Laatste update: oktober 2022

Door: Thea

Best Geteste Zonnebrand Gezicht

Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid - SPF 30 - 50ml - Zonnebrand voor het gezicht

Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid SP50

Ben jij op zoek naar de beste zonnebrand gezicht? Kies dan de Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid SP30! Wij van Top-X hebben verschillende producten getest en deze is als best geteste eruit gekomen. Het is namelijk speciaal voor het gezicht ontworpen.

Hiernaast is het niet al te plakkerig en trekt het zeer snel in. Daardoor kan je het ook makkelijk meenemen en op andere plekken gebruiken. De handige tube is dan ook gebruiksvriendelijk.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste zonnebrand gezicht? Verbranden is misschien wel één van de irritantste dat kan gebeuren. Je hebt pijn aan je hoofd en het wordt heel gevoelig. Daarom is het van groot belang om jezelf goed in te smeren. Een goede zonnebrand gezicht zorgt ervoor dat je niet meer verbrand. 

Het kan moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Dit komt omdat er heel veel verschillende merken zijn. Daarbij worden er vaak ook moeilijke termen gebruikt. Mensen vragen zich ook af: welke zonnebrand gezicht past het beste bij mij? Dat komt omdat het per persoon kan verschillen.

Daarom hebben we dit artikel geschreven. We hebben verschillende zonnebrandcrèmes getest en we hebben een Top-5 gemaakt. Alleen de allerbeste producten zijn teruggekomen in de lijst van de zonnebrand gezicht test. Ben jij benieuwd naar de producten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

4

Uur onderzoek gedaan

16

 Ervaringen gecheckt

5

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Zonnebrand Gezicht

Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid - SPF 30 - 50ml - Zonnebrand voor het gezicht

Beste Koop Zonnebrand Gezicht
1. Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid SP30

NIVEA SUN Gezicht Shine Control Matterende Zonnecrème SPF 30 - 50 ml

Beste Zonnebrand Gezicht Acne
2. NIVEA SUN Gezicht Shine Control Matterende Zonnecrème SPF 30

Biodermal Zonnebrand - Matterende Zonnefluïde voor het gezicht SPF 50 - 40ml - Voorkomt glimmen en puistjes

Beste Zonnebrand Gezicht Onder Make Up
3. Biodermal Zonnebrand - Matterende Zonnefluïde voor het gezicht SPF 50

Garnier Ambre Solaire Anti-Age Super UV SPF50

Beste Zonnebrand Gezicht Factor 50
4. Garnier Ambre Solaire Anti-Age Super UV SPF50

Australian Gold SPF 50 Face Guard Stick Zonnebrand - 14 ml - voor gezicht

Beste Handige Zonnebrand Gezicht
5. Australian Gold SPF 50 Face Guard Stick Zonnebrand

Top 10 Beste Zonnebrandcrèmes Gezicht

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire zonnebrandcrèmes bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top zonnebrandcrèmes bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van Zonnebrand gezicht?

Als je snel verbrandt is het handig om je goed in te smeren met zonnebrand. Je gezicht is zeer gevoelig en daarom moet je het extra goed behandelen. Maar waar moet je op letten bij het kopen van zonnebrand gezicht? En wat is de beste zonnebrand gezicht volgens de consumentenbond? We hebben veel van dit soort vragen voorbij zien komen en daarom hebben we dit artikel gemaakt.

Voordat je een zonnebrand koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

SPF

Het is eerste belangrijke punt is de SPF. Dit staat voor Sun Protection Factor. Deze geeft aan hoeveel bescherming de zonnebrand geeft. Als je hoge bescherming wilt is het aan te raden om factor 50 te kiezen. Wil je lager? Dan is het goed om daaronder te zitten.

Ingrediënten

Daarnaast is het ook goed om te kijken naar de ingrediënten. Zonnebrand heeft ook niet-natuurlijke ingrediënten. Als je allergisch bent is het zeker verstandig. Je wil geen allergische reactie oplopen. Ook is het op deze manier op gerichter opzoek te gaan.

Smeren

Het smeren van de zonnebrand moet wel soepeltjes verlopen. Zo is het niet fijn als je gezicht nog een tijdje wit blijft. Daarom is ook goed om te kijken naar de dikte van de zalf. Hier kan je aanzien of je het simpel kan uitsmeren. Is dat niet zo? Dan raden we aan om even verder te kijken.

Waterproof

De kans is groot dat je in de zomer gaat zwemmen. Tijdens het zwemmen wil je natuurlijk niet verbranden. De meeste zonnebrandcrèmes zijn waterproof. Maar niet elke is even goed en sommige zijn niet waterproof. Kijk hier dus heel goed naar!


Wat is de beste Zonnebrand Gezicht van 2022? 

Wat is de beste zonnebrand gezicht van 2022? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten zonnebrandcrèmes getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste zonnebrandcrèmes in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd naar de zonnebrand gezicht test 2022? Lees dan gauw verder!

1.  Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid SP30

Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid - SPF 30 - 50ml - Zonnebrand voor het gezicht

9.2

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Heb jij een gevoelige huid en wil je die goed beschermen? Kies dan voor de Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid SP30! Dit is de beste zonnebrand gezicht koop die je kan hebben.

De Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid SP30 is water resistant en het is speciaal gemaakt om je gezicht te verzorgen. Hiernaast is de zonnebrand parfum vrij en zorgt het voor directe bescherming. De zalf trekt ook heel snel in waardoor je gezicht niet vettig is.

Verder plakt de zalf ook niet. Het is ook nog te verkrijgen in 2 factoren. Als factor 30 te laag voor je is kan je ook factor 50 aanschaffen. De Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid SP30 zit in een handige tube. Hierdoor kan je het makkelijk meenemen en overall gebruiken.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid SP30

 • In 2 verschillende factoren beschikbaar
 • Water resistent
 • Trekt snel weg

Nadelen Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid SP30

 • Geen

2. NIVEA SUN Gezicht Shine Control Matterende Zonnecrème SPF 30

NIVEA SUN Gezicht Shine Control Matterende Zonnecrème SPF 30 - 50 ml

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Het is zeker niet fijn om acne te hebben. De NIVEA SUN Gezicht Shine Control Matterende Zonnecrème SPF 30 zorgt ervoor dat je acne aanzienlijk minder wordt.

Niveau is een merk dat al heel lang bestaat en vaak goede producten maakt. Op het gebied van verzorging hebben ze ook al hun dienst bewezen. Bij de NIVEA SUN Gezicht Shine Control Matterende Zonnecrème SPF 30 is het ook niet anders. Deze zonnebrand beschermt je huid goed tegen de zon.

Hiernaast zorgt het er ook voor dat huidveroudering wordt uitgesteld. Het is zeker een gebruiksvriendelijke zalf aangezien het acne aanpakt. Dit komt omdat de zalf heel snel intrekt. Na een paar dagen zie je al verbetering bij de acne. Dat is toch wat iedereen wil!

Voordelen NIVEA SUN Gezicht Shine Control Matterende Zonnecrème SPF 30

 • Niveau is een bekend en vertrouwd merk
 • Helpt ook tegen huidveroudering

Nadelen NIVEA SUN Gezicht Shine Control Matterende Zonnecrème SPF 30

 • Niet geschikt als je make up op wil

3. Biodermal Zonnebrand - Matterende Zonnefluïde voor het gezicht SPF 30

Biodermal Zonnebrand - Matterende Zonnefluïde voor het gezicht SPF 50 - 40ml - Voorkomt glimmen en puistjes

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Draag jij veel make up en zoek je een geschikte zonnebrandcrème? Dan is de Biodermal Zonnebrand - Matterende Zonnefluïde voor het gezicht SPF 50 wat voor jou!

Ook het merk Biodermal hebben we al eerder in deze lijst gezien. Dit komt omdat het een goed merk is. De Biodermal Zonnebrand - Matterende Zonnefluïde voor het gezicht SPF 50 zorgt ervoor dat puistjes verleden tijd zijn. De zalf trekt ook snel in waardoor de huid niet gaat glimmen.

Het product is te verkrijgen in 2 verschillende factoren (30 en 50). Als niet zo snel verbrandt is factor 30 de juiste optie. Verder kan het nog onder make up aangebracht worden. De zonnebrand werkt dan nog steeds even goed en de make up blijft goed zitten.

Voordelen Biodermal Zonnebrand - Matterende Zonnefluïde voor het gezicht SPF 30

 • Werkt ook tegen puistjes
 • Water proof

Nadelen Biodermal Zonnebrand - Matterende Zonnefluïde voor het gezicht SPF 30

 • Heeft een geurtje

4. Garnier Ambre Solaire Anti-Age Super UV SPF50

Garnier Ambre Solaire Anti-Age Super UV SPF50

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de vierde plek hebben we de Garnier Ambre Solaire Anti-Age Super UV SPF50. Dit is de beste zonnebrand gezicht 2022 met factor 50.

Verbranden is nooit fijn en het is daarom van groot belang om zonnebrand te gebruiken. Het is dan ook aanraden om facctor 50 te gebruiken aangezien dat voor de beste bescherming zorgt. De Garnier Ambre Solaire Anti-Age Super UV SPF50 helpt daarbij ook tegen huidveroudering.

Je kan het dagelijks aanbrengen voor het optimale resultaat. Het is een niet-vettige zalf waardoor het snel intrekt. Soms heb je niet eens het gevoel dat je het op hebt. Het is ook een zalf dat prettig aanvoelt. Daardoor kan je het makkelijk op je gezicht smeren.

Voordelen Garnier Ambre Solaire Anti-Age Super UV SPF50

 • Vermindert rimpels
 • Wordt snel opgenomen

Nadelen Garnier Ambre Solaire Anti-Age Super UV SPF50

 • Alleen in factor 50 te verkrijgen

5. Australian Gold SPF 50 Face Guard Stick Zonnebrand

Australian Gold SPF 50 Face Guard Stick Zonnebrand - 14 ml - voor gezicht

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Je hebt nu antwoord gekregen op de vraag: welke zonnebrand gezicht is het beste? Maar als je op zoek bent naar gebruiksvriendelijke zonnebrandcrème, dan raden we je toch de Australian Gold SPF 50 Face Guard Stick Zonnebrand aan.

De Australian Gold SPF 50 Face Guard Stick Zonnebrand is niet in een tube verpakt. De stick zorgt ervoor dat je het overal kan meenemen. Het kan makkelijk in een jas of tas. Daarom is het ook uiterst geschikt om mee te nemen op wintersport. Daar kan je makkelijk verbranden maar deze zonnebrand voorkomt dat.

Hiernaast is het nog waterproof en zweetbestendig. Voor sporters is dit dus ook een goede optie. Het is goed te gebruiken tegen littekens. Ze worden minder rood en daardoor kan je ze niet meer goed zien. Al met al dus goede zonnebrand die je makkelijk kan meenemen.

Voordelen Australian Gold SPF 50 Face Guard Stick Zonnebrand

 • Handig mee te nemen
 • Geschikt voor wintersport

Nadelen Australian Gold SPF 50 Face Guard Stick Zonnebrand

 • Kleine inhoud

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel zonnebrand gezicht hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten zonnebrandcrèmes getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de zonnebrand gezicht op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste zonnebrandcrèmes op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP