Laatste update: september 2021

Door: Yara

Beste Geteste Co-Sleeper

beste co sleeper

Topmark Tutti Bambini Cozee Bedside Wieg Oak Charcoal

De Topmark Tutti Bambini Cozee Bedside Wieg Oak Charcoal is ontworpen om een speciale band te ontwikkelen met je kleintje.

Het Cozee wiegje kan makkelijk en veilig bevestigd worden aan je bed, maar kan ook los staan. Binnen 30 seconden is het wiegje opgezet, dus niet alleen handig voor thuis gebruik, maar ook voor op vakantie of bij de oppas. Het wiegje kan versteld worden in 6 hoogtes en kan tevens op een half-hellende stand vastgemaakt worden, om zo de vertering te bevorderen, beter te ademen en oprispingen na de voeding te voorkomen. De zijkanten zijn uitgevoerd in zacht materiaal en in de lange kanten zitten netvensters voor voldoende luchtcirculatie.

Samen slapen met je baby begint (gelukkig!) tegenwoordig normaler én veiliger in onze westerse samenleving te worden. Steeds meer mama's kiezen ervoor om haar kindje dichtbij zich te houden door een co-sleeper aan te schaffen. 

Je baby ligt in een eigen bedje binnen handbereik. Samen slapen of co-sleeping is in de eerste periode van je baby erg goed. Een goede en veilige hechting is ontzettend belangrijk en draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen van je baby. 

Co-sleeping is ook fijn voor een moeder, ongeacht zij wel of geen borstvoeding geeft. Moeders kunnen hun kindje goed in de gaten houden, direct voeden en snel troosten. 

Om ervoor te zorgen dat jij geen miskoop doet hebben we een top 5 samengesteld met de Co-Sleepers die als beste uit onze test zijn gekomen. Benieuwd naar de resultaten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

33

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Co-Sleepers

beste co sleeper

Beste Koop Co-Sleeper

1.  Topmark Tutti Bambini Cozee Bedside Wieg Oak Charcoal

Yara

Over de productexpert

Hi, ik ben Yara, 34 jaar. Met vol trots kan ik zeggen dat ik sinds kort moeder ben van een prachtige zoon. Naast het moederschap en samen zijn met mijn gezin vind ik het heerlijk om mij te verdiepen in de nieuwste interieurtrends. Ook zeg ik altijd, als je het doet moet je het goed doen daarom hou ik van producten met kwaliteit, want hier heb je het langst plezier van!

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>