Laatste update: april 2022

Door: Thea

Best Geteste Voetenwarmer

LifeGoods Elektrische Voetenwarmer

LifeGoods Elektrische Voetenwarmer

Ben je op zoek naar de beste voetenwarmer van 2022? Dan ben je op zoek naar de LifeGoods Elektrische Voetenwarmer. Deze uitstekende voetenwarmer is namelijk als beste uit onze test gekomen. Zo beschikt deze over een ingebouwde timer en oververhittingsbeveiliging.

Verder is deze elektrische voetenwarmer wasbaar en is hij gemaakt van hoogwaardig synthetisch wol en microplush. De 100W aan vermogen zorgt er voor dat jij je voeten binnen no-time opgewarmd hebt.

Wil jij meer ontdekken over deze beste koop voetenwarmer van 2022? Klik dan op de onderstaande button en ontdek meteen de laagste prijs!

Voetenwarmers zijn een perfect voorbeeld van hoe de nieuwste technologie het leven weer een stukje comfortabeler kan maken. Als je bijvoorbeeld iedere dag van werk naar huis fietst, zelfs in de winter, dan weet je dat het met enige regelmaat voorkomt dat je met hele koude voeten thuis komt. Soms kan je je voeten makkelijk boven de verwarming houden, maar een echt comfortabele oplossing is dat natuurlijk niet.

Precies om die reden is de elektrische voetenwarmer uitgevonden! Zo’n voetenwarmer, of elektrische voetenzak zoals sommige mensen het noemen, is ideaal als je last hebt van koude voeten. Ook bij sommige aandoeningen aan de bloedvaten, zoals trombose, kan het zijn dat het bloed niet goed genoeg door stroomt naar de uiteindes van je tenen – en dus is een voetenwarmer een goede uitkomst in dat geval. Maar net als dat iedereens voeten een beetje anders zijn, zijn er ook veel verschillende slechte, maar ook goede voetenwarmers te koop.

Om de keuze voor een voetenwarmer iets makkelijker te maken, heeft Top-X de ultieme voetenwarmer test gedaan, zodat je zelf niet al te moeilijk onderzoek meer hoeft te doen voor je er een koopt!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste voetenwarmers

LifeGoods Elektrische Voetenwarmer

Beste koop voetenverwarmer
1.  LifeGoods Elektrische Voetenwarmer

Beste elektrische voetenwarmer
2.  Obbomed MF-2305M

Beste design voetenverwarmer
3. Dreamland Voetenwarmer - 16022 A 


4.  Hot Boots Deluxe - Black (01716.WT)

Beste betaalbare voetenwarmer
5.   Tomado TFW0301G voetenwarmer

Top 10 beste voetenwarmers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste voetenwarmers!


Waar op letten bij het kopen van een voetenwarmer?

Een goede voetenwarmer aanschaffen is misschien lastiger dan het lijkt. In iedere huiskamer kan een voetenwarmer weer andere wensen en eisen hebben, en er zit meer verschil tussen voetenwarmers dan je misschien denkt.

Om de keuze wat minder lastig te maken hebben we even een aantal dingen opgeschreven waar je echt op moet letten voordat je definitief de knoop doorgehakt en een voetenwarmer koopt!

Overigens loont het ook altijd om even de website van de consumentenbond te checken. Hier vind je vaak de beste voetenwarmer volgens de consumentenbond.

Vermogen

Sommige voetjes zijn kleiner dan anderen. En sommigen hebben nou eenmaal meer warmte nodig dan andere voeten – daarom is het vermogen van je voetenwarmer van belang. Een groter vermogen betekent niet alleen dat de voetenzak warmer kan worden, maar ook dat hij sneller je voeten kan opwarmen als je thuiskomt op een koude winterdag!

Comfort

Een comfortabele voetenwarmer is natuurlijk het belangrijkste aspect van deze prettige apparaten. Daarom kun je letten op de soort stof, maar vooral op de reviews van andere gebruikers die de voetenwarmer al gedragen hebben!

Lengte van snoer

Het is wel zo prettig dat je niet met je voeten vlak naast het stopcontact moet zitten om je voeten te verwarmen. Daarom kun je beter een voetenwarmer uitkiezen met een lang snoer, zodat je ook languit op de bank kan gaan liggen.

Automatisch uit

Een voetenverwarmer kan in sommige gevallen automatisch uit gaan. Dat is wel zo fijn, omdat je waarschijnlijk wel een keer gaat vergeten om hem uit te zetten – voor de veiligheid én je elektriciteitskosten is dat natuurlijk niet goed.


Wat is de beste voetenwarmer van 2022? 

Een handjevol van de best beoordeelde voetenwarmers volgens de consumentenbond hebben we uitgebreid getest, om er zo achter te komen wat het meest comfortabele product is om te gebruiken na bijvoorbeeld een koude fietstocht. Dit zijn dus de top 5 beste voetenwarmers van 2022, verdeeld over verschillende categorieën!

1. LifeGoods Elektrische Voetenwarmer

LifeGoods Elektrische Voetenwarmer

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Ben jij op zoek naar de beste koop elektrische voetenwarmer van 2022? Dan ben je op zoek naar de LifeGoods Elektrische Voetenwarmer. Deze voetenwarmer is namelijk als beste uit onze test gekomen. En wij vinden dat heel logisch! Zo beschikt deze elektrische voetenwarmer over een voetenzak met timer en oververhittingsbeveiliging.

De veiligheid van de LifeGoods Elektrische Voetenwarmer is dus zeer goed. Daarnaast is de voetenzak ook gewoon wasbaar en hoef jij dus niet bang te worden dat deze snel vies wordt. Deze elektrische voetenwarmer is gemaakt van synthetisch wol en microplush. Verder heeft hij een vermogen van wel 100W.

De LifeGoods Elektrische Voetenwarmer is geschikt voor zowel dames als heren dankzij het unisex design. De kleur waarin deze voetenwarmer geleverd wordt is grijs. Wil je meer ontdekken over deze beste koop voetenwarmer? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen LifeGoods Elektrische Voetenwarmer

 • Comfortable stof
 • Voetenzak met timer
 • Beschikt over oververhittingsbeveiliging
 • Unisex design

Nadelen LifeGoods Elektrische Voetenwarmer

 • Katten zijn er ook fan van

2.  Obbomed MF-2305M

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Als je liever je voeten nog los van elkaar kan bewegen, maar ze toch wil verwarmen met een voetenwarmer, kun je kiezen voor de Obbomed MF-2305M. Dit model is in tegenstelling tot de meeste voetenwarmers niet voor 2 voeten, maar voor 1. Je kan ze via een USB kabel opladen, dus zelfs onderweg met een powerbank is deze voetenwarmer geschikt. En het is ook wel zo handig dat je gewoon nog naar de wc kan lopen met de voetenwarmers om!

Voordelen Obbomed MF-2305M

 • Je kan korte afstanden lopen met deze voetenwarmers, bijvoorbeeld naar de wc (dan moet je wel het snoer los doen, uiteraard)
 • Je zit niet met je voeten aan elkaar vast, zodat je wat flexibeler kan bewegen
 • Ook onderweg kan je je voeten verwarmen als je een powerbank met USB uitgang hebt

Nadelen Obbomed MF-2305M

 • Het snoer is niet super lang, waardoor je best dichtbij een stopcontact moet zitten (of je moet een powerbank meenemen!)

3. Dreamland Voetenwarmer - 16022 A

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als je nou echt een mooie voetenwarmer wil die niet raar lijkt in de huiskamer, kun je het beste kiezen voor de Dreamland Voetenwarmer - 16022 A. Een prettige voetenwarmer die er ook nog eens heel decadent uit ziet. Een ander voordeel aan deze goede voetenwarmer is dat je hem gewoon in de was kan doen, als hij begint te stinken! Ook gaat hij automatisch uit na 3 uur en beschikt hij over de strengste beveiligingsnormen. Ideaal!

Voordelen Dreamland Voetenwarmer - 16022 A

 • Automatische timer waardoor je niet in de problemen komt als je hem vergeet uit te zetten
 • Met een basisstation van Toon, Homey of Fibaro kun je alles in een app regelen
 • Mooi design
 • Kan in de wasmachine gewassen worden

Nadelen Dreamland Voetenwarmer - 16022 A

 • Je voeten kunnen niet vrij bewegen met deze voetenwarmer

4.  Hot Boots Deluxe - Black (01716.WT)

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil je wel graag voetenwarmers per voet zodat je lekker vrij kan bewegen, maar wil je er niet zoveel geld aan uitgeven als aan de Obbomed MF-2305M? Dan moet je gaan voor de Hot Boots Deluxe - Black (01716.WT)! 

Deze boots zijn de helft goedkoper, maar komen met hetzelfde voordeel van de losse boots in plaats van een grote voetenwarmer waarin je je voeten niet onafhankelijk kan bewegen. Deze boots werken wel anders dan de meeste voetenwarmers, want in plaats van een elektrische voetenwarmer kun je deze boots gewoon in de magnetron doen. Ze blijven dan een flinke tijd lekker warm, net als een kruik!

Voordelen Hot Boots Deluxe - Black (01716.WT)

 • Onafhankelijk bewegen, zelfs zonder snoer door dat ze in de magnetron moeten
 • Je kan kort naar de WC lopen met deze boots, zodat je ze zelfs dan niet uit hoeft te doen
 • Goedkoper dan de meeste voetenwarmers

Nadelen Hot Boots Deluxe - Black (01716.WT)

 • Deze hot boots blijven maar ongeveer 20 minuten tot een halfuur warm, daarna moeten ze weer even kort in de magnetron

5. Tomado TFW0301G voetenwarmer

7.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als je niet al te veel geld uit wil geven aan een voetenwarmer maar toch wel eens last hebt van koude voetjes, dan kom je al gauw uit bij de Tomado TFW0301G voetenwarmer. Dit is eigenlijk een prima voetenwarmer voor een lagere prijs, waar geen onnodige toeters en bellen aan zitten maar het verder gewoon prima doet. Je doet hem in het stopcontact, zet hem aan en binnen een paar minuutjes zijn je voeten helemaal lekker warm!

Voordelen Tomado TFW0301G voetenwarmer

 • Geschikt voor alle maten voeten
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
 • 3 warmtestanden en automatische uitschakeling na 90 minuten
 • Lekker zacht aan de voeten
 • Snoer is lang genoeg

Nadelen Tomado TFW0301G voetenwarmer

 • Wordt niet super snel warm
 • Materiaal is niet van de beste kwaliteit

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel voetenwarmers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 21 voetenwarmers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de   voetenwarmers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste voetenwarmer op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste voetenwarmer zijn.

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>