Laatste update: december 2022

Door: Jerry van Es

Best Geteste Vuurwerkbril

HANDY - Professionele Overzet Veiligheidsbril - Overzetbril - Vuurwerkbril - met UV bescherming

HANDY - Professionele Overzet Veiligheidsbril

Ben jij opzoek naar de beste vuurwerkbril van dit moment? Dan zit je bij dit artikel goed! Wij van Top-X hebben namelijk de vuurwerkbril test gedaan. De HANDY - Professionele Overzet Veiligheidsbril is als best getest eruit gekomen.

Je kan het namelijk ook gebruiken tijdens het klussen. Het zorgt ervoor dat je ogen goed beschermt blijven. Daarbij heeft het ook een modern ontwerp waardoor het niet zo erg opvalt. De zwevende deeltjes worden opgevangen door het glas.

Verder is de vuurwerkbril nog te verkrijgen in 3 verschillende kleuren. Zo kan je zelf een geschikte keuze maken. Vuurwerk afsteken is leuk en op deze manier blijft dat zo.

Ben jij benieuwd naar de HANDY - Professionele Overzet Veiligheidsbril? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Het is weer bijna het einde van het jaar en dit betekent dat er weer vuurwerk afgestoken mag worden! Dat is heel leuk maar het kan ook gevaarlijk zijn. Daarom is het belangrijk om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de laatste dag van het jaar. Zo moet je geen gevaarlijk vuurwerk kopen.

Daarbij is veiligheid het belangrijkst. Het is daarom ook van belang om een goede vuurwerkbril aan te schaffen. Dit kan er namelijk voor zorgen dat je ogen beschermt blijven. Dit is dus voor iedereen belangrijk! Al zijn er wel veel aanbieders en daardoor kan het lastig zijn om het juiste product te vinden.

Om je op weg te helpen gaan we antwoord geven op deze vraag in dit artikel: wat is de beste vuurwerkbril? Wij hebben namelijk meerdere producten getest en een ultieme Top 5 gevormd. Elk product heeft ook een korte review met een eindcijfer. Ben jij benieuwd naar onze Top 5? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

25

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Vuurwerkbrillen

HANDY - Professionele Overzet Veiligheidsbril - Overzetbril - Vuurwerkbril - met UV bescherming

Beste Koop Vuurwerkbril
1. HANDY - Professionele Overzet Veiligheidsbril

Beschermbril profi bril - veiligheidsbril - vuurwerkbril

Beste Vuurwerkbril Klussen
2. Benson Beschermbril Profi Bril

Veiligheidsbril / vuurwerkbril voor volwassenen - beschermbril

Beste Vuurwerkbril Volwassenen
3. Veiligheidsbril / Vuurwerkbril Voor Volwassenen - Beschermbril

Outlook 2st. Lichtgewicht Veiligheidsbril Transparant | Polycarbonaat | CE gekeurd | Vuurwerkbril | Beschermbril | Oogbeschermer | Spatbril | Stofbril | Overzetbril

Beste Vuurwerkbril Transparant
4. Outlook 2st. Lichtgewicht Veiligheidsbril Transparant

4x Veiligheidsbril /vuurwerkbril voor volwassenen - Beschermbril - Vuurwerkbrillen

Beste Vuurwerkbril 4 Personen
5. 4x Veiligheidsbril / Vuurwerkbril Voor Volwassenen


Top 10 Beste Vuurwerkbrillen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste vuurwerkbrillen! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen aangezien een vuurwerkbril kopen best lastig kan zijn.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een Vuurwerkbril?

Ga je een vuurwerkbril kopen? Dan kan het verstandig zijn niet zomaar voor een vuurwerkbril aanbieding te gaan, maar kritisch verschillende opties met elkaar te vergelijken. Niet alle producten zijn namelijk hetzelfde en beschikken over dezelfde kwaliteit. Om die reden hebben wij de belangrijkste criteria voor je op een rijtje gezet.

Door rekening te houden met deze criteria achterhaal jij namelijk gemakkelijk welk product de beste optie is voor jou. Neem dus zeker even de tijd om deze criteria goed door te lezen en voorkom gemakkelijk een miskoop. Onderstaande criteria zijn namelijk ook getest in de beste vuurwerkbril volgens de consumentenbond test.

Gebruikssituatie

Het eerste belangrijke punt waar je goed naar moet kijken is de gebruikssituatie. De meeste vuurwerkbrillen kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor bij het klussen. Maar dat is niet bij elke bril het geval en daar moet je dus goed opletten. Het zal ook zonde zijn als je een bril aanschaft en je kan er maar 1 keer per jaar gebruik van maken. Daarom is de gebruikssituatie zeer belangrijk.

Kinderen of Volwassenen?

Meestal gebruiken kinderen vuurwerkbrillen maar voor volwassenen is het ook belangrijk. Het is wel goed om hiernaar te kijken aangezien de maten verschillend zijn. De veiligheid kan niet meer gewaarborgd worden als de bril te klein of te groot is. Je moet daarom ook goed kijken naar de maat. Als je er gebruik van maakt wil je dit natuurlijk wel op z'n best doen.

Overzet

Sommige mensen hebben al een normale bril en het is belangrijk dat je die kan ophouden. Anders heb je ook weinig zicht en dat is niet goed voor de veiligheid. Bepaalde vuurwerkbrillen zijn groot genoeg dat je het over normale bril kan heenzetten. Je moet hier dus goed naar kijken aangezien niet elke bril dat heeft. Op deze manier kan je ook veilig het nieuwe jaar vieren!

Budget

Het laatste belangrijke punt is het budget van de vuurwerkbrillen. Over het algemeen zijn ze niet zo prijzig maar het is goed om hiernaar te kijken. Zo heb je ook aanbiedingen waar je gelijk 4 brillen kan kopen voor het gehele gezin. Het is in ieder geval slim om van te voren een budget te stellen. Op deze manier kan je ook gerichter zoeken en de juiste vuurwerkbril aanschaffen.


Wat zijn de beste Vuurwerkbrillen?

Nu je precies weet waar je op moet letten, is het tijd voor de producten van dit moment. Want welke vuurwerkbril is het beste? En welke vuurwerkbril past het best bij mij? Na het uitvoeren van onze test zijn wij er achter gekomen wat de beste opties van dit moment zijn. Hieronder vind je daarom onze Top 5 vuurwerkbrillen van dit moment.

Bij het opstellen van onze Top 5 hebben wij ook rekening gehouden met verschillende prijsklassen en categorieën. Er zit dus gegarandeerd voor iedereen een goede optie tussen. Ook vind je voor iedere vuurwerkbril uit onze Top 5 een korte product omschrijving met de voor- en nadelen van ieder model.

1. HANDY - Professionele Overzet Veiligheidsbril

HANDY - Professionele Overzet Veiligheidsbril - Overzetbril - Vuurwerkbril - met UV bescherming

9.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

We hebben het net al aangegeven maar dit is de beste vuurwerkbril van 2022! Hiermee is de HANDY - Professionele Overzet Veiligheidsbril de beste koop van dit moment.

De HANDY - Professionele Overzet Veiligheidsbril is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Je kan het namelijk ook in het oranje of het zwart komen. Op deze manier kan je uniek zijn en hierdoor kunnen de brillen ook opvallen. Voor de veiligheid is dat een goed gevoel. Hierbij is de vuurwerkbril gemakkelijk te gebruiken. Na het openen van de verpakking kan je het gelijk op doen en het heeft een duidelijke handleiding.

Het is ook een hele stevige bril. Zo beschermt het je ogen tegen kleine uitwerpselen die in je gezicht kunnen komen. Daarom kan je het ook gebruiken voor andere doeleindes. Zo kan je ermee klussen aangezien het zo veilig is. Daarnaast is het ook een echte lichtgewicht en een klein product. Je kan het dus gemakkelijk meenemen naar andere plekken. Deze bril zorgt ervoor dat je veiliger door het leven kan gaan!

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen HANDY - Professionele Overzet Veiligheidsbril

 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
 • Kan je over een normale bril heenzetten
 • Je kan het makkelijk meenemen
 • Kan ook gebruikt worden in andere veiligheidsituaties

Nadelen HANDY - Professionele Overzet Veiligheidsbril

 • Duurste optie van de lijst

2. Benson Beschermbril Profi Bril

Beschermbril profi bril - veiligheidsbril - vuurwerkbril

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Klus jij ook veel en zoek je een bril die je ook daarvoor kan gebruiken? Neem dan een kijkje bij de Benson Beschermbril Profi Bril! Door de multifunctionaliteit kan je het dus in meerdere situaties gebruiken.

Vuurwerk afsteken kan voor iedereen gevaarlijk zijn en daarom is het altijd handig om een beschermbril te dragen. De Benson Beschermbril Profi Bril is transparant waardoor je er goed doorheen kan kijken. Je kan dus goed zien waar het gevaar vandaan komt. Soms gebeurt dit zo snel en daarom is dit ook een hele stevige bril. Het zorgt er namelijk voor dat gevaarlijke uitwerpselen worden geblokkeerd voor ze je ogen raken.

Verder is het product heel makkelijk te gebruiken. Je kan het namelijk makkelijk over je gezicht plaatsen en het is ook redelijk groot. Zo groot zelfs dat je het over een normale bril heen kan plaatsen. De veiligheid is nog steeds uitstekend. Het is ook een licht product waardoor je het makkelijk mee kan nemen. De stevigheid van de bril zorgt ervoor dat het een lange tijd meegaat en je er vaak gebruik van kan maken.

Voordelen Benson Beschermbril Profi Bril

 • De pootjes zijn verstelbaar
 • Product weegt weinig
 • Zorgt voor een goede veiligheid
 • Zit lekker op je hoofd

Nadelen Benson Beschermbril Profi Bril

 • Niet het mooiste design

3. Veiligheidsbril / Vuurwerkbril Voor Volwassenen - Beschermbril

Veiligheidsbril / vuurwerkbril voor volwassenen - beschermbril

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plek hebben we de Veiligheidsbril / Vuurwerkbril Voor Volwassenen - Beschermbril! Ook volwassenen kunnen een vuurwerkbril gebruiken en dit is een uitstekende optie.

De Veiligheidsbril / Vuurwerkbril Voor Volwassenen - Beschermbril heeft een simpel maar mooi design. Zo is het helemaal wit en kan je het goed gebruiken. Niet alleen als vuurwerkbril maar ook in andere situaties. Daarbij kan het door de meeste mensen gebruikt worden. Denk aan mannen en vrouwen aangezien het op het gemiddelde gezicht kan. Het heeft ook nog 6 ventilatiegaten aan de zijkant.

Als je een bril draagt kan je namelijk snel zweten en dit zorgt ervoor dat je genoeg koeling hebt. Dit zorgt er ook voor dat de bril niet zo zwaar is. Je kan het dus gemakkelijk in je zak meenemen. Veiligheid gaat boven alles! Deze bril is ook niet geschikt als een wegwerp aangezien je er vaker gebruik van kan maken. Het is ook de goedkoopste optie van de lijst. Daarmee is het de beste vuurwerkbril aanbieding van dit moment! Wie wilt dat nou niet?

Voordelen Veiligheidsbril / Vuurwerkbril Voor Volwassenen - Beschermbril

 • Goedkoopste optie van de lijst
 • Heeft ventilatieopeningen aan de zijkant
 • Je kan het een lange tijd dragen
 • Heeft de juiste maat voor de gemiddelde grootte van een gezicht

Nadelen Veiligheidsbril / Vuurwerkbril Voor Volwassenen - Beschermbril

 • Heeft geen antislip neusbrug

4. Outlook 2st. Lichtgewicht Veiligheidsbril Transparant

Outlook 2st. Lichtgewicht Veiligheidsbril Transparant | Polycarbonaat | CE gekeurd | Vuurwerkbril | Beschermbril | Oogbeschermer | Spatbril | Stofbril | Overzetbril

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Sommige mensen schamen zich voor het dragen van een vuurwerkbril. Bekijk dan toch de Outlook 2st. Lichtgewicht Veiligheidsbril Transparant!

Een vuurwerkbril gaat kan vrij snel kapot gaan en daarom is het belangrijk om er eigenlijk meerdere te hebben. De Outlook 2st. Lichtgewicht Veiligheidsbril Transparant zorgt ervoor dat je er lang mee doorkan gaan. Hier krijg je namelijk 2 brillen! Dat kan altijd handig zijn. Deze bril heeft ook brede randen waardoor niet alleen je ogen beschermt worden. Ook een belangrijk gedeelte van je hoofd wordt beschermt.

Ook deze bril kan je gebruiken in meerdere situaties. Zo is het ook een goede bril voor het klussen. Het geeft je namelijk een veiliger gevoel. Je hebt maar één paar ogen en het is belangrijk dat je die goed onderhoudt. Het dragen van een veiligheidsbril valt daar ook zeker onder. De transparantie zorgt er ook voor dat het niet goed zichtbaar is dat je een bril op hebt. Sommige mensen vinden dat fijner. 

Voordelen Outlook 2st. Lichtgewicht Veiligheidsbril Transparant

 • Je krijgt 2 brillen
 • Heeft brede randen waardoor ook de zijkant wordt beschermt
 • Na het uitpakken kan je het gelijk gebruiken

Nadelen Outlook 2st. Lichtgewicht Veiligheidsbril Transparant

 • De handleiding is in het Engels

5. 4x Veiligheidsbril / Vuurwerkbril Voor Volwassenen

4x Veiligheidsbril /vuurwerkbril voor volwassenen - Beschermbril - Vuurwerkbrillen

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

De laatste plek is weggelegd voor de 4x Veiligheidsbril / Vuurwerkbril Voor Volwassenen! Dit is een goede optie als je vuurwerkbrillen wilt kopen voor het hele gezin.

Het grote voordeel van dit product is dat je het maar één keer hoeft aan te schaffen. Ook als je geen groot gezin hebt is het handig om meerdere vuurwerkbrillen in huis te hebben. De 4x Veiligheidsbril / Vuurwerkbril Voor Volwassenen zorgt ervoor dat je ogen goed beschermt worden. Hierbij heeft het ook ventilatieopeningen aan de zijkant. Dit zorgt er weer voor dat je het niet te warm krijgt bij het dragen van de bril.

Verder is het ook een heel handig product. Zo weegt het weinig en is het niet zo groot. Je kan het namelijk gemakkelijk meenemen in een tas. Het is ook gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aangezien je er vaker gebruik van kan maken. De brillen zijn ook best smal. Hierdoor valt het niet echt op dat je ze draagt. Je zal merken dat ze comfortabel op het hoofd zitten en het net als een gewone bril is.

Voordelen 4x Veiligheidsbril / Vuurwerkbril Voor Volwassenen

 • Heeft ventilatieopeningen aan de zijkant
 • Zitten comfortabel
 • Kinderen die wat ouder zijn kunnen er ook gebruik van maken

Nadelen 4x Veiligheidsbril / Vuurwerkbril Voor Volwassenen

 • Is niet gemaakt door een officieel merk

Hoeveel soorten vuurwerkbrillen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 vuurwerkbrillen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de vuurwerkbrillen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste vuurwerkbrillen zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jerry van Es

Mijn naam is Jerry van Es. Naast mijn werk als SEO-specialist vind ik het heerlijk om bezig te zijn in en rond het huis. Ik vind het heerlijk om te klussen in het huis of in de tuin. Ook heb ik een enorme interesse in alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Ik vind het daarom super leuk om mijn kennis te delen via Top-X.nl.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>