fbpx

Publicatie datum: 30 maart, 2022

Door: Thea

Best Geteste Voetensteun

Best geteste Voetensteun

LifeGoods Voetensteun

Kunnen jouw voeten na een lange dag werken wel wat extra steun gebruiken? De LifeGoods Voetensteun is niet alleen prettig, het is ook nog eens goed voor je bloedsomloop om je voeten af en toe omhoog te houden. Daarom is de LifeGoods Voetensteun verkozen tot beste voetensteun 2023!

Met de LifeGoods Voetensteun kun je altijd rekenen op een plek om je voeten neer te zetten. Je kent het wel, je wordt onrustig en gaat de hele tijd op zoek naar de beste houding. Je kan je voeten vanaf nu altijd kwijt op dit LifeGoods Voetensteun! 

Een goede voetensteun kopen is vaak een goed idee als je last hebt van je enkels of als je soms slapende benen of voeten hebt. Uit onze voetensteun test is gebleken dat de beste voetensteun producten kunnen helpen bij de bloedsomloop, waardoor je fitter kunt worden en minder last van je voeten krijgt.

Maar wat is de beste voetensteun voor jou? Een voetensteun kan nog verrassend veel verschillen hebben met andere goede voetensteunen op de markt. Bij een online voetensteun aanbieding zie je vaak verschillende soorten voetensteuntjes, bijvoorbeeld een speciale voetensteun bureau of een ergonomische voetensteun.

In onze voetensteun test 2023 gaan we allerlei soorten voetensteunen bijlangs. De beste voetensteun volgens de consumentenbond hoeft immers niet per se de beste voetensteun te zijn voor jou. Daarom hebben we een top 5 opgesteld van de beste voetensteun 2023, met aandacht voor prijs, kwaliteit en veel meer!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

15

Webshops vergeleken


Top 5 beste voetensteunen

Best geteste Voetensteun

Beste koop voetensteun
1.  LifeGoods Voetensteun

Beste antislip voetensteun
2. Strex Voetensteun

Beste massage voetensteun 
3.Verstelbare Voetensteun van CozySense

Beste ergonomische voetensteun
4. SWILIX ® Ergonomisch Voetensteun

Beste vlakke voetensteun
5. DESQ® Voetensteun 60072

Top 10 beste voetensteunen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste voetensteunen.


Waar moet je op letten bij het kopen van een voetensteun?

Een voetensteun kopen lijkt zo simpel, maar toch zijn er een aantal dingen waar je zeker weten op moet letten bij een voetensteun aanbieding. Een goede voetensteun kan namelijk verschillen per persoon. Je kan bijvoorbeeld meer behoefte hebben aan comfort of juist de focus meer leggen op een ergonomische voetensteun. Lees hieronder wat er allemaal belangrijk is aan een voetensteun, zodat je de vraag "wat is de beste voetensteun voor mij?" niet meer hoeft te stellen straks!

Standen

Een verstelbare voetensteun is altijd handig, omdat je soms behoefte hebt aan meer steun dan op een ander moment. Ook kan een verstelbare voetensteun gebruikt worden door meerdere mensen die andere beenlengtes hebben.

Hygiëne

Een goede voetensteun is altijd wasbaar. Er komen veel bacteriën op je voeten dus het is wel zo handig als je de hoes van de voetensteun kunt wassen!

Vorm

Een voetensteun bestaat in verschillende maten. Zo zijn er voetensteunen die recht zijn, wat beter kan zijn voor je grip, maar een rondige voetensteun is vaak comfortabeler.

Prijs

Een goede voetensteun hoeft niet altijd duur te zijn. Een goedkope voetensteun kan prima van pas komen als je niet al te veel geld uit wil geven.


Wat is de beste voetensteun van 2023? 

De beste voetensteun 2023 vind je in de onderstaande lijst! We hebben deze voetensteunen uitgekozen op basis van hun kwaliteit, maar ook de prijs speelt een rol. Hopelijk vind je jouw nieuwe voetensteun terug in deze top 5 beste voetensteunen!

1. LifeGoods Voetensteun

Best geteste Voetensteun

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Kunnen jouw voeten na een lange dag werken wel wat extra steun gebruiken? De LifeGoods Voetensteun is niet alleen prettig, het is ook nog eens goed voor je bloedsomloop om je voeten af en toe omhoog te houden. Daarom is de LifeGoods Voetensteun verkozen tot beste voetensteun 2023!

Met de LifeGoods Voetensteun kun je altijd rekenen op een plek om je voeten neer te zetten. Je kent het wel, je wordt onrustig en gaat de hele tijd op zoek naar de beste houding. Je kan je voeten vanaf nu altijd kwijt op dit LifeGoods Voetensteun!

Voordelen LifeGoods Voetensteun

 • Heerlijk zacht
 • Ronde vorm is ergonomisch
 • Goedkoop
 • Wasbare hoes

Nadelen LifeGoods Voetensteun

 • Minder grip dankzij de zachte stof

2.  Strex Voetensteun

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Zoek je een voetensteun waar je voetjes niet vanaf glijden als je er lekker op zit? Dat is logisch, want bij veel voetensteunen is dit nou juist de grootste bron van frustratie.

Je voeten blijven bij de Strex Voetensteun altijd goed liggen dankzij de ronde bolletjes. Dezelfde soort nopjes als bijvoorbeeld op veel douche- en badvloeren, die voorkomen dat je uitglijdt.

Hierdoor kunnen je voeten heerlijk blijven liggen op het Strex Voetensteuntje, die zelfs verstelbaar is. Ideaal als voetensteun bij bureau's of op kantoor.

Voordelen Strex Voetensteun

 • Veel grip dankzij nopjes
 • Verstelbaar
 • Goed voor bij kantoor
 • Makkelijk mee te nemen

Nadelen Strex Voetensteun

 • Aan de prijzige kant

3. Verstelbare Voetensteun van CozySense

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Zoek je een heerlijk voetensteuntje dat niet alleen je voetjes netjes op een plaats houdt, maar zelfs een massage functie heeft?

Juist ja, om je voetjes lekker te laten masseren hoef je niet meer het huis uit. Dit apparaat doet alles voor je - niet alleen is het ergonomisch goed voor je lichaam, maar ook je geest krijgt een opkikker dankzij deze ingebouwde massage functie.

Je kan de hoes van de Verstelbare Voetensteun van CozySense wassen in de wasmachine, zodat je altijd een hygiënische massage kunt verwachten. En de Verstelbare Voetensteun van CozySense is ook nog eens in twee hoogtes af te stellen voor maximaal comfort. Ideaal toch?

De beste prijs voor de Verstelbare Voetensteun van CozySense vind je bij de rode knop!

Voordelen Verstelbare Voetensteun van CozySense

 • Heerlijke massage functie
 • Wasbare hoes
 • Niet gek duur
 • Verstelbaar

Nadelen Verstelbare Voetensteun van CozySense

 • Maar in twee hoogtes te verstellen

4. SWILIX ® Ergonomisch Voetensteun

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Voor de beste bloedcirculatie kies je voor de SWILIX ® Ergonomisch Voetensteun als je een voetensteun kopen wil! Deze SWILIX ® Ergonomisch Voetensteun is speciaal ontwikkeld om de bloedsomloop te stimuleren.

Dat doet de SWILIX ® Ergonomisch Voetensteun dankzij de rondige vorm, met genoeg weerstand voor je voeten om je houding net dat kleine beetje meer actief te maken. Dankzij deze houding kun je dus veel makkelijker omgaan met langdurig zitten.

Alternatief kun je ook de vlakke kant gebruiken, waardoor het voetensteuntje gaat wiebelen. Hierdoor beweeg je meer tijdens je werk. We kunnen dus wel spreken van een multifunctionele voetensteun, vooral geschikt voor op kantoor of voor mensen die langdurig moeten zitten.

Voordelen SWILIX ® Ergonomisch Voetensteun

 • Ergonomisch erg goed
 • Dubbelzijdig
 • Wasmachine bestendig

Nadelen SWILIX ® Ergonomisch Voetensteun

 • Minder grip dankzij kunststof

5. DESQ® Voetensteun 60072

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Tot slot, voor hen die liever een vlakke voetensteun gebruiken: De DESQ® Voetensteun 60072 is een voetensteun die je in vier hoogtes kunt verstellen. De bovenkant is in tegenstelling tot de meeste andere voetensteunen in deze lijst gewoon vlak, met horizontale ribbels om je voeten op hun plek te houden.

Dit voorkomt het wegglippen van je voeten als je langdurig zit, en is ook goed voor je lichaamshouding. De DESQ® Voetensteun 60072 is dus een echte topper voor iedereen die graag zijn of haar eigen ergonomie wil verbeteren.

De beste prijs voor de DESQ® Voetensteun 60072 vind je via de rode knop. Wees er snel bij!

Voordelen DESQ® Voetensteun 60072

 • 4 posities verstelbaar
 • ergonomisch
 • Vlakke bovenkant met antislip

Nadelen DESQ® Voetensteun 60072

 • Minder comfortabel dan een ronde voetensteun

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel voetensteunen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten voetensteunen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de voetensteunen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste voetensteunen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>