Laatste update: mei 2022

Door: Thea

Best Geteste Thermometer

Beste thermometer

Bintoi® X200

De beste thermometer van 2022 is de Bintoi® X200! Dit is uit de ultieme thermometers test gebleken van 2022. De Bintoi® X200 is een oor en voorhoofdthermometer. Dit is een slimme koortsindicator die binnen 1 seconde uitslag geeft.

De thermometer is voor volwassen en baby's. Het apparaat kan tot wel 35 mensen onthouden! Dit betekent dat je goed kan bijhouden wie en wanneer koorts heeft 

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Vrijwel iedereen heeft thuis een medicijnkistje met daarin onder andere pleisters, zwachtels, pijnstillers en andere dingen die je helpen bij een ongelukje, griep of verkoudheid. Wat hierin zeker niet mag ontbreken is een goede thermometer. Maar wat is de beste thermometer? Er zijn verschillende soorten thermometers die allemaal dezelfde functie hebben. Daarom is het moeilijk om een goede keuze te maken. 

Wij hebben gekeken naar thermometers die de kwalificatie beste thermometer 2022 écht verdienen. Deze thermometers hebben we in dit artikel verwerkt en alleen de aller beste komen hierin voor. Ben jij benieuwd welke thermometers het zijn geworden? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten getest

4

Uur onderzoek gedaan

13

 Ervaringen gecheckt

5

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Thermometers

Beste thermometer

Beste Koop Thermometer
1. Bintoi® X200

Bintoi® XE200 - Digitale Infrarood Thermometer voorhoofd - Temperatuurmeter - Koortsthermometer voor volwassenen en baby's – Thermometer Lichaam

Beste Voorhoofd Thermometer
2. Bintoi® XE200

Braun IRT 6520 ThermoScan 7 thermometer

Beste Oor Thermometer
3. Braun IRT 6520

GlobalGoods - Professionele Medische Thermometer voor baby, kinderen & volwassenen - Inclusief Nederlandse handleiding en batterijen - Infrarood thermometer - Voorhoofd thermometer

Beste Professionele Thermometer
4. GlobalGoods - Professionele Medische Thermometer

Braun PRT1000 - Lichaamsthermometer

Beste Goedkope Thermometer
5. Braun PRT1000

Top 10 Beste Thermometers

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire thermometers bij de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top thermometers bij deze webshops.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Thermometer?

Het kopen van een goede thermometer is moeilijk aangezien er zoveel zijn. Het onderscheiden van goede en slechte is daardoor zeer moeilijk. Daarom hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste thermometers. 

Voordat je een thermometer koop is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Gezinssamenstelling

Kijk allereerst naar je gezinssamenstelling. Ben jij bijvoorbeeld een jonge moeder, dan wil je natuurlijk de beste thermometer voor een baby. Maar heb je geen kind, dan kan het zijn dat je een thermometer wil die niet perse kwalitatief het beste moet zijn.

Hygiëne

Als je met meerdere mensen gebruik maakt van een thermometer is het goed om te kijken naar de hygiëne. Daarom is het goed om te kijken of de thermometer speciale hoesjes heeft. Deze zorgen ervoor dat de thermometer schoon blijft.

Verschillende soorten

Ook is het belangrijk om te kijken naar de verschillende soorten thermometers. Het is goed om na te gaan welke je het liefst wil hebben. Zo zijn er oorthermometers en voorhoofdthermometers. Op deze manier kan je makken afschalen en een keuze maken.

Batterij

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de batterij of batterijduur. Sommige thermometers hebben nog batterijen (deze moet je omwisselen). Andere hebben weer een maximale batterijduur. Het is handig om dit van te voren na te gaan.


Wat is de beste Thermometer van 2022? 

Wat is de beste thermometer van 2022? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten thermometers getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste thermometers in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke thermometers het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  Bintoi® X200

Beste thermometer

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben jij op zoek naar de best geteste thermometer van 2022? Dan is de Bintoi® X200 wat voor jou! Dot is de beste koop van een thermometer in 2022.

Met de Bintoi® X200 heb je alles wat je nodig hebt om snel en comfortabel de temperatuur af te kunnen lezen. Er zit een geheugenfunctie op voor 35 personen. De thermometer is ook zeer geschikt voor baby's.

Je zet hem eenvoudig in de oormodus, voorhoofd modus of kamer-/objectmodus. Kies voor Celsius of Fährenheit. Al na één seconde weet je of iemand koorts heeft. Het apparaat geeft een koortsmelding wanneer de temperatuur 37,4 graden Celsius of mee aangeeft. Op de Bintoi® temperatuurmeter zit ook een stille modus, een verlicht scherm en automatische uitschakeling.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Bintoi® X200

 • Geschikt voor baby's
 • Na 1 seconde uitslag
 • Opslag voor 35 personen

Nadelen Bintoi® X200

 • Geen

2. Bintoi® XE200

Bintoi® XE200 - Digitale Infrarood Thermometer voorhoofd - Temperatuurmeter - Koortsthermometer voor volwassenen en baby's – Thermometer Lichaam

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Vind jij het niet fijn om een thermometer in je oor te hebben? Dan is de Bintoi® XE200 wat voor jou! Dit is de beste voorhoofdthermometer van 2022.

De Bintoi® XE200 is ook een slimme koortsindicator die binnen 1 seconde uitslag geeft. Het is geschikt voor volwassenen en kinderen die net geboren zijn. Het heeft een hygiënisch design aangezien het niet in je oor hoeft. Dit zorgt ervoor dat je het apparaat niet hoeft te steriliseren.

Er zitten 3 functies op de thermometer. De eerste is voor normale temperatuur, de tweede is voor lichte koorts en de derde is voor hoge koorts. De verschillende kleuren zorgen ervoor dat het eenvoudig te herkennen is. De slimme chip zorgt ervoor dat er een betrouwbare meting naar voren komt.

Voordelen Bintoi® XE200

 • Geschikt vanaf 0 maanden
 • Heeft ook stille modus

Nadelen Bintoi® XE200

 • Moet dicht op het hoofd

3. Braun IRT 6520

Braun IRT 6520 ThermoScan 7 thermometer

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wil jij toch liever een thermometer in je oor? Dan is de Braun IRT 6520 wat voor jou! Dit is de beste oorthermometer van 2022!

Deze digitale oorthermometer van Braun is voorzien van Age Precision®-technologie. Het is een koortsindicator met leeftijdsinstelling. Deze temperatuurmeter kan door maar liefst 23 personen worden gebruikt, en is zelfs geschikt voor pasgeboren baby’s. De laatste negen temperatuurmetingen worden bewaard. In het donker gaat er een nachtlichtje aan.

De Braun IRT 6520 wordt geleverd inclusief beshermhoesjes voor optimale hygiëne. Verder heeft het apparaat nog nacht verlichting waardoor je het goed in de avond kan gebruiken.  De kleurcodering laat duidelijk zien wat de uitslag is en voor iedereen overzichtelijk.

Voordelen Braun IRT 6520

 • Geschikt voor pasgeborenen
 • Voorzien van leeftijdsinstelling
 • Nachtverlichting

Nadelen Braun IRT 6520

 • Kan niet met mobiele telefoon worden verbonden

4. GlobalGoods - Professionele Medische Thermometer

GlobalGoods - Professionele Medische Thermometer voor baby, kinderen & volwassenen - Inclusief Nederlandse handleiding en batterijen - Infrarood thermometer - Voorhoofd thermometer

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de beste professionele thermometer? Dan is de GlobalGoods - Professionele Medische Thermometer perfect voor jou! Dit is de beste professionele thermometer van 2022.

Deze digitale infrarood thermometer onthoudt de temperatuur van maar liefst 35 personen. Behalve lichaamstemperaturen, meet deze thermometer ook kamertemperatuur, vloeistoffen zoals water en voeding. Er wordt een waarschuwing gegeven bij verhoging of koorts, maar je kan de temperatuurmeter ook in de stille modus zetten.

Deze infrarood temperatuurmeter is ook geschikt voor pasgeborenen. Al na één seconde weet je of er sprake is van verhoging of koorts. De thermometer werkt op 2 AAA batterijen.

Voordelen GlobalGoods - Professionele Medische Thermometer

 • Geschikt voor baby's
 • Groot geheugen voor 35 personen.

Nadelen GlobalGoods - Professionele Medische Thermometer

 • Zwaarder dan gewoonlijk

5. Braun PRT1000

Braun PRT1000 - Lichaamsthermometer

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de beste goedkope thermometer? Dan is de Braun PRT1000 wat voor jou! Dit is de beste goedkope thermometer van 2022.

De Braun PRT1000 is een thermometer in de vorm van een digitale stick. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en geeft binnen 10 seconden de uitslag weer. Het laatste meetresultaat kan je terug zien. Daardoor kan je goed vergelijken of je koorts is gedaald.

Het apparaat is waterbestendig en voor gemakkelijk gebruik. De Braun PRT1000 is ook nog kindvriendelijk waardoor je het ook goed zelf kunnen gebruiken.  Er kan slechts 1 persoon op onthouden worden. Dit betekent dat het minder geschikt is voor gezinnen maar meer voor een individu.

Voordelen Braun PRT1000

 • Goedkoop alternatief
 • Gebruiksvriendelijk

Nadelen Braun PRT1000

 • Geen goed geheugen

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel thermometers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten thermometers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de thermometers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste thermometers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>