Laatste update: december 2022

Door: Sam

Bookbeat Review

Bookbeat review

Onze beoordeling

Wil jij in plaats van een boek lezen lekker naar een boek luisteren? Dan is Bookbeat de perfecte luisterboeken aanbieder voor jou. Bookbeat geeft jou namelijk toegang tot meer dan 800.000 luisterboeken en e-books. Ook is Bookbeat gratis tijdens de 45 dagen proefperiode en kies jij daarna gemakkelijk uit verschillende abonnementsvormen.

🎁Probeer tijdelijk 45 dagen gratis🎁

Met Bookbeat kun je luisteren naar jouw favoriete verhalen tijdens het wandelen, koken, fietsen etc. Maar is Bookbeat wel iets voor jou? Je ontdekt het in onze Bookbeat review.

Wij van Top-X hebben namelijk een uitgebreide Bookbeat review voor je geschreven. Na het uitproberen van deze online luisterboeken aanbieder zijn wij namelijk tot verschillende conclusies gekomen.

In ons artikel leggen wij je uit wat Bookbeat is, hoe Bookbeat werkt, wat de voor- en nadelen van Bookbeat zijn en welke Bookbeat abonnementen er zijn. Benieuwd of het ook wat voor jou is? Lees dan gauw verder en ontdek het antwoord!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Uur onderzoek gedaan

35

 Ervaringen gecheckt

10+

Luisterboeken apps vergeleken


wat is bookbeat?

Wat is Bookbeat?

Bookbeat bestaat al sinds 2016 en is opgericht door een Zweeds bedrijf. Dankzij het succes van deze online luisterboeken aanbieder zijn ze ondertussen in dertig verschillende landen actief. Sinds 2022 is Bookbeat ook beschikbaar op de Nederlandse- en Belgische markt.

Bookbeat geeft je toegang tot meer dan 700.000 boeken. Deze luisterboeken kun je gemakkelijk beluisteren via de Bookbeat app. Met een ruim aanbod aan verschillende genres is Bookbeat geschikt voor het hele gezin. Ook stream je op meerdere apparaten tegelijkertijd dankzij het familieabonnement.


Hoe werkt Bookbeat?

De dienst van Bookbeat maakt het mogelijk om naar ontzettend veel verschillende verhalen te luisteren vanaf elke bedenkbare plek. Zo kun jij luisteren naar verhalen tijdens het wandelen, koken, fietsen of terwijl je al lekker in bed ligt.

Hierbij is het mogelijk om de online luisterboeken te streamen, maar ook kun je offline luisteren naar je favoriete verhalen door ingebouwde download functie.

Dankzij de gratis proefperiode kun je gebruik maken van Bookbeat om te kijken of het iets voor jou is. Hierna kun je kiezen uit verschillende abonnementsvormen.


Hoe is het aanbod bij Bookbeat?

Zoals gezegd biedt Bookbeat dus meer dan 800.000 verschillende luisterboeken en e-books aan. Hier zitten de bekendste Nederlandse boeken in, maar ook veel internationaal bekende verhalen zijn te beluisteren bij Bookbeat.

Waar de meeste luisterboeken eerst alleen in het Engels beschikbaar waren, zijn veel verhalen nu ook in het Nederlands beschikbaar.

Wil je eerst bekijken wat voor boeken Bookbeat allemaal aanbiedt? Dan raden wij je aan om gebruik te maken van de gratis proefperiode. Door gebruik te maken van de gratis proefperiode ontdek je al gelijk of het aanbod iets voor je is of niet.

aanbod bookbeat

Wat kost Bookbeat?

Zoals gezegd biedt Bookbeat dus een gratis proefperiode aan waardoor jij 45 dagen kosteloos kunt genieten van online luisterboeken. Tijdens deze periode van 45 dagen kun jij tot 30 uur genieten van een ruim aanbod aan verhalen.

Na de gratis proefperiode kun je kiezen uit verschillende abonnementsvormen. De eerste abonnementsvorm die Bookbeat aanbiedt is het 'Basic abonnement'. Voor het 'Basic abonnement' betaal je €8,99 per maand waarna je tot 20 uur per maand naar de luisterboeken kunt luisteren.

De tweede abonnementsvorm die ze aanbieden is het 'Premium abonnement'. Voor het 'Premium abonnement' betaal je €10,99 per maand waarna je tot wel 100 uur per maand naar je lievelingsboeken kunt luisteren.

Het laatste abonnement dat Bookbeat aanbiedt is het 'Unlimited abonnement'. Voor dit abonnement betaal je €14,99 per maand wat onbeperkt luisteren mogelijk maakt. Hierdoor heb je onbeperkt toegang tot het volledige aanbod van Bookbeat.


Wat zijn de voor- en nadelen van Bookbeat?

Na enige tijd gebruik te maken van Bookbeat zijn we tot verschillende conclusies gekomen. Hieronder ontdek je de belangrijkste voor- en nadelen van de Bookbeat dienstverlening.

Voordelen Bookbeat

  • Je betaalt bij een Bookbeat abonnement voor een bepaald aantal luisteruren
  • Met een aanbod van 800.000 luisterboeken is het aanbod zeer groot
  • Je kunt de luisterboeken streamen, maar ook downloaden om offline te beluisteren
  • Veel functionaliteiten zoals sleeptimer, afspeelsnelheid etc.
  • De app van Bookbeat beschikt over een zeer overzichtelijke lay-out

Nadelen Bookbeat

  • Wanneer je vergeet de proefperiode stop te zetten betaal je gelijk wanneer de proefperiode is afgelopen
  • Je moet meer betalen om meer accounts toe te voegen aan je abonnement
  • Bookbeat is niet compatibel met een e-reader

Bookbeat ervaringen

Naast onze eigen ervaring, hebben wij ook rekening gehouden met ervaringen van andere. Hieronder ontdek je enkele ervaringen welke ons opvielen. Deze ervaringen waren van andere consumenten en delen wij graag met jullie.

''Zeer goed platform met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. U krijgt 100 uur luistertijd voor slechts 14,99 euro en profiteert van een enorme keuze aan audioboeken.''

Eden

''Ik ben net begonnen aan de gratis proefperiode van 45 dagen. Er zijn nog veel meer mogelijkheden en er zijn ook gewone e-boeken te vinden. De app bevat boeken van de grootste uitgevers en je kunt gemakkelijk op ieder moment opzeggen''.

Sanne

''Tot nu toe ben ik met alles tevreden. Zeer ruim aanbod, makkelijk te bedienen app en de kosten zijn ook goed te doen. Hoop dat ze nog veel meer verhalen gaan toevoegen!''

Kim


Conclusie Bookbeat

Nu je precies weet wat Bookbeat is, wat de voor- en nadelen van Bookbeat zijn en welke ervaringen andere consumenten hebben is het tijd voor onze conclusie. We kunnen alvast verklappen dat we zeer tevreden zijn over de Bookbeat dienstverlening.

Na gebruik te hebben gemaakt van de proefperiode en een betaald abonnement te zijn aangegaan, zijn wij tot de conclusie gekomen dat het aanbod aan luisterboeken enorm is. Ook is het, in tegenstelling tot sommige andere online luisterboeken aanbieders, ontzettend makkelijk om op ieder moment op te zeggen.

Waar wij eerst sceptisch waren over het betalen per aantal luisteruren zien wij dat nu positief in. Wil af en toe naar luisterboeken luisteren dan is het 'Basic abonnement' ideaal. Wil je nou heel veel naar luisterboeken luisteren, dan kun je voor relatief weinig extra geld onbeperkt luisteren.

Ook de overzichtelijke lay-out van de app en aanpasbare instellingen maken het gebruiksgemak van de Bookbeat app zeer fijn. Na het aangaan van een abonnement zijn er ook geen verborgen kosten en zeg jij gemakkelijk op ieder moment je Bookbeat abonnement op. 

Ben jij al overtuigd? Probeer dan de 45 dagen proefperiode en kijk zelf of je het wat vindt.

Bookbeat review

Bookbeat

5.0

Wil jij in plaats van een boek lezen lekker naar een boek luisteren? Dan is Bookbeat de perfecte luisterboeken aanbieder voor jou. Bookbeat geeft jou namelijk toegang tot meer dan 800.000 luisterboeken en e-books. Ook is Bookbeat gratis tijdens de 45 dagen proefperiode en kies jij daarna gemakkelijk uit verschillende abonnementsvormen.

🎁Probeer tijdelijk 45 dagen gratis🎁


Bookbeat alternatieven

Ben je niet helemaal overtuigd van Bookbeat? Geen zorgen! Wij van Top-X hebben namelijk ook nog ontzettend veel andere luisterboeken aanbieders getest. Hieronder vind je enkele andere populaire online luisterboeken aanbieders aanbieders waar wij een review over hebben geschreven.


Veelgestelde vragen over Bookbeat

Wat kost BookBeat per maand?

Bookbeat is 45 dagen gratis te gebruiken. Hierna kun je uit 3 abonnementsvormen kiezen, namelijk 'Basic', 'Premium' en 'Unlimited'. Voor het 'Basic abonnement' betaal je €8,99 per maand, voor het 'Premium abonnement' betaal je €10,99 per maand en voor het 'Unlimited abonnement' betaal je €14,99 per maand.

Hoe werkt BookBeat?

Met Bookbeat geniet jij van een zeer ruim aanbod aan online luisterboeken. Deze luisterboeken kun je online streamen, maar ook kun je deze downloaden waarna je ze offline kunt beluisteren. Hierdoor geniet jij vanaf iedere plek en tijdens elke activiteit van allerlei verschillende verhalen.

Is Bookbeat betrouwbaar?

Bookbeat is zeer betrouwbaar. Zo zijn er geen verborgen kosten en kun je op ieder moment opzeggen. Je staat hierdoor niet voor onverwachte kosten en er wordt dus verder ook niks in rekening gebracht.

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP