fbpx

Publicatie datum: 13 maart, 2023

Door: Thea

Best Geteste White Noise Machine

Best geteste White Noice Machine

Numsy® White Noise Machine Original 2.0 

Ben jij op zoek naar de beste white noise machine van 2023? Ga dan voor de Numsy® Original 2.0. White Noise Machine! Wij van Top-X hebben namelijk een uitgebreide test gedaan en dit product is als best getest eruit gekomen. De eerste versie was al de meest complete op de markt, maar dit jaar is het product nog meer doorontwikkeld, vandaar versie 2.0!

Deze white noise machine is geschikt vooral geschikt voor baby's en het zorgt ervoor dat ze sneller in slaap vallen. De Numsy Original zorgt er voor dat ze in een diepere en langere slaap terecht. Hierdoor worden ze uitgerust wakker en kunnen ze goed aan de dag beginnen. Het heeft een kalmerend geluid waardoor de baby's zich op ze gemak voelen. Er kan dan ook uit 20 verschillende geluiden gekozen worden!

Ben jij benieuwd naar het product? Klik dan op de button hieronder!

White noise machines worden heel erg vaak gebruikt voor baby's. Het zorgt voor een rustgevend geluid waardoor ze goed in slaap kunnen vallen. De machine wordt dus eigenlijk in de categorie voor kinderen geplaatst maar het eigenlijk kan iedereen het gebruiken. Zo kan je slaapproblemen hebben en dit is een zeer goed hulpmiddel.

Je kan het gemakkelijk naast je bed plaatsen. De machines hebben vaak verschillende geluiden waardoor je de juiste keuze kan maken. Tijdens het slapen blijf je constant het geluid horen waardoor je in een goede slaap terecht komt. Er zijn wel veel verschillende producten dus wat is de beste white noise machine?

Dat is een moeilijke vraag en daarom hebben wij de white noise machine test uitgevoerd. Hierin hebben we verschillende producten getest en uiteindelijk een ultieme Top-5 in een lijst verwerkt. Bij elk product staat dan ook een korte review- met voor en nadelen. Ben jij benieuwd naar de producten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

39

 Ervaringen gecheckt

7

Webshops vergeleken


Top 5 Beste White Noise Machine

Best geteste White Noice Machine

Beste Koop White Noise Machine
1.  Numsy® White Noise Machine Original 2.0

calm

Beste White Noise Machine Baby
2. Numsy Calm

Diley Het Droom Ei Slaaptrainer – White Noise Machine – Muziek Doosje – Witte Ruis met LED Lampen

Beste White Noise Machine Volwassenen
3. Diley Het Droom Ei Slaaptrainer

TrueLife Slaaptrainer en White Noise Machine en Sterrenprojector – Knuffel Egel – Slaapgeluiden – Witte Ruis – Baby - Peuter

Beste White Noise Machine Knuffel
4. TrueLife Slaaptrainer en White Noise Machine

White Noise Machine - Witte Ruis - Slaaphulp - Slaaptrainer - Baby/Kinderen - Knuffel - Muziekdoosje

Beste Budget White Noise Machine
5. Twenty4seven White Noise Machine

Top 10 Beste White Noise Machines

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op de onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top-10 beste white noise machines. Deze Top-10 doen zeker niet onder van de producten uit de white noise machine test 2023.

Misschien ook interessant:


Waar op letten bij het kopen van een White Noise Machine?

Je wil natuurlijk wel dat je een goede white noise machine aanschaft. Het is een product dat lang meegaat en daarom moet je er ook veel tijd in stoppen. Maar waar moet je dan op letten bij zo'n aankoop? En wat is de beste white noise machine volgens de consumentenbond?

Deze vragen horen we vaak en daarom hebben we dit artikel geschreven. Hieronder staan een aantal belangrijke punten die je zeker moet meenemen bij een aankoop. Het zorgt ervoor dat je beter op zoek gaat en het verkleint de kans op een miskoop. Lees het dus goed door!

Batterij

Het eerste belangrijke punt is de batterij van de white noise machine. Hoelang gaat het product mee zonder dat je het hoeft op te laden? Het is goed om gemiddeld ongeveer 8 uur per nacht te slapen. Daarom is het belangrijk om een machine te nemen die zolang mee gaat. Als je langer slaapt is het handiger om te kijken naar een machine die nog langer mee gaat. 

Geluid

Hiernaast is het ook goed om te kijken naar de verschillende geluiden van de white noise machine. Het geluid moet er namelijk wel voor zorgen dat je comfortabel in slaap valt. De meeste machines hebben meerdere geluiden waardoor je een goede keuze maken denk. Denk aan het geluid van de regen of een soort ruis. Ga dus voor jezelf na welk soort geluid je fijn vindt.

Licht

Sommige mensen vinden het fijn om met een klein beetje licht te slapen. Daarom zijn er ook verschillende white noise machines die een lichtfunctie kunnen hebben. Het is dan ook goed om hier naar te kijken. Natuurlijk licht zorgt er ook voor dat je beter kunt slapen. Je lichaam komt dan helemaal tot ontspanning. Het is wel iets waar je eerst aan moet wennen.

Budget

Een white noise machine kopen is niet iets wat je dagelijks doet. Daarom is het goed om onderzoek te doen en het budget is een belangrijk onderdeel. De prijzen kunnen variëren tussen de 20 en 40 euro. Er zijn ook nog uitschieters die goedkoper of duurder zijn. Daarom is het handig om van te voren een budget te stellen. Op deze manier kan je gerichter zoeken en zal het koopproces makkelijker gaan.


Wat is de beste White Noise Machine van 2023? 

Om de beste white noise machine uit te kiezen voor jou, heeft de redactie van Top-X tientallen soorten machines uitgekozen om te testen. Maar welke white noise machine is dan het beste? En welke white noise machine past het beste bij mij? In verschillende categorieën proberen we die vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, zodat jij straks een voordelige en een goede white noise machine in huis haalt!

1. Numsy® Original White Noise Machine

Best geteste White Noice Machine

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.2

Geluid

9.7

Prijs / kwaliteit

9.5

We zijn nu eindelijk aangekomen bij de uitkomsten van onze test, De beste white noise machine 2023 is van het merk Numsy®! Dit bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider in deze markt. En dat is niet voor niets. Er zijn veel goedkope namaak merken die willen profiteren van het Numsy merk, maar kwaliteit leveren is een vak apart blijkt ook nu weer.

De Numsy® Original 2.0 White Noise Machine beschikt over een rustgevend geluid. Het is een constante lichte ruis waardoor jouw baby (of jijzelf!) goed tot rust komt. Dit is ook nog eens allemaal wetenschappelijk bewezen! Hierbij kan je nog uit 20 verschillende geluiden kiezen. Iedereen heeft z'n eigen smaak en op deze manier kan je het beste geluid voor jezelf kiezen. Het wordt voornamelijk door kinderen gebruikt maar het werkt ook goed voor volwassenen. Deze white noise machine zorgt er dan ook voor dat iedereen beter gaat slapen.

Verder krijg je een ophangkoord bij de white noise machine. Hierdoor kan je het goed in de kamer plaatsen op de plek waar jij het wil. Deze machine gaat tot 14 uur mee, wat voldoende is om jouw kleine meisje of jongen heel vaak in slaap te krijgen.

Een ander pluspunt is dat het een heel klein apparaat is. Je kan het makkelijk mee nemen onderweg. De 2.0 versie van dit product heeft een aantal verbeterde functies;

 • Zacht ademend rood-oranje licht wat nog meer rust geeft (is ook uit te zetten)
 • Timer voor 15/30 of 60 minuten of doorlopend afspelen
 • Gratis White Noise slaapgids

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Numsy® Original 2.0 White Noise Machine

 • Met ruime voorsprong de winnaar van de test
 • 20 verschillende geluiden
 • Zeer gunstig geprijsd
 • Ook voor volwassenen

Nadelen Numsy® Original 2.0 White Noise Machine

 • Sommige geluiden lijken op elkaar

2. Numsy® Calm

calm

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Geluid

8.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Van dezelfde maker als de nummer 1 uit deze test is de Numsy Calm. Qua producteigenschappen misschien nog wel beter maar omdat deze net even wat duurder is, is de Calm-variant toch op positie 2 terecht gekomen. 

Het is heel erg belangrijk om in de eerste jaren van het leven om genoeg slaap te hebben. De Numsy Calm White Noise Machine zorgt daar dan ook voor! Zo heeft het 29 verschillende geluiden, waaronder 'witte ruis' en baarmoedergeluiden. Baby's hebben vaak afwisseling nodig en op deze manier horen ze telkens een ander geluid. Daarnaast heeft het ook nog eens een heel leuk ei-vormig design! 

Deze white noise machine beschikt veel mooie functies om jouw baby of jezelf in een optimaal slaapritme te krijgen. Zo heeft het ook de mogelijkheid om een rustgevend lichtsignaaltje te activeren en kan je de timer op verschillende standen instellen. Zo zal de Numsy Calm vanzelf uitvallen en hoef je hier niet zelf aan te denken. Op deze manier verspil je geen batterij en gaat het langer mee.

Voordelen Numsy® Calm

 • 29 verschillende geluiden, waaronder baarmoeder, kampvuur en regen!
 • CE certificering
 • Geen namaak, maar het originele product
 • 7 verschillende lichtkleuren

Nadelen Numsy® Calm

 • Iets duurder dan de original 2.0

3. Diley Het Droom Ei Slaaptrainer

Diley Het Droom Ei Slaaptrainer – White Noise Machine – Muziek Doosje – Witte Ruis met LED Lampen

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Een white noise machine hoeft niet alleen voor kinderen gebruikt te worden. De Diley Het Droom Ei Slaaptrainer is dan ook de beste white noise machine voor volwassenen!

Deze white noise machine van Diley Dreams is zeer makkelijk in gebruik. Zo heeft het een compact formaat waardoor je het makkelijk kan meenemen. Je kan het in een jaszak zetten waardoor je overal een goede slaaprust krijgt. Het heeft ook een goed geheugen waardoor je niet elke keer de instellingen hoeft aan te passen. Daarnaast heeft het ook een lichtfunctie. Hiermee komt er natuurlijk licht waardoor je snel moe wordt.

Het is ook een draadloze machine die in 2,5 uur is opgeladen! Als het helemaal is opgeladen gaat het tot wel 10 uur mee. Zo kan je er gemakkelijk één hele nacht gebruik van maken. Je kan er ook een timer op zetten waardoor de white noise machine automatisch uit gaat. Een white noise machine wordt dan vaak in de nacht gebruikt. Deze white noise machine heeft knopjes die licht geven waardoor je in de nacht de instellingen kan aanpassen.

Voordelen Diley Het Droom Ei Slaaptrainer

 • Makkelijk in gebruik
 • 29 verschillende geluiden
 • Binnen 2,5 uur opgeladen

Nadelen Diley Het Droom Ei Slaaptrainer

 • Kan niet bediend worden via een app

4. TrueLife Slaaptrainer en White Noise Machine

TrueLife Slaaptrainer en White Noise Machine en Sterrenprojector – Knuffel Egel – Slaapgeluiden – Witte Ruis – Baby - Peuter

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Geluid

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben jij echt op zoek naar een white noise machine die je in je bed kan leggen? Kies dan voor de white noise machine van TrueLife! Deze slaaptrainer zorgt ervoor dat je goed in slaap valt.

De TrueLife Slaaptrainer en White Noise Machine is een hele zacht knuffel. Je kan het gemakkelijk in bed leggen en het beschikt over goede geluiden. Het heeft 4 natuurlijke geluiden waardoor je lekker in slaap valt. Daarnaast heeft het ook 12 verschillende liedjes. Sommige mensen kunnen beter op muziek slapen en daarom kan je daar ook gebruik van maken. Ook heeft het speciaal voor kinderen een sterrenprojector.

De sterren kan je op de muren richten waardoor er genoeg licht is. Deze white noise machine maakt 30 minuten lang geluid. Daarna gaat het automatisch uit zodat je er meerdere nachten gebruik van kan maken. Een knuffel kan al redelijk snel vies worden en daarom is het belangrijk om het goed schoon te maken. Je kan deze knuffel makkelijk in de wasmachine doen als je de batterijen eruit haalt.

Voordelen TrueLife Slaaptrainer en White Noise Machine

 • Kan gemakkelijk in bed gelegd worden
 • Gaat automatisch uit als het niet meer nodig is

Nadelen TrueLife Slaaptrainer en White Noise Machine

 • Het licht kan voor sommige mensen te fel zijn

5. Twenty4seven White Noise Machine

White Noise Machine - Witte Ruis - Slaaphulp - Slaaptrainer - Baby/Kinderen - Knuffel - Muziekdoosje

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Geluid

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We hebben nu meerdere producten behandeld maar wat is een goede white noise machine op het gebied van prijs/kwaliteit verhouding? De Twenty4seven White Noise Machine is de goedkoopste optie in de lijst en doet zeer goed z'n werk!

Het populairste geluid van de Twenty4seven White Noise Machine is de witte ruis. De meeste mensen kunnen daarmee gemakkelijk in slaap vallen. Lukt dat niet? Geen probleem! Deze white noise machine beschikt namelijk ook over 8 andere geluiden. Je kan ook makkelijk het geluid aanpassen zodat je het goed kan horen. Het is eenvoudig te bedienen en het kan ook door kinderen gebruikt worden.

Verder is het nog een heel klein apparaat. Hierdoor kan je het makkelijk meenemen en kunnen andere mensen er ook gebruik van maken. De Twenty4seven White Noise Machine wordt in slechts 1,5 uur volledig opgeladen. Dan kan het 12 uur achter elkaar geluid maken. Maak je gebruik van de verschillende timers? Dan gaat het nog langer mee! Dan kan je er tot wel 36 uur gebruik van maken.

Voordelen Twenty4seven White Noise Machine

 • Kan tot 12 uur mee
 • Kan het makkelijk mee nemen

Nadelen Twenty4seven White Noise Machine

 • Zit weinig variatie
 • Geen CE certificering!

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel white noise machines hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten white noise machine getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de white noise machines op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste white noise machines op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>