Laatste update: december 2022

Door: Jerry van Es

Best Geteste Zwembandjes

Beco - Zwembandjes - Oranje - Maat 0 - 15-30 kg / van 2-6 jaar

Beco - Zwembandjes - Oranje - Maat 0 - 15-30 kg / van 2-6 jaar

Op zoek naar de beste zwembandjes van dit moment? Dan ben je op zoek naar de Beco - Zwembandjes - Oranje - Maat 0 - 15-30 kg / van 2-6 jaar. Deze zwembandjes zijn in twee varianten te verkrijgen namelijk voor kinderen tot 15kg en kinderen tot 30 kg.

Beco is een bekend merk als het gaat om kwaliteitszwembandjes. Ook staan zij voor een goede veiligheid en vooral ook duurzaamheid. De zwembandjes vallen verder ontzettend erg op dankzij de felle oranje kleur. Ook beschikken deze zwembandjes over een CE marketing.

Ben jij geïnteresseerd in deze zwembandjes? Klik dan op de button hieronder!

Voor jou als ouder staat de veiligheid van je kinderen op de eerste plek. Daarom wil je dat je kinderen graag op een veilige manier kunnen zwemmen. Bijna ieder kind vind het namelijk geweldig om lekker te zwemmen. De veiligste manier is, vooral voor jonge kinderen, om ze te laten zwemmen met goede zwembandjes.

Jonge kinderen kunnen namelijk nog niet zelfstandig zwemmen maar houden er toch van om lekker in het water te spartelen. Met goede zwembandjes kan jouw kind hier alsnog lekker van genieten. Het vinden van de juiste zwembandjes kan nog wel een lastige klus zijn. Zo is het aanbod aan verschillende zwembandjes enorm.

Om die reden hebben wij van Top-X een volledig artikel geschreven over de beste zwembandjes van dit moment! Hierbij hebben wij een ultieme beste zwembandjes test uitgevoerd waarbij wij tientallen zwembandjes met elkaar hebben vergeleken. Benieuwd naar de beste zwembandjes en waar je op moet letten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

26

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

38

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Zwembandjes

Beco - Zwembandjes - Oranje - Maat 0 - 15-30 kg / van 2-6 jaar

Beste koop zwembandjes
1. Beco - Zwembandjes - Oranje - Maat 0 - 15-30 kg / van 2-6 jaar

Bema Zwembandjes - Maat 2 - Volwassenen

Beste zwembandjes volwassenen
2. Bema Zwembandjes - Maat 2 - Volwassenen

Zwembandjes Intex Winnie de Poeh 1-3 jaar

Beste zwembandjes dreumes
3. Zwembandjes Intex Winnie de Poeh 1-3 jaar

HappySwimmer - Puddle Jumper zwembandjes/zwemvest

Beste zwembandjes voor peuters
4. HappySwimmer - Puddle Jumper zwembandjes/zwemvest

Bema zwembandjes tot 6 jaar

Beste zwembandjes 1 jaar
5. Bema zwembandjes tot 6 jaar

Top 10 Beste Zwembandjes

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire zwembandjes bij één van de grootste webshops in Nederland. De Top-10 doet zeker niet onder van de producten uit de zwembandjes test 2022.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van zwembandjes?

Bij het kiezen van de meest geschikte zwembandjes voor je kind zijn er verschillende criteria waar je rekening mee moet houden. Je wilt namelijk wel de beste veiligheid waarborgen voor jouw kind. Om die reden is het belangrijk om naar de veiligheid en kwaliteit van zwembandjes te kijken.

Hieronder hebben wij de belangrijkste criteria uit onze beste zwembandjes test voor je op een rijtje gezet. Deze criteria hebben wij namelijk op elk model uit onze test uitvoerig getest.

Daarnaast zijn dit dezelfde criteria als getest in de beste zwembandjes consumentenbond test. Hierdoor weet je zeker dat alleen de allerbeste zwembandjes opgenomen zijn in onze top 5.

Veiligheid

Allereerst is de veiligheid van de zwembandjes een belangrijke criteria. Zo moeten zij beschikken over twee aparte luchtkamers en veiligheidsventielen. Hierdoor blijft er lucht in één kamer wanneer de andere luchtkamer lek raakt. Hierdoor blijft je kind alsnog drijven.

De veiligheidsventielen voorkomen dat er lucht uit kan lopen wanneer het ventiel open gaat. Verder is het belangrijk dat je zwembandjes beschikken over het veiligheidskeurmerk EN13138. Bekijk dus goed of de gewenste zwembandjes over dit keurmerk beschikken.

Kwaliteit

Ook de kwaliteit van de zwembandjes is erg belangrijk. Zo zijn er dure en goedkope variant zwembandjes. Dit hoeft niet altijd uit te maken, maar over het algemeen zijn duurdere variant zwembandjes een stuk veiliger. Het belangrijkste is om goed naar het keurmerk te kijken en reviews van andere consumenten te vergelijken.

In onze top 5 hebben wij alleen zwembandjes van een goede kwaliteit materiaal opgenomen.

Geschikt voor welk gewicht

Ook is het belangrijk om te kijken naar het maximale gewicht waarvoor de zwembandjes geschikt zijn. Dit staat vrijwel altijd in de product omschrijving van de zwembandjes beschreven.

Het is belangrijk om hier rekening mee te houden omdat je niet wilt dat je kind te zwaar blijkt te zijn voor de zwembandjes. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

Maat

Als laatste is de maat van de zwembandjes ook erg belangrijk om rekening mee te houden. Het kan zo zijn dat jouw kind wel licht genoeg is voor de zwembandjes maar deze vervolgens niet goed passen. Zitten zij bijvoorbeeld te los? Dan kunnen de zwembandjes gemakkelijk losraken van de armen van jouw kind. 

Ook dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Gelukkig staat er vaak aangegeven voor welke leeftijd de zwembandjes geschikt zijn. Vrijwel altijd passen de zwembandjes daarom ook goed, toch is het belangrijk om dit vooraf goed te testen.


Wat zijn de beste zwembandjes van 2022? 

Welke zwembandjes zijn het beste? Welke zwembandjes passen het beste bij mij kind? Deze twee vragen zien wij vaak voorbij komen. De antwoorden ontdek je in de onderstaande sectie. Wij hebben namelijk een handige top 5 met de beste zwembandjes van dit moment opgesteld. 

Alle zwembandjes die in onze top 5 zijn beland hebben wij van een korte product omschrijving voorzien. Ook hebben wij de voor- en nadelen van alle zwembandjes voor je benoemd. Hierdoor weet je precies of de zwembandjes geschikt zijn voor jouw kind. De eindbeoordeling is gebaseerd op onze beste zwembandjes test en reviews van andere consumenten.

Benieuwd naar de beste zwembandjes van dit moment en voor jouw kind? Lees dan gauw verder en ontdek de antwoorden!

1. Beco - Zwembandjes - Oranje - Maat 0 - 15-30 kg / van 2-6 jaar

Beco - Zwembandjes - Oranje - Maat 0 - 15-30 kg / van 2-6 jaar

9.3

Eindbeoordeling

Design

9.5

Veiligheid

9.1

Prijs / kwaliteit

9.3

Op de eerste plek hebben wij de Beco - Zwembandjes - Oranje - Maat 0 - 15-30 kg / van 2-6 jaar geselecteerd als beste koop zwembandjes. Deze zwembandjes zijn namelijk in twee varianten verkrijgbaar, één voor kinderen tot 15 kilo en één voor kinderen tot 30 kilo.

Verder zijn de Beco - Zwembandjes - Oranje - Maat 0 - 15-30 kg / van 2-6 jaar geschikt voor kinderen tussen 2 en 6 jaar. De opvallende oranje kleur van deze zwembandjes zorgt er daarnaast voor dat zij goed opgemerkt worden.

De veiligheid van de Beco - Zwembandjes - Oranje - Maat 0 - 15-30 kg / van 2-6 jaar is ook uitstekend. Zo beschikken deze bandjes over de CEO marketing en zijn zij GS gekeurd en getest. Ook de reviews van deze zwembandjes waren erg positief.

Zo ervaren andere consumenten deze zwembandjes als fijne zwembandjes die lekker zitten en over een goede kwaliteit beschikken.

Voordelen Beco - Zwembandjes - Oranje - Maat 0 - 15-30 kg / van 2-6 jaar

 • CE marketing
 • Zitten stevig en lekker
 • Opvallende kleur

Nadelen Beco - Zwembandjes - Oranje - Maat 0 - 15-30 kg / van 2-6 jaar

 • Niet alle consumenten zijn te spreken over de oranje kleur

2. Bema Zwembandjes - Maat 2 - Volwassenen

Bema Zwembandjes - Maat 2 - Volwassenen

9.2

Eindbeoordeling

Design

9.3

Veiligheid

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de tweede plaats hebben wij de Bema Zwembandjes - Maat 2 - Volwassenen geselecteerd. Ook deze zwembandjes beschikken over een opvallende oranje kleur. Daarnaast zijn deze zwembandjes geschikt voor kinderen en volwassenen. De goede kwaliteit van deze zwembandjes zorgt er voor dat ze een lange tijd meegaan.

Verder zijn de Bema Zwembandjes - Maat 2 - Volwassenen scherp geprijsd. Dit maakt deze zwembandjes toegankelijk voor vrijwel ieder gezin. De zwembandjes zijn van het merk Bema welke bekend staat om de goede kwaliteit die zij leveren en de hoge kwaliteitseisen die zij stellen bij het waarborgen van de veiligheidsvoorwaarden.

Wil je meer weten over deze zwembandjes? Klik dan op de button hierboven en ontdek meteen de laagste prijs.

Voordelen Bema Zwembandjes - Maat 2 - Volwassenen

 • Geschikt voor kinderen en volwassenen
 • Gemaakt van goede kwaliteitsmaterialen

Nadelen Bema Zwembandjes - Maat 2 - Volwassenen

 • Minder geschikt voor kleine kinderen

3. Zwembandjes Intex Winnie de Poeh 1-3 jaar

Zwembandjes Intex Winnie de Poeh 1-3 jaar

8.8

Eindbeoordeling

Design

8.2

Veiligheid

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als derde hebben wij de Zwembandjes Intex Winnie de Poeh 1-3 jaar geselecteerd als beste zwembandjes voor dreumesen. Deze zwembandjes beschikken namelijk over een leuke Winnie de Poeh design. Deze zwembandjes zijn geschikt voor kinderen uit de leeftijd 1 tot 3 jaar.

Een ander voordeel van de Zwembandjes Intex Winnie de Poeh 1-3 jaar is dat zij CE gekeurd zijn en dus beschikken over de belangrijkste veiligheidsvoorwaarden van goede zwembandjes. Zo beschikken deze zwembandjes over twee luchtkamers. Mocht er eentje lek raken, zal er dus altijd een gevulde luchtkamer overblijven.

Voordelen Zwembandjes Intex Winnie de Poeh 1-3 jaar

 • CE gekeurd en getest
 • Beschikt over een leuk design

Nadelen Zwembandjes Intex Winnie de Poeh 1-3 jaar

 • Niet geschikt voor te zware kinderen

4. HappySwimmer - Puddle Jumper zwembandjes/zwemvest

HappySwimmer - Puddle Jumper zwembandjes/zwemvest

8.6

Eindbeoordeling

Design

9.3

Veiligheid

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de vierde plaats hebben wij de HappySwimmer - Puddle Jumper zwembandjes/zwemvest geselecteerd als beste zwembandjes voor peuters. Deze zwembandjes beschikken namelijk over een leuk design met panter print. Deze zwembandjes zijn eigenlijk een zwemvest en zwembandjes in een en dus extra veilig.

Verder zijn de HappySwimmer - Puddle Jumper zwembandjes/zwemvest geschikt voor kinderen met een gewicht tussen ongeveer 14 en 23 kilo. Deze zwembandjes kunnen niet lek gaan omdat deze niet zoals normale bandjes zijn opgeblazen. Verder zorgt het leuke design er voor dat jouw kind er vrolijk en fris uitziet.

Op de achterkant zit een flexibele veiligheidsgesp welke eenvoudig aanpasbaar is. Wil je meer weten over deze zwembandjes/zwemvest? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen HappySwimmer - Puddle Jumper zwembandjes/zwemvest

 • Beschikt over een leuk design en panter print
 • Kan niet lek gaan

Nadelen HappySwimmer - Puddle Jumper zwembandjes/zwemvest

 • Niet geschikt voor kinderen zwaarder dan 24 kilo

5. Bema zwembandjes tot 6 jaar

Bema zwembandjes tot 6 jaar

8.3

Eindbeoordeling

Design

8.2

Veiligheid

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de laatste plaats hebben wij de Bema zwembandjes tot 6 jaar geselecteerd als beste zwembandjes voor kinderen tot 1 jaar. Verder zijn deze goede zwembandjes ook geschikt voor kinderen met een leeftijd tot 6 jaar.

Het feit dat deze zwembandjes geschikt zijn voor kinderen tot 1 jaar maakt deze speciaal, niet alle zwembandjes zijn daar namelijk voor geschikt. Deze zwembandjes zijn GS en CE gekeurd en getest waardoor jij met deze zwembandjes dus voorzien bent van de beste kwaliteit en een goede veiligheid.

De Bema zwembandjes tot 6 jaar zijn geschikt voor kinderen tot 30 kg. Het kunststof materiaal is van een goede kwaliteit waardoor de zwembandjes lang mee gaan. Benieuwd naar de beste prijs? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Bema zwembandjes tot 6 jaar

 • Geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar
 • GS en CE gekeurd en getest

Nadelen Bema zwembandjes tot 6 jaar

 • Niet geschikt voor kinderen zwaarder dan 30 kg

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel zwembandjes hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten zwembandjes getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de zwembandjes op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste zwembandjes op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jerry van Es

Mijn naam is Jerry van Es. Naast mijn werk als SEO-specialist vind ik het heerlijk om bezig te zijn in en rond het huis. Ik vind het heerlijk om te klussen in het huis of in de tuin. Ook heb ik een enorme interesse in alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Ik vind het daarom super leuk om mijn kennis te delen via Top-X.nl.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>