fbpx
 • Home
 • /
 • Reizen
 • /
 • Beste Voetbalreizen Website [Test 2023]

Publicatie datum: 31 maart, 2023

Door: Jack

Best Geteste Voetbalreizen website

Beste Voetbalreizen Website

Voetbalreizen XL

Voetbalreizen XL is gespecialiseerd om voetbalreizen op maat aan te bieden. Zo weet je zeker dat alles naar je wens is. Tickets en hotels zijn makkelijk en voordelig via deze site te boeken. De goede klantenservice zorgt ervoor dat je geen zorgen hoeft te maken als er iets fout zou gaan. 

Heb je er altijd weleens van gedroomd om naar een wedstrijd van je favoriete club te gaan in het buitenland?

Dan is dit artikel helemaal voor jou bedoeld. In dit artikel hebben we namelijk de 5 beste websites voor het boeken van een voetbalreis op een rij gezet.

Een voetbalreis boeken kan een hoop gedoe met zich mee brengen. Zo moet je de reis er naar toe regelen, je verblijf en natuurlijk de tickets voor het stadion. Vooral dit laatste is iets waar je goed op moet letten.

Er zijn veel sketchy aanbieders die kaarten doorverkopen. Helaas gebeurt het hier vaak dat je eenmaal bij het stadion aangekomen alsnog geen toegang krijgt.

Daarom hebben wij verschillende Voetbalreizen websites met elkaar vergeleken en zijn we zo tot de ultieme top 5 gekomen. Benieuwd? Scrol dan snel verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Websites getest

7

Uur onderzoek gedaan

12

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Voetbalreizen websites

Beste Voetbalreizen Website

Beste Keuze Voetbalreizen website
1. Voetbalreizen XL

voetbaltravel

Beste algemene Voetbalreizen website
2. Voetbaltravel

voetbalreizen.com

Beste prijs Voetbalreizen website
3. Voetbalreizen.com

number1 voetbalreizen

Beste Voetbalreizen website zonder vervoer
4. number1-voetbalreizen

P1 travel

Beste Goedkope Voetbalreizen website losse tickets
5. P1 Travel


Waar op letten bij het kiezen van een Voetbalreizen website?

Als je op zoek bent naar een voetbalreizen website om je droomreis te boeken, zijn er een aantal belangrijke punten waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Wij hebben hier 4 punten voor je op een rij gezet.

Aanbod & Extra opties

Als je op zoek bent naar een voetbalreis dan wil je wel dat jou club er tussen zit. Kijk daarom naar het aanbod van de website. Controleer ook of er verschillende reisarrangementen beschikbaar zijn, waaronder accommodatie, transport en wedstrijdtickets. Bij sommige sites kan je dit heel makkelijk aanpassen om zo de perfecte reis te boeken.

Een wedstrijd kan weleens veranderen van datum. Sommige websites bieden garanties, vaak voor ene extra bedrag, in het geval van een datum verandering. In dat geval vergoeden ze de kosten.

Betrouwbaarheid

Kies een voetbalreizen website met een goede reputatie en positieve beoordelingen van eerdere klanten. Controleer of de website is aangesloten bij een brancheorganisatie en of er garanties worden geboden op de aangeboden reispakketten.

Klantenservice

 Kies een voetbalreizen website die goede klantenservice biedt, inclusief duidelijke communicatie over de reisdetails, begeleiding tijdens de reis en hulp bij eventuele problemen. Controleer of de website een klantenservice team heeft dat gemakkelijk bereikbaar is en snel reageert op vragen of klachten.

Prijzen

Ondanks dat het vaak soortgelijke hotels zijn en tickets in dezelfde vakken verschillen de prijzen per website vaak. Dit is iets waar je naar moet kijken. 


Wat is de beste Voetbalreizen website van 2023? 

Nu je weet waar je op moet letten bij het kiezen van een Voetbalreizen website is het tijd om onze top 5 bekend te maken. Hierbij hebben we gekeken naar bovenstaande criteria, prijs / kwaliteit en natuurlijk de ervaringen van anderen. 

1. Voetbalreizen XL

Beste Voetbalreizen Website

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Voetbalreizen XL is de beste Voetbalreizen website als je op zoek bent naar maatwerk. Bij deze site kan je specifiek je wensen aangeven waarna je een offerte kan aanvragen.

Ook zijn ze gespecialiseerd in het opstellen van VIP reizen. Als je op zoek bent naar de beste ervaringen dan ben je bij Voetbalreizen XL op het goede adres.

Verder hebben ze een groot aanbod aan losse tickets of tickets in combinatie met een hotel. Helaas is het niet mogelijk om hierbij een vlucht te boeken. Ook hebben ze een goed bereikbare klantenservice voor al je problemen en verdere vragen.

Voordelen VoetbalreizenXL

 • Biedt VIP mogelijkheden aan
 • Voetbalreizen op maat
 • Goede klantenservice

Nadelen Voetbaltravel

 • Geen vervoer bij standaard pakketten

2. Voetbaltravel 

voetbaltravel

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Voetbaltravel biedt uitstekende reispakketten met verschillende opties, waaronder ook de vluchten. Op deze manier kan je de reis precies naar jou wensen aanpassen. 

Voetbaltravel heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als een betrouwbare Voetbalreizen website zo hebben ze een goed bereikbare klantenservice en een noodlijn die 24/7 bereikbaar is als je op reis bent. Ook bieden ze de garantie dat je 100% officiële tickets krijgt.

Een van de extra opties die er voor ons uitsprak was je '' verzekering'. Voor een extra bedrag kan je jezelf verzekeren tegen een eventuele verandering van de wedstrijd datum.

Op die manier neemt Voetbaltravel alle kosten op zich en regelen ze met jou een nieuwe reis of krijg je je geld terug.   

Voordelen VoetbalreizenXL

 • Reizen inclusief vluchten
 • Betrouwbaar
 • Extra service opties
 • Goede klantenservice en begeleiding

Nadelen VoetbalreizenXL

 • Geen

3. Voetbalreizen.com

voetbalreizen.com

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Voetbalreizen.com is als goedkoopste uit de test gekomen. Ze bieden volledige reizen aan inclusief vervoer, verblijf en wedstrijdkaarten. Ook is het mogelijk om te kiezen uit verschillende vluchten, hotels en stoelen of zo je reis perfect te maken. 

De klantenservice is heel goed bereikbaar en ook is er een 24/7 noodnummer beschikbaar mocht er tijdens je reis iets gebeuren. Ook hebben ze een groot aanbod in verschillende competities en voor verschillende clubs.

Het nadeel is dat de prijs vaak een stuk omhoog gaat als je vanaf Amsterdam wilt vliegen. 

Voordelen Voetbalreizen.com

 • Goede klantenservice met 24/7 noodnummer
 • Vaak de goedkoopste optie
 • Complete reis met opties naar eigen wens

Nadelen Voetbalreizen.com

 • Vluchten vanaf Amsterdam vaak met meerprijs

4. Number 1 Voetbalreizen

number1 voetbalreizen

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Number 1 Voetbalreizen is de beste als je op zoekt bent naar een voetbalreis zonder vervoer. Ze hebben een groot aanbod in verschillende competities en voor verschillende clubs.

Dit geldt ook voor topwedstrijden zoals Barcelona - Real Madrid en wedstrijden in de Champions League.

Number 1 Voetbalreizen biedt ook een goede klantenservice en een 24/7 noodservice waar je altijd terecht kan mochten er problemen opdoen tijdens de reis.

Voordelen Number 1 Voetbalreizen

 • Goede prijzen
 • Groot aanbod ook in topwedstrijden 
 • 24/7 noodservice

Nadelen Number 1 Voetbalreizen

 • Geen vlucht

5. P1 Travel

P1 travel

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.5

Prijs / kwaliteit

8.0

P1 Travel is als goedkoopste uit de test gekomen op het gebied van losse tickets. In bijna alle gevallen bleek dat deze site de goedkoopste kaarten aanbood.

Dit komt omdat ze een officiële reseller zijn van heel veel clubs en toernooien. Waar andere websites soms nog via officiële tussenhandelaren kaarten halen wordt het hier direct gedaan.

Ook hebben ze een groot aanbod wedstrijden. En ook andere sportreizen kan je via P1 Travel boeken. Zoals Formula 1 of de Olympische Spelen. 

Helaas is het niet mogelijk om vluchten te boeken. Wel kan je een hotel erbij boeken. Dit bleek vaak duurder dan de andere sites. Maar de kaarten zijn meestal wel een stuk goedkoper.

Voordelen P1 Travel

 • Vaak de beste prijzen
 • Officiële reseller voor veel clubs en toernooien
 • Groot aanbod
 • Ook voor andere sporten

Nadelen P1 Travel

 • Geen vluchten en hotel vaak duurder

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel Voetbalreizen websites hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten Voetbalreizen website getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de Voetbalreizen Website op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste Voetbalreizen website op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>