fbpx

Publicatie datum: 23 februari, 2023

Door: Sam

Bridgefund Review en ervaringen

Bridgefund review

Onze score

Bridgefund is een goede partij voor ondernemers die op zoek zijn naar een zakelijke lening of krediet. Je kunt hier terecht voor een lening vanaf 5.000 tot 250.000 euro met een maximale looptijd van 24 maanden. De rente worden berekend op basis van de financiële situatie van je bedrijf en variëren tussen de 1,3% en 3,2% per maand.

Verder vraag je gemakkelijk en snel online een krediet aan, kun je boetevrij aflossen, heb je geen jaarcijfers of bedrijfsplan nodig en zijn er geen verborgen kosten.

Via onderstaande knop kun je gratis en vrijblijvend een aanvraag indienen bij Bridgefund. Bridgefund komt dan binnen 24 uur bij je terug voor een vrijblijvende offerte en aanbod.

Overweeg jij een zakelijke lening af te sluiten bij Bridgefund? Dan is deze Bridgefund review voor jou!

Bridgefund is in Nederland namelijk een van de bekendere aanbieders van zakelijke leningen. Maar hoe goed is Bridgefund nu eigenlijk? Zijn de Bridgefund ervaringen wel goed genoeg? En is Bridgefund niet veel te duur?

Om antwoord te geven op bovenstaande vragen zijn wij op onderzoek uitgegaan. We hebben een uitgebreide analyse gedaan naar Bridgefund. Hierbij hebben we deze partij beoordeeld op verschillende criteria.

Kortom, als jij overweegt een zakelijke lening bij Bridgefund af te sluiten, lees dit artikel dan eerst!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

10+

Aanbieders vergeleken


Waarom kiezen voor Bridgefund?

 • Geschikt voor elk type ondernemer (van eenmanszaak tot B.V.)
 • Je kunt hier terecht voor leningen tussen de € 5.000,- tot € 250.000,- in termijnen van 1 tot 24 maanden.
 • Wanneer een lening goedgekeurd is, ontvang je binnen 24 uur het geld op je rekening
 • De kosten zijn tegen een vast alles-in-1 tarief waarbij de rente kunnen variëren tussen de 1,3% en 3,2% per maand
 • Geen vaste looptijd maar een flexibel contract waarbij je altijd tussentijds boetevrij kunt aflossen
 • Geen jaarcijfers, onderpand of business plan nodig

Wat is Bridgefund?

Bridgefund is een online-kredietverstrekker voor zakelijke leningen en zakelijke kredieten. Bij Bridgefund kun je als ondernemer terecht voor een zakelijke lening tussen de 5.000 en 250.000 euro.

Het bedrijf Bridgefund is in het jaar 2018 opgericht door Julian van de Steeg, Rutger Quispel en Dennis Reherman. Vandaag de dag werken er meer dan 60 medewerkers bij Bridgefund. Het is altijd de visie geweest om zakelijke leningen zo simpel en snel mogelijk te maken. Dit in tegenstelling tot hoe traditionele banken het altijd hebben gedaan, hier is het afsluiten van een zakelijk krediet namelijk alles behalve snel en gemakkelijk.

Bridgefund ervaringen / review

Inmiddels hebben meer dan 5.000 ondernemers gekozen voor een zakelijke lening of zakelijk krediet bij Bridgefund. Ook heeft Bridgefund inmiddels al meer dan 100.000 euro verstrekt aan ondernemers.

Qeld richt zich met de producten die zij aanbieden op verschillende doelgroepen. Bij Qeld kun je terecht als kleine starter maar ook als grote multinational. Zo biedt het bedrijf flexibele Qeld bedrijfsleningen voor ZZP'ers, MKB'ers, BV's, NV's en andere ondernemingsvormen. Kortom Qeld is er voor kleine bedrijven en grote bedrijven.

Vandaag de dag is Qeld actief in 7 verschillende landen (Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Brazilië, België en Nederland) en helpen zij meer dan 25.000 bedrijven wereldwijd aan een bedrijfslening zonder vaste looptijd.

Bedrijfsgegevens Bridgefund

Bedrijfsnaam: Bridgefund BV
Adres: Amsteldijk 216
Postcode: 1079 LK Amsterdam
KvK-nummer: 70304580
Inschrijfdatum: 14-12-2017


Wat maakt Bridgefund uniek?

Goed, nu je wat achtergrondinformatie over Bridgefund hebt gaan we door naar het volgende onderdeel. Waarom zou je kiezen voor Bridgefund en wat maakt deze partij uniek?

Allereerst is Bridgefund een online kredietverstrekker waar je binnen 5 minuten een zakelijke lening kunt aanvragen. Het mooie is dat je binnen 24 uur na akkoord het geld op je rekening kan hebben staan.

Verder werkt Bridgefund met een vast alles-in-1 tarief. Hierdoor betaal je geen afsluit- of opname kosten en staat het rente percentage vast. De rente begint bij 1.3% per maand en is afhankelijk van de hoogte en looptijd van de lening en je financiële situatie als bedrijf.

Een ander punt wat Bridgefund onderscheidt ten opzichte van concurrenten? Je kunt niet alleen altijd aflossen, maar krijgt hier ook nog eens korting voor. Het loont dus om je zakelijke krediet eerder af te lossen.

Wat Bridgefund ondernemers te bieden heeft:

 • Zakelijke leningen tot € 250.000
 • Geen businessplan of jaarcijfers nodig
 • Geld binnen 24 uur op je rekening
 • Rente van 1,3% per maand

Welke voorwaarden zijn er om geld te lenen bij Bridgefund?

In deze Bridgefund review hebben natuurlijk ook gekeken naar de voorwaarden die Bridgefund stelt voor het afsluiten van een zakelijke lening.

Bridgefund verstrekt lang niet aan elke ondernemer een zakelijke krediet of lening. Zo dien je minimaal 1 jaar in business te zijn, een zakelijke bankrekening te hebben en moet je bedrijf natuurlijk ingeschreven staan bij de KvK.

Verder verstrekt Bridgefund alleen leningen voor zakelijke doeleinden aan bedrijven die minimaal €50.000 jaaromzet omdraaien.

Voorwaarden voor het aanvragen bij een zakelijke lening bij Bridgefund

 • Je moet een jaar omzet van minimaal 50.000 euro hebben
 • Je moet ingeschreven staan bij de KVK
 • Je bedrijf moet minimaal 1 jaar bestaan
 • Je dient een zakelijke bankrekening te hebben
 • BridgeFund heeft een MT940 bestand nodig van al je zakelijke rekeningen.

Zakelijke lening aanvragen bij Bridgefund: hoe werkt het?

Een zakelijke lening zonder gedoe, het is de slogan van Bridgefund. Maar klopt deze slogan eigenlijk wel?

In deze Bridgefund review hebben we gekeken naar het aanvraagproces van een zakelijke lening bij Bridgefund. Hoe makkelijk en simpel is het eigenlijk om een doorlopend zakelijk krediet of een zakelijke financiering aan te vragen bij Bridgefund. Hieronder delen we een eenvoudig stappenplan met onze Bridgefund ervaringen.

Stap 1: Gewenste leenbedrag vaststellen

Het aanvragen van een zakelijk krediet of zakelijke lening bij Bridgefund begint op deze pagina.

Bij Bridgefund kun je tussen de 5.000 en 250.000 euro lenen. Op deze pagina geef je aan welk bedrag je nodig hebt voor de zakelijke lening die je wilt afsluiten.

Bridgefund zakelijk geld lenen

Ook dien je antwoord te geven op een aantal vragen:

 • Welke type financiering heeft je voorkeur (eenmalig een vast bedrag of doorlopend toegang tot krediet)?
 • Hoe hoog is je jaarlijkse omzet?
 • Wanneer heb je het geld nodig?
 • Waarvoor heb je het nodig?

Wanneer je deze gegevens hebt ingevuld vraagt Bridgefund om je KvK-nummer. Hierdoor kan Bridgefund gemakkelijk bij alle aanvullende gegevens die nodig zijn voor het aanvragen van je zakelijke krediet of lening.

Zodra je het KvK-nummer hebt ingevuld dien je ter verificatie je contactgegevens in te vullen zodat Bridgefund contact met je op kan nemen mocht dit nodig zijn.

In dit formulier kun je aangegeven hoeveel geld je wilt lenen (Bij Qeld kun je terecht voor bedrijfsleningen tussen de € 1000 tot € 200.000).

Naast het gewenste leenbedrag dien je een geldig KvK-nummer in te vullen, je e-mailadres en vervolgens de zakelijke postcode en huisnummer. Wanneer dit is ingevuld

Stap 2: Uploaden zakelijke banktransacties

Zodra je alle gegevens hebt ingevuld kun je inloggen in een beveiligde omgeving van Bridgefund. In deze omgeving kan Bridgefund nog wat aanvullen informatie vragen om je aanvraag in behandeling te nemen.

Zo dien je in veel gevallen je meest recente zakelijke banktransacties te uploaden zodat Bridgefund zeker weet dat het bedrijf betalingen ontvangt.

Stap 3: Bridgefund neemt de aanvraag in behandeling

Wanneer je alles correct hebt ingevuld kan Bridgefund beginnen met het behandelen van de aanvraag. Bij alle verschillende leningen die Bridgefund aanbiedt doen ze namelijk een uitgebreide bedrijfscheck.

Hierbij wordt gekeken naar de financiële positie van je bedrijf en of het bedrijf de financiële middelen heeft om de lening te kunnen betalen.

Bridgefund werkt met een standaard aantal prestatie-indicatoren om zo te bepalen of een bedrijf in aanmerking komt voor een lening afsluiten.

Ook worden de rente en kosten bepaald aan de hand van deze check. Hoe meer risico Bridgefund loopt, des te hoger kosten zijn.

Stap 4: Ontvang een vrijblijvend aanbod op maat

Zodra de check van Bridgefund helemaal is afgerond word je lening goedgekeurd of afgekeurd. Wanneer je aanvraag wordt goedgekeurd ontvang je een vrijblijvend aanbod op maat.

Op basis van de gegevens die jij hebt ingevuld ontvang je een offerte waarbij je eigenlijk precies kunt zien tegen welke voorwaarden je het bedrag kunt lenen. Hier vind je ook de rente die je gaat betalen.

Zodra je hiermee akkoord gaat, streeft Bridgefund er naar om het geld bedrag binnen 24 uur te storten op je zakelijke bankrekening.


Wat kost een zakelijke lening bij Bridgefund?

Een Bridgefund review is natuurlijk niet compleet zonder te kijken naar de kosten. Een zakelijk krediet aanvragen kan natuurlijk bij heel veel verschillende partijen en de kosten variëren enorm. Hoe zit dat bij Bridgefund?

Hoe zit het met de rente bij Bridgefund?

Bij Bridgefund kun je zakelijk geld lenen vanaf 1.3% rente per maand. Van deze rente is 1% vast, alles wat daar boven komt, is de premieopslag die kan variëren tussen de 0,3% en 2.2% per maand.

Het tarief dat je betaalt bij Bridgefund wordt is voor elke aanvraag anders. Dit komt doordat Bridgefund het tarief bepaald aan de hand van verschillende factoren.

Zo wordt gekeken naar het bedrag dat je gaat lenen, hoe gezond je bedrijf is en de looptijd. Op basis hiervan krijg je een renteaanbod dat dus minimaal 1,3% is.

kosten opbouw bridgefund

Zitten er verder nog verborgen kosten bij Bridgefund?

Bridgefund zet zich in de markt als transparante partij zonder verborgen kosten. Bij Bridgefund rekenen ze een vast alles-in-een tarief waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Verder betaal je geen extra kosten wanneer je bijvoorbeeld eerder aflost. Kortom, bij Bridgefund hoef je jezelf dus geen zorgen te maken over verborgen kosten.


Is Bridgefund betrouwbaar?

Wanneer je in zee gaat met een partij die wat voor financiële dienstverlening dan ook aanbiedt, wil je natuurlijk dat deze partij betrouwbaar is. Hoe betrouwbaar is Bridgefund?

Om maar direct met de deur in huis te vallen: Bridgefund is wat ons betreft zeker betrouwbaar. Zo is het bedrijf al actief sinds 2018 en hebben ze sinds deze tijd meer dan 5.000 ondernemers geholpen aan een vast of flexibel krediet. In totaal heeft Bridgefund al meer dan €100.000.000 gefinancierd.

Buiten bovenstaande is het zo dat de Bridgefund ervaringen ook zeer goed zijn. Zo wordt het bedrijf beoordeeld met een 4,7 score op Trustpilot door meer dan 1000 verschillende mensen.

Verder heeft Bridgefund een goede klantenservice en kun je eigenlijk altijd contact opnemen met het bedrijf. Zo zijn ze op werkdagen geopend van 8:30 tot 19:00 en kun je ze altijd een mailtje sturen.


Hoe zijn de Bridgefund ervaringen van ondernemers

Uiteraard hebben we in deze Bridgefund test ook even gekeken naar de ervaringen van andere ondernemers. We zijn het internet af gaan speuren op zoek naar reviews en ervaringen over Bridgefund.

Zoals hierboven al even kort benoemd zijn de Bridgefund ervaringen over het algemeen zeer positief. Zo wordt het bedrijf met 4,7 van de 5 sterren beoordeeld op Trustpilot. We hebben hieronder een aantal van deze reviews op een rijtje gezet. Uiteraard hebben we ook gekeken naar negatieve ervaringen.


Conclusie Bridgefund Review

Dat was hem dan: onze Bridgefund review. Zoals je hebt kunnen lezen zijn wij redelijk positief over Bridgefund. Wat ons betreft, is dit een prima partij voor het afsluiten van een zakelijke lening of krediet.

Bridgefund is geschikt voor zowel kleine bedrijven (ZZP'ers, eenmanszaken) als grote bedrijven (B.V's) en kent verschillende voordelen.

Zo kun je bij Bridgefund gemakkelijk snel online een lening aanvragen. Hiervoor heb je geen jaarverslag of businessplan nodig. Verder wordt er bij Bridgefund gebruik gemaakt van een vast alles-in-een tarief dat varieert tussen de 1,3% en 3,2% per maand. Je kunt tussentijds altijd aflossen zonder dat je hiervoor een boete betaalt.

De kosten die je bij Bridgefund betaalt worden gebaseerd op de financiële positie van je bedrijf en variëren dus per situatie. Ook de maximale leencapaciteit wordt op basis van een check bepaald.

Het enige nadeel vaan Bridgefund? De lening moet binnen 24 maanden volledig afgelost zijn. Na deze 24 maanden ga je aanzienlijk meer betalen. De minimale jaaromzet van 50.00 euro kan overigens ook voor problemen zorgen.

Wanneer jij bezig bent met het vergelijken van zakelijke leningen loont het overigens om bij meerdere partijen een offerte aan te vragen. Vaak is dit vrijblijvend en kun je op deze manier goed vergelijken welke aanbieder jou het beste aanbod doet.


Veelgestelde vragen over Bridgefund

Is Bridgefund betrouwbaar?

Bridgefund is zeker een betrouwbare partij. Zo is dit in Nederlands bedrijf dat inmiddels meer dan 100 miljoen euro aan zakelijke leningen heeft verschaft. Hiermee hebben ze inmiddels al meer dan 5.000 ondernemers geholpen aan een bedrijfsfinanciering.


Hoe kan ik zakelijk geld lenen bij Bridgefund?
Om zakelijk geld te lenen bij Bridgefund dien je aan verschillende voorwaarden te voldoen. Zo dien je een jaaromzet van minimaal 50.000 euro te hebben, moet je ingeschreven staan bij de KvK, moet de onderneming minimaal 1 jaar bestaan en dien je een MT90 bestand aan te leveren.

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>