fbpx
 • Home
 • /
 • Sfeer
 • /
 • Beste Waxinelichtjes [Test 2023]

Publicatie datum: 24 maart, 2023

Door: Thea

Best Geteste Waxinelichtjes

Theelichten met cup 8 Branduren Bonfire

Theelichten met cup 8 Branduren Bonfire

Wil je weten wat de beste waxinelichtjes van dit moment zijn? Dan kunnen wij daar kort over zijn. De Theelichten met cup 8 Branduren Bonfire zijn namelijk als beste uit onze waxinelichtjes test gekomen. Deze waxinelichtjes scoorden namelijk op meerdere criteria de hoogste score in onze test.

Zo hebben de Theelichten met cup 8 Branduren Bonfire de beste prijs-/kwaliteitsverhouding en ontvang je bij aanschaf wel 125 stuks. De waxinelichtjes hebben een brandtijd van 8 uur en hebben een mooie witte uitstraling. Verder zijn zij vrij klein, slechts 5 centimeter, waardoor zij gemakkelijk overal in passen.

Wil je meer weten over deze beste koop waxinelichtjes? Klik dan op de button hieronder!

Wil jij wat meer sfeer creëren? Dan zijn waxinelichtjes ideaal voor jou. Met waxinelichtjes kun jij namelijk jouw kaarshouders voorzien van een vuurtje welke urenlang aanhoudt. Hierdoor creëer jij gemakkelijk voor een langere periode een gezellig sfeertje. Hierbij zijn er verschillende soorten waxinelichtjes, denk aan verschil in grootte, branduren etc.

In dit artikel ontdek je alles over de beste waxinelichtjes van dit moment. Niet alle waxinelichtjes zijn namelijk even goed en beschikken over dezelfde kwaliteit. Om jou te helpen bij het vinden van de beste waxinelichtjes hebben wij daarom een ultieme beste waxinelichtjes test uitgevoerd.

In dit artikel ontdek je onze top 5 beste waxinelichtjes van dit moment. Ook hebben wij de belangrijkste criteria bij het kiezen van goede waxinelichtjes voor je op een rijtje gezet. Wil jij weten wat de beste waxinelichtjes van dit moment zijn? Lees dan gauw verder en ontdek de antwoorden. 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

30

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

44

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Waxinelichtjes

Theelichten met cup 8 Branduren Bonfire

Beste koop waxinelichtjes
1. Theelichten met cup 8 Branduren Bonfire

Bolsius Waxinelichten wit 70 stuks

Beste waxinelichtjes Bolsius 
2. Bolsius Waxinelichten wit 70 stuks

Waxinelichtjes Theelichten Met Cup 6 Branduren

Beste waxinelichtjes grootverpakking
3. Waxinelichtjes Theelichten Met Cup 6 Branduren

Bispol Geparfumeerde Waxinelichtjes

Beste waxinelichtjes met parfum
4. Bispol Geparfumeerde Waxinelichtjes 

LED theelichtjes - 8x stuks

Beste waxinelichtjes op batterij
5. LED theelichtjes - 8x stuks


Top 10 Beste Waxinelichtjes

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste waxinelichtjes! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Waar moet je op letten bij het kopen van een waxinelichtjes?

Wil jij waxinelichtjes kopen? Koop dan niet zomaar een waxinelichtjes aanbieding maar bekijk de verschillende opties. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende soorten waxinelichtjes. Zo is er een verschil in branduren, kleuren, met- of zonder parfum en nog veel meer.

Hieronder ontdek je de belangrijkste criteria uit onze beste waxinelichtjes test. Door rekening te houden met deze criteria voorkom jij gemakkelijk een miskoop. Onderstaande criteria zijn namelijk ook getest in de beste waxinelichtjes volgens de consumentenbond test. Kies dus niet zomaar een paar waxinelichtjes maar bekijk onderstaande criteria kritisch.

Branduren

Allereerst zijn er waxinelichtjes met verschillende branduren. Zo gaan sommige waxinelichtjes ontzettend lang mee terwijl andere slechts een korte periode branden. Vaak hebben goedkopere waxinelichtjes een veel kortere brandtijd. Goedkoop kan daarom duurkoop zijn doordat duurdere waxinelichtjes ook een stuk langer kunnen branden.

Dit is niet altijd het geval, het is daarom belangrijk dat je goed in de product omschrijving van waxinelichtjes kijkt over hoeveel branduren de waxinelichtjes beschikken voordat je zomaar een paar aanschaft.

Met- of zonder parfum

Ook zijn er waxinelichtjes met- en zonder parfum. Afhankelijk van wat jij liever hebt is daarom een bepaalde soort het beste. Waxinelichtjes met parfum zijn namelijk vaak duurder maar zorgen er voor dat er tijdens het branden een fijne en lekkere geur vrijkomt.

Normale waxinelichtjes zonder parfum hebben dit niet. Deze waxinelichtjes zijn vaak wel goedkoper. Wanneer de geur van een waxinelichtje jou niks uitmaakt, bijvoorbeeld bij buiten branden van de waxinelichtjes, dan kun je beter voor de normale varianten zonder parfum gaan.

Echte of neppe waxinelichtjes

Ook kun je kiezen tussen echte- en neppe waxinelichtjes. Echte waxinelichtjes worden aangestoken en hebben vervolgens een bepaald aantal branduren. Neppe waxinelichtjes worden van batterijen voorzien en hoeven dus niet worden aangestoken.

Beide opties hebben zijn voor- en nadelen. Zo zorgen echte waxinelichtjes voor meer sfeer en kunnen zij ook parfum bevatten. Neppe waxinelichtjes gaan echter een stuk langer mee en zijn ook veiliger om te gebruiken doordat ze niet echt aan hoeven worden gestoken te worden.


Wat zijn de beste waxinelichtjes?

Welke waxinelichtjes zijn het beste? Je ontdekt het in de volgende sectie. Aan de hand van de testresultaten uit onze beste waxinelichtjes test hebben wij namelijk een handige top 5 beste opties opgesteld. Hierbij hebben wij naar verschillende soorten waxinelichtjes gekeken en ook hebben wij rekening gehouden met verschillende prijsklassen.

Voor iedere waxinelichtjes set uit onze top 5 hebben wij een korte product omschrijving geschreven. Zo ontdek je bijvoorbeeld hoeveel branduren zij hebben en of zij wel- of niet parfum bevatten. Ook hebben wij van ieder model de voor- en nadelen opgeschreven. Benieuwd welke optie het beste bij jou past? Lees dan gauw verder!

1. Theelichten met cup 8 Branduren Bonfire

Theelichten met cup 8 Branduren Bonfire

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

De beste waxinelichtjes van dit moment zijn overduidelijk de Theelichten met cup 8 Branduren Bonfire. Bij aanschaf van deze waxinelichtjes ontvang je namelijk 125 stuks. Elk waxinelichtje heeft hierbij 8 branduren. Je kunt dus met deze set waxinelichtjes jouw huis voor een lange tijd van een heerlijke sfeer voorzien. 

De waxinelichtjes hebben een neutrale kleur, namelijk wit. Verder wegen ze slechts 30 gram en zijn zij geschikt voor indoor en outdoor. Bon Fire is een bekend merk dat bekend staat om zijn goede kwaliteit. Bij aanschaf van de Theelichten met cup 8 Branduren Bonfire ben jij dus verzekert van 125 goede kwaliteit waxinelichtjes.

Door het compacte formaat van de waxinelichtjes kunnen zij gemakkelijk in iedere kaarshouder. Wil jij meer weten over deze beste koop waxinelichtjes of de beste prijs van dit moment ontdekken? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen Theelichten met cup 8 Branduren Bonfire 

 • Set van 125 stuks
 • Compact formaat
 • 8 branduren per waxinelichtje
 • Neutrale witte kleur

Nadelen Theelichten met cup 8 Branduren Bonfire

 • Beschikken niet over parfum of kleur

2. Bolsius Waxinelichten wit 70 stuks

Bolsius Waxinelichten wit 70 stuks

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Materiaal

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats hebben wij de Bolsius Waxinelichten wit 70 stuks geplaatst in onze top 5. Deze waxinelichtjes beschikken namelijk over een goede kwaliteit en dat voor een relatief lage prijs. Bij aanschaf van deze goede waxinelichtjes ontvang je 70 stuks per verpakking.

Verder hebben deze waxinelichtjes een gemiddelde brandtijd van 6 uur per waxinelichtje. Met de Bolsius Waxinelichten wit 70 stuks kun jij jouw huis dus voor een langere tijd van een heerlijke sfeer voorzien.

De Bolsius Waxinelichten wit 70 stuks hebben een witte kleur en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Verder zijn zij ongeparfumeerd en geven zij een mooie vlam die lang meegaat. Het brandgedrag van deze waxinelichtjes is rustig waardoor zij ideaal zijn om een romantische en gezellige sfeer te creëren.

Voordelen Bolsius Waxinelichten wit 70 stuks

 • Branduur van 6 uur per waxinelichtje
 • Beschikt niet over parfum
 • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
 • 70 stuks per verpakking

Nadelen Bolsius Waxinelichten wit 70 stuks

 • Kortere branduur dan nummer 1

3. Waxinelichtjes Theelichten Met Cup 6 Branduren

Waxinelichtjes Theelichten Met Cup 6 Branduren

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Materiaal

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plek hebben wij de Waxinelichtjes Theelichten Met Cup 6 Branduren geplaatst in onze top 5. Deze waxinelichtjes worden namelijk per 150 stuks verpakking geleverd. Dit is daarom onze beste keuze wanneer je gaat voor een echte grootverpakking. 

Andere voordelen van deze XXL zak is dat zij over een goede kwaliteit beschikken. De waxinelichtjes hebben namelijk een brandduur van 6 uur en worden in een handige aluminium cup geleverd. De Waxinelichtjes Theelichten Met Cup 6 Branduren kunnen in vrijwel iedere kaarshouder gezet worden dankzij het compacte formaat.

Verder zijn deze waxinelichtjes zowel voor binnen als buiten geschikt. De waxinelichtjes zijn ongeparfumeerd en hebben een ronde vorm. Het gewicht van deze zak is slechts 3 kilo en heeft een compact formaat waardoor jij deze goed kunt opbergen.

Voordelen Waxinelichtjes Theelichten Met Cup 6 Branduren

 • Brandduur van 6 uur
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Grootverpakking
 • Smalle cups

Nadelen Waxinelichtjes Theelichten Met Cup 6 Branduren

 • Aluminium cups zijn niet super stevig

4. Bispol Geparfumeerde Waxinelichtjes 

Bispol Geparfumeerde Waxinelichtjes

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil jij liever waxinelichtjes met parfum? Dan zijn de Bispol Geparfumeerde Waxinelichtjes de beste optie voor jou. Bij aanschaf van deze beste waxinelichtjes met parfum ontvang je namelijk 30 waxinelichtjes met Lavendel geur. Is lavendel niet jouw ding? Dan kun je ook nog kiezen uit 7 andere geuren en kleuren.

De brandduur van de Bispol Geparfumeerde Waxinelichtjes is wel korter dan de andere waxinelichtjes uit onze top 5. Deze waxinelichtjes hebben namelijk een brandduur van 4 uur. Wel kun jij hier een ontzettend leuke sfeer mee creëren en geven zij tegelijkertijd een heerlijke geur af.

De Bispol Geparfumeerde Waxinelichtjes zijn meer geschikt voor binnen gebruik. Binnen zal de geur zich namelijk beter verspreiden en minder verloren gaan. Deze waxinelichtjes kunnen ook buiten gebruikt worden. Helaas zal je dan van de geur niet veel merken doordat deze snel verloren gaat in de omgeving.

Voordelen Bispol Geparfumeerde Waxinelichtjes 

 • Keuze uit 8 verschillende geuren
 • Brandduur van 4 uur
 • Per 30 stuks geleverd

Nadelen Bispol Geparfumeerde Waxinelichtjes 

 • Alleen geschikt voor binnen

5. LED theelichtjes - 8x stuks

LED theelichtjes - 8x stuks

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Materiaal

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Vind jij vuur toch wat te gevaarlijk omdat je de waxinelichtjes bijvoorbeeld op de houten zolder wilt gebruiken? Dan kan het verstandiger zijn om voor waxinelichtjes op batterij te gaan. Wanneer je op zoek bent naar de beste waxinelichtjes op batterij, dan ben je op zoek naar de LED theelichtjes - 8x stuks

Deze waxinelichtjes zijn gemaakt van kunststof en werken dus alleen door middel van een batterij. Bij aanschaf van deze waxinelichtjes set ontvang je 8 flikkerende LED waxinekaarsjes. Elk waxinelichtje werkt hierbij op 1 celbatterij. Deze celbatterijen zijn inbegrepen waardoor jij ze gelijk kunt gebruiken.

Het formaat van de LED theelichtjes - 8x stuks is ook erg compact doordat zij per stuk slechts 3,5 x 3,5 cm zijn. Aan de onderkant van de waxinelichtjes zit een aan/uit schakelaartje waardoor jij ze na gebruik gemakkelijk uit kunt zetten voor een volgend gebruik. Meer weten? Klik op de button hierboven!

Voordelen LED theelichtjes - 8x stuks

 • Beste waxinelichtjes op batterij
 • Compact formaat
 • Per 8 stuks geleverd

Nadelen LED theelichtjes - 8x stuks

 • Geen echte waxinelichtjes

Hoeveel soorten waxinelichtjes hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 waxinelichtjes getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de waxinelichtjes op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste waxinelichtjes zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>