• Home
  • /
  • Cadeaus
  • /
  • Top 10 Leukste Cadeaus voor een meisje van 4 jaar!

Laatste update: oktober 2022

Door: Thea

Help! Heb je cadeaustress en ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een meisje van 4 jaar? Dan ben je gelukkig op de juiste plek. Want ja: wat geef je een meisje van 4? In dit artikel bespreken wij namelijk tien verschillende cadeaus. 

Hierdoor vind jij het perfecte cadeau voor een meisje van 4 jaar. Door de brede selectie aan cadeautjes zit er altijd wel eentje tussen die goed in de smaak zal vallen bij de kleine.  Kortom voor de beste cadeautips voor een 4-jarige meid zit je hier goed!

Cadeau meisje 4 jaar kopen? Dit zijn de leukste cadeaus!

Wij zijn op zoek gegaan naar de leukste cadeaus voor een meisje van 4 jaar. Hierbij zijn wij op zoek gegaan naar cadeautjes die altijd leuk in de smaak vallen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over wat de kleine van het cadeau vindt. Het is sowieso leuk! Benieuwd? Lees dan hieronder over de beste cadeaus.

1. HyperMotion DINO kind loopfiets scooter

HyperMotion DINO kind loopfiets scooter

Een meisje van 4 kan in de meeste gevallen al lopen en is hierdoor aardig mobiel. Een manier om de mobiliteit dan te verbeteren én een leuk cadeau te geven is met behulp van deze step. Wie heeft er als kind eigenlijk geen step gehad? Dit is één van de cadeaus die altijd in de smaak valt. En het leukste aan dit cadeau is dat de kleine ‘m kan gebruiken tot en met haar achtste. Hierdoor heeft ze er dus nog jaren plezier van. 

2. Totum Knutselset Bracelet

Totum Knutselset Bracelet Unicorn Meisjes 21-delig

Heb je een cadeau voor een meisje van 4 nodig die erg creatief is en van knutselen houdt? Dan is dit een perfect cadeau. Met deze bracelet knutselset van het merk Totum kan ze namelijk zelf haar eigen armbandjes samenstellen. Hierbij kunnen er drie armbandjes gemaakt worden met de keuze uit 18 verschillende bedels. Hier is een klein meisje urenlang zoet mee! En het voordeel voor jou: dit is een vrij goedkoop cadeautje om te geven.

3. Barbie Dreamtopia Zeemeerminpop

Barbie Dreamtopia Regenboogmagie - Zeemeerminpop

Barbie is al jarenlang, decennialang zelfs, ontzettend populair onder de kleine meisjes. Als je dus écht niet weet wat je moet geven kan je met een barbiepop eigenlijk niet de mist ingaan. De barbie heeft neonkleuren in het haar, een tiara en een hele kleurrijke staart. Wanneer de pop in warm water wordt gedompeld veranderd het haar en de staart van kleur in pastelkleuren. Geloof ons: dit is voor een kind echt geweldig. Een goed cadeau dus.

4. Lego Duplo landbouwtractor en dieren verzorgen

LEGO DUPLO Landbouwtractor en Dieren Verzorgen - 10950

Wil je een leuk cadeau geven waarmee de kleine helemaal haar eigen fantasiewereld kan creëren? Dan is deze Lego Duplo boerderij set een leuk cadeau. In deze set krijg je een tractor, boer, schaapjes, een boom, een schuurtje en zelfs gereedschap. Hiermee kan je nét doen alsof ze een eigen boerderij heeft. Hoe leuk is dat? Succes is gegarandeerd, en het doet ook wat goed aan de creativiteit. 

5. Loombandjes Starterspakket

Behave Loombandjes Starterspakket - Loomelastiekjes - Loomen - Loom Pakket - Latexvrij - 6460-Delig

Dit is wederom een cadeau voor alle creatieve kleine meiden (maar ook voor de minder creatieve kinderen is dit heel leuk). Met deze Loombandjes kan een kind zelf eigen armbandjes maken. En niet alleen armbandjes, ook enkelbandjes bijvoorbeeld en ringen. De mogelijkheden zijn eindeloos, zeker als je je bedenkt dat deze set bestaat uit 6460 delen. Hier is een kind sowieso heel erg blij mee (en ook uren zoet mee, dat is al helemaal een voordeel).

6. Snuffie Hup Kinderspel

Een cadeau voor een meisje van 4 kan ook meehelpen aan de ontwikkeling. Zeker bij een kinderspel wordt het brein uitgedaagd en kan de spraak zelfs verbeteren. Een spel als het Snuffie Hup Kinderspel is dan leuk voor zowel ouder als kind om samen te spelen. Wie de meeste wortels heeft verzameld als het konijn in de lucht springt is de winnaar. Dit zorgt voor positieve spanning bij het kind. Heel erg leuk, en ook nog uitdagend voor een kind.

7.  VTech KiDiZoom Duo DX Camera

VTech KidiZoom Duo DX Camera - Interactief Speelgoedcamera - Roze - 4 tot 10 Jaar

Een iets duurder maar zeker ook leuk cadeau is deze VTech KidiZoom DUO DX camera. Deze 5 Megapixel is een perfecte camera waarmee het kind jeugdherinnering kan vastleggen. Hoe leuk is dat om later op terug te kijken? Tevens kan je op de camera ook augmented reality spelletjes spelen en is er een groot kleurenscherm op de camera. Je stem kan ook opgenomen worden én er kan muziek geluisterd worden via de camera. Eigenlijk is dit een alles in één cadeau.

8. SmartMax My First Safari Animals

SmartMax My First Safari Animals - Magnetisch Constructiespeelgoed

Een ander leuk en zeker origineel cadeau is deze safariset. Deze werkt aan de hand van magneetjes en hiermee kan een kind zelf dieren in elkaar zetten. Hierdoor leer je het kind in kwestie dus ook direct wat over de verschillende dieren en hoe deze eruit zien. Tevens kan je ook lekker gek voor het gemaakt verschillende dieren door elkaar mengen. Dit is zeker een goed cadeau voor een meisje van 4.

9. VTech Toet Toet Auto’s Brandweerkazerne

VTech Toet Toet Auto's Brandweerkazerne - Educatief Babyspeelgoed - 1 tot 5 Jaar

Een ander ook origineel cadeau is deze brandweerkazerne. Hiermee kan je nét doen alsof de kleine een echte brandweervrouw is! Deze set beschikt over 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes. Bas de brandweer van de tekenserie krijg je er ook bij en je kan de voertuigen laten bewegen dankzij 4 Magische Sensors. 

10. Houten Rollerbaan Little Dutch

Little Dutch Houten Rollerbaan Auto's Blue

Een leuk, origineel en ‘ouderwets’ cadeau is deze rollerbaan. Hiermee kan het kind oneindig lang spelen met auto’s. Niet alleen heel erg leuk, maar ook gewoon heel erg simpel. Dit houten speelgoed cadeau is ook leuk voor de mogelijke broertjes en/of zusjes om mee te spelen. Plezier voor iedereen gegarandeerd dus!

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>