• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De voordelen van Shopware hosting

Laatste update: december 2021

Door: Redactie Top-X

Shopware is het grootste e-commerce platform in Duitsland en begint ook in Nederland steeds meer voet aan de grond te krijgen. De software van Duitse makelij biedt je de mogelijkheid om nog snellere webshops te ontwerpen en ervoor te zorgen dat je gebruiker door je webshop glijdt zonder enige moeite. Allemaal ingrediënten voor een hogere gebruiksvriendelijkheid, een hogere positie in de zoekmachines en een toename in je conversies. Shopware hosting is naast Magento 2 hosting op dit moment een van de grootste spelers op dit vlak. In dit blog lees je meer over Shopware hosting.

CMS Shopping World

Het customer management systeem (CMS) van Shopware heet Shopping World. In dit CMS houd je simpel en snel je content bij, zodat het precies past bij de wensen van je klanten. Shopware staat niet voor niets voor dat zij vanuit de klantervaring hun software inrichten. Dit maken ze waar in hun CMS systeem. 

Marketing-functionaliteiten

Een ander groot voordeel  van de inrichting van Shopware is het aanbod aan marketing gerelateerde functionaliteiten. Er zitten veel handige marketingopties in het platform waarmee je je klanten nog beter kunt segmenteren op basis van bijvoorbeeld eerder winkelgedrag of interesses. Bovendien biedt het platform de mogelijkheid om loyaliteitsprogramma’s snel en eenvoudig op te zetten. Hiermee beloon je je klanten wat uiteraard zorgt voor goodwill en mogelijke herhaalaankopen.

Hoger in de zoekresultaten

De software van Shopware is er op ingericht dat het je helpt hoger in de zoekresultaten te komen. Het biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om SEO-vriendelijke URL’s aan te maken, meta titles en descriptions kunnen worden aangepast, er is rekening gehouden met Rich Snippets en er is een ingebouwde sitemap aanwezig. 

Shopware gebruiken?
Ben je overtuigd geraakt van de voordelen van Shopware voor jouw webshop, of wil je toch nog wat meer weten over de hosting en hoe dit op te zetten en in te richten? Neem dan contact op met een hostingpartij als Hipex. Zij hebben specialisten in huis die jou kunnen helpen bij de implementatie, om zo samen toe te werken naar een betere webshop.

Over de auteur

Redactie Top-X


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP