Laatste update: oktober 2022

Door: Jack

Best Geteste Trilplaat

Rock N Fit - Trilplaat

De Rock N Fit trilplaat is de best geteste trilplaat van 2022. Als jij op zoek bent naar een goede trilplaat voor thuis dan is dit model ideaal. Zo heeft hij een goede prijs / kwaliteit, 5 verschillende trainingsprogramma's, 20+ verschillende niveau's en wordt hij geleverd met weerstandsbanden + een trainingsstoel. Verder heeft hij 200+ 5 sterren reviews op Bol.com en wordt hij door menig consument goed aangeschreven. Via onderstaande knop word je direct doorgestuurd naar de beste prijs! 

Wat is de beste trilplaat? Het is een vraag die we in deze tijden veel terug zien komen. Steeds meer mensen gaan binnen sporten en het kopen van fitness apparatuur voor thuis wordt steeds populairder.

Een apparaat dat de afgelopen jaren flink in populariteit is toegenomen is de trilplaat. Waar je trilplaten vroeger voornamelijk op reclames bij programma's als tellsell zag, is dat tegenwoordig wel anders.

De trilplaat is namelijk aardig doorontwikkeld en het trainen met een goede trilplaat kan tegenwoordig wel degelijk zorgen voor een sportief lichaam. Met een trilplaat kun jij met het comfort van je eigen huis een intensieve training neerzetten en werken aan je fysieke conditie.

Maar hoe je kies je nu de beste trilplaat? En welke trilplaat past bij jou? Om antwoord op deze vragen te geven hebben we een uitgebreide test gedaan waarbij we de meest populaire trilplaten van het moment met elkaar hebben vergeleken.

Op basis hiervan hebben we een trilplaat top 5 samengesteld met de allerbeste opties. Benieuwd naar de resultaten van onze trilplaat test? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

26

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

27

 Ervaringen gecheckt

3

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Trilplaten

Beste koop Trilplaat
1. Rock N Fit - Trilplaat

Beste trilplaat voor thuis
2. Tunturi Cardio Fit V20

Beste Trilplaat met bluetooth speaker
3. LifeGoods Fitness Trilplaat

Beste Trilplaat voor vrouwen
4. XatiX - Trilplaat Rose

Beste goedkope trilplaat
5.BX Fitness Trilplaat

Top 10 Beste Trilplaten

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar het meest populaire trilplaten bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de beste opties bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van een trilplaat?

Het kopen van de beste trilplaat kan best lastig zijn. Tegenwoordig zijn er namelijk heel veel aanbieders van trilplaten. Aan de ene kant is dit natuurlijk goed want je hebt hierdoor meer keuze.

Aan de andere kant kan dit er ook voor zorgen dat je keuzestress krijgt en geen idee hebt waar je moet beginnen. Om die reden hebben we in deze koopgids een aantal belangrijke criteria op een rijtje gezet bij het kopen van een trilplaat. 

Als jij op zoek bent naar de beste trilplaat dan wil je natuurlijk wel een goede trilplaat kopen. Door onderstaande criteria in je achterhoofd te houden weet je zeker dat jij geen miskoop doet.

Doelstelling

Het eerste punt waar je op moet letten bij het kopen van de beste trilplaat is je doelstelling. Waarvoor wil je de trilplaat gaan gebruiken? 

Wil jij bijvoorbeeld een trilplaat voor het verbranden van vet? Of ben je juist op zoek naar trilplaat die helpt bij het tegen gaan van cellulite?

Elke trilplaat heeft weer eigen voor- en nadelen en om deze reden is het belangrijk om hier op voorhand goed naar te kijken. 

Trainingsprogramma's

Wanneer je een goede trilplaat voor thuis gaat aanschaffen wil je natuurlijk dat er genoeg trainingsprogramma's aanwezig zijn. Niemand heeft iets aan een trilplaat die slechts 1-2 programma's heeft.

Kijk daarom altijd naar de verschillende trainingsprogramma's van een trilplaat. Hier zit veel verschil in en kan net verschil zijn tussen een goede trilplaat of een slechte trilplaat.

Functionaliteiten

De functionaliteiten van een trilplaat spelen een grote rol bij het kopen van een goede trilplaat. Trilplaten zijn er namelijk in verschillende soorten en maten. Lang niet elke trilplaat is even goed.

Wil je bijvoorbeeld een trilplaat met bluetooth? Een trilplaat met afstandsbedieningen? Een trilplaat met een ingebouwde speaker? Het is allemaal mogelijk, uiteraard heeft dit wel invloed op de prijs.

Prijs

Als laatste is het belangrijk om goed te kijken naar de trilplaat prijs. We adviseren je om altijd een budget te maken op voorhand, hierdoor voorkom je dat je te veel betaalt.

Het kopen van een trilplaat kan namelijk aardig uit de klauwe lopen en je wilt natuurlijk dat je een trilplaat hebt die veel te duur is.


Wat is de beste trilplaat van 2022?

Wat ons betreft is onderstaande gedeelte het leukste stuk van dit artikel. In onderstaand gedeelte zie je namelijk onze test resultaten. We geven in onderstaande alinea antwoord op de vragen: 'wat is de beste trilplaat 2022?' en 'welke trilplaat is het beste?'.

Zoals we eerder al aangaven hebben we het internet flink afgespeurd op zoek naar de best geteste trilplaten van het moment. Hierbij zijn we alle grote webshops afgegaan.

Op basis hiervan hebben we de allerbeste trilplaten bij elkaar gebracht in een top-5. Hierbij hebben we gekeken naar de prijs / kwaliteit, functionaliteiten maar ook de ervaringen van andere gebruikers. Kortom, door een van onderstaande trilplaten te kopen weet je zeker dat je geen miskoop doet!

1. Rock N Fit - Trilplaat

9.2

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

De Rock N Fit - Trilplaat is wat ons betreft momenteel de best geteste trilplaat. Geen enkel model kwam zo goed uit onze top-x trilplaat test als dit model. Zo scoort hij goed op prijs / kwaliteit, functionaliteiten en op de ervaringen van andere gebruikers.

Met deze innovatieve trilplaat voor thuis train je op een effectieve manier verschillende spieren in je lichaam. Wat deze trilplaat onderscheidt van de concurrentie is het aantal aanspanningen per minuut. Deze trilplaat kan namelijk tot 500 aanspanningen per minuut genereren.

Deze trillingen zorgen voor een optimaal trainingsresultaat en een verbetering van de bloedcirculatie. Ook heeft deze trilplaat 5 verschillende trainingsprogramma's en tot wel 20 verschillende training niveau's.

Om het nog mooier te maken komt deze trilplaat ook nog eens met een trainingsstoel en weerstandsbanden. Beter wordt het niet natuurlijk!

Voordelen Rock N Fit - Trilplaat

 • Wetenschappelijke  technologie zorgt voor een beter trainingsresultaat en een betere bloedcirculatie
 • Uitgerust met 5 verschillende trainingsprogramma's en 20+ niveau's
 • Komt met een trainingsstoel en weerstandsbanden
 • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Nadelen Rock N Fit - Trilplaat

 • Geen

2. Tunturi Cardio Fit V20

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op nummer twee van deze lijst vinden we de trilplaat van het merk Tunturi. Deze trilplaat is ideaal als je op zoek bent naar de beste trilplaat voor thuis en een wat groter budget hebt. Deze trilplaat is namelijk wel wat duurder echter krijg je hier een hoop voor terug. 

Deze trilplaat maakt het namelijk mogelijk om te trainen zonder te hoeven bewegen. trillingen die de trilplaat voortbrengt brengen je uit balans waardoor je spieren hard moeten werken om het evenwicht te bewaren. Hiermee zorg je voor vetverbranding, spieropbouw en verbetering van de botdichtheid en bloedsomloop.

Daarnaast helpt het bij het bestrijden van cellulitis. Je kunt deze trilplaat overigens zelf instellen op de functies oscillatie of vibratie, hierdoor is hij voor ieder doel geschikt. Ook heeft hij een afneembare stoel waardoor je gemakkelijk oefeningen voor de nek, schouders, rug, core en bovenbenen kunt doen.

Een goede trilplaat voor thuis moet natuurlijk ook handzaam zijn. Ook dat is het geval bij dit model. Verder heeft hij dertig verschillende snelheden en 3 programma's die jezelf kunt instellen.

Het enige minpuntje van dit model is dus de prijs. Als dat geen probleem is voor je is dit een zeer goede trilplaat.

Voordelen Tunturi Cardio Fit V20

 • Beste trilplaat voor thuis dankzij handzame formaat
 • Geschikt voor ieder doel
 • Met afneembare stoel waardoor je gemakkelijk je hele lichaam kunt trainen

Nadelen Tunturi Cardio Fit V20

 • Prijs is aan de hogere kant

3. LifeGoods Fitness Trilplaat

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op zoek naar een multifunctionele trilplaat die de nieuwste features heeft? Kies dan voor de LifeGoods Fitness Trilplaat. Deze trilplaat beschikt namelijk over verschillende toffe functionaliteiten waaronder een echte bluetooth speaker.

Met deze bluetooth speaker luister je tijdens het trainen door naar je favoriete muziek om nog meer motivatie uit je trainingen te halen. Ideaal als je het ons vraagt!

Het merk van deze trilplaat staat overigens ook bekend als zeer goed en betrouwbaar merk. Lifegoods verkoopt ontzettend veel verschillende producten en eigenlijk alle producten worden goed ontvangen.

Verder wordt deze trilplaat van Lifegoods geleverd met weerstandsbanden en handvaten. Ook zit er een afstandsbediening bij. Nadeel? De trilplaat voelt soms wat goedkoop aan.

Voordelen LifeGoods Fitness Trilplaat

 • Inclusief bluetooth speaker
 • Wordt geleverd met weerstandsanden en hadvaten

Nadelen LifeGoods Fitness Trilplaat

 • Trilplaat voelt niet heel 'luxe' aan

4. XatiX - Trilplaat Rose

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op zoek naar de beste trilplaat voor vrouwen? Kies dan voor de XatiX - Trilplaat Rose. Deze trilplaat is uitgerust met oscillatietechnologie waardoor je alle spiergroepen binnen een mum van tijd kunt trainen.

Wat uniek is aan deze trilplaat is dat je gemakkelijk en snel het hele lichaam kunt trainen met de bijgeleverde stretchbanden. Verder beschikt deze trilplaat over maar liefst 99 standen, dit is natuurlijk ontzettend veel in vergelijking met de andere trilplaten uit deze lijst.

Met drie voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s en wel 99 intensiteitsniveaus is de training helemaal aan te passen naar je eigen wensen en voorkeuren. Bovendien krijg je ook nog eens 2 elastische weerstandsbanden erbij zodat je jouw armen en schouders kunt trainen. Kortom, een prima trilplaat!

Voordelen XatiX - Trilplaat Rose

 • Wordt geleverd met stretchbanden
 • Maar liefst 99 standen

Nadelen XatiX - Trilplaat Rose

 • Prijzig

5. BX Fitness Trilplaat

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We sluiten deze lijst af met de BX Fitness Trilplaat. Dit is wat ons betreft de beste goedkope trilplaat van het moment. Het kopen van een trilplaat kan natuurlijk een flinke uitgave zijn. Om die reden hebben we dit model verwerkt in deze top 5.

Dit is namelijk een perfecte trilplaat voor beginners. Heb jij nog nooit eerder een trilplaat gebruikt en ben je benieuwd of het wel iets is voor jou? Dan is deze BX Fitness Trilplaat zeker de moeite waard.

Zo train je met dit model gemakkelijk je hele lichaam, verbetert hij de bloedsomloop en is het een perfecte instap trilplaat. Kwalitatief wellicht niet de beste, maar dat zie je natuurlijk wel terug in de prijs.

Voordelen BX Fitness Trilplaat

 • Goedkoopste optie
 • Goede instap trilplaat

Nadelen BX Fitness Trilplaat

 • Kwalitatief niet de beste

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel trilplaten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten trilplaten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de trilplaten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste trilplaten op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP