fbpx

Laatste update: augustus 2023

Door: Thea

Best Geteste Waterpik

Best geteste waterflosser

Auronic Draadloze Waterflosser 

De beste waterpik test was dit jaar eentje voor in de boeken. Het was ontzettend spannend, maar uiteindelijk is er gelukkig een terechte winnaar naar voren gekomen.

En dat is de Auronic Draadloze Waterflosser! Deze is verkozen tot de beste waterpik van 2023 en is daarmee ook de beste koop waterpik. En dat is natuurlijk niet zonder enige reden. 

Zo beschikt de waterpik over maar liefst 3 verschillende standen! Hierdoor zit je sowieso goed. En dan krijg je er ook nog eens 4 verschillende opzetstukken bijgeleverd waardoor je je flosbeurt perfect aan je persoonlijke situatie kan aanpassen!

Onze tanden zijn belangrijk. We hebben ze immers nodig om te eten. Het goed onderhouden van je tanden is hierbij ook belangrijk: je wil immers geen gaatjes die geboord moeten worden bij de tandarts (of nog erger). 

Een manier om dit te voorkomen is met behulp van de populaire waterpik. Met dit apparaat kan jij door middel van water je tanden flossen en etensresten grondig verwijderen.

Deze waterpik is tegenwoordig ook zeer populair en het aanbod wordt steeds groter. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je hierdoor misschien de vraag stelt: Welke waterpik is het beste?

En dat is precies waar wij in dit artikel meer over gaan vertellen. Zo hebben wij alle punten op een rijtje gezet om rekening mee te houden tijdens het kopen van de beste waterpik. Dan kan jij jezelf verzekeren van de beste kwaliteit!

Tevens hebben wij veel verschillende waterpikken met elkaar vergeleken om zo jou alleen de allerbeste te kunnen garanderen. En als klapper op de vuurpijl kan je aan het eind van dit artikel een ultieme review lezen met daarin onder andere de beste waterpik van 2023!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

13

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Waterpikken

Best geteste waterflosser

Beste koop Waterpik
1. Auronic Draadloze Waterflosser - 3 Reinigingsstanden

Waterpik Cordless Advanced WP 560 - Flosapparaat

Beste budget waterpik
2. Waterpik Cordless Advanced WP 560

Waterpik WP-100 - Flosapparaat - Wit

Beste luxe waterpik
3. Waterpik WP-100

Waterpik Cordless Advanced WP 562 - Flosapparaat - Zwart

Beste design waterpik
4. Waterpik Cordless Advanced WP 562

Waterpik WP-250 Nano - Flosapparaat - Wit, blauw

Beste prijs- kwaliteitverhouding waterpik
5. Waterpik WP-250 Nano

Top 10 Beste Waterpikken

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire waterpikken bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top waterpikken bij deze webshop.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een waterpik?

Een waterpik is dus de ideale manier om je tanden grondig te reinigen en alle stukjes voedsel te verwijderen. Hierdoor voorkom je een vervelend bezoekje aan de tandarts!

De waterpik is dan ook een erg geliefd apparaat, wat ervoor zorgt dat het aanbod eigenlijk alleen maar toeneemt. De logische vraag bij zo'n groot aanbod is dan: Wat is de beste waterpik?

Om deze vraag te achterhalen hebben wij eerst een paar punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens de zoektocht naar de beste waterpik. Het is natuurlijk wel zo leuk dat je zelf op zoek kan gaan naar de beste waterpik voor jou!

Kijk daarom dus bijvoorbeeld niet naar de beste waterpik volgens de consumentenbond, maar ga uit van de kennis die je op kan doen met dit artikel.

Garantie

Ten eerste is de garantie natuurlijk super belangrijk. Dit kan je zien als een indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste mee moet gaan volgens de beloofde kwaliteit.

Wanneer er dan geen garantie op de waterpik zit die jij voor ogen hebt moet je bij jezelf te rade gaan waarom dit zo is. Wat zegt dit dan over de kwaliteit van het product dat je wil kopen?

Zorg er daarom voor dat de garantie ten minste twee jaar is. Zo kan jij onbezorgd gaan flossen.

Formaat

Een ander puntje om op te letten is het formaat van de waterpik. Je hebt deze namelijk in verschillende formaten. Sommige zijn net iets groter dan een elektrische tandenborstel en anderen hebben een speciaal waterbakje dat je moet vullen.

Het ligt er maar net aan hoeveel ruimte jij hebt. Wanneer je al een kleine badkamer hebt is een klein formaat waterpik misschien wel zo praktisch bijvoorbeeld. 

Draadloos of niet

Sommige waterpikken zijn draadloos. Dat kan best handig zijn wanneer je bijvoorbeeld geen stopcontact hebt in de badkamer.

Echter zijn sommige modellen juist niet draadloos. Wanneer je dan geen stopcontact hebt in de badkamer kan dit best onhandig zijn. Bekijk dit dus van tevoren goed. 


Wat is de beste waterpik van 2023? 

Wij hebben op basis van verschillende factoren zoals de garantie een uitgebreide beste waterpik test 2023 uitgevoerd. Deze test is gedaan onder tientallen waterpikken, om zo de meest betrouwbare testresultaten te kunnen genereren. 

Na goed testen wisten een paar van de waterpikken zich te onderscheiden van de concurrentie. Hierdoor wisten ze een plekje te bemachtigen in onze top vijf beste waterpikken.

Ben jij nou ook nieuwsgierig geworden naar welke dit geworden zijn? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste waterpikken van 2023!

1. Auronic Draadloze Waterflosser - 3 Reinigingsstanden

Best geteste waterflosser

9.4

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Verkozen tot de beste waterpik van 2023 is dit Auronic Draadloze Waterflosser - 3 Reinigingsstanden. Deze doet alles wat je ervan mag verwachten en zelfs meer!

Zo heb je ten eerste keuze uit maar liefst twee verschillende kleuren. Zo past er altijd eentje mooi in je badkamer! Daarnaast beschikt dit flosapparaat over maar liefst 3 verschillende reinigingsstanden.

En dan krijg je er ook nog 4 verschillende opzetstukken bijgeleverd. Hierdoor kan jij je flosbeurt supereenvoudig aanpassen aan je persoonlijke situatie. Gaatjes en andere vervelende problemen zijn verleden tijd.

Het reservoir van de Auronic Draadloze Waterflosser - 3 Reinigingsstanden bedraagt 300ml en de batterij gaat tot wel 20 dagen mee bij een volle accu. Meer weten over deze waterpik? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Auronic Draadloze Waterflosser - 3 Reinigingsstanden

 • Heeft een speciale massagestand waarmee je je tandvlees gezond kan houden
 • Beschikt over 3 verschillende standen voor het flossen
 • Door de 4 opzetstukken kan je de flosbeurt perfect aanpassen naar jouw persoonlijke situatie

Nadelen Auronic Draadloze Waterflosser - 3 Reinigingsstanden

 • Minder standen dan sommige andere modellen

2. Waterpik Cordless Advanced WP 560

Waterpik Cordless Advanced WP 560 - Flosapparaat

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Ook met een iets minder ruim budget zijn er fantastisch goede waterpikken verkrijgbaar. Zo ook deze van het merk Waterpik. Deze ziet er niet alleen mooi uit, maar werkt ook volledig naar behoren. 

Zo is deze volledig draadloos te gebruiken waardoor je kan genieten van ultieme bewegingsvrijheid. En ook mooi: de waterpik is waterdicht!

Naast deze slimme functies krijg je bij de bestelling ook 4 waterflosser tips geleverd. Hierdoor kan je dit perfect aanpassen naar je persoonlijke voorkeur. Dit is inclusief een reisplug en reisetui!

Voordelen Waterpik Cordless Advanced WP 560

 • Werkt volledig draadloos voor ultieme bewegingsvrijheid
 • Volledig waterdicht te gebruiken
 • Wordt geleverd met maar liefst 4 tipjes zodat je dit perfect kan afstellen naar je eigen voorkeur

Nadelen Waterpik Cordless Advanced WP 560

 • Heeft geen speciale massagestand voor je tandvlees

3. Waterpik WP-100

Waterpik WP-100 - Flosapparaat - Wit

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wanneer je een iets groter budget hebt om uit te geven is deze waterpik een echte aanrader. Je betaalt dan misschien net iets meer, maar deze Wp-100 geeft er een goede kwaliteit voor terug.

Zo kan je deze waterpik namelijk gebruiken met, jawel, mondwater! Hierdoor krijg jij je tanden optimaal schoon en ruik je ook lekker uit je mond.

Daarnaast is de waterpik uitgerust met een speciale, geavanceerde drukregelaar met 10 verschillende instellingen. Zo kan je dit precies instellen naar eigen voorkeur. Oh, en de tip is volledig roterend. 

Voordelen Waterpik WP-100

 • Kan gebruikt worden met mondwater voor een frisse adem en extra schone mond
 • Tip volledig roterend voor extra comfort
 • Heeft 10 verschillende instellingen waardoor je dit kan afstellen naar eigen voorkeur. 

Nadelen Waterpik WP-100

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere waterpikken

4. Waterpik Cordless Advanced WP 562

Waterpik Cordless Advanced WP 562 - Flosapparaat - Zwart

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Veruit de beste waterpik op het gebied van design is toch wel deze Cordless Advanced WP 562 versie van het merk waterpik. Deze is op zo'n slimme manier ontworpen dat de waterpik volledig draadloos werkt.

Hierdoor heb jij in één klap veel meer bewegingsvrijheid. Daarnaast is de waterpik van compact formaat zodat deze in iedere badkamer past. 

Tevens is het flosapparaat ook waterdicht waardoor je niet bang hoeft te zijn voor waterschade. En ook mooi meegenomen: bij je bestelling krijg je 4 waterflosser tips geleverd. 

Voordelen Waterpik Cordless Advanced WP 562

 • Werkt volledig draadloos waardoor jij optimale bewegingsvrijheid hebt
 • Je krijgt 4 waterflosser tips geleverd bij de waterpik zodat je dit kan afstemmen naar eigen voorkeur
 • Van klein formaat en past daardoor in iedere badkamer

Nadelen Waterpik Cordless Advanced WP 562

 • Heeft geen massagestand

5. Waterpik WP-250 Nano

Waterpik WP-250 Nano - Flosapparaat - Wit, blauw

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

En dan de laatste waterpik die nog een terecht plekje wist te bemachtigen in onze top vijf. Namelijk de Waterpik Wp-250 Nano! Deze is misschien van iets groter formaat, maar werkt als een beest!

Zo kan je gebruik maken van drie verschillende standen tussen de 0,7 en 5,5 bar. Hierdoor kan je extra grondig flossen.

Daarnaast kan je de waterpik gebruiken met zowel water als mondspoelmiddel. Zo heb je ook een frisse adem! Daarnaast kan je het reservoir opbergen om zo ruimte te besparen.

Voordelen Waterpik WP-250 Nano

 • Reservoir kan opgeborgen worden om zo ruimte te besparen
 • Kan gebruikt worden met mondspoelmiddel voor extra reiniging en een frisse adem
 • Zeer goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit

Nadelen Waterpik WP-250 NanoEsperanza Mini oven Calzone

 • Bakje moet wel gedroogd en schoongemaakt worden voor je deze kan opbergen

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel waterpikken hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten waterpikken getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de waterpikken op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste waterpikken op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP