fbpx

Publicatie datum: 6 juni, 2023

Laatste update: 17 november, 2023

Door: Thea

Best Geteste Tandenbleekset

Best geteste tandenbleekset
Pure Luxure - Teeth whitening kit

De Pure Luxure - Teeth whitening kit zorgt ervoor dat je binnen 7 dagen wittere tanden hebt! Na 30 minuten zie je al een verschil en je kan zelf kiezen hoe wit de tanden worden. Er zitten namelijk 5 LED-standen op waardoor je het perfecte gebit kan creeëren. Daarbij is het makkelijk te gebruiken en is het niet schadelijk voor je tanden.

Met een tandenbleekset heb je alles wat je nodig hebt om je tanden gewoon thuis te bleken. Deze tandenbleekset zijn niet alleen effectief, maar ook nog een goed voor de portemonnee. Dat is natuurlijk een fijne bijkomstigheid! 

Maar wat is nou een goede tandenbleekset? Je wilt natuurlijk wel een goede set in huis halen want het gaat tenslotte om je gebit. Om jou te helpen met het vinden van een goede tandenbleekset hebben wij van Top-X een tandenbleekset test uitgevoerd. 

Aan de hand van onze test resultaten hebben wij een handige top 5 samengesteld met de beste tandenbleeksets van dit moment. Ben jij benieuwd naar de tandenbleeksets uit onze top 5? Lees dan snel verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

38

 Ervaringen gecheckt

15

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Tandenbleeksets

Best geteste tandenbleekset

Beste Koop Tandenbleekset
1. Pure Luxure - Teeth whitening kit

Beste Tandenbleekset zonder peroxide
2. SmileVegan - Tanden bleken zonder peroxide [28 strips]

Beste Tandenbleekset met Natuurlijke Ingrediënten
3. MySmile Tandenbleekset

Beste Budget Tandenbleekset
4. Tanden Bleken - Tandbleek Set

Beste Tandenbleek strips
5.V-Goods Premium Whitening Strips


Top 10 Beste Tandenbleeksets

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire tandenbleeksets bij de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top 10 tandenbleeksets bij deze webshop.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een tandenbleekset?

Na het zien van onze top 5 ben je misschien wel enthousiast geworden over een van de tandenbleeksets. Toch is een tandenbleekset kopen niet zo simpel als je zou denken. Er zijn namelijk een aantal criteria waar je rekening mee moet houden als je een tandenbleekset gaat kopen.

De onderstaande criteria zijn de criteria die wij hebben meegenomen tijdens onze beste tandenbleekset test. Wij raden je aan om dit ook te doen. Deze criteria lijken namelijk er op die van de beste tandenbleekset volgens de consumentenbond. 

Geen peroxide 

Allereerst is het belangrijk dat je controleert of de tandenbleekset geen waterstofperoxide bevat. Waterstofperoxide heeft natuurlijk een blekend effect, maar het is daarentegen een zeer agressief middel en daarom niet geschikt voor thuisgebruik.

Waterstofperoxide is uitsluitend geschikt voor het behandelen van een wond in je mond. Bijvoorbeeld als je verstandskies is getrokken. Als er toch waterperoxide in een tandenbleekset zit raden wij je af om deze te kopen. 

Hoeveel tinten lichter? 

Als tweede is het belangrijk om te kijken de mogelijkheden qua tinten met de tandenbleekset. Dit kan namelijk per set verschillen.

Zo zijn er tandenbleeksets die je tanden 5 tinten lichter maken, maar er zijn ook sets die ervoor zorgen dat je tanden tot 9 tinten lichter worden. Bedenk dus goed voor jezelf hoe licht jij je tanden wil hebben voordat je een tandenbleekset gaat kopen. 

Europese wetgeving 

Als derde is het belangrijk dat je goed kijkt of de tandenbleekset wel voldoet aan de Europese wetgeving. Als een tandenbleekset voldoet aan de Europese wetgeving is deze voorzien van het CE-keurmerk.

Is dit niet het geval? Dan kan het zijn dat er stoffen in de set zitten die verboden zijn in de Europese Unie. Wij raden je af om een tandenbleekset te kopen die niet voorzien is van het CE-keurmerk. Dit omdat de tandenbleekset mogelijk schadelijke stoffen kan bevatten. 

Tips voor een beter resultaat

Als laatste maar zeker niet onbelangrijk geven we je nog een paar tips mee voor een beter resultaat met de tandenbleekset.

Om te zorgen dat je optimaal resultaat behaald met de tandenbleekset raden wij je aan om sterk gekleurde voedingsmiddelen te vermijden, mits dit mogelijk is. Denk hierbij aan rode pastasaus, rode wijn, thee en koffie. Deze voedingsmiddelen zorgen namelijk voor een verkleuring van je tanden. 


Wat is de beste tandenbleekset van 2023? 

Welke tandenbleekset is het beste? Je ontdekt het in de onderstaande uitgebreide top 5! In deze top 5 worden alle producten nog even goed toegelicht door middel van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen.

Voor het samenstellen van onze top 5 hebben wij verschillende tandenbleeksets geselecteerd zodat er voor iedereen een beste tandenbleekset tussen zit. 

Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan snel verder en wie weet zit er nog een leuke tandenbleekset aanbieding tussen! 

1. Pure Luxure - Teeth whitening kit

Best geteste tandenbleekset

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Wij van Top-x hebben een beste tandenbleekset test uitgevoerd om er zo achter te komen wat de best geteste tandenbleeksets zijn. De Pure Luxure - Teeth whitening kit is uit onze test gekomen als beste tandenbleekset 2023!

Dit op basis goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle resultaat. Na de eerste behandeling met deze set zal je al snel resultaten zien. Super fijn natuurlijk want het gebruik van deze set bespaart je een hoop tijd en geld. 

Deze tandenbleekset van Pure Luxure is vegan en dierproefvrij. Dus ook nog eens goed voor het milieu. De tandenbleekset heeft 5 verschillende standen waarmee jij je tanden kan bleken.

Elke stand geeft een ander resultaat dus denk goed na voordat je begint met het bleken van je tanden. De eerste resultaten van de behandeling zullen al na 30 minuten zichtbaar zijn. Na 7 dagen behandelen zie je echt een groot verschil in kleur van je tanden. 

Voordelen Pure Luxure - Teeth whitening kit

 • Bevat geen waterstofperoxide.
 • Voldoet aan de eisen van de Europese wetgeving
 • In 7 dagen aanzienlijk wittere tanden 

Nadelen Pure Luxure - Teeth whitening kit

 • Minder geschikt voor mensen met gevoelige tanden

2. SmileVegan - Tanden bleken zonder peroxide [28 strips]

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij op zoek naar de beste tandenbleekset zonder peroxide? Dan zijn de strips van SmileVegan perfect voor jou. Naast het feit dat deze set vrij is van peroxide, is dit product ook niet betrokken geweest bij enkele dierproeven. Een volledig vegan-friendly product dus!

Naast dat de tandenbleekstips diervriendelijk zijn gebruikt het PAP+ om je tanden tot wel 7 tinten witter te maken. PAP+ is een revolutionaire manier om tanden witter te maken en te ontdoen van vlekken zonder dat er negatieve bijwerkingen bij komen kijken. Steeds meer producenten stappen over naar het gebruik van PAP+ omdat het beter is en niet zorgt voor irritaties aan het tandvlees. Het resultaat is een stralend wit gebit na slechts enkele dagen! 

Wil je een goede tandenset die gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten en waar geen dieren voor hebben geleden? De set van SmileVegan is verkozen tot beste tandenbleekset zonder peroxide!

Voordelen SmileVegan - tanden bleken zonder peroxide [28 strips]

 • Vegan-friendly EN dierproefvrij 
 • Geen peroxide
 • Sneller resultaat dankzij de verbeterde formule
 • Frisse smaak

Nadelen SmileVegan - tanden bleken zonder peroxide [28 strips]

 • Voor blijvend resultaat om de 3 maanden een nieuwe set nodig

3. MySmile Tandenbleekset

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.5

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij op zoek naar een tandenbleekset die uitsluitend is gemaakt van natuurlijke ingrediënten? Dan is deze MySmile Tandenbleekset de tandenbleekset voor jou!

Wij hebben deze tandenbleekset namelijk geselecteerd als beste tandenbleekset met natuurlijke ingrediënten. Deze tandenbleekset van het merk MySmile bevat onder andere activated charcoal, grapefruit, aloë vera en ananas.

Deze ingrediënten helpen je tanden te bleken.  Deze tandenbleekset bestaat uit een mondstuk, spuiten en een hoeveelheid gel voor 12 behandelingen. Ook bevat deze set een voortgangskaart.

Met deze kaart kan je zien hoe de behandelingen met deze set ervoor staan. Met deze set worden je tanden tot 8 tinten lichter. Ook voldoet deze tandenbleekset aan de strenge Europese regelgeving. Verder bevat deze tandenbleekset geen peroxide en andere chemische stoffen. 

Voordelen MySmile Tandenbleekset

 • Geschikt voor 12 behandelingen 
 • Maakt je tanden tot 8 tinten lichter 
 • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten 

Nadelen MySmile Tandenbleekset

 • Het duurt lang voordat je daadwerkelijk resultaat ziet 

4. Tanden Bleken - Tandbleek Set

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben je op zoek naar een goede tandenbleekset, maar wil of kan je hier niet al te veel geld aan uitgeven? Natuurlijk begrijpen we dat en daarom hebben wij hier rekening mee gehouden met het samenstellen van onze top 5.

Een tandenbleekset hoeft namelijk niet duur te zijn voor een goed resultaat. Daarom hebben wij de Tanden Bleken - Tandbleek Set geselecteerd als beste budget tandenbleekset. Dit is de goedkoopste optie uit onze top 5! 

Deze tandenbleekset is getest door maar liefst 400 vrijwilligers. 95% van de vrijwilligers hadden na 6 sessies gemiddeld al 9 tinten wittere tanden!

Deze tandenbleekset is vrij van peroxide, gluten en alcohol en voldoet aan de Europese wetgeving. Je kan deze tandenbleekset dus veilig gebruiken. Deze tandenbleekset bestaat uit een bleekbit, LED-light en 3 buisjes met 3ml bleekgel. De tandenbleekset is geschikt voor 6 sessies. 

Voordelen Tanden Bleken - Tandbleek Set

 • Goedkoopste optie uit de lijst
 • Getest door 400 vrijwilligers 
 • Maximaal resultaat in 6 weken

Nadelen Tanden Bleken - Tandbleek Set

 • Niet iedereen zal een maximaal resultaat behalen

5. V-Goods Premium Whitening Strips

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.0

Functionaliteiten

8.2

Prijs / kwaliteit

7.4

Als laatste, maar zeker niet de minste uit onze top 5, hebben wij de V-Goods Premium Whitening Strips geselecteerd als beste tandenbleek strips.

We snappen heel goed dat niet iedereen een tandenbleekset wil met een bitje, daarom konden deze tandenbleek strips niet ontbreken in onze top 5 lijst.

Met tandenbleek strips van het merk V-Goods Premium heb jij binnen twee weken zichtbaar wittere tanden. Je tanden kunnen tot 5 tinten lichter worden! 

De werkzame stoffen van deze tandenbleek strips zijn activated charcoal en kokosnootolie. Deze twee ingrediënten zorgen er niet alleen voor dat je tanden witter worden, maar het zijn ook nog eens 100% natuurlijke ingrediënten.

In de verpakking van de tandenbleekset zitten 28 tandenbleek strips. Deze zijn dus goed voor 28 behandelingen. Elke behandeling duurt 30 minuten en na 2 weken zijn je tanden, maar liefst 5 tinten lichter. 

Voordelen V-Goods Premium Whitening Strips

 • Makkelijk in gebruik 
 • Betere werking dan andere whitening strips 
 • Aanbevolen door tandartsen 

Nadelen V-Goods Premium Whitening Strips

 • Handleiding in het Engels 

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel tandenbleeksets hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten tandenbleeksets getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de tandenbleeksets op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste tandenbleeksets op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Mis het niet: Black Friday Deals nu al live op Bol.com (tot 70% korting)!