fbpx
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Call Of Duty: Black Ops Cold War + Warzone

Publicatie datum: 16 december, 2020

Door: Redactie Top-X

COD cold war

Wellicht heb je het al gemerkt: op 10 december stond de release voor Black Ops Cold War en Warzone (die gratis te spelen is) gepland. Toch bleef het akelig stil op deze dag. De release is namelijk verplaatst naar 16 december.


Het gaat dus om een dubbel release (Warzone en Cold War), met dus ook dubbel zoveel content. Wel zo handig vlak voor de kerstdagen!

Black Ops: Cold War

Elk seizoen brengt nieuwe content mee, zo ook dit seizoen. Raid, voor velen een favoriete map, is ook in Black Ops: Cold War weer te spelen. Maar ook volledig nieuwe maps, 2 vs 2 gunfights, en nieuwe playmodus staan voor je klaar.

Dit is nog maar het begin want met een nieuw Zombie-level, nieuwe wapens en blueprints en challenges zal je nog wel een tijd bezig zijn voordat je alle nieuwe content hebt uitgespeeld.

Het mooiste van dit alles? Deze content is gratis! Wij durven dan ook best te beweren dat die de extreemste seizoenslancering van Call of Duty ooit is. Waar wacht je nog op? Black Ops: Season One is vanaf vandaag beschikbaar. Door gebruik te maken van Startselect pak je direct 5% korting op alle COD points!

Warzone

Warzone is volledig gratis te spelen dus dat is al een mooi cadeau op zich. Wij zijn vooral enthousiast over de nieuwe Gulag-modus. Daarnaast kan je een nieuwe map verwachten en ook een nieuwe speelmodus. Ook zijn er meer dan 30 verschillende wapens (en camo’s) beschikbaar uit het seizoen Black Ops Cold War.

Pak je Call of Duty points vanaf woensdag 16 december met 5% korting bij Startselect!

Over de auteur

Redactie Top-X


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>