fbpx
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Callcenter offertes aanvragen en vergelijken

Publicatie datum: 25 mei, 2023

Door: Jerry van Es

Wanneer je een callcenter wil inhuren kan het nog best een zoektocht zijn om de goede voor de klus te vinden. Je wil natuurlijk een callcenter inhuren die ook daadwerkelijk verstand heeft van zaken en weet hoe hij/zij een goede service kan bieden. Gelukkig kan je bij ons heel simpel een callcenter offerte aanvragen.

Je krijgt dan verschillende offertes op maat geleverd in je mailbox. Hierdoor betaal je nooit teveel wanneer je een callcenter gaat inhuren. Op deze pagina kan jij alles lezen wat je moet weten over een callcenter offerte aanvragen en vergelijken!


Callcenter offerte aanvragen

Als jij offertes van callcenter in jouw omgeving wilt vergelijken dan zit je hier goed! Via onderstaand formulier kun je namelijk op een snelle en gemakkelijke manier callcenter offertes in jouw omgeving vergelijken. 

Zodra jij je gegevens achter hebt gelaten zul je binnen 48 uur 4 gratis offertes ontvangen in je mailbox. Gemiddeld kun je door offertes te vergelijken tot wel 40% besparen! Wacht daarom niet en vergelijk direct via Top-X!

Waarom callcenter Offertes vergelijken?

  • Ontvang 4 vrijblijvende offertes
  • Bespaar tot 40%
  • Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Hoe werkt het aanvragen van callcenter offertes?

Als jij van plan bent om offertes aan te vragen van callcenters dan wil je natuurlijk weten hoe dit proces in z'n werk gaat.

Om je een beter beeld te geven van hoe dit precies werkt hebben we hieronder een stappenplan uiteengezet waarin je precies ontdekt hoe het aanvragen van callcenters offertes werkt.

stap 1

Vul het formulier op deze pagina in

Beschrijf in dit formulier zo goed mogelijk wat je precies zoekt, hierdoor kunnen wij je behoeftes beter koppelen aan eventuele callcenter specialisten.

stap 2

Wij zoeken de beste specialisten

Wij gaan aan de slag met jouw gegevens en zoeken de beste specialisten voor jouw wensen en behoeften. Om deze reden is het belangrijk dat je het formulier goed invult.

stAp 3

Ontvang 4 gratis offertes

Wanneer wij de 4 beste specialisten voor jouw situatie hebben gekozen ontvang je volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes. Hierdoor kun je direct vergelijken en zien welke offerte het beste bij jou past.

stAp 4

Kies de beste specialist

Wanneer je de offertes goed hebt vergeleken kun je kiezen voor de beste specialist. 


Voor wat voor soort callcenter diensten kan ik een offerte aanvragen?

Je kan natuurlijk voor verschillende zaken een callcenter offerte aanvragen. Zo kan je een callcenter inhuren voor de klantenservice, het opvolgen van leads, als helpdesk of juist voor iets anders. Het ligt er maar net aan wat je zelf van plan bent, maar van alles is mogelijk! Hieronder leggen we de meest bekende diensten van callcenters even kort uit, zodat jij alvast kan bedenken of één van deze bij je past.

Klantenservice

Ten eerste kan je een callcenter inhuren om, jawel, de klantenservice van je bedrijf over te nemen! Wanneer je dagelijks veel telefoontjes ontvangt van klanten kan je huidige personeel daar waarschijnlijk niet tegen werken. De werkdruk kan dan veel te hoog liggen.

Een callcenter kan deze zorg uit handen nemen. De medewerkers van zo’n callcenter kunnen gedurende de hele dag de telefoontjes opnemen en klanten helpen bij hun vragen of eventuele problemen. Zo worden je klanten snel geholpen en heb jij minder werk.

Opvolgen van leads

Een andere mooie dienst die callcenters verlenen is het opvolgen van leads. Wanneer potentiële klanten hun gegevens achterlaten op je website zullen de callcenter medewerkers deze mensen contacteren. 

Vervolgens zullen zij de reden van het websitebezoek proberen te achterhalen en deze leads proberen om te zetten in conversies (behalen van meer nieuwe klanten, als dat je doel is). Wanneer je dit zelf moet doen kan dit best veel werk zijn, maar een callcenter kan er zo de hele dag mee bezig.

Helpdesk

Tot slot de helpdesk, die wat overeen heeft met de klantenservice. Krijg jij dagelijks tientallen belletjes van klanten met vragen over hoe je product of dienst werkt? Dat kan best vervelend zijn, je hebt immers genoeg werk!

Je kan dan een speciale helpdesk opzetten. De medewerkers van het callcenter zullen jouw klanten dan helpen bij de eventuele problemen waar ze tegenaan lopen. Zo geef jij weer wat werk uit handen en houd je tijd over voor andere dingen.


Waar op letten bij een offerte voor een callcenter?

Het is begrijpelijk dat je niet direct met het eerste callcenter bedrijf dat je tegenkomt in zee wil gaan. Het is typisch mens om eerst meerdere opties te willen afwegen voor er een beslissing gemaakt wordt. Het is daarom verstandig dat je allereerst voor jezelf helder hebt welk budget je maximaal wil spenderen aan het inhuren van een callcenter.

Daardoor maak je de zoektocht voor jezelf een stuk sneller en gemakkelijker. Daarnaast is de service en betrouwbaarheid bij een callcenter natuurlijk erg belangrijk. Jij wil immers met al je vragen geholpen kunnen worden, en als er iets niet goed blijkt te zijn moet je daarmee wel terecht kunnen bij het desbetreffende personeel.

En het belangrijkste: je wil goede, bekwame mensen aan de andere kant van de lijn hebben! Vaak kan je aan de hand van reviews van eerdere of huidige klanten wel zien hoe goed of juist slecht het callcenter bedrijf is die je op het oog hebt.

Dit is een goede maatstaf om te kijken of dit ook wat voor jou is. Ook kan je altijd het bedrijf even bellen om zo een inschatting te kunnen maken van de betrouwbaarheid en ervaring.


Direct callcenter offertes vergelijken

Voor je een callcenter inhuurt is verschillende callcenter offertes vergelijken een erg belangrijke stap ter voorbereiding. Als je bij ons je gegevens achterlaat op het formulier krijg je binnen 24 uur een aantal van deze callcenter offertes in je mailbox. Hierdoor kan je ze uitgebreid met elkaar vergelijken en zal je nooit teveel betalen!


Over de auteur

Jerry van Es

Mijn naam is Jerry van Es. Ik vind het leuk om mezelf helemaal in te lezen in een onderwerp en daarover te schrijven. Naast mijn productreviews voor Top-X heb ik ook voor vele grote marketing blogs zoals Emerce en Frankwatching geschreven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>