Laatste update: december 2022

Door: Jack

Best Geteste Tafeltennis Batje

Tibhar Tafeltennisbat voor clubs 

Voor echte pro tafeltennissers is de Tibhar Tafeltennisbat voor clubs het beste tafeltennis batje 2022! Dankzij de unieke Ayous-houtsoort die is gebruikt, kun je met het Tibhar Tafeltennisbatje nog meer kracht aan de bal geven. Dit hout is van superieure kwaliteit gemaakt, en is voorzien van zeer soepele rubbers. Hierdoor heb je altijd de maximale controle over het balletje. Het kleverige rubber zorgt dat je veel effect aan de bal kunt meegeven om je tegenstanders helemaal in de war te maken. Daarom is het Tibhar Tafeltennisbatje voor clubs de beste optie voor tafeltennis liefhebbers!

Tafeltennis - iedereen heeft het wel eens gespeeld, maar weinig mensen zijn er écht goed in. Het is iets wat je doet op je werk als je je verveelt, of tijdens de pauzes op school bijvoorbeeld. Er zijn een paar dingen nodig om tafeltennis te kunnen spelen, en één daarvan is een goed tafeltennis batje.

Hoe kies je dan het beste tafeltennis batje uit, tussen al die tafeltennis batje aanbiedingen die je online kunt vinden? Een goed tafeltennis batje kopen kan zo het verschil maken tussen winnen of verliezen. Welke tafeltennis batje is het beste voor jou, en hoe zie je of een tafeltennis batje goed is of niet? Het antwoord op al deze vragen heb je nadat je deze pagina goed doorleest!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Tafeltennis Batjes

Beste koop tafeltennis batje
1.  Tibhar Tafeltennisbat voor clubs

Beste tafeltennis batje voor beginners
2. EdelSport Professionele Tafeltennis Set met Opbergtas

Beste outdoor tafeltennis batje 
3. Pongori Tafeltennisset PPR 130 Outdoor

Beste tafeltennis batje voor gevorderde spelers
4. Pongori Tafeltennisbat voor clubs TTR 590 Speed Carbon 5

Beste tafeltennis batje voor effect ballen 
5. Joola Tafeltennisbat voor clubs Carbon Pro 5

Top 10 beste Tafeltennis Batjes

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Tafeltennis Batjes.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Tafeltennis Batje?

Een tafeltennis batje kopen is een belangrijk moment - zeker als je je collega's of vrienden wil verslaan komt een goed tafeltennis batje wel van pas. Geen idee waar je op moet letten? Lees dan de punten hieronder even door, dan weet je binnen no time wat een tafeltennis batje goed maakt en welke dingen je vooral moet vermijden als je je niveau omhoog wilt krikken!

Speed rating

Het eerste wat belangrijk is bij een tafeltennis batje kopen is de speed rating. Dit is een indicatie vanuit de fabrikant, dat voornamelijk gebaseerd is op gewicht. Met een lichter batje kun je makkelijker verdedigen, omdat je hem sneller kunt draaien en bewegen - dit is dan ook geschikter voor beginners. Zwaardere batjes met een speedrating van 60 of hoger, zijn beter voor gevorderden. Hiermee kun je harder slaan.

Gewicht

Met een zwaar batje kun je harder slaan - wel is verdedigen lastiger op deze manier. Ben je beginner in de sport? Dan is een lichter tafeltennis batje handiger.

Grip

Het handvat is bij ieder tafeltennis batje anders. Dit hangt deels af van persoonlijke voorkeur, maar hoeveel grip je hebt kan veel uitmaken tijdens een intensieve wedstrijd. Zorg er altijd voor dat je je batje goed vast kunt houden met een goed gevormd handvat.

Rubber

Goede tafeltennis batjes zijn gemaakt van rubber, maar niet al het rubber is hetzelfde. De hardere soorten zijn veel beter voor aanvallend spel, en zachtere soorten juist wat defensiever. Met hard rubber kun je dus beter slaan en aanvallen, maar niet verdedigen - vergelijkbaar met het gewicht van een batje dus.


Wat is het beste Tafeltennis Batje van 2022? 

De beste tafeltennis batjes 2022 hebben we getest en gelukkig weten we zeker dat de onderstaande producten van de hoogste kwaliteit zijn! Natuurlijk is er niet één beste tafeltennis batje volgens de consumentenbond, maar zijn er meerdere producten geselecteerd in onze tafeltennis batje test. Zo is er voor iedere speelstijl een ander tafeltennis batje te vinden. Druk op de rode knop voor de voordeligste tafeltennis batje aanbieding. Veel speel plezier toegewenst!

1. Tibhar Tafeltennisbat voor clubs

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Voor echte pro tafeltennissers is de Tibhar Tafeltennisbat voor clubs het beste tafeltennis batje 2022! Alle professionele tafeltennisspelers maken gebruik van dit tafeltennis batje. Daar hebben ze zo hun redenen voor!

Dankzij de unieke Ayous-houtsoort die is gebruikt, kun je met het Tibhar Tafeltennisbatje nog meer kracht aan de bal geven. Dit hout is van superieure kwaliteit gemaakt, en is voorzien van zeer soepele rubbers. Hierdoor heb je altijd de maximale controle over het balletje. 

Nog een groot voordeel is het kleverige rubber; dit zorgt ervoor dat je veel draai aan je slag kunt meegeven om je tegenstanders helemaal in de war te maken. Daarom is het Tibhar Tafeltennisbatje voor clubs de beste optie voor tafeltennis liefhebbers!

Voordelen Tibhar Tafeltennisbat voor clubs

 • Veel effect dankzij kleverig rubber
 • Handig tijdens snelle rally's
 • Maximale controle
 • Voor professioneel niveau tafeltennis

Nadelen Tibhar Tafeltennisbat voor clubs

 • Minder geschikt voor beginners

2.  EdelSport Professionele Tafeltennis Set met Opbergtas

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Heb je momenteel nog geen tafeltennistafel, en wil je deze geweldige sport graag ontdekken? Dat kan al vanaf een hele voordelige prijs dankzij deze EdelSport Professionele Tafeltennis Set met Opbergtas!

In de EdelSport Professionele Tafeltennis Set vind je allerlei tools die je nodig hebt om tafeltennis te kunnen spelen. Naast twee batjes van hoge kwaliteit krijg je er nog een netje bij, die je op iedere tafel kunt plaatsen! Dit is niet alleen handig om mee te nemen, maar op deze manier kun je van iedere tafel een tafeltennistafel maken. Tip: gebruik het ook eens voor beer pong!

Ook wordt er bij de EdelSport Professionele Tafeltennis Set een opbergtas meegeleverd. Hierin kun je de 10 balletjes, twee batjes en het opgerolde netje makkelijk inpakken. Leuk voor op de camping, of gewoon in de achtertuin!

Voordelen EdelSport Professionele Tafeltennis Set met Opbergtas

 • Heel pakket met alle benodigdheden
 • Batjes van hoge kwaliteit
 • Geschikt voor beginners
 • Inclusief net én tien balletjes

Nadelen EdelSport Professionele Tafeltennis Set met Opbergtas

 • Batjes niet voor gevorderden
 • Net niet van hoogste kwaliteit

3. Pongori Tafeltennisset PPR 130 Outdoor

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Bestel je de batjes liever per set, zodat je tegenstander precies hetzelfde batje heeft als jij? Dat is wel zo eerlijk van je! Daarom hebben we deze Pongori Tafeltennisset PPR 130 Outdoor ook in onze lijst verwerkt, want met deze twee batjes kun je op hoog niveau een eerlijke wedstrijd spelen.

De Pongori Tafeltennis batjes zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig kunststof (PPtalk/SEBS). Dit maakt de batjes tevens bruikbaar buitenshuis, dus een potje tafeltennis op het schoolplein is geen enkel probleem. Ze kunnen namelijk goed tegen regen en nattigheid. Ook de levensduur is erg lang, je haalt dus een duurzaam product in huis met deze batjes.

Het handvat is speciaal ontwikkeld om zo ergonomisch mogelijk te zijn. Hierdoor kun je langer doorspelen zonder last aan je handen, en geniet je van  maximale grip op het handvat. Wel is de slagkracht op deze batjes wat lager, door het zachte rubber dat is gebruikt. Dat betekent wel dat je veel beter kunt verdedigen. Naast de batjes worden er twee balletjes meegeleverd. De perfecte aankoop dus als je graag een goed potje wilt tafeltennissen buiten!

Voordelen Pongori Tafeltennisset PPR 130 Outdoor

 • Geschikt voor buiten
 • Gaan erg lang mee
 • Makkelijker verdedigen door verminderde slagkracht
 • Inclusief 3 balletjes

Nadelen Pongori Tafeltennisset PPR 130 Outdoor

 • Minder geschikt voor pro's door weinig slagkracht

4. Pongori Tafeltennisbat voor clubs TTR 590 Speed Carbon 5

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Het merk Pongori is al eerder voorbij gekomen in onze tafeltennis batje test, en met deze Pongori Tafeltennisbat voor clubs TTR 590 Speed Carbon 5 voegen we daar nog een product aan toe. Dit keer is het batje vooral geschikt voor professionele of gevorderde spelers, dankzij de verhoogde slagkracht.

Dat zit het hem in het rubber. Dit is erg dun en iets minder zacht dan bij andere pingpong batjes. De bal zal dus veel harder op het hout terechtkomen, en met een hogere snelheid naar de tegenstander toekomen. Die verminderde tijd om te reageren zal vele tegenstanders te veel worden, waardoor jij als winnaar uit de verf komt!

Ondanks dat de Pongori Tafeltennisbat voor clubs TTR 590 Speed Carbon 5 batjes geschikt zijn voor geavanceerde spelers, zijn ze heel voordelig geprijsd. Je kan de beste prijs vinden via de rode knop!

Voordelen Pongori Tafeltennisbat voor clubs TTR 590 Speed Carbon 5

 • Verhoogde slagkracht
 • Ideaal voor gevorderde spelers
 • Voordelige koop

Nadelen Pongori Tafeltennisbat voor clubs TTR 590 Speed Carbon 5

 • Minder geschikt voor beginners dankzij lastige controle

5. Joola Tafeltennisbat voor clubs Carbon Pro 5

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben je een tactische speler in de tafeltennissport, en houd je ervan om je ballen lekker veel effect te geven? Dan heeft het topmerk Joola wat voor je in de aanbieding! Dit Joola Tafeltennisbat voor clubs Carbon Pro 5 batje is namelijk perfect voor deze speelstijl dankzij de 4 You-rubbers aan beide kanten van het batje.

Deze rubbers bieden veelzijdigheid in je speelstijl, doordat je meer mogelijkheden krijgt om een effectbal te geven. Het rubber is namelijk iets kleveriger dan bij andere batjes. Hierdoor blijft het balletje een fractie van een seconde langer aan het batje vast zitten. In die fractie kun je wat effect meegeven, en je tegenstander is meteen helemaal in de war!

De rubbers zijn overigens liefst 2mm dik. Hierdoor kun je de bal nog meer dan genoeg kracht en dus snelheid meegeven. Ook heb je veel grip dankzij het ergonomisch gevormde handvat. Het wordt zo voor je tegenstanders wel heel lastig om van jou te winnen!

Voordelen Joola Tafeltennisbat voor clubs Carbon Pro 5

 • Veel grip op handvat
 • Effect meegeven dankzij kleverig rubber
 • Genoeg power

Nadelen Joola Tafeltennisbat voor clubs Carbon Pro 5

 • Iets minder precies dan een harder batje

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel tafeltennis batjes hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten tafeltennis batjes getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de tafeltennis batjes op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste tafeltennis batjes op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP