fbpx
 • Home
 • /
 • Audio
 • /
 • Bose Soundbar 7000 review [Test 2023]

Laatste update: augustus 2023

Door: Thea

Bose Soundbar 7000 review

Ben je op zoek naar een kraakhelder geluidssysteem om aan te sluiten op je televisie? Dan is de Bose Soundbar 7000 echt wat voor jou. Deze geavanceerde soundbar van Bose sluit je eenvoudig aan op je televisie met behulp van een hdmi arc kabel. Ook kun je het systeem aan je multiroom systeem koppelen en muziek streamen door je hele huis. Daarnaast bevat het product nog tal van andere voordelen. Kort om, een zeer ideaal apparaat voor iedereen die graag een zo optimaal mogelijke geluidservaring wil. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer te weten komen over de Bose Soundbar 7000? Lees dan de onderstaande Bose Soundbar 7000 review en lees hoe wij dit product hebben beoordeeld.

Om een zo helder mogelijk beeld te kunnen krijgen van de Soundbar 7000, hebben wij een uitgebreide Bose Soundbar 7000 review geschreven. In deze review komen alle belangrijke aspecten van het product te pas, om zo vervolgens een zo volledig mogelijk beeld te kunnen geven van het product.

We beginnen in de review met de specifieke eigenschappen van de soundbar en geven we enkele ervaringen van andere gebruikers weer voor een zo objectief mogelijk beeld. Ten slotte sluiten we deze review af met een conclusie en ons eindoordeel over het product. Hierdoor weet je na het lezen van de review of de Bose Soundbar 7000 wel of niet een geschikte aankoop is voor jou.


Bose Soundbar 7000 test

Tegenwoordig zijn er tal van verschillende geluidssystemen op de markt en elk type heeft zo zijn specifieke eigenschappen. Voordat je de aankoop van een soundbar geluidssysteem overweegt, is het daarom altijd goed om meer over het product te weten te komen.

Om je hierbij te helpen hebben wij de Bose Soundbar 7000 voor je getest. In de Bose Soundbar 7000 test hebben wij gekeken naar belangrijke eigenschappen van een soundbar systeem en naar de specifieke kenmerken wat de Bose Soundbar 7000 uniek maakt. We hebben met name gekeken naar de geluidskwaliteit, het design en het gebruiksgemak.

Geluidskwaliteit Bose 7000

De geluidskwaliteit is uiteraard het belangrijke aspect van een soundbar. Met de Bose Soundbar 7000 ben je gegarandeerd van een uitstekende geluidskwaliteit. De Soundbar heeft een Dolbi Digital surround weergave waardoor het geluid van alle kanten lijkt te komen en hierdoor nog beter tot zijn recht komt.

Ook beschikt het apparaat over de geavanceerde ingebouwde PhaseGuide technologie, waardoor geluid onvervormd blijft en hierdoor zeer realistisch is. Het apparaat beschikt helaas niet over een subwoofer die diepe bastonen produceert. Echter zal je dit niet erg missen en merk je direct dat het geluid zonder subwoofer ook optimaal tot zijn recht komt.

Design

Naast de geluidskwaliteit hebben wij in de test gekeken naar het design van de Bose Soundbar 7000. Wij vinden persoonlijk dat deze soundbar, met haar minimalistische vormen in volledig zwart, een van de mooiste exemplaren is van dit moment.

De soundbar is strak en modern qua vormgeving en past daardoor perfect in een stijlvol modern interieur. De bovenlaag van de soundbar is daarnaast voorzien van een glanzende laag, waardoor de soundbar een elegante uitstraling biedt. Je kunt de soundbar dus gerust in het zicht onder je tv plaatsen, zodat de soundbar als een echte eyecatcher zorgt in je woonruimte.

Gebruiksgemak

Ten slotte hebben wij gekeken naar het gebruiksgemak van de soundbar, dat een belangrijk onderdeel is geweest van de Bose Soundbar 7000 test. Om het gebruiksgemak te testen is er gekeken naar het gemak van installatie, handige eigenschappen en naar de bediening van het apparaat.

Op al deze onderdelen scoort de Bose Soundbar 7000 hoog. Het apparaat is zeer eenvoudig te installeren, simpelweg door het apparaat met een hdmi arc kabel aan de tv te koppelen, en kan vrijwel direct gebruikt worden. Je kunt het apparaat daarnaast eenvoudig koppelen aan je andere Bose apparaten, en aan je Google Assistent, waardoor je het apparaat eenvoudig op afstand en stem kunt bedienen.

Ook kun je de soundbar afstemmen op verschillende zones in je woning, waardoor je jouw geluid instelling geheel naar wens kunt afstemmen en de perfecte geluidservaring creëert voor jouw situatie. Daarnaast kun je het apparaat ook met een app (Android en Apple besturingssysteem) en via een afstandsbediening bedienen.


Bose Soundbar 7000 ervaringen

Benieuwd hoe andere consumenten denken over de Bose Soundbar 7000 ervaringen? Hieronder vind je een paar van onze favoriete recensies van dit product. 

"Betere tv ervaringl"
Ik maak sinds kort gebruik van de Bose Soundbar 7000 en ben erg tevreden over mijn aankoop. Wanneer ik een film of serie kijk komt het geluid uitstekend tot zijn recht en lijkt het net alsof ik in de bioscoop zit. De soundbar was eenvoudig te installeren en is ideaal in gebruik. Ik bedien hem met mijn stem en met mijn smartphone. Ik zou het product zeker aanraden aan anderen. 

Bernadine

"Top geluid"
De Bose Soundbar 7000 is uitstekend! Het apparaat zorgt voor super helder geluid. Ik heb het product aangesloten op mijn andere Bose systemen, waardoor ik overal van de beste geluidskwaliteit kan genieten. Het handige aan het apparaat vind ik dat ik het apparaat eenvoudig met stem kan bedienen, waardoor je niet steeds hoeft te zoeken naar de afstandsbediening.

Tineke

"Zeer tevredenr"
Sinds een aantal weken maak ik gebruik van de Bose Soundbar 7000. Ik heb nog nooit eerder een soundbar gehad, maar ik ben erg enthousiast over het product. Ik heb mij dit product laten aanraden door een vriend, en ik zou het product ook zeker aanraden aan een ander. De soundbar is super makkelijk te installeren en gemakkelijk te bedienen vanaf je smartphone.

Magda


Bose Soundbar 7000 kopen? Ons oordeel

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.1

De Bose Soundbar 7000 komt uitstekend uit de test en is dan ook een absolute aanrader. Uit de test is gebleken dat het product hoog scoort op vrijwel elk belangrijk aspect.

De Bose Soundbar 7000 heeft een uitstekend geluidskwaliteit, een zeer stijlvol design en is gemakkelijk te gebruiken en installeren.

Dankzij de geavanceerde technologieën, zoals de ingebouwde Dolbi Digital Virtual Surround sound mode, biedt het apparaat een unieke geluidservaring dat zeer realistisch en helder overkomt.

Het apparaat beschikt daarnaast over allerlei handige functies en instellingen, zoals de mogelijkheid tot het bedienen op afstand, en het instellen van meerdere geluidzones. We raden het product dan ook zeker aan iedereen aan die op zoek is naar een hoogwaardig geluidssysteem. 

Voordelen Bose Soundbar 7000

 • Eenvoudig aan te sluiten
 • Zeer helder geluid en hoge geluidskwaliteit
 • Draadloos te koppelen aan headphones
 • Te koppel aan het Bose smart multiroom systeem

Nadelen Bose Soundbar 7000

 • Beschikt niet over een subwoofer voor diepe bastonen
 • Vrij prijzig

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP