fbpx
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De beste reiskoffers voor jouw eerstvolgende vakantie 

Publicatie datum: 22 juli, 2022

Door: Redactie Top-X

Heb jij je eerstvolgende vakantie al geboekt, of twijfel je nog over de bestemming? Zorg er bovenal voor dat je ruim voor vertrek op zoek gaat naar een geschikte reiskoffer. Kies je voor de reiskoffers van Samsonite, of ga je voor een model van CarryOn? Een stevige koffer helpt je veel ergernissen en frustraties te voorkomen tijdens je vakantie. Denk irritaties over een rits die scheurt, een koffer waarvan een wieltje of handvat afbreekt onderweg of een koffer die al snel erg lelijk is na een ronde over de bagageband op de luchthaven. In dit artikel zetten we de beste reiskoffers voor je op een rijtje.  

Je reiskoffer koop je eenvoudig online

Voor de aankoop van een stevige reiskoffer van merken als Samsonite en CarryOn hoef je niet naar een fysieke winkel te gaan. Veel makkelijker is het om je koffer online te bestellen. Je ziet direct of de koffer op voorraad is, welk cijfer deze van andere gebruikers krijgt en hebt deze over het algemeen binnen één of enkele werkdagen in huis. Een voorbeeld van een betrouwbare webshop waar je kwalitatief goede koffers koopt is Travelbags. Je kent deze partij vast al! 

Overzicht van de beste koffers voor jouw vliegvakantie 

Het overzicht met de beste koffers voor jouw eerstvolgende vakantie wordt gedomineerd door de merken CarryOn en Samsonite. Koffers van deze merken staan bekend als zeer degelijk. Ze blijven relatief lang mooi, hebben stevige wieltjes die goed rollen over verschillende ondergronden en zullen niet snel ingedeukt worden op de bagageband. Ook het uittrekbare handvat van deze koffers blijft stevig op z’n plek zitten. Zou het handvat losschieten, dan is de kans groot dat deze afbreekt. Het mechanisme achter zo’n handvat kan bij goedkopere koffers lam worden bij veelvuldig gebruik hiervan, waardoor het handvat na verloop van tijd steeds minder goed blijft zitten. 

CarryOn Skyhopper trolley de beste keuze bij korte vakanties 

Op dit moment wordt de CarryOn Skyhopper trolley als beste keuze beschouwd. De koffer heeft een compact formaat en is daarmee zeer geschikt voor een weekendje of hooguit weekje weg. Het model wordt in verschillende kleuren aangeboden; olijf, blauw, zwart, wit en champagne. Wat is jouw favoriete kleur? Deze koffer biedt een inhoud van 32 liter. 

Samsonite Magnum Eco Spinner voor langere vakanties 

De CarryOn Skyhopper reiskoffer is aan de kleine kant, wanneer je meerdere weken op vakantie zou gaan. Voor langere vakanties raadt men de Samsonite Magnum Eco Spinner aan. Deze koffer wordt in liefst negen kleuren aangeboden; je vindt er altijd één die bij jouw smaak past. Populair zijn de groene, grafietkleurige en blauwe koffer van dit model. Uniek aan de Samsonite Magnum Eco Spinner is het feit, dat deze koffers gemaakt worden van gerecycled huishoudelijk afval. 

Over de auteur

Redactie Top-X


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>