Laatst bijgewerkt: april 2021

Best verkochte Nintendo Switch spel

Animal Crossing - New Horizon

5/5

Met het super exclusieve Eilandleven-pakket van Nook Inc. reis je naar een onbewoond eiland om daar te genieten van een zorgeloos leventje vol creativiteit en volledige vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Je kunt allerlei grondstoffen verzamelen waarmee je de mooiste spullen kunt vervaardigen, zoals meubilair en gereedschap. Bouw de woning van je dromen en geniet van het eilandleven!

Wie kent ze niet? De bekende Nintendo Switch games voor op je Nintendo Switch spelcomputer. Al vele jaren zijn deze spellen dé favoriet onder vele gamers van jong tot oud. De spellen worden als compacte spelcartridge verkocht en bieden uren aan spelplezier.

Duik in een spannende fantasiewereld, of beleef de meest unieke avonturen. Waan jezelf even in een compleet andere wereld met unieke hindernissen en bijzondere personages. Met vele verschillende spellen, is er voor elke speler een geschikt switch spel te vinden.

Ben je benieuwd naar de bestverkochte switch spellen? En de beste switch spellen 2021? Lees dan meer over waar je op moet letten bij het kopen van een nieuw nintendo switch spel en de lijst aan top 5 beste nintendo switch spellen. 

Waar moet je op letten bij het kopen van een nintendo switch spel?

De switch spellen zijn uiteraard alleen geschikt voor de nintendo spelcomputer. Het is dus van belang dat je eerst een nintendo switch spelcomputer bezit, voordat je spellen uit kunt zoeken.

Bij het kopen van een nintendo switch spel, zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Zo verschillen de spellen bijvoorbeeld in moeilijkheidsgraad en zijn bepaalde spellen beter geschikt voor bepaalde leeftijdsgroepen dan andere. Ook zijn er spellen die zowel voor jonge spelers als oudere, of meer ervaren spelers geschikt zijn. Doormiddel van verschillende moeilijkheidsniveau ‘s en diverse levels, kun je kiezen uit de moeilijkheidsgraad bij jouw niveau. Deze spellen zijn dus ideaal voor het hele gezin.

Een andere factor waar je op kunt letten is het genre van het spel. Zo heb je bijvoorbeeld avontuurlijke spellen, behendigheidsspellen, of actie spellen. Bekijk de verschillende genres en ga voor een spel wat bij jou past.

Speel je graag met je vrienden of familie? Bekijk dan of de game voldoet aan multiplayer modus en bekijk hoeveel spelers er maximaal mee kunnen spelen. De meeste spellen van nintendo switch zijn met meerde spelers te spelen. Daarmee daag je jouw vrienden of familie uit, of strijd je samen voor een gezamenlijk doel.

Kun je niet kiezen tussen de beste spellen nintendo switch? Bekijk dan onderstaande selectie voor de beste switch games. Voor deze selectie is rekening gehouden met diverse standaarden en criteria. Zo zijn de spellen toegankelijk voor iedereen, en hebben ze allen een uniek element. De selectie aan spellen zijn best verkochte switch spellen en razend populair over de hele wereld. Bekijk de hele lijst aan spellen en vindt jouw favoriete switch spel van 2021.

Top 5 beste switch spellen

Bekijk de selectie aan de zeer populaire spellen van 2021. De selectie is gemaakt op basis van populariteit, gebruiksgemak, uitdaging en inlevingsvermogen. Daarnaast bieden ze de juiste prijs/kwaliteitsverhouding en uren aan speelplezier voor vele verschillende spelers.

1. Animal Crossing: New Horizons

0
Eindcijfer
Graphics 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Verhaallijn 84%

Van alle beste spellen nintendo switch, is Animal Crossing bij vele de favoriet. Het spel is uitdagend en te spelen voor iedereen. Creëer je eigen personage en huis en personaliseer geheel naar smaak je eigen prachtige eilandparadijs.

In het spel reis je door de wonderende wereld van een onbewoond eiland. Je kunt hier genieten van allerlei mooie en creatieve activiteiten. Het idee van het spel is dat je het eiland geheel naar jouw smaak inricht en materialen vindt en gebruikt om er wat moois van te maken.

Het spel kun je met maximaal acht spelers tegelijkertijd spelen. Op het eiland kun je twee teams van vier personen maken en samen spelen via één systeem. Bestel Animal Crossing hier!

Voordelen Animal Crossing: New Horizons – Switch

  • Toegankelijk voor elke leeftijd

Nadelen Animal Crossing: New Horizons – Switch

  • Weinig actie

2. Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX – Switch

0
Eindcijfer
Graphics 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Verhaallijn 74%

Het Pokémon Mystery Dungeon spel is razend populair. Met dit spel ervaar je namelijk hoe het voelt om Pokemon te zijn in ‘Pokémon Mystery Dungeon’. Beleef spannende avonturen en ontdek de wereld van Pokemon.

In het spel kun je jouw eigen reddingsteam samenstellen met diverse Pokemon als Pikachu, Eevee en Charmander. Samen werk je aan missies en is het jouw taak om Pokemon te redden. Leer alle Pokemon kennen en beleef samen de meest prachtig avonturen.

Het spel is hartstikke uitdagend en sleept je volledig mee in een nieuwe avontuurrijke omgeving. Het spel zit vol uitdaging en vele avonturen. Zowel voor de jonge spelers als de oudere, beleven uren speelplezier aan het spel.

Voordelen Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX – Switch

  • Vol spanning

Nadelen Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX – Switch

  • Minimale leeftijd 12 jaar

3. Luigi's Mansion 3

0
Eindcijfer
Graphics 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Verhaallijn 90%

Daag jouw vrienden en familie uit met dit té gekke Switch spel. Luigi’s griezelavontuur is voor de echte waaghalzen. In het spel beleef je de nachtmerrie van Luigi, die denkt heerlijk op vakantie te gaan met zijn vriend Mario. Mario en zijn vrienden worden echter gevangengenomen en het is de taak aan Luigi om Mario en zijn vrienden te redden.

Lukt het jou om Mario te redden? Daag jouw vrienden en familie uit voor dit griezelige avontuur en beleef uren aan speelplezier.

Het spel biedt vele uitdagende puzzels en is prachtig vormgegeven. Lukt het jou om de puzzels samen op te lossen? Het spel is te spelen heeft een minimumleeftijd van 7 jaar, is te spelen in multiplayer modus en biedt ruimte voor maximaal 8 spelers.

Voordelen Luigi’s Mansion 3 – Switch

  • Teamverband

Nadelen Luigi’s Mansion 3 – Switch

  • Geen splitscreen modus

4. Super Smash Bros. Ultimate – Switch

0
Eindcijfer
Graphics 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Verhaallijn 78%

Super Smash Bros is een populair en zeer gewild Switch spel. In het spel daag je keer op keer nieuwe vechters uit en ga je de strijd aan met vechters zoals Ridley en Inkling. Ook zitten er vele favoriete figuren in het spel, zoals Ice Climbers en Pokémon Trainer.

Het spel biedt vele verschillende levels en unieke avonturen. Met prachtige vormgeving en unieke decors, beleef je je helemaal in een andere wereld.

Super Smash Bros is met maar liefst 8 personen te spelen en elke speler kan zijn eigen favoriete personage kiezen. Het spel is geschikt voor zowel jong als oud en zeer eenvoudig. Met dit spel ga je voor uren speelplezier en kun je keer op keer weer jouw vrienden en familie uitdagen voor een te gekke uitdaging. 

Voordelen Super Smash Bros. Ultimate – Switch

  • Vele uren speelplezier

Nadelen Super Smash Bros. Ultimate – Switch

  • Geweldadig

5. Donkey Kong Country: Tropical Freeze – Switch

0
Eindcijfer
Graphics 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Verhaallijn 78%

Het spel Donkey Kong Country speelt zich af op een spannend eiland. Op het eiland zijn Snowmads binnengevallen, die het hele eiland in gevaar hebben gebracht door het te ontdooien. Aan Donkey Kong de taak om het eiland zien te ontdooien. Jij als Donkey Kong duikt in een prachtig avontuur met vele spannende hindernissen en unieke acties.

Beleef eindeloze avonturen en uren aan speelplezier. Donkey Kong Country is prachtig weergegeven en biedt vele leuke muziekjes. Waan je helemaal in een andere wereld en ontdek de wonderlijke wereld van het eiland. Het spel blijft tot de laatste minuut hartstikke spannend.

Het spel is voor elke leeftijd te spelen en is leuk voor zowel jong als oud. Met verschillende moeilijkheidsniveau ’s, selecteer je eenvoudig of je voor extra moeilijk of voor gemakkelijk gaat. Zo biedt het spel een spelniveau voor elke leeftijd. Werk samen in een team en red het eiland.

Voordelen Donkey Kong Country: Tropical Freeze

  • Spannend en avontuurrijk

Nadelen Donkey Kong Country: Tropical Freeze

  • Niet geschikt voor meerdere spelers tegelijk

Onno

Over de productexpert

Spelen maarrrr… Uiteraard is het één en al gezelligheid om een avond met mijn vrienden op stap te gaan, maar ik steek niet onder stoelen of banken dat ik me ook graag terug trek in mijn game stoel. Voor het beste advies over gadgets en gamen ben je daarom bij mij aan het juiste adres.

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>