Laatste update: september 2021

Door: Gerard

Best Geteste zaklamp

Goldschmidt Militaire LED zaklamp

De zaklamp test was erg interessant én spannend. Na uitgebreid testen is er een uitgebreide winnaar naar voren gekomen, namelijk de Goldschmidt Militaire LED zaklamp! Deze is verkozen tot de beste zaklamp van 2021 en is hiermee ook de beste koop zaklamp.

En wij snappen heel erg goed waarom dit zo’n topper lijkt te zijn! Deze zaklamp heeft ten eerste maar liefst 3000 lumen! 

Ook wordt deze beste zaklamp geleverd met 2 18650 oplaadbare batterijen mét adapter. Je hoeft dus niet steeds nieuwe batterijen te kopen: ideaal! 

En mocht er écht een noodsituatie plaatsvinden, dan heeft de zaklamp een SOS signaal. Je weet dus zeker dat je tijdens nood of stroomuitval een betrouwbare zaklamp bij de hand hebt.

Wat is de beste zaklamp? Het is een vraag die we regelmatig in onze inbox krijgen. Maar hoe kies je nu de beste zaklamp? Het aanbod zaklampen is gigantisch en je hebt heel veel verschillende opties.

Om je op weg te helpen hebben een ultieme test gedaan waarbij we verschillende zaklampen met elkaar hebben vergeleken. De top 5 hiervan vind je hieronder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

12

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste zaklampen

Beste zaklamp
1. Goldschmidt Militaire LED zaklamp

Beste camping zaklamp

2. Militaire zaklamp unlimited products

Beste oplaadbare zaklamp
3. Zaklamp LED oplaadbaar King Mungo

Beste budget zaklamp
4. travelMore Militaire zaklamp

Beste prijs- kwaliteitverhouding zaklamp
5. Hesker Led zaklamp

Top 10 beste Zaklamp

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste zaklampen , dit zijn direct de meest verkochte zaklampen bij onderstaande webshops.


Waar moet je op letten bij het kopen van een zaklamp?

Zoals gezegd is een zaklamp een erg populair apparaatje dat je kan terug vinden in waarschijnlijk erg veel huishoudens. Hierdoor kan het moeilijk zijn de beste zaklamp uit te zoeken. 

Daarom hebben wij zoals beloofd alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste zaklamp. En let ook op je eigen mening! De beste zaklamp volgens de consumentenbond hoeft bijvoorbeeld niet voor jou de beste te zijn

De lux

Het eerste punt om rekening mee te houden is de Lux- waarde. Dit geeft iets aan over de lichtkracht van jouw toekomstige zaklamp. Hierbij wordt dan uitgedrukt hoeveel licht er per oppervlakte eenheid is met jouw zaklamp.

Hierbij is 1 Lux gelijk aan 1 Lumen per vierkante meter. Wanneer je een groot huis hebt of een grote tuin (of zelfs een kelder) is het wel zo fijn dat zoveel mogelijk van deze oppervlakte in één keer verlicht wordt. 

Let er dus goed op wat de Lux waarde of het aantal lumen van de zaklamp is die jij op het oog hebt. Vaak kosten deze wel iets extra, waardoor je dus de overweging moet maken of je hier het geld voor over hebt

Batterijen

De meeste zaklampen werken op batterijen. Hierbij moet je bij sommige van de zaklampen de batterij eens in de zoveel tijd vervangen. Bij andere modellen kan je de batterijen opladen waardoor je niet steeds nieuwe hoeft te kopen.

Op lange termijn bespaart een zaklamp met oplaadbare batterijen je dus geld. Vaak betaal je dan ook net iets meer voor deze zaklampen. Je kan ook kiezen voor een goedkopere variant, maar dan moet je steeds nieuwe batterijen kopen.

Ook hierbij is het dus belangrijk dat je bij jezelf de afweging maakt of je hier het geld voor over hebt. Uiteindelijk is het maar net wat jij het fijnste vindt!

Garantie

Het laatste punt dat we willen bespreken is de garantie. Je kan dit zien als een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste mee moet gaan. 

Mocht er binnen de gestelde termijn dan tóch iets niet goed zijn met jouw nieuwe zaklamp, zal de fabrikant je hierbij verder helpen. Er wordt dan samen met jou gekeken naar een passende oplossing.

Dit kan bijvoorbeeld een vergoeding van het aankoopbedrag zijn of een vervangend product. Wanneer er dan geen garantie zit op de zaklamp die jij op het oog hebt, moet je hier zo je vraagtekens bij plaatsen.

Wat zegt dit dan over de kwaliteit van het product dat je van plan bent te kopen? Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw nieuwe zaklamp ten minste twee jaar is. Zo verzeker je jezelf tegen eventuele externe problemen met je zaklamp!


Wat is de beste zaklamp van 2021? 

Welke zaklampen zijn het beste? Na rekening te hebben gehouden met bovenstaande punten hebben wij een uitgebreide zaklamp test gedaan. De zaklamp test heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende zaklampen, om zo jou te kunnen voorzien van de beste kwaliteit én testresultaten.

De zaklamp test was dan ook erg interessant, en veel gingen gelijk aan elkaar op. Uiteindelijk wisten een paar zich te onderscheiden van de rest. Deze blinken uit in verschillende categorieën zoals beste zaklamp camping en beste zaklamp oplaadbaar.

Hierdoor wisten deze een plekje te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf. Ben jij benieuwd naar welke zit geworden zijn? Dan presenteren wij je graag vol trots de top vijf beste zaklampen van 2021!

1. Goldschmidt Militaire LED zaklamp

9.5

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Veruit de beste zaklamp is deze van het bekende merk Goldschmidt. En dat heeft natuurlijk zo zijn redenen. Ten eerste wordt deze zaklamp geleverd met twee oplaadbare batterijen. Handig, hoef je ook niet te denken aan het kopen van nieuwe batterijen.

Daarnaast beschikt deze zaklamp ook nog over een speciaal SOS signaal. Dankzij de handige zoomfunctie kun je gemakkelijk zoomen en zo een signaal afgeven.

Voordelen Goldschmidt Militaire LED zaklamp

 • Heeft maar liefst 3000 lumen waardoor je met deze lamp erg ver en veel kan zien in het donker
 • Wordt geleverd met twee oplaadbare batterijen waardoor je niet hoeft te denken aan het kopen van nieuwe batterijen
 • Heeft een speciale SOS functie waardoor je in nood om hulp kan seinen

Nadelen Goldschmidt Militaire LED zaklamp

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere zaklampen

2. Militaire zaklamp Unlimited products

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Veruit de beste zaklamp voor op de camping is wel deze van het merk Unlimited products. Deze zaklamp komt in een handige doos en is daarnaast waterbestendig. Ideaal om compact mee te nemen op de camping en in het donker te gebruiken. 

Ook kan je met deze zaklamp tot wel 500 (!) meter ver in het donker kijken. Zo weet je zeker dat je de weg naar de wc zonder moeite zal vinden. En eerlijk is eerlijk: dat maakt het in het donker lopen ook iets minder eng.

Voordelen Militaire zaklamp Unlimited products

 • Wordt geleverd inclusief riemhouder, kunststof hardcase, oplaadbare batterij en usb oplader
 • Je kan met deze zaklamp tot wel 500 meter voor je uit kijken
 • Komt in een handige doos waardoor je deze makkelijk mee kan nemen op reis

Nadelen Militaire zaklamp Unlimited products

 • Het licht is niet zo fel als bij andere zaklampen

3. Zaklamp LED oplaadbaar King Mungo

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

De beste oplaadbare zaklamp? Dat is absoluut deze! Deze zaklamp is super makkelijk op te laden met een USB aansluiting met een 5000 mAh 26650 batterij. Ook heeft deze zaklamp 1200 lumen: dit betekent dat je ongelooflijk ver en duidelijk kan kijken met dit handige apparaatje!

Ook zitten er op de zaklamp maar liefst 5 verschillende lichtfuncties. Hierdoor kan je dit perfect aanpassen op je situatie.

Voordelen Zaklamp LED oplaadbaar King Mungo

 • Makkelijk oplaadbare zaklamp door de USB aansluiting
 • Deze zaklamp beschikt over maar liefst 1200 lumen, wat uitzonderlijk hoog is
 • Er zijn 5 verschillende lichtfuncties aanwezig op de zaklamp

Nadelen Zaklamp LED oplaadbaar King Mungo

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere zaklampen

4. travelMore Militaire zaklamp

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Wanneer je iets minder budget hebt om te besteden is dit de perfecte match voor jou. Voor deze lage prijs krijg je niet één, maar twee zaklampen!

Ook zijn deze zaklampen waterdicht en hebben ze een speciale zoom- en stroboscoopfunctie. Dat maakt deze zaklamp multifunctioneel en een terechte winnaar in deze categorie.

Voordelen travelMore Militaire zaklamp

 • Voor de extreem lage prijs krijg je maar liefst twee zaklampen in plaats van één
 • Ze hebben een speciale zoom- en stroboscoopfunctie
 • Heeft een bereik tot 350 meter

Nadelen travelMore Militaire zaklamp

 • De lens schuif van deze zaklamp is ietwat slap

5. Hesker Led zaklamp 

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Spreek je over een goede prijs- kwaliteitverhouding, dan spreek je over deze Hesker zaklamp. Zo krijg je bij deze zaklamp een volledig gratis duurzaam gerecyclede batterijcel geleverd van dezelfde kwaliteit als bijvoorbeeld Samsung. 

Ook is de zaklamp naast waterdicht ook stofdicht, waardoor je deze in ieder soort klimaat en weer kan gebruiken. Ook krijg je een speciale batterijhouder meegeleverd.

Voordelen Hesker Led zaklamp 

 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Handige houder waardoor je de zaklamp als fietsverlichting kan gebruiken
 • Wordt geleverd met een gratis, duurzame batterij cel

Nadelen Hesker Led zaklamp 

 • Voor sommige mensen is het licht van de zaklamp te intens

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel zaklampen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten zaklampen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de zaklampen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste zaklampen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Gerard

Over de productexpert

Samen met mijn vrouw vorm ik een sterk koppel in de tuin. We hebben een heerlijke tuin op het zuiden waar onze groene vingers wel raad mee weten. Gelukkig ben ik al circa 16 jaar werkzaam als timmerman, en heb ik van veel dromen al werkelijkheid weten te maken. Voor anderen zit in het vinden van het beste gereedschap vaak veel tijd, maar met mijn advies ben je binnen no time klaar.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>