fbpx

Publicatie datum: 4 maart, 2023

Laatste update: 17 november, 2023

Door: Sam

Best Geteste WiFi Versterker

Best geteste WiFi Versterker

TP-Link RE450

De TP-Link RE450 is de best geteste wifi versterker van 2023! Dit is uit de ultieme wifi versterker test gebleken van 2023. De TP-Link RE450 heeft een wifi snelheid van 1300 Mbps waardoor het sneller is dan vergelijkbare wifi versterkers.

Er zitten ook nog led lampjes op waardoor het apparaat gemakkelijk te vinden is in het huis. Dit is ook handig als het donker is. Verder is het zeer gemakkelijk in te stellen waardoor het gebruiksvriendelijk is!

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste wifi versterker? Een wifi versterker versterkt je wifi signaal. Dit signaal, dat je router of modem uitzendt, reikt normaal zo’n 10 à 15 meter ver. Dit signaal kan ook nog eens gehinderd worden door dikke muren, kasten, vloeren en andere elektronische apparaten. Het is de bedoeling dat de wifi sterker is en over een grotere vlakte verdeeld kan worden.

Er zijn veel soorten verschillende wifi versterkers die allemaal hun eigen functies en specialiteiten hebben. Het is daarom moeilijk om een goede keuze te maken! Daarom hebben wij een artikel geschreven voor mensen die geïnteresseerd zijn in wifi versterkers. Hierin hebben wij een test gedaan van verschillende wifi versterkers en alleen de allerbeste zijn teruggekomen in dit artikel.

Benieuwd naar de producten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

11

 Ervaringen gecheckt

4

Webshops vergeleken


Top 5 Beste WiFi Versterkers

Best geteste WiFi Versterker

Beste Koop WiFi Versterkers
1. TP-Link RE450

TP-LINK RE200 - Wifi Versterker - 750 Mbps

Beste WiFi Versterker Stopcontact
2. TP-LINK RE200

Netgear EX3700 - Wifi versterker - 750 Mbps

Beste Multifunctionele WiFi Versterker
3. Netgear EX3700

AVM FRITZ!Repeater 3000

Beste Snelle WiFi Versterker 
4. AVM FRITZ!Repeater 3000

TP-Link WA850RE - wifi versterker - 300 Mbps

Beste Budget WiFi Versterker
5. TP-Link WA850RE

Top 10 Beste WiFi Versterkers

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op de onderstaande buttons te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire wifi versterkers bij de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top wifi versterkers bij deze webshops.


Waar moet je op letten bij het kopen van een WiFi versterker?

Het kopen van een goede wifi versterker is moeilijk aangezien er zoveel zijn. Het onderscheiden van goede en slechte is daardoor zeer moeilijk. Daarom hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste wifi versterkers. 

Voordat je een wifi versterker koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Snelheid

Het is belangrijk om te kijken naar de snelheid van de wifi versterker. De ene wifi versterker is veel sneller dan de andere. Ga voor jezelf goed na hoe snel internet je wil hebben. Op deze manier is het makkelijker om een goede keuze te maken.

Router

Verder is het goed om te kijken naar de router die je in huis hebt. Sommige wifi versterkers kunnen alleen maar verbinding maken met bepaalde routers. Daarom is slim om te bekijken welke router je hebt. Het zou zonde zijn als je een wifi versterker koopt waar je niets aan hebt.

Sterkte

Wifi versterkers hebben ook verschillende sterktes. Kijk hier goed na omdat sommige wifi versterkers niet geschikt zijn voor intensief gebruik. Daar kunnen bijvoorbeeld niet 2 devices op. Het is handig om dit voor jezelf te bepalen om een miskoop te voorkomen.

Prijs

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de prijs van een wifi versterker. De ene wifi versterker is wat duurder dan de andere. Daarbij is het ook goed om te kijken naar de prijs/kwaliteit verhouding. Ga dus voor jezelf na hoeveel je wil uitgeven aan een wifi versterker.


Wat is de beste WiFi Versterker van 2023? 

Wat is de beste wifi versterker van 2023? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten wifi versterkers getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste wifi versterkers in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke wifi versterkers het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  TP-Link RE450

Best geteste WiFi Versterker

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben jij op zoek naar de best geteste wifi versterker van 2023? Dan is de TP-Link RE450 wat voor jou! Dit is de beste koop van een wifi versterker in 2023.

Deze zeer krachtige wifi versterker levert gecombineerde snelheden tot 1750 Mbps! Van deze 1750 Mbps levert hij er zo’n 450 op de 2,4 GHz wifi-band om te browsen, mailen en kleine bestanden te downloaden en 1300 Mbps op de 5 GHz wifi-band om te streamen en gamen. En dat kan ook allemaal met meerdere apparaten tegelijkertijd!

Het signaallampje zorgt ervoor dat je binnen de kortste keren de beste plek hebt gevonden voor de RE450. Op deze draadloze wifi versterker zit ook een ethernetaansluiting, zodat je apparaten als game consoles en laptops kunt voorzien van een snelle, bedrade verbinding. Andere kopers die je voorgingen zouden deze versterker zeker aanraden aan anderen en noemen het vrolijke design, de goede kwaliteit en het eenvoudige gebruik als grootste pluspunten.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen TP-Link RE450

 • 1300 Mbpps snelheid
 • Led lampjes
 • 1 Netwerkpoort

Nadelen TP-Link RE450

 • Geen

2. TP-LINK RE200

TP-LINK RE200 - Wifi Versterker - 750 Mbps

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Vind jij het fijn om een wifi versterker te hebben die in een stopcontact kan? Dan is de TP-LINK RE200 wat voor jou! Dit is de beste wifi versterker met stopcontact van 2023.

Met deze goede wifi versterker heb je binnen no time in alle ruimtes in je huis een wifi signaal. Dankzij de snelheid van deze versterker (750 Mbps, waarvan 300 op de 2,4 GHz band en 450 Mbps op de 5 GHz band) kun je deze gebruiken om te streamen (Youtube, Netflix), online games te spelen en natuurlijk om gewoon te browsen op het internet.

Voor meerdere apparaten met intensief internetgebruik is deze versterker echter niet geschikt. Deze draadloze wifi versterker via stopcontact kan ook bekabeld aangesloten worden. Andere kopers van dit product zijn zeer enthousiast. Vooral de eenvoudige installatie, de prijs en de kwaliteit (uitstekend wifi signaal door het hele huis) worden vaak genoemd.

Voordelen TP-LINK RE200

 • Ook geschikt voor streamen
 • Kan ook bekabelde aansluiting

Nadelen TP-LINK RE200

 • Niet geschikt voor meerdere apparaten met intensief internetgebruik

3. Netgear EX3700

Netgear EX3700 - Wifi versterker - 750 Mbps

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als jij op zoek bent naar de best geteste multifunctionele wifi versterker dan is de Netgear EX3700 wat voor jou! Dit is de beste multifunctionele wifi versterker van 2023.

Deze wifi versterker is zeer geschikt als je hem alleen wilt gebruiken om te browsen, te mailen en kleine bestanden te downloaden, Het is ook geschikt voor streamen en online gamen. Een 5 GHz netwerk kun je er niet mee opzetten, want de versterker maakt gebruik van single-band.

Als je op zoek bent naar een eenvoudige versterker is dit de beste wifi versterker voor jou. In een vloek en een zucht heb je de versterker geïnstalleerd en kun je overal in huis genieten van een goed signaal. Andere kopers zijn blij met hun aankoop, vinden de installatie eenvoudig en hebben een prima signaal in en om het huis.

Voordelen Netgear EX3700

 • Eenvoudige maar functionele wifi versterker
 • Goede prijs/kwaliteit

Nadelen Netgear EX3700

 • Minder geschikt voor groot huishouden

4. AVM FRITZ!Repeater 3000

AVM FRITZ!Repeater 3000

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil jij de best geteste snelle wifi versterker? Dan is de AVM FRITZ!Repeater 3000 wat voor jou! Dit is de beste snelle wifi versterker van 2023.

De AVM FRITZ!Repeater 3000 heeft een speciale band met de router. Op deze manier gaat er geen snelheid verloren. Zelfs door muren en vloeren heen. Met een snelheid van 1733 Mbpps is deze wifi versterker veel sneller dan de gemiddelde wifi versterker.  DIt maakt AVM FRITZ!Repeater 3000 uniek!

Het apparaat is draadloos waardoor je een snelle wifi verbinding kan creëren. Als je een FRITZ!Box router heb kan je er een wifi mesh netwerk op zetten. Dit betekent dat je dan één wifi heb in het huis. Verder heeft deze wifi versterker ook nog een app waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is.

Voordelen AVM FRITZ!Repeater 3000

 • 1733 Mbpps snelheid
 • Connecten met een app

Nadelen AVM FRITZ!Repeater 3000

 • Relatief groot

5. TP-Link WA850RE

TP-Link WA850RE - wifi versterker - 300 Mbps

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de beste geteste goedkope wifi versterker? Dan is de TP-Link WA850RE wat voor jou! Dit is de best budget wifi versterker van 2023.

Met deze zeer compacte wifi versterker kun je in een handomdraai door het hele huis browsen op internet, je mail lezen en bestanden downloaden. Kies niet voor deze versterker als je ook overal in huis wilt kunnen streamen, daar is de snelheid niet hoog genoeg voor.

Dankzij de ethernetaansluiting kun je deze versterker ook gebruiken als draadloze adapter en van een bekabeld apparaat een draadloos apparaat maken. Andere gebruikers van deze versterker zijn zeer tevreden met de gemakkelijke installatie en de versterking van het signaal naar andere ruimtes en verdiepingen, tot in de tuin aan toe.

Voordelen TP-Link WA850RE

 • Simpel te installeren
 • Eenvoudig in gebruik

Nadelen TP-Link WA850RE

 • Niet geschikt voor streaming diensten

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel wifi versterkers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten wifi versterkers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de wifi versterkers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste wifi versterkers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Mis het niet: Black Friday Deals nu al live op Bol.com (tot 70% korting)!