilig?

We hebben in de sectie hierboven natuurlijk al even kort een aantal zaken besproken op het gebied van veiligheid. Toch willen we nog even apart inzoomen op het feit of DEGIRO veilig is.

Aangezien je waarschijnlijk met (veel of weinig) geld gaat beleggen is het natuurlijk zaak dat je geld goed en veilig bewaart, wordt. In deze sectie zoomen we in op de veiligheid van DEGIRO.

Om de veiligheid van het platform te waarborgen doet DEGIRO verschillende dingen. De maatregelen die DEGIRO neemt zijn bedoeld om klanten (beleggers) te beschermen tegen eventuele hacks.

DEGIRO zorgt er op de volgende manieren voor dat je geld veilig staat:

Beleggerscompensatiestelsel

DEGIRO beschikt over een compensatiestelsel dat ervoor zorgt dat je balans tot €100.000 verzekerd is. Mocht er onverhoopt iets misgaan bij DEGIRO dan is je tegoed tot €100.000 verzekerd.

Beleggingen staan bij een apart bedrijf

DEGIRO beschermt haar gebruikers tegen eventuele faillisementen door alle beleggingen te bewaren bij een apart bedrijf. Stel dat DEGIRO ooit in zwaar weer komt en failliet gaat, dan staan alle beleggingen nog bij een ander bedrijf waardoor hier geen beslag op gelegd kan worden.

Hierdoor staan alle beleggingen te allen tijden veilig bij het bewaarbedrijf en hoef je je geen zorgen te maken wanneer DEGIRO kampt met problemen.

Stortingstegoeden op aparte bankrekening

Wanneer jij geld stort bij DEGIRO dan wordt dit geld automatisch overgemaakt naar een aparte bankrekening. Ook dit is gedaan om beleggers te beschermen tegen eventuele problemen.

Mocht er onverhoopt iets met DEGIRO gebeuren dan staat je geld in ieder geval veilig op een aparte rekening en kun je hier ten alle tijden geld vanaf houden.


Wat is DEGIRO?

DEGIRO is een Nederlandse online broker waar je terecht kunt voor het kopen van ETF's, aandelen, obligaties en andere beleggingsproducten. Van oorsprong is DEGIRO in 2008 al opgericht, echter duurde het tot 2013 tot zij daadwerkelijk hun online platform lanceerde.

Vandaag de dag is DEGIRO beschikbaar in 18 Europese landen en beleggen meer dan 1 miljoen mensen bij deze online broker. Verder is deze broker in het jaar 2020 een fusie aangegaan met flatex. Een van de redenen hiervan was dat DEGIRO door de fusie ook officieel een bankvergunning kreeg.

Deze broker wordt op veel plekken geroemd en heeft inmiddels meer dan 80 internationale prijzen gewonnen. Het is de missie van dit bedrijf om het meest hoogwaardige, kostenefficiënte, transparante en toegankelijke beleggingsplatform van de wereld te bouwen. Door dit platform faciliteren zij elke belegger die graag meer uit zijn geld wil halen.

Bedrijfsgegevens DEGIRO

DEGIRO BV

KvK: 34342820


Amstelplein 1

1096HA Amsterdam

Nederland


Support@degiro.nl

Actieve gebruikers: Meer dan 1 miljoen

Kosten: Varieert per belegging

Aanbod: Aandelen, ETF's, Beleggingsfondsen, opties, futures, obligaties, turbo's

Mobiele app: Ja, voor Android en iOS

Trustpilot score: 3.6 sterren

Demo account: Nee

Geld storten: iDEAL (NL), Bank transfer (SEPA)


Hoe is het aanbod bij DEGIRO?

Zoals we eerder al hebben gezegd beleggen wij al sinds 2018 in verschillende beleggingsproducten via DEGIRO. Uiteraard delen we in deze DEGIRO review ook onze ervaringen met het aanbod. Over het algemeen zijn we zeer positief over het DEGIRO aanbod.

Zodra jij een account bij DEGIRO hebt aangemaakt kun je beleggen op beurzen verspreid over 30 verschillende landen.

Omdat dit een Europese broker is zijn dit voornamelijk Europese beurzen. Naast de Europese beurzen krijg je ook toegang tot beurzen in China, de Verenigde Staten, Canada, Tokyo, Singapore en Australië.

Hieronder vind je een overzicht van alle verschillende beleggingsproducten bij DEGIRO. 

ETF's

Het grootste gedeelte van DEGIRO gebruikers gebruikt het platform om te beleggen in ETF's. Een ETF is een fonds dat een index, grondstof, obligatie of een samenstelling van producten volgt.

Door te beleggen in ETF's spreid je je beleggingen dus uit waardoor het minder risicovol is dan bijvoorbeeld aamdelen. DEGIRO biedt een breed scala aan verschillende ETF's aan die op meer dan 19 verschillende beurzen beschikbaar zijn.

Denk hierbij aan lokale ETF's maar ook wereldwijde ETF's. Een groot voordeel van DEGIRO is DEGIRO kernselectie. Dit is een lijst van meer dan 200 ETF's die je kunt aanschaffen zonder dat je transactiekosten betaalt over deze ETF's. Dit is uniek en geen een andere broker biedt dit aan.

De populairste ETF's bij DEGIRO zijn: Vanguard FTSE All-World, Vanguard S&P 500 en iShares MSCI World.

Aandelen

Uiteraard is het bij DEGIRO ook mogelijk om aandelen te kopen. Of je nu wilt beleggen in Shell, ASML of Apple: DEGIRO biedt een breed scala aan verschillende aandelen verdeeld over 50 beurzen in meer 30 landen.De populairste aandelen bij DEGIRO zijn: Tesla, NIO en Apple.

Obligaties

Een obligatie is een financieel product waarmee je eigenlijk geld leent aan een uitgevende entiteit. In ruil hiervoor krijg je rente uitbetaald. Obligaties worden gezien als een relatief veilige belegging.

Ook worden obligaties vaak ingezet als risicobeperkende factor en zorgt het voor diversificatie in je portfolio. Bij DEGIRO kun je ook terecht voor het kopen van obligaties. De meest populaire obligaties bij DEGIRO zijn: NEDER5,5% 15JAN28, NEDER7,5% 15JAN23 en OAT4,25% 25OCT23. 

Beleggingsfondsen

Een ander populair product bij DEGIRO zijn de beleggingsfondsen. Het voordeel van een beleggingsfonds is dat je op een simpele manier je portefeuille kunt diversifiëren. Bij DEGIRO kun je alle bekende fondshuizen zoals BNP Paribas, Blackrock, Fidelity en NN kopen. 

Futures & Opties

Naast bovenstaande producten kun je bij DEGIRO ook terecht voor futures en opties. Deze beleggingen worden over het algemeen gezien als 'risicovolle' producten.

Helemaal in vergelijking met fondsen en ETF's. Toch is het goed dat DEGIRO dit soort producten aanbiedt. Voornamelijk ervaren beleggers weten zijn namelijk geïnteresseerd in het beleggen in opties en futures. Dit maakt DEGIRO ook een goede broker voor ervaren beleggers.


Hoe werkt DEGIRO?

Zoals je al hebt kunnen lezen zijn onze DEGIRO ervaringen tot nu toe ontzettend positief. Doordat we al een aantal jaar beleggen via dit platform weten we hoe het werkt en wat de voor- en nadelen zijn. Maar hoe werkt DEGIRO precies? In onderstaande sectie geven we je een simpel stappenplan waardoor ook jij kunt beginnen met het beleggen via DEGIRO.

Account aanmaken bij DEGIRO

Voor je aandelen, ETF's of andere beleggingen kunt kopen bij DEGIRO heb je uiteraard een account nodig. In onderstaand stappenplan leggen we je op een simpele manier uit hoe je een account kunt aanmaken bij DEGIRO.

Stap 1: E-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord kiezen

Om een account aan te maken bij DEGIRO dien je eerst op deze link te klikken. Via deze link word je doorgestuurd naar het aanmeld proces van DEGIRO.

Stap 1 bij het DEGIRo account aanmaken is het opgeven van je e-mail, gebruikersnaam en wachtwoord.

Let op: Door op onze link te klikken steun je onze website. Wanneer je via ons een account aanmaakt krijgen wij een kleine commissie. Door dit soort commissies kunnen wij content zoals dit blijven maken. We zouden het dan ook enorm waarderen als je via onze link een account aanmaakt. 

Stap 2: Verificatie via e-mail

Wanneer je in stap 1 de benodigde gegevens hebt opgegeven zul je een e-mail ontvangen waarin gevraagd wordt om je e-mail adres te verifiëren. Door dit te doen kan DEGIRO zien dat jij daadwerkelijk eigenaar bent van het e-mail adres. 

Stap 3: Persoonlijke gegevens invullen

Vervolgens word je doorgestuurd naar een scherm waarin je je persoonlijke gegevens moet achterlaten. Denk hierbij aan je adresgegevens, geboortedatum en geboorteplaats.

Wanneer je dit hebt gedaan dien je aan te geven dat je geen Amerikaanse staatsburger bent en dien je je IBAN in te vullen. Zorg ervoor dat je IBAN kloppend is, bij het storten van geld bij DEGIRO kun je namelijk alleen storten met het IBAN dat je opgegeven hebt tijdens het registratie proces. Hetzelfde geldt voor het uitbetalen via DEGIRO.

Stap 4: Identiteitsverificatie

Om je maximaal te beschermen voert DEGIRO een identiteit verificatie uit. Dit betekent concreet dat je je legitimatiebewijs moet inscannen. Dit kan een paspoort of ID-kaart zijn.

Wat ons betreft is het een goede zaak dat DEGIRO en andere brokers vragen dit te doen. Hierdoor ben je namelijk beschermt tegen eventuele fraude en weet DEGIRO zeker dat jij echt handelt vanuit je naam.

Zonder verificatie van je identiteit kun je overigens ook niet handelen via het platform. Zo kun je geen geld storten, geldopnames doen en geen aandelen, ETF's of andere producten kopen.

De verificatie van DEGIRO kan tot 10 werkdagen duren. Dit komt door het feit dat elke nieuwe registratie uitgebreid gecheckt wordt.

Stap 5: Extra informatie opgeven

Naast bovenstaande stappen vraagt broker DEGIRO ook om wat aanvullende informatie. Doordat je met beleggen je inleg kunt verliezen worden er verschillende toetsingen afgenomen bij brokers.

Naast de stappen 1 t/m 4 dien je ook de volgende dingen nog te doen bij het account DEGIRO aanmaken.

 • Belastinginformatie opgeven
 • Wat voor soort account wil je aanmaken (Basic account of custody account)?
 • Bankrekening koppelen (doormiddel van een 0,1 cent betaling)
 • Passendheidstoets afleggen
 • W-8BEN formulier invullen

Om te beleggen via DEGIRO dien je dus ook een toets af te leggen. Dit doet DEGIRO om in kaart te brengen wat jouw ervaring is op het gebied van beleggen. Hiermee wil DEGIRO voorkomen dat mensen veel voorkomende fouten maken bij het beleggen.


DEGIRO kernselectie

In deze DEGIRO review 2023 moeten we natuurlijk ook aandacht besteden aan de kernselectie van DEGIRO.

Vele beleggers (zowel beginnende als ervaren beleggers) zijn DEGIRO namelijk ooit gaan gebruiken vanwege DEGIRO kernselectie.

Alle ETF's die in de kernselectie staan, staan in een PDF bestand dat te downloaden is op DEGIRO website

Maar wat is DEGIRO kernselectie precies?

Om beleggen voor iedereen toegankelijk te maken biedt DEGIRO een selectie van meer dan 200 ETF's aan die zonder transactiekosten aangekocht kunnen worden.

Deze kernselectie wordt op basis van een zogenaamde 'Fair-use-policy' zonder transactiekosten aangeboden. Concreet betekent dit dat je elke maand 1x transacties kunt doen binnen DEGIRO kernselectie zonder dat je hier handelskosten over betaalt.

Dit is echt uniek en onderscheid DEGIRO van andere brokers. Wanneer jij kiest voor een ETF uit de kernselectie betekent dit dus dat je geen transactiekosten betaalt. Op de lange termijn zal dit je ontzettend veel geld gaan schelen wat je rendement uiteraard weer ten goede komt.

Alle ETF's in de kernselectie staan bekend als relatief 'veilige' beleggingen. Zo zit er ontzettend veel spreiding in de beleggingen en zijn er verschillende branches waarin je kunt investeren. 


DEGIRO kosten

Uiteraard moeten we in deze DEGIRO review ingaan op de kosten. Wat kost het beleggen bij DEGIRO bijvoorbeeld?

Een van de redenen dat DEGIRO zo'n succesvolle en populaire broker is in Nederland? De lage kosten!

Wanneer jij gaat beleggen is het van belang dat je goed onderzoek doet naar de verschillende kosten die brokers hanteren. Een broker verdient namelijk voornamelijk geld door de handelskosten die zij rekenen.

Hoe lager deze handelskosten zijn, des te groter zal jouw rendement zijn. Helemaal als jij voor de lange termijn gaat beleggen en bijvoorbeeld periodiek geld gaat inleggen (maandelijks of wekelijks) wil je dat de kosten zo laag mogelijk zijn.

Zoals eerder al vermeld, biedt DEGIRO verschillende producten aan. Bij elk product komen weer andere kosten kijken. Om deze reden hebben we in het overzicht hieronder alles even op een rijtje gezet. Via dit overzicht zie je direct wat DEGIRO kosten zijn en hoeveel je betaalt over je beleggingen.

Wil je meer weten over de kosten bij DEGIRO? DEGIRO is super transparant en heeft verschillende PDF bestanden waar je direct kunt zien hoeveel je betaalt bij deze broker. De transparantie van deze broker is zeker een pluspunt in deze DEGIRO review.

LET OP: Sinds 01-01-2022 zijn de kosten bij DEGIRO gewijzigd. Via deze link kun je een PDF downloaden waar je de nieuwe prijzen ziet.


DEGIRO geld storten en geld opnemen

Uiteraard kan dit onderdeel niet ontbreken in deze DEGIRO review: het geld storten en het geld opnemen.

In onderstaande sectie vind je een overzicht met de verschillende betaalmethodes bij DEGIRO, hoe je geld kunt storten bij DEGIRO en hoe je geld kunt opnemen.

Geld storten bij DEGIRO

Geld storten bij DEGIRO kan op drie manieren: direct storten via iDEAL, een automatische storting en handmatig overmaken naar DEGIRO.

Geld storten via iDEAL is de meest voorkomende manier om geld te storten bij DEGIRO. Het voordeel hiervan is dat het geld direct op je account staat waardoor je meteen kunt beginnen met het kopen van aandelen, ETF's of andere producten.

Waar je overigens wel op moet letten: je kunt alleen geld overmaken met iDEAL via je gekoppelde rekening. Het maximale bedrag dat je kunt storten via iDEAL is € 50.000,00.

Liever geld overboeken naar DEGIRO? Dat kan ook! Je kunt alleen geld overboeken vanaf je gekoppelde rekening. In dit geval maak je geld over naar flatexDEGIRO bank AG (Frankfurt). Het nadeel van bankoverschrijving? Het duurt gemiddeld zo'n 3 dagen tot het geld op je account staat. 

Hoe stort ik geld bij DEGIRO?

In onderstaande video wordt in een overzichtelijk stappenplan uitgelegd hoe je geld kunt storten bij DEGIRO:

Geld opnemen bij DEGIRO

Wanneer jij een mooi rendement hebt behaald is het natuurlijk van belang dat je gemakkelijk geld kunt opnemen. Via DEGIRO is dit goed geregeld en kun je op een simpele manier je geld opnemen.

Om geld op te nemen is het allereerst zaak dat je bankrekening goed gekoppeld is. Vervolgens kun je inloggen op DEGIRO waarna je via de 'Geld in-en uitboeken' in de rechterbovenhoek kunt kiezen voor uitboeken.

Hier kun je snel en gemakkelijk bepalen hoeveel je wilt terugstorten naar je rekening. Gemiddeld duurt het opnemen van geld 1 tot 3 werkdagen voor het bedrag op je rekening staat.

Het bedrag dat gestort wordt is afkomstig van een Duits IBAN rekening nummer. Als je voor 22:30 geld opneemt, wordt dit de volgende werkdag in behandeling genomen.

Let op: DEGIRO verwerkt alleen betaalopdrachten op werkdagen. Stel dat jij op zaterdag een uitbetaling doet, dan wordt deze pas maandag verwerkt en vanaf die dag duurt het dan 1 tot 3 werkdagen.


DEGIRO app en gebruiksgemak

We leven in een wereld waarin de telefoon eigenlijk niet meer weg te denken is. Om die reden is het van belang dat we kijken naar de mobiele functionaliteiten en het gebruiksgemak in deze DEGIRO review.

Gelukkig heeft DEGIRO sinds een aantal jaar een eigen mobiele applicatie waardoor je overal je beleggingen kunt bijhouden, en kunt kopen- en verkopen. Via de mobiele app kun je eigenlijk alles doen wat je normaal op de website ook zou kunnen doen.

DEGIRO app is zowel op Android als iOS te downloaden. Ook kun je deze app op tablet of mobiel downloaden.

Als jij wilt beginnen met beleggen dan is het zeker aan te raden om de mobiele app van DEGIRO te downloaden. Deze app van DEGIRO werkt namelijk ontzettend fijn en is super makkelijk in gebruik.

Als jij wilt handelen op je mobiele telefoon dan is het zeker aan te raden om deze mobiele app te downloaden. De mobiele app van DEGIRO is ten slotte gratis en je kunt zelfs een technische analyse uitvoeren met de app.

Dan het gebruiksgemak, ook dit kunnen we niet onbehandeld laten in deze DEGIRO review. Wat ons betreft is DEGIRO een goede broker die het gebruiksgemak hoog in het vaandel heeft staan.

Eigenlijk kan elke beginnende belegger beginnen met het handelen via DEGIRO. Het platform werkt goed en eenvoudig en scoort dus zeker goed op het gebied van gebruiksgemak.


Klantenservice van DEGIRO

Hoe goed is de klantenservice van DEGIRO? Ook dit behandelen we in deze DEGIRO review. Een groot voordeel van DEGIRO is dat het een Nederlandse partij is en dus beschikt over een Nederlandse klantenservice. Hierdoor zul je niet zo snel problemen krijgen met een eventuele taalbarrière.

Verder is de klantenservice van DEGIRO elke werkdag van 8:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar. De klantenservice is beschikbaar in net Nederlands en het Engels. Deze broker heeft overigens ook een veelgestelde vragen sectie op de website. Hier vind je eigenlijk al antwoord op bijna al je vragen.


Review DEGIRO: Conclusie

Dit was hem dan! De officiële DEGIRO review van Top-X.nl. Zoals jullie weten helpen wij consumenten bij het kiezen van de beste producten en diensten. In onderstaande sectie vind je onze ervaringen met DEGIRO als broker.

Als jij op zoek bent naar de beste broker van Nederland dan ben je bij DEGIRO zeker aan het juiste adres. Of je nu een ervaren daytraden of een beginnende belegger bent: bij DEGIRO zit je in veel gevallen goed.

Zo hanteert DEGIRO in tegenstelling tot andere brokers lage kosten. Dankzij de kernselectie van DEGIRO koop. je bovendien meer dan 200 verschillende ETF's zonder transactiekosten. Dit is uniek en geen enkele andere broker heeft zoiets. De tarieven van deze exchange zijn dus zeer goed.

DEGIRO kosten zijn overigens niet de enige reden om te starten met DEGIRO beleggen. Ook voor ervaren handelaars die regelmatig een technische analyse uitvoeren is DEGIRO beleggen een goed idee. Zo zijn er verschillende mooie opties en kun je ook handelen in opties en futures.

Verder is DEGIRO een simpel en eenvoudig te gebruiken platform waar je heel makkelijk kunt beginnen met beleggen.

Ook is DEGIRO veilig en betrouwbaar. Zo staan zij onder toezicht van de Nederlandsche Bank en de AFM. Dit betekent dat zij regelmatig checks krijgen en aan strenge eisen moeten voldoen om te blijven bestaan.

Kortom: bij DEGIRO kun je terecht voor het handelen in aandelen, ETF's, futures en opties en handel je met mooie, lage tarieven.

Via onderstaande knop kun je een account aanmaken bij DEGIRO (duurt slechts 5 minuten). Wanneer je via onze link een account aanmaakt krijgen wij een kleine commissie. Hiermee zou je ons enorm helpen en bovendien kunnen we hierdoor dit soort content blijven maken.


Veelgestelde vragen over DEGIRO

Voor wie is DEGIRO geschikt?

DEGIRO is geschikt voor zowel beginnende als ervaren beleggers. Of je nu eenmalig wilt inleggen bij DEGIRO of actief wilt gaan traden: bij DEGIRO kan het allebei. 

Hoe stort ik geld bij DEGIRO?

Bij DEGIRO kun je geld storten via iDEAL en bankoverschrijving. In veel gevallen staat het geld dat je stort binnen enkele minuten op je account waarna je meteen kunt beginnen met het kopen van aandelen, ETF's, futures en opties.

Hoe verhoudt de DEGIRO zich tot andere diensten in Nederland?

DEGIRO is in onze ogen de beste Online broker van Nederland. Geen enkele broker hanteert zulke lage kosten, heeft zo'n gebruiksvriendelijk platform en hecht zoveel waarde aan veiligheid van gebruikers en het platform.

Let op:  Wij leveren enkel een visie op beleggen. Wij zijn geen experts en de inhoud van deze website is op geen enkele manier een beleggingsadvies.

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>