Laatst bijgewerkt: Februari 2021

Best Geteste Thermometer

Braun Oorthermometer

5/5

Deze digitale oorthermometer van Braun is voorzien van Age Precision®-technologie. Het is een koortsindicator met leeftijdsinstelling. Deze temperatuurmeter kan door maar liefst 23 personen worden gebruikt, en is zelfs geschikt voor pasgeboren baby’s. 

Vrijwel iedereen heeft thuis een medicijnkistje met daarin onder andere pleisters, zwachtels, pijnstillers en andere dingen die je helpen bij een ongelukje, griep of verkoudheid. Wat hierin zeker niet mag ontbreken is een goede thermometer.

Er zijn veel verschillende thermometers. Het kan daarom lastig zijn om een goede temperatuurmeter te kiezen. Wij hebben gekeken naar thermometers die de kwalificatie beste thermometer 2021 écht verdienen.


Product

1. Braun IRT 6520 ThermoScan 7 MNLA

5/5

2. Beurer FT65

4.5/5

3. Knikker infrarood voorhoofdsthermometer

4/5

4. Infrarood voorhoofdsthermometer en oorthermometer 

4/5

5. Bintoi® infrarood digitale voorhoofs- en oorthermometer

4/5

Waar moet je op letten als je op zoek bent naar een goede thermometer?

Kijk allereerst naar je gezinssamenstelling. Ben jij bijvoorbeeld een jonge moeder, dan wil je natuurlijk de beste thermometer voor een baby. Daarnaast bepaal je aan de hand van eigen voorkeur welke temperatuurmeter je kiest. Misschien wil je de beste thermometer via je voorhoofd.

Met alleen een thermometer test ben je er nog niet. Het is met zoveel keuze lastig om te bepalen wat de beste thermometer is. Wij hebben het je gemakkelijker gemaakt door in de lijst die temperatuurmeters op te nemen die de titel beste koortsthermometer verdienen.

Wat is de beste thermometer?

In onderstaand lijstje vind je die koortsthermometers die als best geteste thermometer bekend staan. Met een goed gekozen thermometer is jouw medicijnkastje op verantwoorde wijze aangevuld.

Top 10 beste thermometers

Wil je direct weten hoe de top 10 thermometers eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Deze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!

1. Braun IRT 6520 ThermoScan 7 MNLA

0
Eindcijfer
Design 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Functionaliteiten 84%

Deze digitale oorthermometer van Braun is voorzien van Age Precision®-technologie. Het is een koortsindicator met leeftijdsinstelling. Deze temperatuurmeter kan door maar liefst 23 personen worden gebruikt, en is zelfs geschikt voor pasgeboren baby’s. De laatste negen temperatuurmetingen worden bewaard. In het donker gaat er een nachtlichtje aan.

De Braun IRT 6520 ThermoScan 7 MNLA wordt geleverd inclusief beshermhoesjes voor optimale hygiëne.

Voordelen Braun IRT 6520 ThermoScan 7 MNLA

 • Geschikt voor pasgeborenen
 • Voorzien van leeftijdsinstelling
 • Nachtverlichting

Nadelen Braun IRT 6520 ThermoScan 7 MNLA

 • Kan niet met mobiele telefoon worden verbonden

2. Beurer FT65

0
Eindcijfer
Design 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Functionaliteiten 74%

Tot tien personen kunnen gebruik maken van de Beurer FT65 lichaamsthermometer. Gekleurde LED’s geven op het grote kleurendisplay aan of er sprake is van koorts. Deze lichaamsthermometer is onder andere geschikt om te gebruiken in het oor en op het voorhoofd. Maar je kan er ook de temperatuur van objecten en vloeistoffen mee meten.

De Beurer FT65 geeft ook een alarm af wanneer er sprake is van verhoging of koorts. Al na enkele seconde meet deze lichaamsthermometer de juiste temperatuur aan. Deze thermometer wordt geleverd inclusief twee 1,5V batterij AAA.

Voordelen Beurer FT65

 • Groot kleurendisplay
 • Geheugen voor tien personen

Nadelen Beurer FT65

 • Kan niet met mobiele telefoon worden verbonden

3. Knikker infrarood voorhoofdsthermometer

0
Eindcijfer
Design 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Functionaliteiten 90%

Deze digitale contactloze lichaams- en voorhoofdsthermometer geeft al na 1 seconde met een geluidssignaal aan of er sprake is van koorts of verhoging. Ideaal voor volwassenen en voor baby’s. Met de Body stand wordt het voorhoofd gemeten vanaf 2 cm afstand en met de Hold stand meet je de temperatuur van vloeistoffen en objecten.

Deze temperatuurmeter is in Klasse 1 goedgekeurd als medisch instrument door de Federal Drug Administration. De Knikker infrarood voorhoofdsthermometer werkt op twee AAA batterijen.

Voordelen Knikker infrarood voorhoofdsthermometer

 • Contactloos temperatuur meten
 • Snelle meting koorts of verhoging
 • Goedgekeurd door de FDA

Nadelen Knikker infrarood voorhoofdsthermometer

 • AAA batterijen niet inbegrepen

4. Infrarood voorhoofdsthermometer en oorthermometer

0
Eindcijfer
Design 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Functionaliteiten 78%

Deze digitale infrarood thermometer onthoudt de temperatuur van maar liefst 35 personen. Behalve lichaamstemperaturen, meet deze thermometer ook kamertemperatuur, vloeistoffen zoals water en voeding. Er wordt een waarschuwing gegeven bij verhoging of koorts, maar je kan de temperatuurmeter ook in de stille modus zetten.

Deze infrarood temperatuurmeter is ook geschikt voor pasgeborenen. Al na één seconde weet je of er sprake is van verhoging of koorts. De thermometer werkt op 2 AAA batterijen.

Voordelen Infrarood voorhoofdsthermometer en oorthermometer (merkloos)

 • Geschikt voor baby’s
 • Groot geheugen voor 35 personen

Nadelen Infrarood voorhoofdsthermometer en oorthermometer (merkloos)

 • Kan niet verbonden worden met mobiele telefoon

5. Bintoi® infrarood digitale voorhoofs- en oorthermometer

0
Eindcijfer
Design 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Functionaliteiten 78%

Met de Bintoi® infrarood digitale voorhoofs- en oorthermometer heb je alles wat je nodig hebt om snel en comfortabel de temperatuur af te kunnen lezen. Er zit een geheugenfunctie op voor 35 personen. De thermometer is ook zeer geschikt voor baby’s.

Je zet hem eenvoudig in de oormodus, voorhoofd modus of kamer-/objectmodus. Kies voor Celsius of Fährenheit. Al na één seconde weet je of iemand koorts heeft. Het apparaat geeft een koortsmelding wanneer de temperatuur 37,4 graden Celsius of mee aangeeft. Op de Bintoi® temperatuurmeter zit ook een stille modus, een verlicht scherm en automatische uitschakeling.

Voordelen Bintoi® infrarood digitale voorhoofs- en oorthermometer

 • Geschikt voor baby’s
 • Temperatuurmeting al na één seconde
 • Onthoudt tot 35 personen

Nadelen Bintoi® infrarood digitale voorhoofs- en oorthermometer

 • Kan niet verbonden worden met mobiele telefoon

Soraya

Over de productexpert

Hey you, take care of yourself! Het liefst maak ik elke week een momentje voor mezelf vrij om tot rust te komen. Een leuk feitje is dat ik een carriere switch heb gemaakt van stewardess en mijn eigen beauty salon ben begonnen! Ik merk dat het voor veel mensen vaak lastig is om te vinden wel product nou echt bij ze past. Daarom deel ik met vol enthousiasme mijn ervaringen met anderen.

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>