• Home
 • /
 • Massage
 • /
 • Beste Voetmassage Apparaat [Test 2022]

Laatste update: december 2022

Door: Thea

Best Geteste voetmassage apparaat

Beurer FM60 - Voetmassage - Shiatsu

De Beurer FM60 is momenteel het best geteste voetmassage apparaat. Het geeft je voeten een heerlijke Shiatsu voetmassage door zijn 18 massagekoppen. Deze massagekoppen concentreren zich op de voetreflexzones, en zorgen zo voor een heerlijk kalmerende massage. Het oppervlak is van de massagekoppen is gemaakt van ademend mesh, en zorgt hierdoor voor de beste massagebeleving.

Je komt thuis van een lange dag, en het enige wat je op dat moment wilt is dat er iemand je voeten masseert. Heel herkenbaar, hè? Helaas is die masseur vaak niet te bekennen, en blijven we enkel over met het verlangen van iemand die onze voeten masseert.

 Gelukkig leven we in een moderne tijd met veel verschillende technologieën. Een mooi voorbeeld daarvan zijn voetmassage apparaten. Je hebt helemaal geen masseur meer nodig om een heerlijke voetmassage te krijgen, want een voetmassage apparaat doet het even goed, of zelfs beter. 

Voetmassage apparaten heb je in verschillende modellen. Vaak wordt er gebruik gemaakt van Shiatsu, trillingen, en infrarood om zo het gevoel van warme handen na te bootsen. Ook helpt de warmte natuurlijk bij de doorbloeding, en zorgt het voor meer ontspanning van de spieren en dus de rest van je lichaam. 

Een voetmassage apparaat is geweldig voor onder je bureau. Terwijl je bezig bent met je werk, kun je heerlijk genieten van een ontspannende voetmassage. Dit zorgt niet alleen voor meer plezier in je werk, maar ook zal je meer werk afkrijgen omdat je lichaam beter doorbloedt raakt door de massage. Maar ook na een lange dag werken is een voetmassage apparaat precies datgene wat je nodig hebt om even een gevoel van wellness te ervaren, waardoor de rest van de avond veel plezierig wordt. 

In dit artikel bespreken we verschillende best geteste voetmassage apparaten, de voordelen en de nadelen ervan. Ontdek je direct het beste massage apparaat voor voeten! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

26

Uur onderzoek gedaan

24

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Voetmassage apparaten

Beste koop van 2022:
1. Beurer FM60

Beste volgens consumentenbond
2. Medisana FM 888

Beste prijs kwaliteit
3. Blije voeten voetmassage apparaat

beste Shiatsu Voetmassage apparaat
4. Homedics FM TS9

Bodi-tek bt

Beste betaalbare Voetmassage apparaat
5. Bodi-tek BT-FMAS2


Top 10 Beste Voetmassage apparaten

Wil je direct weten hoe de top 10 beste voetmassage apparaten er uit ziet? Klik dan hier om te zien wat de top 10 beste voetmassage apparaten van 2022 zijn.

In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Onze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!


Wat is het beste voetmassage apparaat?

Wat is nu eigenlijk het beste voetmassage apparaat? Het is een vraag die we veel voorbij zien komen. In de sectie hieronder geven we antwoord op deze vraag.

In een uitgebreide voetmassage apparaat test hebben we gekeken naar de allerbeste apparaten van dit moment. Door te kiezen voor een van onderstaande opties weet je zeker dat je geen miskoop doet.

Door op de knop 'bekijk beste prijs' te drukken word je automatisch doorverwezen naar de webshop die momenteel de beste prijs hanteert.

1. Beurer FM60

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.2

De Beurer FM60 is een erg gewild apparaat voor een voordelige prijs. Het geeft je voeten een heerlijk Shiatsu voetmassage door zijn 18 massagekoppen.

Deze massagekoppen concentreren zich op de voetreflexzones, en zorgen zo voor een heerlijk kalmerende massage.Het oppervlak is van de massagekoppen is gemaakt van ademend mesh, en zorgt hierdoor voor de beste massagebeleving, Het apparaat is zeer eenvoudig te bedienen aangezien het maar twee standen heeft; een massagestand, en een warmtestand.

Ook is het makkelijk te verstellen in verschillende hellingshoeken door zijn in hoogte verstelbare poten.Als je eenmaal klaar bent met de massage kan het apparaat weer makkelijk opgeborgen worden, mede dankzij de handige kabelopberging onder het apparaat, zijn compacte formaat en lichte gewicht. Het apparaat geeft een heerlijke warmte af tijdens de massage, en laat pijnlijke voeten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Dit apparaat zou je uren kunnen gebruiken terwijl je aan het kantoor werkt, maar ook als je thuis komt van een lange dag werken is dit apparaat ideaal.

Binnen een half uurtje voelen je voetjes alweer als nieuw! Dit massage apparaat kopen?Klik hier!

Voordelen Beurer FM60

 • Voordelig
 • Eenvoudige installatie
 • Capaciteit tot 6 personen

Nadelen Beurer FM60

 • Niet inclusief afdekzeil

2. Medisana FM 888 Review

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.5

Functionaliteiten

8.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Medisana is een bekend merk als het gaat om massage apparaten. Eén van hun goed geteste producten is de FM 888. Dit apparaat is wat duurder dan de Beurer FM80 die we hierboven besproken hebben, maar heeft dan ook meer functies. 

Je kunt met de FM 888 van Medisana kiezen uit twee soorten voetreflexmassages; een Shiatsu massage, of een compressiemassage. Ook heeft het apparaat een infrarood- en warmtestand. De intensiteit van de massage kan je naar behoefte aanpassen.

 Dit alles zorgt ervoor dat je veel makkelijker het apparaat op je eigen persoonlijke voorkeuren aan kunt passen, en meer plezier beleeft aan het apparaat. Een groot verschil tussen de Medisana FM 888 en veel andere massage apparaten voor voeten is dat het je voeten bijna helemaal inpakt. 

Andere apparaten zorgen alleen voor massage aan de onderkant van de voeten, en de bovenkant wordt daarbij dus overgeslagen. De openingen waar je je voeten in kunt plaatsen zijn comfortabel, en hebben genoeg ruimte voor voeten tot en met maat 46. De voering kan je eenvoudig verwijderen en wassen, om zo het meeste profijt uit het apparaat te halen. Je betaalt voor dit apparaat dus wat meer dan het eerste model, maar hebt daardoor wel meer keuze, en lekker ingepakte voeten.

Voordelen Medisana FM 888

 • Verschillende voetreflexmassages mogelijk
 • Intensiteit massage aan te passen
 • Comfortabel

Nadelen Medisana FM 888

 • Vrij prijzig

3. Blije voeten voetmassage apparaat

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.3

Functionaliteiten

8.4

Prijs / kwaliteit

8.4

De naam zegt het al; van dit apparaat krijg je “blije voeten”. En dat is ook echt zo, want dit apparaat werkt zo goed dat je er inderdaad blij van wordt. Het is een geweldige oplossing voor vermoeide voeten en benen, maar kan tevens als massage apparaat voor de rug gebruikt worden. 

Dit doe je door het apparaat tegen de rugleuning van de stoel te zetten. Hierdoor werkt het niet alleen goed tegen klachten in de voeten en benen, maar ook tegen rugklachten. Het apparaat werkt door verschillende trilniveaus in combinatie met infrarood. De trilniveaus zijn instelbaar van stand 1 tot en met 15, en hierdoor kan je dus makkelijk de hardheid aanpassen naar gelang je persoonlijke voorkeuren. 

De trillingen in combinatie met de speciale vorm van het apparaat geven je een heerlijke reflexzone massage, waardoor je voeten en benen snel zullen ontspannen en als nieuw aanvoelen. De automatische stand zorgt voor een afwisselend programma wat bijdraagt aan een goede doorbloeding en heerlijk ontspannen voeten. En als extra pluspuntje; het is te bedienen met een afstandsbediening, dus dat scheelt je naar voren bukken.

Voordelen  Blije voeten voetmassage apparaat

 • Fraai design
 • Duurzaam
 • Handig in gebruik
 • Kan ook als apparaat voor de rug gebruikt worden

Nadelen Blije voeten voetmassage apparaat

 • Maakt redelijk wat lawaai

4. Homedics FM TS9

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.8

Prijs / kwaliteit

9.1

Dit apparaat is een soortgelijk apparaat als de Beurer FM60 die we als eerste besproken hebben. Dit shiatsu voetmassage apparaat geeft een heerlijke Shiatsu massage door de 18 massagekoppen. Deze koppen zorgen voor een ontspannende voetreflexmassage die niet alleen een goed effect heeft op de voeten, maar op het hele lichaam. In combinatie met de infrarood verwarming zorgt dit apparaat voor een goede doorbloeding en heerlijk ontspannen voeten. 

Eén van de voordelen van dit apparaat is dat de massagestand en de infraroodstand apart instelbaar zijn. Het apparaat heeft een mooi design, en is makkelijk te bedienen aangezien het enkel deze twee standen heeft. Na gebruik is het weer zeer eenvoudig op te bergen door zijn compacte design. En dat is natuurlijk ook heel belangrijk, want je wilt de rest van de dag niet aankijken tegen een groot massageapparaat in de kamer. 

Het is niet het goedkoopste apparaat wat er is, maar dan heb je wel een goedwerkend apparaat in huis waar je veel plezier aan zult beleven

Voordelen Homedics FM TS9

 • Maar liefst 18 massagekoppen
 • Infraroodstand stand is apart instelbaar
 • Mooi design

Nadelen Homedics FM TS9

 • Redelijk hoge prijs

5. Bodi-tek BT-FMAS2

Bodi-tek bt

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

7.4

Prijs / kwaliteit

8.8

Last but not least; de Bodi-tek BT-FMAS2 voetenmasseur. Wellicht is dit het beste voetmassage apparaat van de apparaten die we besproken hebben. Dit komt vooral door de verschillende functies die het apparaat heeft in combinatie met zijn prijs. Het is namelijk een veelzijdig apparaat, maar tevens de goedkoopste van de vijf. 

Ook dit apparaat zorgt voor een heerlijke Shiatsu massage door zijn 12 roterende massagekoppen. In combinatie met de infraroodfunctie voelen je voeten snel weer als nieuw, en zorgt het voor een heerlijke opkikker.

 Eén van de pluspunten aan dit apparaat is dat je het kunt bedienen met je voet. Je hoeft dus niet naar voren te bukken om iets in te stellen. Luxe, hè? Ook heeft het pootjes waardoor je de hoogte kunt verstellen, en zo precies de juiste houding zult vinden om het meeste te genieten van de massage. 

De ademende stof waar de massagekoppen mee bedekt zijn, zorgen voor precies de juiste balans tussen de harde koppen en de zachte stof. Eén ander voordeel is dat het apparaat erg licht in gewicht is vergeleken met andere apparaten. Hierdoor, en door de kabelopberging, is het extra eenvoudig om na gebruik het apparaat weer op te bergen. 

Door de combinatie van deze verschillende handige functies kunnen we stellen dat dit één van de beste voetmassage apparaten zijn die op de markt verkrijgbaar zijn. Als je jezelf of iemand anders dus wilt verblijden, dan is dit apparaat een mooi cadeau.

Voordelen Bodi-tek BT-FMAS2

 • Te bedienen met je voet
 • Pootjes zijn verstelbaar dus gemakkelijk aan te passen
 • Slim ontwerp

Nadelen Bodi-tek BT-FMAS2

 • Prijs is aan de hoge kant

Ben je op zoek naar andere massage producten? Lees onze reviews over de beste massage guns, de beste massageolie en het beste massagekussen ook eens!

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel voetmassage apparaten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 13 voetmassage apparaten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de voetmassage apparaten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste voetmassage apparaten van dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste voetmassage apparaten zijn.

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP