fbpx
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Boekhouder offertes aanvragen en vergelijken – Altijd de juiste specialist

Publicatie datum: 25 mei, 2023

Door: Jerry van Es

Wanneer je een boekhouder wil inhuren kan het nog best een zoektocht zijn om de goede voor de klus te vinden. Je wil natuurlijk een boekhouder inhuren die ook daadwerkelijk verstand heeft van zaken en weet hoe hij/zij kan zorgen voor een juiste en overzichtelijke boekhouding. Gelukkig kan je bij ons heel simpel een boekhouder offerte aanvragen.

Je krijgt dan verschillende offertes op maat geleverd in je mailbox. Hierdoor betaal je nooit teveel wanneer je een boekhouder gaat inhuren. Op deze pagina kan jij alles lezen wat je moet weten over een boekhouder offerte aanvragen en vergelijken!


Boekhouder offerte aanvragen

Als jij offertes van Boekhouders in jouw omgeving wilt vergelijken dan zit je hier goed! Via onderstaand formulier kun je namelijk op een snelle en gemakkelijke manier boekhouders in jouw omgeving vergelijken. 

Zodra jij je gegevens achter hebt gelaten zul je binnen 48 uur 4 gratis offertes ontvangen in je mailbox. Gemiddeld kun je door offertes te vergelijken tot wel 40% besparen! Wacht daarom niet en vergelijk direct via Top-X!

Waarom boekhouder Offertes vergelijken?

  • Ontvang 4 vrijblijvende offertes
  • Bespaar tot 40%
  • Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Hoe werkt het aanvragen van boekhouder offertes?

Als jij van plan bent om offertes aan te vragen van boekhouders dan wil je natuurlijk weten hoe dit proces in z'n werk gaat.

Om je een beter beeld te geven van hoe dit precies werkt hebben we hieronder een stappenplan uiteengezet waarin je precies ontdekt hoe het aanvragen van boekhouders offertes werkt.

stap 1

Vul het formulier op deze pagina in

Beschrijf in dit formulier zo goed mogelijk wat je precies zoekt, hierdoor kunnen wij je behoeftes beter koppelen aan eventuele boekhouders specialisten.

stap 2

Wij zoeken de beste specialisten

Wij gaan aan de slag met jouw gegevens en zoeken de beste specialisten voor jouw wensen en behoeften. Om deze reden is het belangrijk dat je het formulier goed invult.

stAp 3

Ontvang 4 gratis offertes

Wanneer wij de 4 beste specialisten voor jouw situatie hebben gekozen ontvang je volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes. Hierdoor kun je direct vergelijken en zien welke offerte het beste bij jou past.

stAp 4

Kies de beste specialist

Wanneer je de offertes goed hebt vergeleken kun je kiezen voor de beste specialist. 


Voor wat voor soort boekhouders werkzaamheden kan ik een offerte aanvragen?

Je kan natuurlijk voor verschillende zaken een boekhoud offerte aanvragen. Zo kan je een boekhouder inhuren voor: volledige boekhouding, jaarrekening opstellen, aangifte inkomstenbelasting, aangifte omzetbelasting (btw),salarisadministratie of overige diensten. 

En het maakt ook niet uit of je nou zzp’er bent of onder een vof, bv en nv valt. Je kan bij ons altijd een boekhoud offerte aanvragen! Hieronder zullen wij nog kort de verschillende diensten uitleggen die een boekhouder jou kan bieden. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent en weet je ook welke diensten (wellicht) iets voor jou zijn!

Jaarrekening opstellen

Je kan een boekhouder inhuren om voor jou de jaarrekening op te stellen. Wat is een jaarrekening dan? Dit kan je zien als een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van een bedrijf of juist een organisatie. Dit maakt onderdeel uit van het jaarverslag. Alle inkomsten en uitgaven staan hierin vermeld. Wanneer je dat zelf moet bijhouden is dat best een uitdaging!

Aangifte inkomstenbelasting

Een andere dienst waarbij een boekhouder goed van pas kan komen is bij de aangifte inkomstenbelasting. Dit is een verklaring van de belastingplichtige (jij dus, helaas).

Hierbij kan de belastingheffende instantie, aan de hand van jouw verklaring, het verschuldigde belastingbedrag vastleggen. 

Aangifte omzetbelasting

Je moet niet alleen aangifte doen voor inkomstenbelasting, maar ook omzetbelasting. Dit is net weer iets anders, en wordt meestal ook de btw-aangifte genoemd.

Je betaalt belasting over de toegevoegde waarde die zit op producten en diensten. En je betaalt dus ook btw over de omzet. Deze btw breng je in rekening bij de klant. Een boekhouder kan dit netjes voor je bijhouden.

Salarisadministratie

Personeel moet betaald krijgen voor het werk dat zij doen. Wanneer jij dan redelijk wat personeel hebt kan het best lastig zijn om allemaal bij te houden hoeveel ze gewerkt hebben, hoeveel ze betaald krijgen en of ze eventueel vakantiegeld of andere toeslagen krijgen of niet. Ook dit kan een boekhouder voor je bijhouden.


Waar op letten bij een offerte voor een boekhoudkantoor?

Het is begrijpelijk dat je niet direct met het eerste boekhoudkantoor dat je tegenkomt in zee wil gaan. Het is iets menseigen om eerst meerdere opties te willen afwegen voor er een beslissing gemaakt kan worden. Het is daarom verstandig dat je allereerst voor jezelf helder hebt welk budget je maximaal wil spenderen aan de boekhouding.

Daardoor maak je de zoektocht voor jezelf een stuk sneller en gemakkelijker. Daarnaast is de service en betrouwbaarheid bij een boekhoudkantoor natuurlijk erg belangrijk. Jij wil immers met al je vragen geholpen kunnen worden, en als er iets niet goed blijkt te zijn moet je daarmee wel terecht kunnen. 

En het belangrijkste: je wil een goede boekhouding! Vaak kan je aan de hand van reviews van eerdere of huidige klanten wel zien hoe goed of juist slecht het boekhoudkantoor is die je op het oog hebt.

Dit is een goede maatstaf om te kijken of dit ook wat voor jou is. Ook kan je altijd het bedrijf even bellen om zo een inschatting te kunnen maken van de betrouwbaarheid en ervaring.

Boekhouder offertes

Direct boekhouder offertes vergelijken

Voor je een boekhouder inhuurt is verschillende boekhouder offertes vergelijken een erg belangrijke stap ter voorbereiding. Als je bij ons je gegevens achterlaat op het formulier krijg je binnen 24 uur een aantal boekhouder offertes in je mailbox. Hierdoor kan je ze uitgebreid met elkaar vergelijken en zal je nooit teveel betalen voor een goede boekhouding.


Over de auteur

Jerry van Es

Mijn naam is Jerry van Es. Ik vind het leuk om mezelf helemaal in te lezen in een onderwerp en daarover te schrijven. Naast mijn productreviews voor Top-X heb ik ook voor vele grote marketing blogs zoals Emerce en Frankwatching geschreven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>