fbpx
 • Home
 • /
 • Massage
 • /
 • Beste Voetmassage Apparaat [Test 2023]

Publicatie datum: 5 april, 2023

Laatste update: 17 november, 2023

Door: Thea

Best Geteste voetmassage apparaat

Beste voetmassage apparaat

Auronic Voetmassage Apparaat - 18 Shiatsu Massagekoppen

Met het Auronic Voetmassage Apparaat haal je het beste voetmassage apparaat van dit moment in huis. Zo maakt dit apparaat gebruik van de shiatsu massage techniek waardoor het apparaat binnen een mum van tijd de spanning uit je spieren kan wegmasseren. Verder werkt dit apparaat voor pijnverlichting of ontspanning, is hij geschikt voor kleine en grote voeten en kun je kiezen uit 3 verschillende snelheidsstanden. Het apparaat is gemakkelijk te besturen en voor deze aantrekkelijke prijs zijn wij geen beter product tegen gekomen.

Ben je op zoek naar het beste voetmassage apparaat van 2023? Goed nieuws! In dit artikel vertellen we je precies waar je op moet letten bij het kopen van een voetmassage apparaat en wat momenteel de beste voetmassage apparaten zijn die je kunt kopen.

Wij hebben namelijk een uitgebreid onderzoek gedaan waarbij we de meest populaire voetmassage apparaten van dit moment op een rijtje hebben gezet. De 5 voetmassage apparaten die als beste uit de test zijn gekomen vind je hieronder.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

26

Uur onderzoek gedaan

24

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Voetmassage apparaten

Beste voetmassage apparaat

Beste koop Voetmassage apparaat
1. Auronic Voetmassage Apparaat - 18 Shiatsu Massagekoppen

Beste luxe voetmassage apparaat
2. Medisana FM 888

Beste prijs kwaliteit
3. Blije voeten voetmassage apparaat

beste Shiatsu Voetmassage apparaat
4. Homedics FM TS9

Bodi-tek bt

Beste betaalbare Voetmassage apparaat
5. Bodi-tek BT-FMAS2


Top 10 Beste Voetmassage apparaten

Wil je direct weten hoe de top 10 beste voetmassage apparaten er uit ziet? Klik dan hier om te zien wat de top 10 beste voetmassage apparaten van 2023 zijn.

In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Onze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!


Wat is het beste voetmassage apparaat?

Wat is nu eigenlijk het beste voetmassage apparaat? Het is een vraag die we veel voorbij zien komen. In de sectie hieronder geven we antwoord op deze vraag.

In een uitgebreide voetmassage apparaat test hebben we gekeken naar de allerbeste apparaten van dit moment. Door te kiezen voor een van onderstaande opties weet je zeker dat je geen miskoop doet.

Door op de knop 'bekijk beste prijs' te drukken word je automatisch doorverwezen naar de webshop die momenteel de beste prijs hanteert.

1. Auronic Voetmassage Apparaat - 18 Shiatsu Massagekoppen

Beste voetmassage apparaat

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.2

Als jij op zoek bent naar het beste voetmassage apparaat van 2023 dan is het Auronic Voetmassage apparaat zeker een aanrader.

Voor de meeste mensen is dit de beste optie als je het ons vraagt. Waarom dan? Allereerst is de prijs ontzettend aantrekkelijk. Voor een relatief lage prijs haal je een zeer goed apparaat in huis.

Daarnaast is dit een multifunctioneel voetmassage apparaat dat ook te gebruiken is voor andere lichaamsdelen. Het masseren van je onderrug, benen of kuiten is ook mogelijk met dit product.

Verder maakt dit apparaat gebruik van 18 Shiatsu massage koppen. Een shiatsu massage is een populaire manier van masseren en zorgt ervoor dat stijve spieren en triggerpoints goed gemasseerd kunnen worden.

Kortom, voor deze prijs zijn wij geen beter product tegen gekomen dan dit model. 

Voordelen Auronic Voetmassage Apparaat - 18 Shiatsu Massagekoppen

 • Te gebruiken voor pijnverlichting maar ook voor ontspanning
 • Geschikt voor grote en kleine voeten
 • Shiatsu massage koppen zorgen voor soepele spieren binnen no-time
 • Gemakkelijk te bedienen (3 verschillende snelheidsstanden)

Nadelen Auronic Voetmassage Apparaat - 18 Shiatsu Massagekoppen

 • Geen

2. Medisana FM 888 Review

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.5

Functionaliteiten

8.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Medisana is een bekend merk als het gaat om massage apparaten. Eén van hun goed geteste producten is de FM 888. Dit apparaat is wat duurder dan het product die we hierboven besproken hebben, maar heeft dan ook meer functies. 

Je kunt met de FM 888 van Medisana kiezen uit twee soorten voetreflexmassages; een Shiatsu massage, of een compressiemassage. Ook heeft het apparaat een infrarood- en warmtestand. De intensiteit van de massage kan je naar behoefte aanpassen.

 Dit alles zorgt ervoor dat je veel makkelijker het apparaat op je eigen persoonlijke voorkeuren aan kunt passen, en meer plezier beleeft aan het apparaat. Een groot verschil tussen de Medisana FM 888 en veel andere massage apparaten voor voeten is dat het je voeten bijna helemaal inpakt. 

Andere apparaten zorgen alleen voor massage aan de onderkant van de voeten, en de bovenkant wordt daarbij dus overgeslagen. De openingen waar je je voeten in kunt plaatsen zijn comfortabel, en hebben genoeg ruimte voor voeten tot en met maat 46. De voering kan je eenvoudig verwijderen en wassen, om zo het meeste profijt uit het apparaat te halen. Je betaalt voor dit apparaat dus wat meer dan het eerste model, maar hebt daardoor wel meer keuze, en lekker ingepakte voeten.

Voordelen Medisana FM 888

 • Verschillende voetreflexmassages mogelijk
 • Intensiteit massage aan te passen
 • Comfortabel

Nadelen Medisana FM 888

 • Vrij prijzig

3. Blije voeten voetmassage apparaat

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.3

Functionaliteiten

8.4

Prijs / kwaliteit

8.4

De naam zegt het al; van dit apparaat krijg je “blije voeten”. En dat is ook echt zo, want dit apparaat werkt zo goed dat je er inderdaad blij van wordt. Het is een geweldige oplossing voor vermoeide voeten en benen, maar kan tevens als massage apparaat voor de rug gebruikt worden. 

Dit doe je door het apparaat tegen de rugleuning van de stoel te zetten. Hierdoor werkt het niet alleen goed tegen klachten in de voeten en benen, maar ook tegen rugklachten.

Het apparaat werkt door verschillende trilniveaus in combinatie met infrarood. De trilniveaus zijn instelbaar van stand 1 tot en met 15, en hierdoor kan je dus makkelijk de hardheid aanpassen naar gelang je persoonlijke voorkeuren. 

De trillingen in combinatie met de speciale vorm van het apparaat geven je een heerlijke reflexzone massage, waardoor je voeten en benen snel zullen ontspannen en als nieuw aanvoelen.

De automatische stand zorgt voor een afwisselend programma wat bijdraagt aan een goede doorbloeding en heerlijk ontspannen voeten. En als extra pluspuntje; het is te bedienen met een afstandsbediening, dus dat scheelt je naar voren bukken.

Voordelen  Blije voeten voetmassage apparaat

 • Fraai design
 • Duurzaam
 • Handig in gebruik
 • Kan ook als apparaat voor de rug gebruikt worden

Nadelen Blije voeten voetmassage apparaat

 • Maakt redelijk wat lawaai

4. Homedics FM TS9

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.8

Prijs / kwaliteit

9.1

Dit apparaat is een soortgelijk apparaat als de Beurer FM60 die we als eerste besproken hebben. Dit shiatsu voetmassage apparaat geeft een heerlijke Shiatsu massage door de 18 massagekoppen.

Deze koppen zorgen voor een ontspannende voetreflexmassage die niet alleen een goed effect heeft op de voeten, maar op het hele lichaam. In combinatie met de infraroodverwarming zorgt dit apparaat voor een goede doorbloeding en heerlijk ontspannen voeten. 

Eén van de voordelen van dit apparaat is dat de massagestand en de infraroodstand apart instelbaar zijn. Het apparaat heeft een mooi design, en is makkelijk te bedienen aangezien het enkel deze twee standen heeft.

Na gebruik is het weer zeer eenvoudig op te bergen door zijn compacte design. En dat is natuurlijk ook heel belangrijk, want je wilt de rest van de dag niet aankijken tegen een groot massageapparaat in de kamer. 

Het is niet het goedkoopste apparaat wat er is, maar dan heb je wel een goedwerkend apparaat in huis waar je veel plezier aan zult beleven

Voordelen Homedics FM TS9

 • Maar liefst 18 massagekoppen
 • Infraroodstand stand is apart instelbaar
 • Mooi design

Nadelen Homedics FM TS9

 • Redelijk hoge prijs

5. Bodi-tek BT-FMAS2

Bodi-tek bt

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

7.4

Prijs / kwaliteit

8.8

Last but not least; de Bodi-tek BT-FMAS2 voetenmasseur. Wellicht is dit het beste voetmassage apparaat van de apparaten die we besproken hebben. Dit komt vooral door de verschillende functies die het apparaat heeft in combinatie met zijn prijs. Het is namelijk een veelzijdig apparaat, maar tevens de goedkoopste van de vijf. 

Ook dit apparaat zorgt voor een heerlijke Shiatsu massage door zijn 12 roterende massagekoppen. In combinatie met de infraroodfunctie voelen je voeten snel weer als nieuw, en zorgt het voor een heerlijke opkikker.

 Eén van de pluspunten aan dit apparaat is dat je het kunt bedienen met je voet. Je hoeft dus niet naar voren te bukken om iets in te stellen. Luxe, hè? Ook heeft het pootjes waardoor je de hoogte kunt verstellen, en zo precies de juiste houding zult vinden om het meeste te genieten van de massage. 

De ademende stof waar de massagekoppen mee bedekt zijn, zorgen voor precies de juiste balans tussen de harde koppen en de zachte stof. Eén ander voordeel is dat het apparaat erg licht in gewicht is vergeleken met andere apparaten. Hierdoor, en door de kabelopberging, is het extra eenvoudig om na gebruik het apparaat weer op te bergen. 

Door de combinatie van deze verschillende handige functies kunnen we stellen dat dit één van de beste voetmassage apparaten zijn die op de markt verkrijgbaar zijn. Als je jezelf of iemand anders dus wilt verblijden, dan is dit apparaat een mooi cadeau.

Voordelen Bodi-tek BT-FMAS2

 • Te bedienen met je voet
 • Pootjes zijn verstelbaar dus gemakkelijk aan te passen
 • Slim ontwerp

Nadelen Bodi-tek BT-FMAS2

 • Prijs is aan de hoge kant

Ben je op zoek naar andere massage producten? Lees onze reviews over de beste massage guns, de beste massageolie en het beste massagekussen ook eens!

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel voetmassage apparaten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 13 voetmassage apparaten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de voetmassage apparaten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste voetmassage apparaten van dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste voetmassage apparaten zijn.

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Mis het niet: Black Friday Deals nu al live op Bol.com (tot 70% korting)!