Laatste update: januari 2023

Door: Jerry van Es

Best Geteste Waterpistool

Beste waterpistool

Fortnite TS-R waterblaster

De Fortnite TS-R waterblaster is geïnspireerd op de blaster die je gebruikt in Fortnite; hij heeft dezelfde look en kleuren als de blaster uit de populaire videogame! Speel Fortnite nu ook buiten en doorweek je tegenstanders met deze blaster met pompmechanisme! Deze Nerf Super Soaker-waterblaster kan 1 liter water bevatten. Hij is eenvoudig te vullen en eenvoudig te gebruiken. 

Op zomerse dagen is het uiteraard ontzettend leuk om een waterpistool gevecht te houden, zowel voor jong en oud. Het is niet alleen heel leuk, maar biedt daarnaast ook een heerlijke verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Maar wat is het beste waterpistool van dit moment? En waar moet je zoal op letten bij het kopen van een waterpistool? In de onderstaande tekst krijg je antwoord op deze vragen en lees je welke specificaties en soorten waterpistolen er zoal zijn.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

26

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Waterpistool

Beste waterpistool

Beste koop van 2023:
1. NERF Fortnite Super Soaker TS-R - Waterpistool
Gebaseerd op Fortnite en best getest volgens consumentenbond.

Beste stevige waterpistool
2. NERF Super Soaker Hydra - Waterpistool
Met een inhoud van maar liefst 1,9 liter hoef je het pistool weinig te hervullen

Beste budget keuze
3. NERF Super Soaker Soakzooka - Waterpistool
Zeer krachtige straal

Beste waterpistool met twee stralen
4. NERF Super Soaker Twin Tide waterpistool
Eenvoudig in gebruik en kan snel gevuld worden

5. RNERF Super Soaker Fortnite HC-E - Waterpistool
Het pistool kan 218,8 milliliter water opslaan en is eenvoudig bij te vullen.


Top 10 Beste Waterpistolen

Wil je direct weten hoe de top 10 beste waterpistolen op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com


Waar moet je op letten bij het kopen van een Waterpistool?

Er zijn tal van verschillende waterpistolen verkrijgbaar. Het vinden van het beste waterpistool is dan ook een lastige klus. Om de aankoop wat eenvoudiger te maken kun je kijken naar verschillende specificaties en eigenschappen. Bekijk bijvoorbeeld wat voor type waterpistool het is, hoeveel inhoud water het waterreservoir heeft, het type materiaal en hoe zwaar het pistool weegt. Bekijk daarnaast ook of je het design aantrekkelijk vindt en of de straal sterk genoeg is.

Type Waterpistool

Er zijn verschillende soorten waterpistolen verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld de super soakers, waarbij je via een pomp systeem een druk kracht creëert en waardoor er een sterke straal vrij komt, en de normale hand waterpistolen waarbij je enkel een knop hoeft in te houden om een straal te creëren.

Inhoud waterreservoir

Wanneer je een waterpistool koopt is het belangrijk dat je rekening houdt met de inhoud van het waterreservoir. Hoe groter de inhoud van het reservoir, hoe minder vaak je het waterpistool hoeft bij te vullen. Over het algemeen beschikken de meeste super soaker waterpistolen over een inhoud van rond de 1 tot 1,5 liter. Let op, hoe groter de inhoud water van het reservoir, hoe zwaarder het pistool daadwerkelijk wordt.

Materiaal

Ook is het materiaal een belangrijke eigenschap om in acht te nemen bij de aankoop van een waterpistool. Een waterpistool wordt over het algemeen vaak van lichtgewicht kunststof gemaakt. Ook zijn er pistolen met wat zwaardere materialen. Bekijk of het materiaal stevig en kwalitatief is en hiermee een zo lang mogelijke levensduur biedt.

Gewicht

Voor jonge kinderen is het fijn om een waterpistool te kiezen dat minder zwaar weegt. Hiermee wordt het gemakkelijker om het pistool omhoog te houden en om goed te richten. Daarnaast is een licht gewicht vaak gebruiksvriendelijker en kun je het pistool eenvoudig overal mee naar toe nemen en lang achter elkaar gebruiken.

Design

Uiteraard is het ook belangrijk dat je kijkt naar het design van het waterpistool. Zo verschillen de meeste waterpistolen erg in vormgeving, kleur en stijl. Wil je een zo stoer mogelijk design? Bekijk dan diverse waterpistolen die geïnspireerd zijn op pistolen uit het populaire videospel Fortnite.

Straal

Ten slotte kun je kijken naar de straal van het waterpistool. Zo zijn er waterpistolen die meerdere stralen geven of pistolen die een zeer krachtige enkele straal geven. Hoe krachtiger de straal is, hoe verder je kunt schieten en hoe makkelijker het wordt om je tegenstander aan te vallen.


Wat is het beste waterpistool?

Ben je op zoek naar een goede waterpistool voor de leukste waterpistool gevechten? Maar weet je niet goed wat de beste koop waterpistool is van dit moment? Bekijk dan de onderstaande waterpistool exemplaren en kies voor een topkwaliteit product voor uren aan waterpret.

Onderstaande waterpistolen zijn getest in de waterpistool test en geselecteerd op basis van prijs-kwaliteitsverhouding en op beoordelingen van gebruikers. Elk model waterpistool heeft daarnaast zo zijn eigen unieke eigenschappen en voor- en nadelen.

1. NERF Fortnite Super Soaker TS-R - Waterpistool

Beste waterpistool

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.2

De Fortnite TS-R waterblaster is een zeer stoer en goed waterpistool. Het pistool is dan ook het beste waterpistool volgens de consumentenbond. Het design van de NERF super soaker is geïnspireerd op de blaster uit het populaire video spel Fortnite.

De Nerf Super Soaker-waterblaster kan maar liefst 1 liter water bevatten, en is eenvoudig te vullen. Hiermee kun je het pistool snel bijvullen om je tegenstanders ervan langs te geven. Daarnaast beschikt het pistool over een krachtige straal om verre afstanden mee te spuiten.

Klik hier voor de beste prijs van dit waterpistool.

Voordelen NERF Fortnite Super Soaker TS-R - Waterpistool

 • Stoer Fortnite design
 • Grote inhoud

Nadelen NERF Fortnite Super Soaker TS-R - Waterpistool

 • Geen

2. NERF Super Soaker Hydra - Waterpistool

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Met het krachtige super soaker hydra waterpistool van NERF doorweek je je doelwit met krachtige waterstralen. Het waterpistool is gemaakt van stevige materialen en biedt daarmee een lange levensduur.

Het waterpistool is daarnaast zeer handig in gebruik. Met een inhoud van maar liefst 1,9 liter hoef je het pistool weinig te hervullen en kun je altijd direct in de aanslag staan. Het pistool biedt daarnaast een zeer krachtige straal, waarmee je ook eenvoudig je tegenstander van veraf kunt raken. 

Klik hier om de beste prijs te bekijken.

Voordelen NERF Super Soaker Hydra - Waterpistool

 • Groot waterreservoir
 • Stoer design

Nadelen NERF Super Soaker Hydra - Waterpistool

 • Redelijk zwaar van gewicht

3. NERF Super Soaker Soakzooka - Waterpistool

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Met waterreservoir van 1,6 liter is dit waterpistool van NERF een zeer krachtig exemplaar. Met het waterpistool kun je heel lang achter elkaar blijven schieten en zorg je ervoor dat je tegenstander helemaal doorweekt wordt.

Het NERF Super Soaker Soakzooka waterpistool is eenvoudig in gebruik. Beweeg de hendel simpelweg naar achter en naar voren en creëer daarmee een krachtige druk en harde straal. Met deze harde straal kun je eenvoudig ver weg schieten en je tegenstander volledig doorweekt schieten.

Bekijk de beste prijs van dit waterpistool hier

Voordelen  NERF Super Soaker Soakzooka - Waterpistool

 • Groot waterreservoir
 • Stoer design

Nadelen NERF Super Soaker Soakzooka - Waterpistool

 • Redelijk prijzig
 • Zwaar gewicht

4. NERF Super Soaker Twin Tide waterpistool

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Het Super Soaker Twin Tide waterpistool van NERF is een zeer goed waterpistool. De super soaker beschikt over een waterreservoir van 1 liter en vuurt twee krachtige stralen tegelijkertijd af. Hiermee zorg je voor een extra uniek effect en wordt het doorweekt schieten van je tegenpartij nog leuker.

Het Super Soaker Twin Tide waterpistool is daarnaast eenvoudig in gebruik en kan snel gevuld worden. Hiermee kun je altijd direct in de aanslag.

Voordelen NERF Super Soaker Twin Tide waterpistool

 • Twee stralen
 • Handig in gebruik

Nadelen NERF Super Soaker Twin Tide waterpistool

 • Inhoud is slechts 1 liter

5. NERF Super Soaker Fortnite HC-E - Waterpistool

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

De op Fortnite geïnspireerde HC-E-waterblaster is uitstekend geschikt om je tegenstander te doorweken met extreem veel water! Het pistool kan 218,8 milliliter water opslaan en is eenvoudig bij te vullen.

Dankzij zijn lichte gewicht draag je het waterpistool eenvoudig tijdens elk gevecht en neem je het eenvoudig mee op vakantie. Het pistool geeft daarnaast een krachtige straal, waarmee je ook op verre afstanden je doel kunt raken.

Voordelen NERF Super Soaker Fortnite HC-E - Waterpistool

 • Licht in gewicht
 • Fortnite design
 • Krachtige straal

Nadelen  NERF Super Soaker Fortnite HC-E - Waterpistool

 • Inhoud is aan de kleine kant

Hoeveel soorten waterpistolen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 18 waterpistolen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de waterpistolen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste waterpistolen is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties  zijn.

Over de auteur

Jerry van Es

Mijn naam is Jerry van Es. Naast mijn werk als SEO-specialist vind ik het heerlijk om bezig te zijn in en rond het huis. Ik vind het heerlijk om te klussen in het huis of in de tuin. Ook heb ik een enorme interesse in alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Ik vind het daarom super leuk om mijn kennis te delen via Top-X.nl.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP