fbpx
  • Home
  • /
  • Tankpas
  • /
  • BP tankpas: bij welke tankstations kun je terecht?

Publicatie datum: 25 januari, 2023

Door: Jerry van Es

Wil je een tankpas aanvragen en overweeg jij die van BP? Dan wil je waarschijnlijk eerst weten waar je terecht kunt. Gelukkig ben je bij Top-X aan het juiste adres.

Wij doen al lange tijd onderzoek naar tankpas aanbieders in ons land en kunnen je alles vertellen over de tankstations waar jij met je BP tankpas kunt tanken. Lees gauw verder!

bp tankpas

Bij welke BP tankstations kun je met de BP tankpas betalen?

Met de BP tankpas kun je bij alle BP locaties terecht. Dit komt overeen met een dekking van ongeveer 35%. Dit houdt in dat je bij ongeveer 2/3e van de stations in NL niet kunt betalen met deze tankpas.

Tankpas

Dekking

BP tankpas

35%

99%

Tankpas.nl (meest populair in Nederland!)

99%

Shell Card

12%


Overzicht BP tankpas tankstations

Je kunt met je BP tankpas bij tankstations in Nederland en Europa tanken (in sommige gevallen).

Locaties Nederland

In ons land zijn er ruim 4200 tankstations, waarvan een deel onbemande stations zijn.
BP heeft ongeveer 1500 locaties in Nederland. Bij deze plekken kun je ook betalen met de BP tankpas.

Locaties Buitenland

Als je een BP tankpas hebt kun je niet alleen in Nederland brandstof tanken maar ook in 32 andere Europese landen. BP is namelijk onderdeel van het ROUTEX-netwerk. Dit is een netwerk van meer dan 20.000 tankstations door heel Europa. In het buitenland kun je met de BP tankpas naast tankstations van BP ook terecht bij de stations van o.a. Aral en Circle K.


Welke BP tankpassen zijn er?

BP biedt 3 verschillende brandstofpassen aan voor ondernemers. Hieronder een overzicht plus voor wie deze het meest geschikt zijn.

BP Komfort tankpas

Geschikt voor ondernemers met een wagenpark van 1 tot maximaal 5 auto's. Geschikt voor Nederlandse BP stations en je ontvangt al je uitgaven op één factuur. Uiteraard kun je de pas ook gebruiken om je carwash af te rekenen.

BP Plus tankpas

Geschikt voor bedrijven met meer dan vijf auto's. Met BP Plus heb je extra opties en meer flexibiliteit als het aankomt op prijsopties.

BP + Aral tankpas

De combinatie tankpas waarmee je terecht kunt in heel Europa, dankzij het gigantische netwerk van BP en Aral tankstations in 32 verschillende Europese landen. Beide merken hebben bemande en onbemande tankstations.

Is er een alternatief wat meer geschikt is?

Natuurlijk is de keuze voor een tankpas heel persoonlijk. Maar als je kijkt naar de concrete verschillen tussen de verschillende passen dan zijn ze grotendeels hetzelfde, waarbij ook de prijzen zelf redelijk dicht bij elkaar liggen. Het grootste verschil zit hem vaak in de dekking. Wij van Top-X zijn van mening dat je zo goed als overal moet kunnen tanken en hechten dan ook veel waarde aan dekking.

Onze 3 meest favoriete tankpassen hebben we voor je hieronder naast elkaar gezet. MoveMove en Tankpas.nl zijn het best als het aankomt op dekking. Shell is een merkgebonden pas waarbij je geen maandkosten betaalt, enkel transactiekosten per tankbeurt.

Hoogst beoordeelde tankpassen volgens Top-X

Tankpas.nl
Meest gekozen!

Kosten: € 7,75 per maand
Dekking: 99%

Bijzonderheden: Meest populair in NL 

MoveMove

Movemove Tankpas

Kosten: € 6,95 per maand
Dekking: 99%

Bijzonderheden: maandelijks opzegbaar

Shell Card

Kosten: € 0,- (betaal een klein bedrag per transactie)
Dekking: Alle Shell tankstations

Bijzonderheden: Ontvang korting bij Shell

Over de auteur

Jerry van Es

Mijn naam is Jerry van Es. Ik vind het leuk om mezelf helemaal in te lezen in een onderwerp en daarover te schrijven. Naast mijn productreviews voor Top-X heb ik ook voor vele grote marketing blogs zoals Emerce en Frankwatching geschreven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>