Laatste update: augustus 2022

Door: Sam

Best Geteste Stylus Pen

2-in-1 Active Stylus Pen Interhub®

2-in-1 Active Stylus Pen Interhub®

Wanneer je op zoek bent naar de beste stylus pen van dit moment, dan ben je op zoek naar de 2-in-1 Active Stylus Pen Interhub®. Deze stylus pen scoorde de hoogste score in onze beste stylus pennen test. Zo is dit model geschikt voor smartphone en tablet en kun jij kiezen uit twee verschillende kleuren, namelijk zwart en wit.

Verder heeft de 2-in-1 Active Stylus Pen Interhub® een ontzettend lange batterijduur. Je kunt hem namelijk wel meer dan 15 uur achter elkaar gebruiken zonder dat je hem hoeft op te laden. Ook schakelt hij zichzelf na 30 minuten inactiviteit vanzelf uit. De stylus pen is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit en gaat daarom ontzettend lang mee.

Ben jij geïnteresseerd in de 2-in-1 Active Stylus Pen Interhub®? Klik dan op de button hieronder!

Een stylus pen is ontzettend handig. Ken jij het probleem dat jij tijdens het typen steeds de verkeerde letters intoetst of meerdere letters tegelijk intoetst? Dan kan een stylus pen jou daar dus bij helpen. Ook kun je gemakkelijk z'n stylus pen gebruiken over verschillende apparaten zoals op tablets, smartphones en meer. 

Met een stylus pen kun jij dus gemakkelijker en sneller berichtjes versturen. Ook kan een stylus pen gebruikt worden bij apps waarmee je kunt tekenen. Zo geeft een stylus pen veel duidelijkere lijnen dan dat jij met jouw vinger kunt doen. Een stylus pen biedt dus meerdere voordelen.

Er worden daarom ook ontzettend veel verschillende soorten stylus pennen aangeboden. Zo beschikt het ene model over nog meer functies dan de andere en kan er ook een flink verschil zitten in de prijs van een stylus pen. In dit artikel ontdek je daarom onze top 5 beste stylus pennen van dit moment.

Benieuwd wat de beste stylus pen van 2022 is en waar je op moet letten bij aanschaf? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

45

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Stylus Pennen

2-in-1 Active Stylus Pen Interhub®

Beste koop stylus pen
1. 2-in-1 Active Stylus Pen Interhub®

Achaté Stylus Pen

Beste stylus pen voor iOS
2. Achaté Stylus Pen

Stylus Pen - Alternatief Apple Pencil

Beste stylus pen voor Apple
3. Stylus Pen - Alternatief Apple Pencil

2 In 1 Active Stylus Pen

Beste stylus pen voor Android
4. 2 In 1 Active Stylus Pen

Apple Pencil - 2nd Generation

Beste stylus pen voor iPad
5. Apple Pencil - 2nd Generation

Top 10 Beste Stylus Pennen

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande buttons te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire stylus pennen bij de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top 10 stylus pennen bij deze webshops.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een stylus pen?

Wil jij graag een stylus pen kopen maar heb je geen idee waar je op moet letten? Wij helpen je graag. Na tientallen stylus pennen met elkaar vergeleken te hebben in onze ultieme beste stylus pen test, weten wij namelijk precies wat de belangrijkste criteria zijn om op te letten.

Hieronder vind je de belangrijkste criteria uit onze beste stylus pennen test. Door rekening te houden met deze criteria voorkom jij gemakkelijk een miskoop. Ga dus niet zomaar voor een stylus pen aanbieding maar kijk kritisch naar verschillende opties. Onderstaande criteria zijn ook getest in de beste stylus pen volgens de consumentenbond test.

Soort stylus pen

Allereerst kun je kijken naar verschillende soorten stylus pennen. Zo zijn er actieve- en reactieve stylus pennen. Een actieve stylus pen heeft een statische punt die meewerkt op het beeldscherm. Deze beschikt vaak over een batterij of accu en is zowel kantel- als drukgevoelig. Deze modellen zijn vaak tot op de pixel nauwkeurig.

Een reactieve stylus pen heeft een plastic- of rubberen kop. Deze is wat meer flexibel en bootst op die manier jouw vingers na. In tegenstelling tot jouw vingers zorgt een reactieve stylus pen wel voor een nauwkeurige penpunt waardoor jij dus nauwkeuriger kunt tekenen.

Functionaliteiten

Een tweede aandachtspunt waar je rekening mee kunt houden zijn de functionaliteiten van een stylus pen. Zo zijn sommige stylus pennen geschikt voor alleen typen en andere modellen ook voor tekenen. Je kunt in de product omschrijving vaak terugvinden wat de functies van het model zijn.

Functies die sommige stylus pennen soms beschikken zijn bijvoorbeeld teksten kunnen selecteren, teksten en berichten kunnen typen, vergroten van de nauwkeurigheid en tekenen.

Comptabiliteit

Een derde maar zeker geen onbelangrijk aandachtspunt is het kijken naar de comptabiliteit van een stylus pen. Je wilt uiteraard wel dat het aangeschafte model werkt op het apparaat dat jij bezit. Helaas zijn niet alle stylus pennen compatibel met elk systeem.

Het is daarom belangrijk dat je goed in de product omschrijving van een stylus pen nagaat of het gewenste model ook compatibel is met het besturingssysteem van jouw digitale apparaat.

Comfort

Als laatste kan er een verschil in comfort zijn per stylus pen. Zo beschikken sommige modellen over een heerlijk- en ergonomisch comfort terwijl andere modellen meer aanvoelen zoals een harde potlood. Dit blijft een voorkeurskwestie. Bedenk daarom vooraf goed waar jij de stylus pen voor gaat gebruiken en welk comfort dan gewenst is.


Wat zijn de beste stylus pennen van 2022?

Welke stylus pen is het beste? Dit ontdek je in de volgende sectie. Na tientallen stylus pennen met elkaar vergeleken te hebben weten wij namelijk precies wat de beste opties van dit moment zijn. Bij het opstellen van onze top 5 beste stylus pennen hebben wij ook rekening gehouden met verschillende prijsklassen en categorieën.

Er zit dus voor iedereen een perfect exemplaar tussen. Om de keuze voor jou nog makkelijker te maken hebben wij elke stylus pen uit onze top 5 voorzien van een korte product omschrijving. Ook hebben wij hierbij de voor- en nadelen van elk model voor je op een rijtje gezet. Benieuwd welke stylus pen het beste bij jou past? Je ontdekt hieronder!

1. 2-in-1 Active Stylus Pen Interhub®

2-in-1 Active Stylus Pen Interhub®

9.4

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Als beste uit de test is gekomen de 2-in-1 Active Stylus Pen Interhub®. Dit model beschikt namelijk over de belangrijkste functionaliteiten en de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Verder kun je dit model in twee verschillende kleuren aanschaffen, namelijk zwart en wit. De batterijduur van dit model gaat wanneer hij volledig opgeladen is wel 15+ uur actief gebruik mee.

De 2-in-1 Active Stylus Pen Interhub® beschikt verder over een enorme gebruiksvriendelijkheid dankzij zijn lichte gewicht en ergonomische design. Een ander voordeel van dit model is dat hij multifunctioneel bruikbaar is. Zo kun jij deze beste koop stylus pen gebruiken voor iOS, Windows en Android.

Verder kun jij de 2-in-1 Active Stylus Pen Interhub® gebruiken zonder bluetooth. Je hoeft slechts één keer op de knop te drukken en de stylus pen gaat vanzelf aan en werkt meteen. Ook de nauwkeurigheid van deze stylus pen is ontzettend goed. Wil je meer weten over deze beste geteste stylus pen? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen 2-in-1 Active Stylus Pen Interhub®

 • Compatibel met meerdere besturingssystemen
 • Beschikt over een ergonomisch design
 • Ontzettend lange batterijduur

Nadelen 2-in-1 Active Stylus Pen Interhub®

 • Wordt niet met batterij geleverd

2. Achaté Stylus Pen

Achaté Stylus Pen

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de tweede plaats hebben wij de Achaté Stylus Pen geplaatst in onze top 5. Dit model beschikt namelijk ook over een ontzettend goede prijs-/kwaliteitsverhouding en kan in twee kleuren worden aangeschaft. Zo kun je dit model in het zwart en in het wit aanschaffen waardoor jij hem perfect op jouw telefoon of tablet kunt afstemmen.

De Achaté Stylus Pen is gemaakt voor Apple en werkt op alle iOS apparaten. Een nadeel van dit model is dat hij niet werkt op Apple iPads die geproduceerd zijn voor 2018. De Achaté Stylus Pen is ideaal voor artiesten, kunstenaars en ontwerpers dankzij zijn nauwkeurigheid. Ook ondersteund hij verschillende software programma's.

De batterijduur van de Achaté Stylus Pen gaat tot wel 12 uur mee bij een volle batterij en ook beschikt hij over een sluimerstand. Verder beschikt deze goede stylus pen over handpalm detectie waardoor jij jouw handpalm op het scherm kunt laten rusten zonder dat dit effect heeft op jouw touchscreen.

Voordelen Achaté Stylus Pen

 • Batterijduur van 12 uur
 • Ideaal voor artiesten

Nadelen Achaté Stylus Pen

 • Alleen geschikt voor iOS

3. Stylus Pen - Alternatief Apple Pencil

Stylus Pen - Alternatief Apple Pencil

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plaats hebben wij de Stylus Pen - Alternatief Apple Pencil geplaatst als beste stylus pen voor Apple apparaten. Zo is dit model compatibel met ieder iOS apparaat en is het de nieuwste Active Stylus Pencil generatie. Ook dit model beschikt over een handige handdetectie waardoor jij jouw handpalm op het scherm kunt laten rusten.

Verder kun je ook de Stylus Pen - Alternatief Apple Pencil in de kleuren wit en zwart aanschaffen. Helaas is ook dit model niet geschikt voor iPads die geproduceerd zijn voor 2018. Deze worden namelijk niet ondersteund. De Stylus Pen - Alternatief Apple Pencil is ontzettend gebruiksvriendelijk dankzij zijn ergonomische design en lichte gewicht.

De Stylus Pen - Alternatief Apple Pencil heeft een batterijduur van 15 uur bij draadloos gebruik en schakelt zichzelf uit na 30 minuten inactiviteit. De kwaliteit van deze goede stylus pen is ook ontzettend goed waardoor hij erg lang mee gaat. Meer weten? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen Stylus Pen - Alternatief Apple Pencil

 • Handpalm detectie
 • Hoogwaardige kwaliteit

Nadelen Stylus Pen - Alternatief Apple Pencil

 • Alleen geschikt voor iOS apparaten

4. 2 In 1 Active Stylus Pen

2 In 1 Active Stylus Pen

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Heb jij geen Apple iPhone of tablet maar een telefoon of tablet met Android? Dan is de 2 In 1 Active Stylus Pen de beste optie voor jou. Ook dit model kun je namelijk in twee kleuren aanschaffen en werkt ontzettend fijn. Deze stylus pen is daarom geschikt voor zowel normaal gebruik als voor artiesten. Je kunt er namelijk erg goed mee tekenen.

De 2 In 1 Active Stylus Pen beschikt verder over een goede prijs-/kwaliteitsverhouding en is enorm comfortabel dankzij zijn ergonomische design. Ook de prijs van dit model is vrij laag terwijl hij wel over de belangrijkste functies beschikt.

Het voordeel van de 2 In 1 Active Stylus Pen is dat hij beschikt over een batterij indicatie lampje. Hierdoor sta jij dus nooit voor verassingen en weet jij precies wanneer hij bijna leeg is. Gelukkig gebeurt dit ontzettend vaak doordat dit model over een batterijcapaciteit beschikt waarmee jij hem tot wel 12 uur lang actief kunt gebruiken.

Voordelen 2 In 1 Active Stylus Pen

 • Geschikt voor alle besturingsystemen
 • Schakelt zichzelf uit
 • Beschikt over een lichtgewicht en comfortabele grip

Nadelen 2 In 1 Active Stylus Pen

 • Mindere kwaliteit

5. Apple Pencil - 2nd Generation

Apple Pencil - 2nd Generation

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de laatste plaats hebben wij de Apple Pencil - 2nd Generation geplaatst in onze top 5. Deze stylus pen is namelijk de succesvolle opvolger van de Apple Pencil 1. Zo beschikt dit model over een uitzonderlijke nauwkeurigheid die tot op de pixel nauwkeurig is. 

Bij het tekenen en gebruik van dit model treden minimale vertragingen op waardoor hij ontzettend fijn in gebruik is. Met de Apple Pencil - 2nd Generation haalt jij dus een echte top kwaliteit stylus pen in huis. Je betaald voor dit model dan ook wel een stuk meer dan voor de andere modellen uit onze top 5.

Ook ondersteund de Apple Pencil - 2nd Generation alleen iOS apparaten waardoor hij niet gebruikt kan worden door Android en Windows gebruikers. De magnetische platte zijde zorgt er voor dat hij automatisch pairt en ook kan hij ermee opgeladen worden. Je kunt de Apple Pencil - 2nd Generation dus volledig draadloos gebruiken en opladen.

Voordelen Apple Pencil - 2nd Generation

 • Beste premium stylus pen
 • Beschikt over een uiterste nauwkeurigheid

Nadelen Apple Pencil - 2nd Generation

 • Alleen voor iOS apparaten

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel stylus pennen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten stylus pennen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de stylus pennen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste stylus pennen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>